Gość: nieznany IP: *.pl 09.11.04, 21:06 LITOŚCI NIECH SKOŃCZY SIĘ JUŻ RUNDA DLA LECHA POZNAŃ BO CO MECZ TO KOMPROMITACJA ! Reiss się nie popisał miał 2 100% -we sytuacje i spartolił .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: charlee "Kolejorz" przegrał w Ostrowcu Św. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.11.04, 21:07 Moja cieprliwosc dobiegla konca! Wywalic zarzad. Juz nie raz pokazal swoja nieudolnosc, a teraz poraz kolejny nie placi. Kradna pieniadze zlodzieje! Nie wierze ze miesiecznie nie da sie Sasinowi placic 3000zl. Tosz to sam bym uzbieral, gdzie te pieniadze giną! Gdzie LBC! gdzie spolka! Gdzie to wszystko !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi "Kolejorz" przegrał w Ostrowcu Św. IP: *.pl 09.11.04, 21:08 KU.. MAĆ LECHU GRAĆ!!LITOŚCI NIECH SKOŃCZY SIĘ JUŻ RUNDA DLA LECHA POZNAŃ BO CO MECZ TO KOMPROMITACJA ! Reiss się nie popisał miał 2 100% -we sytuacje i spartolił .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Profesjonalista Panie Reiss, panu juz dziękujemy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 21:15 Panie Reiss, panu już dziękujemy! Jesteś całym złem tego klubu i tej drużyny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAUBER Re: "Kolejorz" przegrał w Ostrowcu Św. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 21:29 Ja już nie mam siły na tą bandę leniwców. Jak kibice będą obijać im łby to nie po włosach bo żel złagodzi uderzenia... Wywalcie tego mądralę Reissa, do Legii, do Pogoni gdziekolwiek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wickedway To coś czuje będzie manto IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.11.04, 21:35 NO to się obawiam że w piątek na treningu co bardziej zdenerwowani kibice spuszczą naszym grajkom łomot. Chociaż tak naprawdę ten łomot to się zarządowi należy. Oddać ten klub Drzymale i właścicielowi Amiki (nazwiska nie pamiętam) którzy są już ponoć dogadani bo te miasteczka gdzie maja swoje kluby nie spełniają ich ambicji. I bedzie porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czes(L)aw Re: To coś czuje będzie manto IP: *.chello.pl 09.11.04, 22:42 No a tyle było szumu jak niektórzy załapali klapsy u nas. Od nas dostali profolaktycznie, teraz dokończycie dzieło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAUBER Re: To coś czuje będzie manto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 23:58 Gdyby tak się stało Lech wreszcie byłby normalniejszym miejscem :) Tylko szkoda byłoby mi Wronek i Grodziska, to już też tradycje, młode bo młode ale zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyrlik Re: To coś czuje będzie manto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 04:06 Dlaczego nie sponsoruje Lecha dr.Jan ,przecież komisja śledzcza....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: "Kolejorz" przegrał w Ostrowcu Św. IP: *.dip.t-dialin.net 10.11.04, 05:42 ciekawe ile bedzie w krakowie juz mam czarne mysli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak Re: "Kolejorz" przegrał w Ostrowcu Św. IP: *.238.100.157.adsl.inetia.pl 10.11.04, 08:27 Reiss mam nadzieję,że po tej rundzie nie zobaczymy już twojej gęby ty obiboku.No chyba,że pijaną w agencji towarzyskiej.I zabierz z sobą tych głupków z zarządu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: "Kolejorz" przegrał w Ostrowcu Św. IP: *.transpost.com.pl 10.11.04, 08:46 Wstyd to mało powiedziane! Piotrek, jesteś pracownikiem, jeżeli pracownik nie potrafi wykonywać swojej pracy bo nie ma wiedzy, to idzie i się doucza lub szuka pomocy u kolegów lub szefa, jeżeli źle się czuje, bo jest np. chory, to idzie się leczyć, a jeżeli nie rozumie co każą mu robić, to szuka roboty gdzie indziej. Taka jest prawda. Jesteś legendą tego klubu, kochasz go, tak jak najwierniejsi kibice i nikt nie chce umniejszać Ci zasług! Ale na miłość Boską zrób coś z sobą! Jeżeli masz problem, to może odpocznij! Nie wiem co będzie zimą, ale obawiam się tego najgorszego, co już wszyscy przeżyliśmy. A może to nie będzie takie najgorsze? Może zamiast czytać te wszystkie szyderstwa w prasie na temat Lecha, spadniemy znowu do II ligi, zostaną ci co chcą i Czesiu zbuduje nową drużynę, tak jak Baniak? Weździe się w garść ludzie! Zróbcie coś, bo nam kibicom brakuje już sił!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo POZNANIOWI GRATULUJEMY........... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.11.04, 10:03 Poznaniwo gratulujemy: PEATZA,SŁOWIKÓW, DR JANAI KIBOLI.Jak czytam wasze posty to życze by Lech znalazł sie w 4 lidze .Ni ezasługujecie na nić wiecej.Jak piłkarzni estzrela to chcecie go pobić? A ajk wy zule wykonujecie swoja robote? Zawsze wamwychodzi? Sasza wracaj doWrocka bo w Lechu tylko w pierdziel zbierzerz a i kasy nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: POZNANIOWI GRATULUJEMY........... IP: *.transpost.com.pl 10.11.04, 10:19 Za to wam Warszawiakom nie ma nic do pogratulowania!!! No może komisji sejmowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: POZNANIOWI GRATULUJEMY........... IP: *.transpost.com.pl 10.11.04, 10:25 E, to chyba Wrocław. Więc Wocławowi gratulujemy Saszy i pisowni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk28 Argumenty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 14:22 Argument pieniędzy byłby zasadny, gdyby wygrali 5 meczy i powiedzieli: "dalej nie gramy bez kasy". Tym czasem przegrywając mecz za meczem .... . Rewanż z Terekiem wyglądał tak jakby im ktoś zakazał zrobić rywalowi jakąkolwiek krzywdę. Może im zakazał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luck Re: "Kolejorz" przegrał w Ostrowcu Św. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 17:38 Piłkarze maja szczęście że Areczka zremisowało z Drwęcą bo inaczej... byśmy stracili lidera w grupie. Grać na całego i walczyć do upadłego!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pi Re:PANIE DRZYMAŁA WRÓĆ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 10:48 PANIE DRZYMAŁA WEŻ PAN NASZEGO KOCHANEGO LECHA W SWOJE RĘCE NIECH TEN HORROR SIĘ SKOŃCZY !!! Odpowiedz Link Zgłoś