Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kondolencje dla Torunia!

IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 29.10.04, 18:35
    Widzę, że w Toruniu znależli się podobmi działacze, jak w Bydgoszczy w
    poprzednich latach, którym nie zależy na sporcie i kibicach, tylko na
    napełnieniu własnych kieszeni. Mam nadzieję, że cała ta niezdrowa sytuacja
    wyjaśni się w miarę szybko, bo byłaby WIELKA szkoda nie zobaczyć
    pasjonującego pojedynku derbowego. Toruń!!! Trzymaj się!!!Wierny bydgoski
    kibic.
    Obserwuj wątek
      • Gość: MAVERICK PL Kondolencje dla Torunia, od kibica z Bydgoszczy. IP: *.man.bydgoszcz.pl 29.10.04, 19:02
        Pewnie zaraz ktoś zacznie pisać że się powtarzam, ale:
        ŻYCZE SOBIE I WAM DRODZY KIBICE Z TORUNIA, ABYŚCIE MIMO WSZYSTKO UTRZYMALI SIE
        W E-LIDZE, GDZYŻ DLA MNIE JAK I PEWNIE DLA WIĘKSZOŚCI KIBICÓW, SEZON BEZ DERBÓW
        TO NIE SEZON. NIEZALEŻNIE OD SKŁĄDU OBU DRUŻYN. TAK WIĘC ŻYCZE WAM UTRZYMANIA W
        SEZONIE 2005 POMIMO KŁOPOTÓW KTÓRE JUŻ MACIE.
        Ale nie obraże się jak pojedziecie w barażach ;) Ale z wynikiem dwumeczu
        KORZYSTNYM DLA WAS!!!
        pozdrowienia... i trzymam kciuki :)
        • Gość: Piter Polonia JA tez!! IP: *.pl 29.10.04, 23:09
          jatez zycze wam powodzenia nam sie oodalo wam tez sie ooda mimo tych wyzwisk z
          waszej strony wyciagamy dlon bo derby to derby !!
          • Gość: bez serduszka Re: JA tez!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 18:05
            szczerze mowiac to nie chcialabym zeby torun spadl!!! ale.... bawi mnie wizja
            waszego zespolu ; "Wdzisiejszym meczu dryzyna ANIoLOW TORUN (apator to
            apator ...tak mi przykro....) wystapi w skladzie ; z nr 9 kapitan zespolu
            Tomasz bajerski( bayer baletnico kto ci pobil lico??), z nr 10 "podpora"
            torunskiej druzyny miroslaw kowalik.................hahah . dobra zartowalam
            ale przyda wam sie ostudzic temperamenty a te wasze ; " mistrz mistrz apator "
            jest doprawdy zalosne... no moze za 11 lat chlopaki??!!
            • Gość: Miszczu :) IP: 213.17.255.* 08.11.04, 08:42
              I po co cwoku sie ciskasz???, spojrz na sklad swojej tyfolskiej ekipy.I wy tymi
              dziadami macie walczyc o medal??? hehehe, dobre sobie.A od Apa sie odwal bo
              zobaczysz jak bedziecie dostawali baty w Toruniu
              • Gość: piotr biała prosta Re: :) IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 09.11.04, 20:39
                Jeszcz nie tak dawno ćwoku zdzierałeś sobie gardło kibicując tym jak
                mówisz "dziadom",a co do batów poczekajmy do wiosny,a wszystko roztrzygnie się
                na torze.Wracając do działaczy wiem z dobrze poinformowanych żródeł że to jaką
                atmosferę tworzą w zespole wcale nie pomaga zawodnikom,a wręcz przeciwnie
                wpływa destrukcyjnie np.(Chrzanowski).Zastanawiałeś się kedyś dlaczego tak
                wielu odeszło i nie myśli o powrocie???
              • Gość: BTZ fan Re: :)dla palanta z śmierdzielewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 16:30
                a ja ci mówie ty walona w dupę krzyżacka mendo, że czekam aż wasz zaśmierdzały
                klub zwali się najlepiej do II ligi, bo już wolę jechać do Grudziądza na derby -
                taka sama niemal droga ( chociaż to też wasze zasyfiałe podwórko - zaplecze)
            • Gość: lol lol?! IP: 81.15.212.* 08.11.04, 11:56
              wy tak zyczycie aby sie apator utrzymal a mi si ewydaje ze apator bedzie chyba
              jednak wyzje niz Bydgoszcz.Miedzinski,Zabik,Jagus,Crump,Kosciecha i ktos nowy
              to zdecydowanie lepszy team od Btz
              • Gość: Miszczu Re: lol?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 20:47
                >>>Jeszcz nie tak dawno ćwoku zdzierałeś sobie gardło<<<

tyfusie, nigdy nie zdzieram gardla tylko siedze sobie spokojnie i pije alko
                no, moze czasem przepale papirochem
                _______________________________________________-
                nain on nareet ja tietenkin minusta tuntuu vittun hyvalta
                • Gość: piotr biała prosta Re: lol?! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 10.11.04, 23:46
                  po dzisiejszych doniesieniach prasowych te dwie rzeczy będą jedynymi atrakcjami
                  na tym stadionie jakie ci pozostaną.
              • Gość: SLAMER Re: lol?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 23:28
                COSIK MI SIĘ ZDAJE ŻE ANI KOŚCIECHY ANI WIESIA A PODOBNO CRAMPI W GDAŃSKU.
                • Gość: aa Re: lol?! IP: *.egb.pl 10.11.04, 10:28
                  Jaki Kosciecha? Olaliście gościa, teraz możecie go pocałować w dupę. Wszyscy
                  odchodzą z tej wsi zabitej dechami. Nawet Jaguś sie zastanawia czy was nie
                  olać. Derby będziecie mieli ale w Grudziądzu. Tam wasze miejsce.
      • Gość: cs Co sie tam u Was dzieje w Toruniu ? IP: 195.215.5.* 10.11.04, 13:33
        www.zuzel.tox.pl/news.php?id=748
        Jak tak dalej pojdzie, to nic nie zostanie, chyba warto by komus w zarzadzie w
        dupe nakopac.
        • Gość: Toma Toruń Re: Co sie tam u Was dzieje w Toruniu ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 14:32
          NO niestety jeśli to jest prawda że Jaguś odchodzi to lepiej żeby wszczyscy
          podali się do symisji mówię o zarządzie. Najgorsze jest to że oni nic sobie z
          tego nie robią tylko cierpią prawdziwi kibice... Można powiedziec jedno niech
          młozież też oddają po co mają się marnować w klubie?? Karwan mówi że nie ma
          pieniędzy nikt nie chce sponsorować. Coś tu nie gra...
      • ruda15 Re: Kondolencje dla Torunia! 11.11.04, 08:07
        A ja jestem za całkowitym rozwiązaniem APATORA!!!
        i bardzo przepraszam bydgoszczan za psycholi z APATORA.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka