Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

W OBRONIE IWANA

IP: *.se.com.pl / 172.16.25.* 30.04.02, 10:41
    szkoda mi tomka i tak zastanawiam sie gdzie tu ta slynna konsekwencja engela -
    skoro olał iwana to powinien odstrzelic kłosa
    i jeszcze jedno iwan moze miec sporo pretensji do kłosa bo to on praktycznie
    zawalił mecz z rumunami i po tym meczu engel bedac w ognu krytyki musiał
    udowodnic ze nikt za zasługi w kadrze grac nie bedzie-iwan jest kozlem ofiarnym
    co do sibika - kompletna szajba-pomrocznosc jasna -slepota kurza
    albo inaczej Panie engel ja tez chce do kadry tez mieszkam na slasku i moje
    nazwisko zaczyna sie od S-to chyba wystarczy
    Obserwuj wątek
      • Gość: kajo95 IWAN OUT? BRAWO! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 12:55
        Gość portalu: oligoll napisał(a):

> szkoda mi tomka i tak zastanawiam sie gdzie tu ta slynna konsekwencja engela -
        > skoro olał iwana to powinien odstrzelic kłosa
        > i jeszcze jedno iwan moze miec sporo pretensji do kłosa bo to on praktycznie
        > zawalił mecz z rumunami i po tym meczu engel bedac w ognu krytyki musiał
        > udowodnic ze nikt za zasługi w kadrze grac nie bedzie-iwan jest kozlem ofiarnym
        > co do sibika - kompletna szajba-pomrocznosc jasna -slepota kurza
        > albo inaczej Panie engel ja tez chce do kadry tez mieszkam na slasku i moje
        > nazwisko zaczyna sie od S-to chyba wystarczy

iwan grał u engela na bardzo dużym kredycie zaufania ale w końcu każdy kredyt
        trzeba kiedyś spłacić co w przypadku tomcia i. jest raczej nieraealne i wreszcie
        engel chyba przejżał na oczy. chyba, bo bardziej tu raczej decydował boniek niż
        engel... i bardzo dobrze!
        • japoneczka Re: kajo95 OUT? BRAWO! 30.04.02, 12:58
          Gość portalu: kajo95 napisał(a):

> iwan grał u engela na bardzo dużym kredycie zaufania ale w końcu każdy kredyt
          > trzeba kiedyś spłacić co w przypadku tomcia i. jest raczej nieraealne i wreszci
          > e
          > engel chyba przejżał na oczy. chyba, bo bardziej tu raczej decydował boniek niż
          >
          > engel... i bardzo dobrze!

W Twoim poście jest tyle błędów merytorycznych i ortograficznych, że nie można go
          nawet skomentować. Idź lepiej dokończ rozwalanie Starówki.

• Gość: kajo95 Re: kajo95 OUT? BRAWO! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 13:03
            japoneczka napisał(a):

> Gość portalu: kajo95 napisał(a):
            >
            > > iwan grał u engela na bardzo dużym kredycie zaufania ale w końcu każdy kre
            > dyt
            > > trzeba kiedyś spłacić co w przypadku tomcia i. jest raczej nieraealne i wr
            > eszci
            > > e
            > > engel chyba przejżał na oczy. chyba, bo bardziej tu raczej decydował bonie
            > k niż
            > >
            > > engel... i bardzo dobrze!
            >
            > W Twoim poście jest tyle błędów merytorycznych i ortograficznych, że nie można
            > go
            > nawet skomentować. Idź lepiej dokończ rozwalanie Starówki.
            >

literowiec to jest u ciebie ortograf?
            merytorycznych? ja wiem, że jak się przechodzi menopauzę to czasem jest ciężko...
            • japoneczka Re: kajo95 OUT? BRAWO! 30.04.02, 13:08
              Gość portalu: kajo95 napisał(a):

> > > engel chyba przejżał na oczy.

Literowiec? Czyżby za dużo darmowego piwa?
              • Gość: kajo95 Re: kajo95 OUT? BRAWO! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 13:23
                japoneczka napisał(a):

> Gość portalu: kajo95 napisał(a):
                >
                > > > > engel chyba przejżał na oczy.
                >
                > Literowiec? Czyżby za dużo darmowego piwa?

ok, ortograf. gdzie następny? miał być ich "tyle"... gdzie błędy merytoryczne? ja
                wiem, że nienawiść do wszystkiego co legijne i fascynacja urodą tomka budzi w
                tobie poczucie złości w obliczu sukcesu elki i porażki "drugiego po figo".
                proponuję ziółka leczące frustracje...
                • Gość: wojtek Re: IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 14:32
                  Kłos miał przynajmniej dobre testy wydolnościowe a Iwan nawet tego nie miał i
                  dlatego wyleciał z pożytkiem dla reprezentacji
                  • pc Re: 30.04.02, 16:10
                    Wyleciał to z MŚ... pewnie jeszcze wróci. Zobaczymy na ile meczy :) Na początku
                    gramy z cienkimi rywalami...

Pozdr.
          • Gość: Antyenge Re: Engel to gbur. IP: *.w3cache.trzebnica.net / 10.17.1.* / *.router.trzebnica.net 01.05.02, 14:10
            Engel to swinia.Jak mozna tak postąpić z człowiekiem. Zgoda Iwan gra słabo ale
            słabo gra większość repry i skoro chciał go odstawic, to mogł to uczynić dużo
            wcześniej.A tu niby zawodnik ze szkieletu druzyny idźie w odstawkę.Mało tego w
            ostatnim meczu który o tym zadecydował wstawił go na środek pomocy, skoro
            wiadomo ,że to typowy walczak z końskim zdrowiem i jego pozycja to prawa
            pomoc.Jego zadaniem na boisku jest przkryc lewego pomocnika przeciwnika oraz
            dokonać największej z możliwych ilości wrzutek lub akcji oskrzydlających to
            wszystko.Z tego zadania Iwan napewno wywiazałby się zadawalajaco.Problemy repry
            to środek pomocy tam trzeba szukać wszelakich bolączek polskiej pilki.
            Czyli Engel postąpił po świńsku, dla mnie to człowiek bez twarzy, zwykły cham.
            • Gość: sasa Re: Engel to gbur. IP: *.garwolin.sdi.tpnet.pl 01.05.02, 18:34
              wyluzuj
      • Gość: beast Re: W OBRONIE IWANA IP: *.nsm.pl / 192.168.140.* 30.04.02, 19:24
        Gość portalu: oligoll napisał(a):

> szkoda mi tomka i tak zastanawiam sie gdzie tu ta slynna konsekwencja engela -
        > skoro olał iwana to powinien odstrzelic kłosa

I oczywiście A.Bąka.
        • Gość: Picasso Re: W OBRONIE IWANA IP: *.cn.net.pl / 213.25.182.* 30.04.02, 23:33
          Nie!
          Najpierw powinien odstrzelić Bąka, a potem dopiero Iwana.

Wedle kolejności: od najsłabszego.

Co jak co, ale nigdy nie zapomnę Kłosowi tego ciosu karate z Kijowa i jakoś nie
          mogę na nim wieszać psów, choć rzeczywiście jest kompletnie bez formy.
          • Gość: kataryna Re: W OBRONIE IWANA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 23:42
            Zgadzam się i co do Bąka i co do Klosa. Trudno Kłosa teraz wywalić bo jak
            złapie formę to będzie bardzo pozyteczny. A Bąkowi nic już nie pomoże. To
            znaczy coś mu najwyraźniej pomaga bo dalej jest w kadrze, ale to temat dla
            programu "Nie do wiary".
            • Gość: Picasso Re: W OBRONIE IWANA IP: *.cn.net.pl / 213.25.182.* 30.04.02, 23:50
              Bąk powinien jeszcze wystąpić w teledysku Elektrycznych Gitar:
              "I co ja robię tu...?" :)
      • Gość: edi44 Re: W OBRONIE IWANA IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 01.05.02, 17:20
        Zupelnie nie zgadzam się z jakąkolwiek obroną zawodnika bez formy. Tym bardziej
        że nie trzeba być specjalistą żeby zauważyć kulejącą drugą linie która jest
        najsłabszym ogniwem reprezentacji, a najsłabsza jest prawa strona!!! Niezgadzam
        się równierz z selekcjonerem odnośnie zawodników na tę pozycję o ile Karwan
        będąc w formie prezentuje się jeszcze jako tako to Sibik moim zdaniem nie da
        sobie rady on gra w Polskiej Kopanej Lidze. Myśle że trener powinien dać szansę
        Radomskiemu on gra na tej pozycji w najlepszym klubie!!! Czołówka ligi
        holenderskiej to zupełnie co innego niż liga polska czy austryjacka, i on
        ciagle gra nie grzeje ławy Pozdrawiam Edi.
        • Gość: Picasso Re: W OBRONIE IWANA IP: *.cn.net.pl / 213.25.182.* 01.05.02, 17:54
          Faktycznie.
          Zapomniałem zupełnie o Radomskim, ale chyba już jest za późno na powołanie.
          Engel mógł go wypróbować z Japonią lub Rumunią...
      • bes-t Re: W OBRONIE IWANA 01.05.02, 18:10
        Iwan to jedyny, któremu chciało sie jeszcze biegać w tej reprezentacji. Autor
        słów "tutaj trzeba stracić trochę zdrowia" nie powinien wylecieć z kadry za
        pięć dwunasta.
        Tak samo powołanie kopacza Kucharskiego i zupełne olanie Wichniarka to skandal.
        engel chyba stracił wzrok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka