Gość: Porter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 22:52 Klub J-ligue (Kluby A, B, C, D, E F, G, H oraz I- Ligue nie chciały) Urine Rat Dements. Nie jest źle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: duch olabogi Re: Są chętni na Macieja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 09:06 no w Krakowie to juz raczej nikt nie watpi, ze Zuraw zima odleci, ale czy na Daleki Wschod? Raczej w to watpie. Nie tylko kluby japonskie zainteresowane sa Zurawiem. www.wislakrakow.com/?akcja=news&id=6888 a moj znajomy twierdzi, ze Zuraw lecac na zachodnie boiska zachaczy chwilowo wyladuje w jakims moskiewskim klubie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch olabogi Re: Są chętni na Macieja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 09:08 a ty, Porter, cierpisz na wislacko-zurawiowo-kosowato-szymkowiakowate zafiksowanie traumatyczne... lecz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Są chętni na Macieja! IP: *.pke.pl 26.10.04, 09:40 ja mu tam źle nie życzę, wprost przeciwnie. Powodzenia! Fajnie by było gdyby ten Ajaks wypalił ;/ Z drugiej strony Porter, ciekawym kaj takie asy Polskiej piłki jak Sagan czy Włodar wylądują w przyszłości, hę? :) pozdrówka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Są chętni na Macieja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 09:50 No, ja poniekąd rozumiem Portera. No, ale cóż. Jeszcze nie teraz . Jeszcze z Legią zagra.pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Są chętni na Macieja! IP: 213.241.56.* 26.10.04, 12:11 Włodarowi, to ja wróżę dużą przyszłość na boiskach Mazowsza, w Legii II. A Saganowski jest całkiem niezły. Gdyby grał w Wiśle, miałby abonament na reprezentację. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Czasem myslę, ze najbardziej chętny na Żurawia 26.10.04, 14:34 jest Porter ale pewnie nadinterpretuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Czasem myslę, ze najbardziej chętny na Żurawi IP: 213.241.56.* 26.10.04, 14:49 Nie chwal się. Nikt nie uwierzy, że czasem myślisz. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Czasem myslę, ze najbardziej chętny na Żurawi 26.10.04, 16:29 i tak nikt nie wierzy przyzwyczaiłem się... Ajaks to nie byłby zły klub - Holendrzy mają problemy z napastnikami, a trzy miliony euro to nie byłaby dla nich zbyt duża suma. Tyle, że w Ajaksie nie jest teraz zbyt ciekawie, wszyscy się żrą ze wszystkimi, i nie do końca wiadomo co bedzie z Koemanem. A i tak to pewnie plotki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Czasem myslę, ze najbardziej chętny na Żurawi IP: 213.241.56.* 26.10.04, 17:07 Ja też uważam, że Ajax byłby świetny, ale dwa lata temu. Nie wierzę, żeby dzisiejszemu Maciejowi chciało się rywalizować na full z tamtejszymi głodnymi wilczkami. Ale daj mu Bozia zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Są chętni na Macieja! 26.10.04, 14:57 no, dziś dołaczył mało znaczący i w ogóle nieznany klub ajax z małego miasteczka amsterdam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Są chętni na Macieja! IP: 213.241.56.* 26.10.04, 15:01 Który podobno ma licytować się z Chelsea... Wiesz, ja czasem oglądam ligę hiszpańską, włoską, czy francuską i widzę, co potrafią tam zawodnicy spoza ścisłej czołówki. Moim zdaniem szczyt możliwoąsci Macieja, to Urina. Odpowiedz Link Zgłoś
olaboga1 Re: Są chętni na Macieja! 26.10.04, 15:21 jezusiemaryjo... well, Porter, ja sie zaczynam zastanawiac czy Urino nie jest przypadkiem absolutnym szczytem Twojego dowcipu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Są chętni na Macieja! IP: 213.241.56.* 26.10.04, 15:57 No i do jakich wniosków dochodzisz? Jest, czy nie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Są chętni na Macieja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 16:06 Ja to juz dawno zauważyłem że jak Legii nie idzie to Porter (skądinąd inteligentny facet) robi się złosliwy jak nie przymierzając moja zdewociała tesciowa. Wyłażą wtedy na wierzch jego szymkowiakowo-żurawsko-wislackie fobie. Biorąc pod uwagę zblizający się mecz z Wisłą i zapewne nieodwołalny łomot jaki Wisła spuści Legii, nie mozna się dziwić zamieszczanym przez rzeczonego Portera komentarzom.pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Są chętni na Macieja! IP: 213.241.56.* 26.10.04, 17:08 > Biorąc pod uwagę zblizający się mecz z Wisłą i zapewne nieodwołalny łomot > jaki Wisła spuści Legii, Sze zobaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Są chętni na Macieja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 17:14 No jasne... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Są chętni na Macieja! 26.10.04, 17:34 jeżeli chcemy aby żuraw poprowadził na w eliminacjach dalej a potem pomógł na samych mistrzostwach to w interesie polskiej reprezentacji jest aby grał na zachodzie moze nawet nie jakims klubie za samej góry ale przeciętnym z dobrej ligi i w podstawowym składzie gdzie cały czas bedzie miał do czynienia czy to w meczach ligowych czy pucharowych z graczami o najwyższym światowym czy europejskim formacie. to pomoze mu utzrymać mu formę a moze nawet podwyższyć jeszcze umiejetnosci że o ograniu juz nie wspomne .liga japonska to krok wstecz to jest pewne jak w banku ,utrudniony przyjazd na krótkie zgrupowania ,aklimatyzacja itd . itp. to jest liga dobra dla emerytów aby dorobić i pokazać gawiedzi sztuczki techniczne i pare widowiskowych zagrań ,jest też to liga dobra dla kogoś kto nie ma nazwiska lub został niedoceniony i nie jest nikomu potrzebny a żurawski jest potrzebny polskiej piłce jeszcze przez parę lat ,mamm nadzieję ze zuraw niebędzi emyślał tylko o sonbie tym że w europie zrobi takie same pieniądze jak w japoni, lub troche mniejsze ale zyska szacunek nietylk w polsce ale i europie . Odpowiedz Link Zgłoś
oregon Re: Są chętni na Macieja! 29.10.04, 08:47 A guzik prawda! Optymalne rozwiązanie dla Macieja to pozostanie w polskiej lidze...na zachodzie szybko wpadnie w "syndrom" Rasiaka, Niedzielana, Kosowskiego, Karwana i wielu innych...czyli - głęboka ławka rezerwowych! Chyba że chodzi tylko o kase...to niech idzie, choćby do japonii... Odpowiedz Link Zgłoś
olaboga1 zuraw o transferach 26.10.04, 14:59 za wislakrakow.com: -------------- Gdy po zajęciach zagadnęliśmy Macieja Żurawskiego o kolejne propozycje transferowe, ten szybko obrócił rozmowę w żart. - Na takiej samej zasadzie, ja mógłbym na przykład powiedzieć, że mam ofertę z Barcelony. Albo, że miałem propozycję z Realu, lecz ją odrzuciłem - śmiał się kapitan Wisły. - Poważnie porozmawiamy, gdy w klubie będzie leżał papier z ofertą. Na razie więc propozycje z Japonii, Holandii i Rosji pozostają w sferze prasowych spekulacji. - Poczekajmy do grudnia - apeluje "Żuraw". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razorfan Re: zuraw o transferach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 18:15 Moim zdaniem jedyna szansa na odejscie Zurawia to zejscie przez Wisle z ceny do minimum ok 2,5 mln euro. Maciek nie jest juz bardzo mlody a za pilkarzy ze wschodu nikt nie zaplaci wielkich pieniedzy. do tego dosyc dlugo adaptuje sie on w nowym srdodowisku bo jest raczej slaby psychicznie. Jakby mial wyladowac na chwile w Moskwie to obawiam sie ze wyladowal by na dluzej. Jemu potrzebny jest jakis sredni klub z zachodu gdzie bylby najdrozszym pilkarzem i to dawalo by mu abonament na gre do czasu az sie przelamie i juz nikt nie bedzie mial watpliwosci ze to bardzo dobry pilkarz. Mysle ze jakas solidna druzyna z Francji lub Holnadii, tudiez slaba angileska to bylby optymalny wybor dla MAcka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: zuraw o transferach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 18:54 boję się że g....wyjdzie z transferu,dużo się gada a mało konkretów,wkurzają mnie śmieszne klubiki które nie potrafią wydac 2.5 mln, w takim razie niech lepiej zostanie już w Wiśle,może nie będzie to spełnienie jego marzeń ale rzeczywistość jest brutalna,przecietny bambus z afryki jest bardziej ceniony od zawodnika ze wschodu Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: zuraw o transferach 29.10.04, 11:20 Gość portalu: w napisał(a): > wkurzają mnie śmieszne klubiki które nie potrafią wydac 2.5 mln Za dużo się w Championship Managera nagrałeś chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: zuraw o transferach 26.10.04, 22:55 Gość portalu: Razorfan napisał(a): > Moim zdaniem jedyna szansa na odejscie Zurawia to zejscie przez Wisle z ceny do > > minimum ok 2,5 mln euro. Maciek nie jest juz bardzo mlody a za pilkarzy ze > wschodu nikt nie zaplaci wielkich pieniedzy. do tego dosyc dlugo adaptuje sie > on w nowym srdodowisku bo jest raczej slaby psychicznie. Jakby mial wyladowac > na chwile w Moskwie to obawiam sie ze wyladowal by na dluzej. Jemu potrzebny > jest jakis sredni klub z zachodu gdzie bylby najdrozszym pilkarzem i to dawalo > by mu abonament na gre do czasu az sie przelamie i juz nikt nie bedzie mial > watpliwosci ze to bardzo dobry pilkarz. Mysle ze jakas solidna druzyna z > Francji lub Holnadii, tudiez slaba angileska to bylby optymalny wybor dla MAcka > . zgadzam się w 100%. największą przeszkodą dla Żurawskiego w karierze za gtranica będzie jego słabiutka psychika. jeśli będzie potrzebował tyle czasu co w reprezentacji to nic nie osiągnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: zgłosił się też Traktor Czelabińsk ;) IP: *.g.pppool.de 29.10.04, 09:50 29 października 2004, 8:57:31 - mogiel Wysłannicy Ajaksu w Krakowie AFC Ajax jest coraz poważniej zainteresowany pozyskaniem napastnika Wisły Kraków Macieja Żurawskiego – pisze „Super Express”. Wysłannicy Ajaksu przyjeżdżają do Krakowa na dzisiejszy mecz z Legią, aby bezpośrednio zobaczyć w akcji kapitana Wisły. - Każdy piłkarz chciałby zagrać w Ajaksie. Ja też. To byłaby dla mnie wielka sprawa - przyznaje Żurawski. Na trybunach stadionu Wisły zasiądą też działacze włoskiego Udinese. Najważniejszy mecz jesieni obejrzą również przedstawiciele jednego z niemieckich klubów. W sumie menedżerów i skautów z klubów zachodniej Europy będzie co niemiara, ale część z nich woli pozostać incognito. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: zgłosił się też Traktor Czelabińsk ;) IP: 213.241.56.* 29.10.04, 10:09 Podobno i Abramowicz ma przyjechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: zgłosił się też Traktor Czelabińsk ;) IP: *.g.pppool.de 29.10.04, 10:26 Tak,Abramowicz napewno bedzie ale on z powodu super asa Wlodarczyka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: zgłosił się też Traktor Czelabińsk ;) IP: 213.241.56.* 29.10.04, 11:37 Włodarczyka to ogląda akurat prezes Skalnika Gracze, ma iść w barterze za cztery owce, które z kolei okażą się pomocne dla konserwacji nowej murawy na Estadio de Soldatesca Polonica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: zgłosił się też Traktor Czelabińsk ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 12:12 Żurawskiego już wielu oglądało. Tyle że zawsze wtedy jakoś mu mecze nie za bardzo wychodziły. Coś czuję że prędzej Frankowskiego kupią.pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ww1916 Re: zgłosił się też Traktor Czelabińsk ;) 29.10.04, 13:00 Zaraz sie Cyfra za Skalnika obrazi:))) Ci Krakusi to zero poczucia humoru mają... Niejaki Zurawski to trafi tam gdzie Jop gra. Sorry, ale nie pamietam nazwy druzyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: zgłosił się też Traktor Czelabińsk ;) IP: *.g.pppool.de 29.10.04, 14:41 Stym Skalnikiem /tacy polscy traktorzysci/ troche przesadzles az tak zly to ten Wlodarczyk nie jest,ale z drugiej strony gdyby tam z pol roku pogral to moze by technike troche podszkolil... Skalnik taka polska Walenroga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: zgłosił się też Traktor Czelabińsk ;) IP: *.g.pppool.de 29.10.04, 14:45 Cholera znowu mi sie blad ortograficzny trafil .Z gory przepraszam wszystkich otografow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: zgłosił się też Traktor Czelabińsk ;) IP: 213.241.56.* 29.10.04, 14:56 Ja mam swoje zdanie na temat Włodarczyka. Moim zdaniem w dzisiejszej Legii brak nie tyle Vuko, co Svitlicy. Ze Stanko na pewno nie zremisowalibyśmy z Lechem i nie przegralibyśmy z Groclinem. Po prostu Włodar paskudzi to, co Stanko wykorzystywał nawet się nie spociwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: zgłosił się też Traktor Czelabińsk ;) IP: *.g.pppool.de 29.10.04, 15:50 Czyli reasumujac z Wlodarem /przynajmniej narazie/ ligi sie nie wygra nie mowiac juz o europie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: zgłosił się też Traktor Czelabińsk ;) IP: 213.241.56.* 29.10.04, 15:54 Dokładnie tak. Chyba, że wróci mu skuteczność z wiosny. Odpowiedz Link Zgłoś