Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Są chętni na Macieja!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 22:52
    Klub J-ligue (Kluby A, B, C, D, E F, G, H oraz I- Ligue nie chciały) Urine
    Rat Dements. Nie jest źle.
    Obserwuj wątek
      • Gość: duch olabogi Re: Są chętni na Macieja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 09:06
        no w Krakowie to juz raczej nikt nie watpi, ze Zuraw zima odleci, ale czy na
        Daleki Wschod? Raczej w to watpie.
        Nie tylko kluby japonskie zainteresowane sa Zurawiem.

www.wislakrakow.com/?akcja=news&id=6888
        a moj znajomy twierdzi, ze Zuraw lecac na zachodnie boiska zachaczy chwilowo
        wyladuje w jakims moskiewskim klubie...
        • Gość: duch olabogi Re: Są chętni na Macieja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 09:08
          a ty, Porter, cierpisz na wislacko-zurawiowo-kosowato-szymkowiakowate
          zafiksowanie traumatyczne...

lecz sie.
          • Gość: Krzyś Re: Są chętni na Macieja! IP: *.pke.pl 26.10.04, 09:40
            ja mu tam źle nie życzę, wprost przeciwnie. Powodzenia! Fajnie by było gdyby
            ten Ajaks wypalił ;/
            Z drugiej strony Porter, ciekawym kaj takie asy Polskiej piłki jak Sagan czy
            Włodar wylądują w przyszłości, hę? :)
            pozdrówka ;)
            • Gość: yeti Re: Są chętni na Macieja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 09:50
              No, ja poniekąd rozumiem Portera. No, ale cóż. Jeszcze nie teraz . Jeszcze z
              Legią zagra.pzdr.
            • Gość: Porter Re: Są chętni na Macieja! IP: 213.241.56.* 26.10.04, 12:11
              Włodarowi, to ja wróżę dużą przyszłość na boiskach Mazowsza, w Legii II. A
              Saganowski jest całkiem niezły. Gdyby grał w Wiśle, miałby abonament na
              reprezentację.
      • a.adas Czasem myslę, ze najbardziej chętny na Żurawia 26.10.04, 14:34
        jest Porter
        ale pewnie nadinterpretuję
        • Gość: Porter Re: Czasem myslę, ze najbardziej chętny na Żurawi IP: 213.241.56.* 26.10.04, 14:49
          Nie chwal się. Nikt nie uwierzy, że czasem myślisz.
          • a.adas Re: Czasem myslę, ze najbardziej chętny na Żurawi 26.10.04, 16:29
            i tak nikt nie wierzy
            przyzwyczaiłem się...

Ajaks to nie byłby zły klub - Holendrzy mają problemy z napastnikami, a trzy
            miliony euro to nie byłaby dla nich zbyt duża suma. Tyle, że w Ajaksie nie jest
            teraz zbyt ciekawie, wszyscy się żrą ze wszystkimi, i nie do końca wiadomo co
            bedzie z Koemanem. A i tak to pewnie plotki.
            • Gość: Porter Re: Czasem myslę, ze najbardziej chętny na Żurawi IP: 213.241.56.* 26.10.04, 17:07
              Ja też uważam, że Ajax byłby świetny, ale dwa lata temu. Nie wierzę, żeby
              dzisiejszemu Maciejowi chciało się rywalizować na full z tamtejszymi głodnymi
              wilczkami. Ale daj mu Bozia zdrowie.
      • peteen Re: Są chętni na Macieja! 26.10.04, 14:57
        no, dziś dołaczył mało znaczący i w ogóle nieznany klub ajax z małego
        miasteczka amsterdam...
        • Gość: Porter Re: Są chętni na Macieja! IP: 213.241.56.* 26.10.04, 15:01
          Który podobno ma licytować się z Chelsea...
          Wiesz, ja czasem oglądam ligę hiszpańską, włoską, czy francuską i widzę, co
          potrafią tam zawodnicy spoza ścisłej czołówki. Moim zdaniem szczyt możliwoąsci
          Macieja, to Urina.
          • olaboga1 Re: Są chętni na Macieja! 26.10.04, 15:21
            jezusiemaryjo... well, Porter, ja sie zaczynam zastanawiac czy Urino nie jest
            przypadkiem absolutnym szczytem Twojego dowcipu...
            • Gość: Porter Re: Są chętni na Macieja! IP: 213.241.56.* 26.10.04, 15:57
              No i do jakich wniosków dochodzisz? Jest, czy nie jest?
              • Gość: yeti Re: Są chętni na Macieja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 16:06
                Ja to juz dawno zauważyłem że jak Legii nie idzie to Porter (skądinąd
                inteligentny facet) robi się złosliwy jak nie przymierzając moja zdewociała
                tesciowa. Wyłażą wtedy na wierzch jego szymkowiakowo-żurawsko-wislackie fobie.
                Biorąc pod uwagę zblizający się mecz z Wisłą i zapewne nieodwołalny łomot jaki
                Wisła spuści Legii, nie mozna się dziwić zamieszczanym przez rzeczonego Portera
                komentarzom.pzdr.
                • Gość: Porter Re: Są chętni na Macieja! IP: 213.241.56.* 26.10.04, 17:08
                  > Biorąc pod uwagę zblizający się mecz z Wisłą i zapewne nieodwołalny łomot
                  > jaki Wisła spuści Legii,
                  Sze zobaczy...
                  • Gość: yeti Re: Są chętni na Macieja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 17:14
                    No jasne...
                    • piotr33k2 Re: Są chętni na Macieja! 26.10.04, 17:34
                      jeżeli chcemy aby żuraw poprowadził na w eliminacjach dalej a potem pomógł na
                      samych mistrzostwach to w interesie polskiej reprezentacji jest aby grał na
                      zachodzie moze nawet nie jakims klubie za samej góry ale przeciętnym z dobrej
                      ligi i w podstawowym składzie gdzie cały czas bedzie miał do czynienia czy to w
                      meczach ligowych czy pucharowych z graczami o najwyższym światowym czy
                      europejskim formacie. to pomoze mu utzrymać mu formę a moze nawet podwyższyć
                      jeszcze umiejetnosci że o ograniu juz nie wspomne .liga japonska to krok wstecz
                      to jest pewne jak w banku ,utrudniony przyjazd na krótkie
                      zgrupowania ,aklimatyzacja itd . itp. to jest liga dobra dla emerytów aby
                      dorobić i pokazać gawiedzi sztuczki techniczne i pare widowiskowych
                      zagrań ,jest też to liga dobra dla kogoś kto nie ma nazwiska lub został
                      niedoceniony i nie jest nikomu potrzebny a żurawski jest potrzebny polskiej
                      piłce jeszcze przez parę lat ,mamm nadzieję ze zuraw niebędzi emyślał tylko o
                      sonbie tym że w europie zrobi takie same pieniądze jak w japoni, lub troche
                      mniejsze ale zyska szacunek nietylk w polsce ale i europie .
                      • oregon Re: Są chętni na Macieja! 29.10.04, 08:47
                        A guzik prawda! Optymalne rozwiązanie dla Macieja to pozostanie w polskiej
                        lidze...na zachodzie szybko wpadnie w "syndrom" Rasiaka, Niedzielana,
                        Kosowskiego, Karwana i wielu innych...czyli - głęboka ławka rezerwowych!
                        Chyba że chodzi tylko o kase...to niech idzie, choćby do japonii...

• olaboga1 zuraw o transferach 26.10.04, 14:59
        za wislakrakow.com:
        --------------

Gdy po zajęciach zagadnęliśmy Macieja Żurawskiego o kolejne propozycje
        transferowe, ten szybko obrócił rozmowę w żart. - Na takiej samej zasadzie, ja
        mógłbym na przykład powiedzieć, że mam ofertę z Barcelony. Albo, że miałem
        propozycję z Realu, lecz ją odrzuciłem - śmiał się kapitan Wisły. - Poważnie
        porozmawiamy, gdy w klubie będzie leżał papier z ofertą. Na razie więc
        propozycje z Japonii, Holandii i Rosji pozostają w sferze prasowych
        spekulacji. - Poczekajmy do grudnia - apeluje "Żuraw".

• Gość: Razorfan Re: zuraw o transferach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 18:15
          Moim zdaniem jedyna szansa na odejscie Zurawia to zejscie przez Wisle z ceny do
          minimum ok 2,5 mln euro. Maciek nie jest juz bardzo mlody a za pilkarzy ze
          wschodu nikt nie zaplaci wielkich pieniedzy. do tego dosyc dlugo adaptuje sie
          on w nowym srdodowisku bo jest raczej slaby psychicznie. Jakby mial wyladowac
          na chwile w Moskwie to obawiam sie ze wyladowal by na dluzej. Jemu potrzebny
          jest jakis sredni klub z zachodu gdzie bylby najdrozszym pilkarzem i to dawalo
          by mu abonament na gre do czasu az sie przelamie i juz nikt nie bedzie mial
          watpliwosci ze to bardzo dobry pilkarz. Mysle ze jakas solidna druzyna z
          Francji lub Holnadii, tudiez slaba angileska to bylby optymalny wybor dla MAcka.
          • Gość: w Re: zuraw o transferach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 18:54
            boję się że g....wyjdzie z transferu,dużo się gada a mało konkretów,wkurzają
            mnie śmieszne klubiki które nie potrafią wydac 2.5 mln, w takim razie niech
            lepiej zostanie już w Wiśle,może nie będzie to spełnienie jego marzeń ale
            rzeczywistość jest brutalna,przecietny bambus z afryki jest bardziej ceniony od
            zawodnika ze wschodu
            • ilhan Re: zuraw o transferach 29.10.04, 11:20
              Gość portalu: w napisał(a):

> wkurzają mnie śmieszne klubiki które nie potrafią wydac 2.5 mln

Za dużo się w Championship Managera nagrałeś chyba.
          • bazyliszek4 Re: zuraw o transferach 26.10.04, 22:55
            Gość portalu: Razorfan napisał(a):

> Moim zdaniem jedyna szansa na odejscie Zurawia to zejscie przez Wisle z ceny
            do
            >
            > minimum ok 2,5 mln euro. Maciek nie jest juz bardzo mlody a za pilkarzy ze
            > wschodu nikt nie zaplaci wielkich pieniedzy. do tego dosyc dlugo adaptuje sie
            > on w nowym srdodowisku bo jest raczej slaby psychicznie. Jakby mial wyladowac
            > na chwile w Moskwie to obawiam sie ze wyladowal by na dluzej. Jemu potrzebny
            > jest jakis sredni klub z zachodu gdzie bylby najdrozszym pilkarzem i to
            dawalo
            > by mu abonament na gre do czasu az sie przelamie i juz nikt nie bedzie mial
            > watpliwosci ze to bardzo dobry pilkarz. Mysle ze jakas solidna druzyna z
            > Francji lub Holnadii, tudiez slaba angileska to bylby optymalny wybor dla
            MAcka
            > .

zgadzam się w 100%. największą przeszkodą dla Żurawskiego w karierze za
            gtranica będzie jego słabiutka psychika. jeśli będzie potrzebował tyle czasu co
            w reprezentacji to nic nie osiągnie...
      • h.olender zgłosił się też Traktor Czelabińsk ;) 27.10.04, 16:13
        • Gość: Cyfra Re: zgłosił się też Traktor Czelabińsk ;) IP: *.g.pppool.de 29.10.04, 09:50
          29 października 2004, 8:57:31 - mogiel
          Wysłannicy Ajaksu w Krakowie
          AFC Ajax jest coraz poważniej zainteresowany pozyskaniem napastnika Wisły
          Kraków Macieja Żurawskiego – pisze „Super Express”.

Wysłannicy Ajaksu przyjeżdżają do Krakowa na dzisiejszy mecz z Legią, aby
          bezpośrednio zobaczyć w akcji kapitana Wisły.

- Każdy piłkarz chciałby zagrać w Ajaksie. Ja też. To byłaby dla mnie wielka
          sprawa - przyznaje Żurawski.

Na trybunach stadionu Wisły zasiądą też działacze włoskiego Udinese.
          Najważniejszy mecz jesieni obejrzą również przedstawiciele jednego z
          niemieckich klubów. W sumie menedżerów i skautów z klubów zachodniej Europy
          będzie co niemiara, ale część z nich woli pozostać incognito.

• Gość: Porter Re: zgłosił się też Traktor Czelabińsk ;) IP: 213.241.56.* 29.10.04, 10:09
            Podobno i Abramowicz ma przyjechać.
            • Gość: Cyfra Re: zgłosił się też Traktor Czelabińsk ;) IP: *.g.pppool.de 29.10.04, 10:26
              Tak,Abramowicz napewno bedzie ale on z powodu super asa Wlodarczyka...
              • Gość: Porter Re: zgłosił się też Traktor Czelabińsk ;) IP: 213.241.56.* 29.10.04, 11:37
                Włodarczyka to ogląda akurat prezes Skalnika Gracze, ma iść w barterze za
                cztery owce, które z kolei okażą się pomocne dla konserwacji nowej murawy na
                Estadio de Soldatesca Polonica.
                • Gość: yeti Re: zgłosił się też Traktor Czelabińsk ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 12:12
                  Żurawskiego już wielu oglądało. Tyle że zawsze wtedy jakoś mu mecze nie za
                  bardzo wychodziły. Coś czuję że prędzej Frankowskiego kupią.pzdr.
                • ww1916 Re: zgłosił się też Traktor Czelabińsk ;) 29.10.04, 13:00
                  Zaraz sie Cyfra za Skalnika obrazi:)))

Ci Krakusi to zero poczucia humoru mają...

Niejaki Zurawski to trafi tam gdzie Jop gra. Sorry, ale nie pamietam nazwy
                  druzyny.

• Gość: Cyfra Re: zgłosił się też Traktor Czelabińsk ;) IP: *.g.pppool.de 29.10.04, 14:41
                  Stym Skalnikiem /tacy polscy traktorzysci/ troche przesadzles az tak zly to ten
                  Wlodarczyk nie jest,ale z drugiej strony gdyby tam z pol roku pogral to moze by
                  technike troche podszkolil...

Skalnik taka polska Walenroga
                  • Gość: Cyfra Re: zgłosił się też Traktor Czelabińsk ;) IP: *.g.pppool.de 29.10.04, 14:45
                    Cholera znowu mi sie blad ortograficzny trafil .Z gory przepraszam wszystkich
                    otografow
                  • Gość: Porter Re: zgłosił się też Traktor Czelabińsk ;) IP: 213.241.56.* 29.10.04, 14:56
                    Ja mam swoje zdanie na temat Włodarczyka. Moim zdaniem w dzisiejszej Legii brak
                    nie tyle Vuko, co Svitlicy. Ze Stanko na pewno nie zremisowalibyśmy z Lechem i
                    nie przegralibyśmy z Groclinem. Po prostu Włodar paskudzi to, co Stanko
                    wykorzystywał nawet się nie spociwszy.
                    • Gość: Cyfra Re: zgłosił się też Traktor Czelabińsk ;) IP: *.g.pppool.de 29.10.04, 15:50
                      Czyli reasumujac z Wlodarem /przynajmniej narazie/ ligi sie nie wygra nie
                      mowiac juz o europie...
                      • Gość: Porter Re: zgłosił się też Traktor Czelabińsk ;) IP: 213.241.56.* 29.10.04, 15:54
                        Dokładnie tak. Chyba, że wróci mu skuteczność z wiosny.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka