Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zbyt dużo dziur.

21.04.02, 19:52
    Nie można wygrać meczu z tak silnym rywalem, kiedy w składzie są 3 dziury.
    Tradycyjnie zawiódł Kłos, a do niego dołączył jeszcze Chrzanowski i
    Rickardsson. Jeżeli Apator nie zakontaktuje solidnego zawodnika na miejsce
    duetu Chrzanowski-Puszakowski, to obawiam się, że nie będzie to jedyna porażka
    Apatora na swoim torze.
    Obserwuj wątek
      • Gość: MONK Re: Zbyt dużo dziur. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.02, 20:36
        Wezcie Screena - to da jaies 7-9 pkt i mistrzostwo w cuglach.
        • Gość: Lukash Re: Zbyt dużo dziur. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.02, 21:32
          Ja tak dalej pojdzie to o mistrzostwie nie ma co marzyc. Rickardsson zdobyl
          kolejne zero i ogolnie jak nie wyjdzie ze staru to juz nie walczy. Z reszta
          jest tak samo, moze poza Bajera ktory probuje walczyc. Nie czaje debili co
          rzucali butelkami, Tomek to klasa i pokazal naszym frajerom jak siem jezdzi na
          zuzlu i walczy do konca. Gest robackiego byl chamski ale zostawie go bez
          komentarza
          • Gość: MONK Re: Zbyt dużo dziur. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.02, 12:05
            tak na marginesie to tor byl skanadalicznie przygotowany - kilka nielicznych
            mijanek na dystansie to tylko efekt dziurawej nawierzchni - zreszta zuzel nie
            powinien polegac tylko na starcie i jezdzie przy krawezniku jak to bylo
            wczoraj.
            Robacki rzeczywiscie powinien wstac ale czemu porzadkowi nie pomogli mu zebrac
            sie ze sprzetem s toru??? Widzialem mecz tylko w tv takze moze sie myle ale
            wydaje mi sie ze Robacki schodzil z toru sam - porzadkowi z reguly bardzo
            szybko pomagaja zebrac sie z toru zawodnikom - tak zeby nie trzeba bylo
            przerywac biegu - tutaj chyba dali ciala - chyba ze cos w tv przeoczylem :)
            Zreszta nawet gdyby ten bieg skonczyl sie tak jak sie skonczyl to wynik i tak
            bylby dla Polonii. Apator przegral chyba w 13 biegu - tam byla jeszcze jakas
            szansa.
            • reggie Re: Zbyt dużo dziur. 23.04.02, 12:29
              O jakim mistrzostwie???
              Halo, przepraszam, mistrzostwie?!
              Dla Apatora?
              Nie, po tym co widać na początku, Apator to kolos na cieniutkich nóżkach, chyba
              juz czas pomyśleć o zbijaniu KSM i walce o miejsca 2-3, bo takie komentarze
              brzmią co najmniej dziwnie.
              "Walka o mistrzostwo" - już nie w sezonie 2002.
              Pzdr.
              • robert_wl Re: Zbyt dużo dziur. 23.04.02, 16:33
                reggie napisał(a):

> O jakim mistrzostwie???
                > Halo, przepraszam, mistrzostwie?!
                > Dla Apatora?
                > Nie, po tym co widać na początku, Apator to kolos na cieniutkich nóżkach, chyba
                >
                > juz czas pomyśleć o zbijaniu KSM i walce o miejsca 2-3, bo takie komentarze
                > brzmią co najmniej dziwnie.
                > "Walka o mistrzostwo" - już nie w sezonie 2002.
                > Pzdr.

W życiu też jesteś taki "ambitny"?

• Gość: SDB Re: Zbyt dużo dziur. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 12:16
                  TU zawieram moje refleksje zwiazane z meczem. Wczuwam sie w postac Zabika.
                  Sluchajta!!!
                  1. Mecz zawalili Rickardsson i Chrzanowski. Pierwszy nadszarpnal moje zaufanie
                  ale jemu nie trzeba grozic paluszkiem bo mimo wszystko wiem ze on sam nie byl
                  zbyt zadowolony i sie poprawi. Drugi- hmmmm ciezka sprawa. No wlasnie- SPRAWA
                  mu sie zaczela w piatek i zachowalbym ostroznosc z jednej strony, przeciez to
                  moze miec duzy wplyw na jego postawe. Z drugiej strony znow schrzanil mecz i
                  jestem z niego niezadowolony. Spodziewalem sie 3 pkt wiecej. Najblizszy mecz
                  bedzie dla niego pewnego rodzaju ostatnia szansa. Jezeli nie spelni moich
                  oczekiwan to ma przerypane(choc sam jescze nie wiem co wtedy zrobie).

2. Kłos. Ten chlopak juz mnie zdenerwowal jak cholera bo derby traktowalem jako
                  jego ostatnia szanse. Zastanawialem sie i postanowilem, ze jezeli nie pojedzie
                  w nich na jakimstam poziomie to odsuwam go w pieruny i daje miejsce Miedziakowi
                  i Jagusiowi. On jest juz ZA STARY. I niby bylo tak jak sie spodziewalem ale ten
                  cholerny wyscig z Gollobami sprawil ze jakos teraz ciezko byloby mi powiedziec
                  mu ze juz w lidze nie pojedzie. Dal mi teraz duzo do myslenia i znow nie moge
                  sie zdecydowac. Wywalic czy nie wywalic? Z drugiej strony Miedzinski jechal
                  mniej pasywnie w jednym wyscigu niz Klos i musze pamietac zeby wszystkim dawac
                  rowne szanse rozwoju. No bo jak tu dorownac Pile, Lesznu czy Rybnikowi? A nawet
                  Bydgoszczy? Ech, nie pasuje mi system jednojuniorowy w lidze, nie pasuje.

3. Bajerski OK, szkoda ze musielismy sie cieszyc ze objechal Stanislawskiego,
                  ale fakt, stracil duzo przez ta dziure na wyjsciu z wirazu. Tor wlasciwie byl
                  ZŁY. ZŁY. ZŁY!!!

4. Kowalik OK, a nawet wzorowo. Jestem zadowolony z jego postawy. Ostatni
                  wyscig nie mial juz znaczenia, przymykam na niego oko.

5. Jaguś w nastepnym meczu nie jedzie. W meczu z Bydgoszcza wygral tylko z
                  Jackiem Gollobem i Loramem. Potem objezdzal tylko kolegow z druzyny.

6. Sawina. Ciesze sie ze ten zawodnik do przymusowego pauzowania w meczach
                  podchodzi zdrowo, bez zadnych zlych emocji, oby tak samo robili inni jego
                  koledzy. Jego wystawiam na mecz we Wroclawiu.

Teraz juz z pktu widzenia kibica. Jeszcze o torze. Po czasach wyscigow i
                  kolejnosci wychodzenia ze startow widac bylo ze w polowie zawodow nawierzchnia
                  sie zmieniala dosc znacznie. Na poczatku czasy oscylowaly okolo 61 sek i
                  ponizej a pozniej juz przekraczaly 62. Poza tym na poczatku generalnie ze
                  startu wychodzili wszyscy rowno albo torunianie minimalnie szybciej a pod
                  koniec polonisci nie dopuszczali ich w ogole do glosu. Sprawa 10 wyscigu, w
                  ktorym Robacki sie wylozyl i nie raczyl opuscic toru na nogach lecz na
                  czworaka. Pierwsze primo- to byl na pewno przypadek bardziej kwalifikujacy sie
                  do calomeczowego wykluczenia niz upadek Dadosa rok temu. Drugie primo- nadal
                  nie wiem czy to sedzia sie ociagal z wlaczeniem czerwonego swiatla czy wirazowi
                  okazali sie spiacymi krolewiczami. Rozbawil mnie widok wirazowego podnoszacego
                  choragiewke juz wtedy gdy zawodnicy przestali jechac. Poza tym tamte ciecie
                  mogliby zabrac lezacy motocykl- oni przeciez nie sa od myslenia i podejmowania
                  decyzji tylko od dzialania. Na koniec zrobie to, co chcialem zrobic na forum
                  bydgoskim ale zauwazylem tam niesprzyjajace warunki w postaci forumowiczow,
                  ktorzy mogliby to zle odebrac. A ci, do ktorych to kieruje znajda mnie tu:
                  GRATULUJE!!!!!!!!!! Polonia jednak bedzie DMP 2002. Mysle ze nikt oprocz nich
                  nie jest w stanie wygrac w Toruniu w tym sezonie. A z kolei nanosze poprawke na
                  wczesniejsze moje slowa, mianowicie- spokojnie moga wygrac w Pile. Pod
                  warunkiem, ze pojada na takim poziomie jak w ostatnia niedziele. Niemniej
                  jednak nie moge sie doczekac rewanzu 30. czerwca w Bydgoszczy, kiedy to wygra
                  Apator. ;) Pozdrawiam zdrowych na umysle kiboli
                  • Gość: xyz Re: Zbyt dużo dziur. IP: *.pl / 10.0.1.* 25.04.02, 16:50
                    Gość portalu: SDB napisał(a):

> Niemniej jednak nie moge sie doczekac rewanzu 30. czerwca w Bydgoszczy, kiedy
                    to wygra Apator. ;) Pozdrawiam zdrowych na umysle kiboli

Ów i w tym momencie sie obudziłem.Boże co ja mówię. Cuda się nie zdarzają!!!

pozdrawiam
                    p.s.
                    twój tekst mi sie podoba(nawet z tym zakonczeniem)!!!!!!!

• Gość: STef Re: Zbyt dużo dziur. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 14:30
                      Nie traćcie nadziei - mówili

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka