Gość: M.J. IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.02, 19:25 W końcu stało się .Nareszcie LEGIA sięgnęła po tytuł, który jej się już dawno należał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tur40 Re: LEGIA mistrzem Polski 2002 !!! IP: *.acn.pl / 10.128.128.* 28.04.02, 19:36 Niemożliwe co ty powiesz???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Picasso Re: LEGIA mistrzem Polski 2002 !!! IP: 62.233.209.* 28.04.02, 19:36 Oby tylko w pucharach nie dostała srogiego lania!!! Teraz powinni wzmocnić skład. Ale czy mają na to pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: LEGIA mistrzem Polski 2002 !!! IP: *.pai.net.pl 28.04.02, 20:39 wkurwia mnie ten fakt, ale coż gratulacje od WIDZEWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: LEGIA mistrzem Polski 2002 !!! IP: *.pai.net.pl 28.04.02, 20:41 mam nadzieje że w przyszłym sezonie powtórzymy 2-1 , 3-2, póki co gratulacje od WIdzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: LEGIA mistrzem Polski 2002 !!! IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 28.04.02, 21:03 kibice powinni się zastanowić czy styl w którym zdobyli to mistrzostwo pozwala myśleć o kolejnych tytułach według mnie Legia zdobyła mistrzostwo dzięki słabszej dyspozycji Wisły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lacatus Re: LEGIA mistrzem Polski 2002 !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.02, 22:31 wróciłem właśnie z Pl. Zamkowego. Moze i masz rację ale jednak go zdobyła i to nie wina Legii że Wisła grała słabo. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: LEGIA mistrzem Polski 2002 !!! IP: *.polbox.pl / *.orion.pl 29.04.02, 09:11 Gość portalu: wojtek napisał(a): > kibice powinni się zastanowić czy styl w którym zdobyli to mistrzostwo pozwala > myśleć o kolejnych tytułach > według mnie Legia zdobyła mistrzostwo dzięki słabszej dyspozycji Wisły Masz racje. Legia wygrala, bo Wisla byla od niej slabsza. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdand Re: LEGIA mistrzem Polski 2002 !!! 29.04.02, 17:12 sluchaj na tym to polega oni byli slabsi a legia lepsza co pokazuja chociażby mecze między tymi drużynami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: christop Re: LEGIA mistrzem Polski 2002 !!! IP: *.bialan.pl 28.04.02, 21:04 gratulacje życzę Legii awansu do LM Odpowiedz Link Zgłoś
wapniak Re: LEGIA mistrzem Polski 2002 !!! 28.04.02, 21:59 A TO wisła MA PROBLEM ŻE TAKA SŁABA LEGIA MISTRZ 2002!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: LEGIA mistrzem Polski 2002 !!! IP: *.proxy.aol.com 28.04.02, 21:59 No gratulacje takze z od kibica Wisly, wam chyba sie ten tytul nalezal bardzej niz nam, ale itak szkoda mi jest ze nie zagralismy odwazniej w srode. Ale co sie stalo sie stalo i tez zycze Legii awansu do LM. A ZA ROK MISTRZ WRACA NA REYMONTA! Odpowiedz Link Zgłoś
mmicz LEGIA kurwą Polski zawsze! 28.04.02, 22:05 Gość portalu: Picasso napisał(a): > Oby tylko w pucharach nie dostała srogiego lania!!! > > Teraz powinni wzmocnić skład. > Ale czy mają na to pieniądze? Ja osobiście (i mam nadzieje wszyscy normalni kibice w Polsce) będe w eliminacjach Champions Leauge z całego serca kibicował rywalom Legii. Nieważne czy Niemcom, Hiszpanom, czy mistrzowi Luxemburga. Im więcej bramek wkopią tym szmaciarzom tym większą będe miał satysfakcję. Pozdrawiam wszystkich którzy są podobnego zdania. JEBAĆ LEGIĘ!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Legia Mistrz!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.02, 22:19 Legia w 100% zasłużyła na to mistrzostwo. To nie jej wina, że piłkarze Wisły nie potrafią grać w piłkę. Szkoda tylko, że Legia zamiast się wzmacniać przed eliminacjami LM sprzedaje najlepszego w drużynie Bartka Karwana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Legia Mistrz!!! IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 28.04.02, 22:33 > że piłkarze Wisły > nie potrafią grać w piłkę. potrafią,Kasperczaq kupi jeszcze kilku czarnych z Afryki i będą tyrali na sukces Wisły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lacatus Re: LEGIA kurwą Polski zawsze! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.02, 22:32 żeby ciebie palncie coś wreszcie przejebało może szczotka...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: MICZ kurwą zawsze! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.02, 16:00 Ty jednak naprawde jestes pierdolniety! Prymitywny palancie... Odpowiedz Link Zgłoś
bogdand Re: MICZ kurwą zawsze! 29.04.02, 17:26 MASZ RACJE JEST PIERDOLNITY I PODEJRZEWAM ŻE Z KRAKOWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowik22 Re: LEGIA kurwą Polski zawsze! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 29.04.02, 20:49 sam jesteś kurwą głąbie nie rozumiesz że liga mistrzów w nie ważne czyim wykonaniu (wisł, łks, polonia czy nawet widzew) jest reklamą dla polskiego futbolu a tym sammym wpływ gotówki do polskich klubów jestem fanem legii ale zawsze kibicuję polskim klubom w pucharach tak robi prawdziwy kibic, a nie jakieś gówno, pseudokibic, który nie zna się na futbolu powodzenia wisła, polonio, amico, i komuś kto będzie grać w pucharze otto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PW Re: LEGIA kurwą Polski zawsze! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.04.02, 21:07 A co lekarze na to mowie??!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vanish Re: LEGIA kurwą Polski zawsze! IP: *.telsten.com / 10.20.10.* 01.05.02, 19:46 Jesteś kompletnym idiotą. Każda wygrana polskiego zespołu to lepsza pozycja polskich klubów. Niestety dla takiego pajaca jest to niezrozumiałe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radzi LEGIA CWKS LEGIA TYTUŁ WROCIŁ NA ŁAZIENKOWSKĄ IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.02, 22:10 i ja sie bardzo ciesze ze tytuł powrocił po kilku latach oczekiwania do mego kochanego klubu przydalo by sie jeszcze aby Jagiellonia utrzymała sie w 2 lidze pozdrowienia od kibica Jagi i Legii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Re: LEGIA mistrzem Polski 2002 !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.02, 23:08 Gratulacje od kibicow Pogoni Szczecin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kataryna Re: LEGIA mistrzem Polski 2002 !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.02, 23:11 Gratulacje od kibica Polonii, powodzenia w eliminacjach Ligi Mistrzów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirastas Re: LEGIA mistrzem Polski 2002 !!! IP: *.sgh.waw.pl 29.04.02, 00:26 Kukuleczka kuka... Dragomir Okuka kuka, kuka, Dragomir Okuka Mecz byl do kitu ale atmosfera wspaniala, a feta po spotkaniu brak slow. Pochod ze stadionu na Plac Zamkowy - cos pieknego. Bawilem sie cudownie. Warszawa ma wreszcie swoje swieto. I powiem jeszcze tylko. Ja Koooooooooooooooooooooooooochaaaaaaaaaaaaaaaaam LEGIEeeeeeeeeeee ooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal J Re: LEGIA mistrzem Polski 2002 !!! IP: 141.30.224.* 29.04.02, 01:48 Nasza LEGIA najlepsza w Polsce jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: LEGIA mistrzem Polski 2002 !!! IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 01:57 Na Titanicu orkiestra też grała do końca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: LEGIA mistrzem Polski 2002 !!! IP: 203.52.45.* 29.04.02, 04:49 Obojetnie Legia czy Wisla i tak polskie wszystke druzyny zblaznia sie w europejskich pucharach. Ja to bym nawet zlikwidowal pierwsza lige i zdegradowal wszystkie druzyny do drugiej bo zadna z druzyn nie zasluguje na bycie w pierwszej lidze. Pilkarzy wyslac do orania pol, bylby z tego wiekszy pozytek. Zeby cos soba prezentowac trzeba miec umiejetnosci chec i zapal lubiec to co sie robi i przede wszystkim pracowac nad soba pieniadze przyjda pozniej same Polscy pilkarze nie maja zadnj z tych cech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyy Re: LEGIA mistrzem Polski 2002 !!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 29.04.02, 08:05 Legia, legia aaa cudzoziemska. Znowu ich dzieś wysłali? A tak poważnie to wśród patałachów nie mających pojęcia o grze też musi być ktoś najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Re: LEGIA mistrzem Polski 2002 !!! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.02, 08:09 Zawsze i wszędzie legia jebana będzie. To hasło obowiązuje zawsze. Pierdoleni minimaliści. Potrzebny jeden punkt , to o tyle gramy. Spierdolili mi zajebisty zakład bukmacherski. Oddawać kasę!!! W przyszłym roku legia spada do drugiej ligi , bo to najsłabszy mistrz jaki kiedykolwiek wygrał ligę.Marzy im się Liga Mistrzów - chuja w zęby. JEBAĆ legię JEBAĆ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkak Re: LEGIA mistrzem Polski 2002 !!! IP: *.acn.pl / 10.133.128.* 29.04.02, 19:06 Prześpij się trochę, to Ci przejdzie baranie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowik22 Re: LEGIA mistrzem Polski 2002 !!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 29.04.02, 20:55 a może twój klub spadnie, a skoro legia ma mistrza to znaczy że była najlepsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyk Re: LEGIA mistrzem Polski 2002 !!! IP: *.pgnig.com.pl 29.04.02, 08:59 Feta na Starym Mieście - kolejna porażka cywilizacji z troglodytami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: LEGIA mistrzem Polski 2002 !!! IP: *.man.polbox.pl 29.04.02, 09:47 MISTRZ,MISTRZ,LEGIA MISTRZ!!!!!!!!!! LUDZIE CO SIĘ WŚCIEKACIE, WYLUZUJCIE!!!!!!!!!!!! MISTRZ JEST NAJWAŻNIEJSZY DLA TYCH LUDZI, KTÓRZY TAK JAK JA OD NAJMŁODSZYCH LAT CHODZĄ NA ŁAZIENKOWSKĄ I W CZAS DOBRY I W CZAS ZŁY. JAK KTOŚ CHCE DOKOPAC KOMUŚ TO ZAWSZE ZNAJDZIE KAMIEŃ. Cieszmy się jak cywilizowani ludzie, pokażmy Tym z Krakowa gdzie jest stolica kultury!!! To co widziałem na meczu i po na Starówce było w 95% zadawalające, problem oczywiście jak zawsze stanowiły bardzo młodzi osobnicy, chcący zademonstrować swoje emocje w sposób jaki wyniesli z rodzinnych stron czyli wieśniackich zabaw w remizach itp. Poprzyjeżdżali tacy za pracą do Stolicy i powinni uszanować że tu panuje większa kultura niż ... Warszawiakiem trzeba byc zawsze i w chwili Victorii, jak wczoraj, i w chwilach porażek jak z Widzewem 2-3, i w chwilach zadumy jak co roku 1 sierpnia na Powązkach. Tak chciałbym aby wszyscy którzy mienią się już Warszawiakami szanowali to Miasto, które daje im zamieszaknie, chleb etc. Żenujące jest to że np. właśnie 1 sierpnia o godz. 17.00 jak zawyją syreny to towarzystwo wczesno warszawskie gna gdzieś i nie pomysli że też jest cząstką tego MIASTA i jego historii!!!!!!!!!!! Trochę się rozmarzyłem, ale tak mnie wychowano i mam nadzieję że takich Warszawiaków powinnismy sami też wychowywać. POZDRAWIAM PRAWDZIWYCH KIBICÓW LEGII I INNYCH KLUBÓW DLA KTÓRYCH ICH KLUB TO WIZYTÓWKA ICH MIAST A NIE MIEJSCE DO ODREAGOWANIA DLA TROGLODYTÓW ZIBI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klajn Re: LEGIA mistrzem Polski 2002 !!! IP: *.reaktor.pl 29.04.02, 17:56 no niestety - kolega ma racje - "tak sie bawi stolica"??? ha ha ha - to nie warszawiacy, to tzw. warszawianie... Informacje w gazetach, ze tak sie bawi stolica bardzo mnie rozbawily, zwlaszcza ta stolica w pociagach do legionowa i tluszcza, co? niezla stolica... ale tak, czy tak sie ciesze, ze mistrzostwo jest w warszawie... bo niby gdzie ma byc? gratuluje mistrzostwa ligi symapatykom legii i zycze dobrego losowania do LM. ps. nie ma sie co wstydzic skad sie pochodzi, to zaden wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PW Re: LEGIA mistrzem Polski 2002 !!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.04.02, 21:22 Gość portalu: zibi napisał(a): > MISTRZ,MISTRZ,LEGIA MISTRZ!!!!!!!!!! > LUDZIE CO SIĘ WŚCIEKACIE, WYLUZUJCIE!!!!!!!!!!!! > MISTRZ JEST NAJWAŻNIEJSZY DLA TYCH LUDZI, KTÓRZY TAK JAK JA OD NAJMŁODSZYCH > LAT CHODZĄ NA ŁAZIENKOWSKĄ I W CZAS DOBRY I W CZAS ZŁY. JAK KTOŚ CHCE DOKOPAC > KOMUŚ TO ZAWSZE ZNAJDZIE KAMIEŃ. > Cieszmy się jak cywilizowani ludzie, pokażmy Tym z Krakowa gdzie jest stolica > kultury!!! To co widziałem na meczu i po na Starówce było w 95% zadawalające, > problem oczywiście jak zawsze stanowiły bardzo młodzi osobnicy, chcący > zademonstrować swoje emocje w sposób jaki wyniesli z rodzinnych stron czyli > wieśniackich zabaw w remizach itp. Poprzyjeżdżali tacy za pracą do Stolicy i > powinni uszanować że tu panuje większa kultura niż ... > Warszawiakiem trzeba byc zawsze i w chwili Victorii, jak wczoraj, i w chwilach > porażek jak z Widzewem 2-3, i w chwilach zadumy jak co roku 1 sierpnia na > Powązkach. Tak chciałbym aby wszyscy którzy mienią się już Warszawiakami > szanowali to Miasto, które daje im zamieszaknie, chleb etc. Żenujące jest to > że np. właśnie 1 sierpnia o godz. 17.00 jak zawyją syreny to towarzystwo > wczesno warszawskie gna gdzieś i nie pomysli że też jest cząstką tego MIASTA i > jego historii!!!!!!!!!!! > Trochę się rozmarzyłem, ale tak mnie wychowano i mam nadzieję że takich > Warszawiaków powinnismy sami też wychowywać. > POZDRAWIAM PRAWDZIWYCH KIBICÓW LEGII I INNYCH KLUBÓW DLA KTÓRYCH ICH KLUB TO > WIZYTÓWKA ICH MIAST A NIE MIEJSCE DO ODREAGOWANIA DLA TROGLODYTÓW > ZIBI ZIBI!!! BIJE CI POKLON. WSPANIALY KOMENTARZ. WIELKIE DZIEKI ZA TE SLOWA. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: LEGIA mistrzem Polski 2002 !!! IP: *.tesco / 106.22.0.* 29.04.02, 22:27 Gratulacje od ŁKS ŁÓDŻ. Powodzenia na salonach Europy-moze ktos wreszcie pokaże ze my tez potrafimy strzelać bramki a nie liczyć na jak najmniejsza porażkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pies_Beł Re: LEGIA mistrzem Polski 2002 !!! IP: *.tele2.pl 30.04.02, 03:30 No cóż, stało się... zasuńmy kotarę milczenia i nieuaktualniajmy tego podłego wątku, bo jeszcze ktoś pomyśli, że jest to najważniejszy temat w dobie upadającej gospodarki i zbliżającej sie wizyty Ojca Najświętszego! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vanish Stadion im.Deyny IP: *.telsten.com / 10.20.10.* 01.05.02, 19:49 Legio, czy nie czas grać na stadionie im. Kazimierza Deyny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacza Re: LEGIA mistrzem Polski 2002 !!! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 02.05.02, 17:06 legia to obok Odry Wodzisław największa kurwa w Polsce,Fani legii to kompletni debile-jak można kibicować takiej dziwce piłkarskiej...Kibice całej Polski was pierdolą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: LEGIA mistrzem Polski 2002 !!! IP: 212.244.108.* 02.05.02, 17:13 Popieram Cię w 200% procentach!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubi Re: LEGIA mistrzem Polski 2002 !!! IP: *.chello.pl 03.05.02, 10:52 Przemawia przez Was żal. Kibicuję Legii od 5 roku życia. Kocham ją bardziej, niż wszystkie moje kobiety razem wzięte. Było dobrze, było źle, ale ja zawsze jestem z moim klubem. A mój klub to nie piłkarze, ale barwy, historia, i kibice. Tak Kibice, a nie Ci idioci, którzy wybijają się w soboty z Tłuszcza i Legionowa, aby wpaść do stolicy, zostawić trochę swojego chamskiego zachowania i popędu. Kocham Legię, kocham Brychczego, Deynę i tych wszystkich którzy tworzą historię. Legia to filozofia, której nikt inny nie zrozumie. Tylko prawdziwy Warszawiak, z pokolenia na pokolenie ma zaszczepioną miłość do klubu z Łazienkowskiej. Nieważne jak będą grać, nieważne kto będzie grał. Dopóki ten klub nazywa się Legia Warszawa, dopóki Elke w kółeczku się mieni, dopóty Hubi jest Legionistą. Pozdrawiam Warszawiaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuzzy Re: LEGIA mistrzem Polski 2002 !!! IP: *.mragowo.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 02:07 Sranie w banie. Bardziej Wisła staciła ten tytuł, niż Legia go zdobyła. A o ich walorach mistrzowskich przekonamy się jak się zbłaznią w Lidze Mistrzów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: LEGIA mistrzem Polski 2002 !!! IP: *.chello.pl 04.05.02, 02:15 Mrągowo??? A gdzie to??? 5 czy 6 liga??? Następny z kompleksami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuzzy Re: LEGIA mistrzem Polski 2002 !!! IP: *.mragowo.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 12:12 Nie wiesz gdzie leży Mrągowo, to se mape kup pizdzielcu, albo zapytaj pierwszego lepszego warszawiaka. Oni tu co roku zapierdalaja ( połowa niedzielnych sierot po drodze i tak się zabija, ale to szczegół) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuzzy Re: LEGIA mistrzem Polski 2002 !!! IP: *.mragowo.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 12:14 A pozatym zapytaj Czereszewskiego, on pochodzi z Klewek( B- klasa) niedaleko Mrągowa, albo Sokołowskiego( kopał się w czoło pare ładnych lat z nami w okręgówce) Odpowiedz Link Zgłoś