Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

"Kolejorz" przegrał w Ostrowcu Św.

IP: *.pl 09.11.04, 21:06
    LITOŚCI NIECH SKOŃCZY SIĘ JUŻ RUNDA DLA LECHA POZNAŃ BO CO MECZ TO
    KOMPROMITACJA !
    Reiss się nie popisał miał 2 100% -we sytuacje i spartolił ....

Obserwuj wątek
      • Gość: charlee "Kolejorz" przegrał w Ostrowcu Św. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.11.04, 21:07
        Moja cieprliwosc dobiegla konca! Wywalic zarzad. Juz nie raz pokazal swoja
        nieudolnosc, a teraz poraz kolejny nie placi. Kradna pieniadze zlodzieje! Nie
        wierze ze miesiecznie nie da sie Sasinowi placic 3000zl. Tosz to sam bym
        uzbieral, gdzie te pieniadze giną! Gdzie LBC! gdzie spolka! Gdzie to
        wszystko !!!!!!!!!!!
      • Gość: rafi "Kolejorz" przegrał w Ostrowcu Św. IP: *.pl 09.11.04, 21:08
        KU.. MAĆ LECHU GRAĆ!!LITOŚCI NIECH SKOŃCZY SIĘ JUŻ RUNDA DLA LECHA POZNAŃ BO
        CO MECZ TO
        KOMPROMITACJA !
        Reiss się nie popisał miał 2 100% -we sytuacje i spartolił ....

• Gość: Profesjonalista Panie Reiss, panu juz dziękujemy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 21:15
          Panie Reiss, panu już dziękujemy! Jesteś całym złem tego klubu i tej drużyny!
      • Gość: RAUBER Re: "Kolejorz" przegrał w Ostrowcu Św. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 21:29
        Ja już nie mam siły na tą bandę leniwców. Jak kibice będą obijać im łby to nie
        po włosach bo żel złagodzi uderzenia...

Wywalcie tego mądralę Reissa, do Legii, do Pogoni gdziekolwiek...
      • Gość: wickedway To coś czuje będzie manto IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.11.04, 21:35
        NO to się obawiam że w piątek na treningu co bardziej zdenerwowani kibice
        spuszczą naszym grajkom łomot. Chociaż tak naprawdę ten łomot to się zarządowi
        należy. Oddać ten klub Drzymale i właścicielowi Amiki (nazwiska nie pamiętam)
        którzy są już ponoć dogadani bo te miasteczka gdzie maja swoje kluby nie
        spełniają ich ambicji. I bedzie porządek.
        • Gość: czes(L)aw Re: To coś czuje będzie manto IP: *.chello.pl 09.11.04, 22:42
          No a tyle było szumu jak niektórzy załapali klapsy u nas. Od nas dostali
          profolaktycznie, teraz dokończycie dzieło.
        • Gość: RAUBER Re: To coś czuje będzie manto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 23:58
          Gdyby tak się stało Lech wreszcie byłby normalniejszym miejscem :)
          Tylko szkoda byłoby mi Wronek i Grodziska, to już też tradycje, młode bo młode
          ale zawsze.
          • Gość: pyrlik Re: To coś czuje będzie manto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 04:06
            Dlaczego nie sponsoruje Lecha dr.Jan ,przecież komisja śledzcza.......
      • Gość: poznaniak Re: "Kolejorz" przegrał w Ostrowcu Św. IP: *.dip.t-dialin.net 10.11.04, 05:42
        ciekawe ile bedzie w krakowie juz mam czarne mysli
      • Gość: robak Re: "Kolejorz" przegrał w Ostrowcu Św. IP: *.238.100.157.adsl.inetia.pl 10.11.04, 08:27
        Reiss mam nadzieję,że po tej rundzie nie zobaczymy już twojej gęby ty
        obiboku.No chyba,że pijaną w agencji towarzyskiej.I zabierz z sobą tych głupków
        z zarządu.
      • Gość: b Re: "Kolejorz" przegrał w Ostrowcu Św. IP: *.transpost.com.pl 10.11.04, 08:46
        Wstyd to mało powiedziane!
        Piotrek, jesteś pracownikiem, jeżeli pracownik nie potrafi wykonywać swojej
        pracy bo nie ma wiedzy, to idzie i się doucza lub szuka pomocy u kolegów lub
        szefa, jeżeli źle się czuje, bo jest np. chory, to idzie się leczyć, a jeżeli
        nie rozumie co każą mu robić, to szuka roboty gdzie indziej. Taka jest prawda.
        Jesteś legendą tego klubu, kochasz go, tak jak najwierniejsi kibice i nikt nie
        chce umniejszać Ci zasług! Ale na miłość Boską zrób coś z sobą! Jeżeli masz
        problem, to może odpocznij!
        Nie wiem co będzie zimą, ale obawiam się tego najgorszego, co już wszyscy
        przeżyliśmy. A może to nie będzie takie najgorsze? Może zamiast czytać te
        wszystkie szyderstwa w prasie na temat Lecha, spadniemy znowu do II ligi,
        zostaną ci co chcą i Czesiu zbuduje nową drużynę, tak jak Baniak?
        Weździe się w garść ludzie! Zróbcie coś, bo nam kibicom brakuje już sił!!!
      • Gość: lolo POZNANIOWI GRATULUJEMY........... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.11.04, 10:03
        Poznaniwo gratulujemy: PEATZA,SŁOWIKÓW, DR JANAI KIBOLI.Jak czytam wasze posty
        to życze by Lech znalazł sie w 4 lidze .Ni ezasługujecie na nić wiecej.Jak
        piłkarzni estzrela to chcecie go pobić? A ajk wy zule wykonujecie swoja robote?
        Zawsze wamwychodzi? Sasza wracaj doWrocka bo w Lechu tylko w pierdziel
        zbierzerz a i kasy nie ma.
        • Gość: b Re: POZNANIOWI GRATULUJEMY........... IP: *.transpost.com.pl 10.11.04, 10:19
          Za to wam Warszawiakom nie ma nic do pogratulowania!!! No może komisji sejmowej.
        • Gość: b Re: POZNANIOWI GRATULUJEMY........... IP: *.transpost.com.pl 10.11.04, 10:25
          E, to chyba Wrocław. Więc Wocławowi gratulujemy Saszy i pisowni.
      • Gość: jk28 Argumenty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 14:22
        Argument pieniędzy byłby zasadny, gdyby wygrali 5 meczy i powiedzieli: "dalej
        nie gramy bez kasy". Tym czasem przegrywając mecz za meczem .... .
        Rewanż z Terekiem wyglądał tak jakby im ktoś zakazał zrobić rywalowi
        jakąkolwiek krzywdę. Może im zakazał?
      • Gość: Luck Re: "Kolejorz" przegrał w Ostrowcu Św. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 17:38
        Piłkarze maja szczęście że Areczka zremisowało z Drwęcą bo inaczej... byśmy
        stracili lidera w grupie.
        Grać na całego i walczyć do upadłego!!
      • Gość: Pi Re:PANIE DRZYMAŁA WRÓĆ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 10:48
        PANIE DRZYMAŁA WEŻ PAN NASZEGO KOCHANEGO LECHA W SWOJE RĘCE NIECH TEN HORROR
        SIĘ SKOŃCZY !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka