Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Engel zwariował

30.04.02, 12:47
    Atmosfera w kadrze siądzie na pewno. Jeszcze tylko brakuje skromnego Wichniarka
    i kadra ma sznsę stać się niezłym kotłem. Jak eEngel wyobraża sobie
    Kucharskiego na ławce rezerwowych? Ten raptus zaraz pobije resztę kadry i
    będzie żądał odszkodowania. Mam nadzieję że został powołany tylko po to by go
    można było z czystym sumieniem wyrzucić. Sibik? Murawski? Rosyjska ruletka, ale
    jeżeli już chce ryzykować to mógł wybrać graczy troszeczkę bardziej
    perspektywicznych. Przed nami eliminacje do Euro. Dlaczego wyrzucoł Iwana?! Za
    zasługi mógł pojechać - atmosfera by na tym zyskała a to jest najważniejsze w
    grach zespołowych.
    Obserwuj wątek
      • Gość: www Re: Engel zwariował IP: 157.25.125.* 30.04.02, 12:59
        Uspokój się człowieku. Za chwilę pojawi się "nowy" "stary watęk". Mam prośbę zdecyduj się.
        • japoneczka Re: Engel zwariował 30.04.02, 13:12
          Gość portalu: www napisał(a):

> Uspokój się człowieku. Za chwilę pojawi się "nowy" "stary watęk". Mam prośbę zd
          > ecyduj się.

Nie masz pomysłu na post to nie pisz wuwuwie
      • Gość: psst Re: Engel zwariował IP: 2.3.STABLE* / 192.168.8.* / 159.151.51.* 30.04.02, 13:10
        lepszy Kucharski niż brak napastników - żeby wygrać trzeba strzelać bramki.
        Teraz w kadrze mamy ich 5 (bez Kucharskiego będzie 4 - Oli, Żewłakow,
        Krzyszałowicz i Żurawski) - chyba jednak trochę za mało
        • japoneczka Re: Engel zwariował 30.04.02, 13:12
          Każdy jeden byłby lepszy od wariata Kucharskiego - on już na treningu zacznie
          wszystkimi w koło rządzić i pomiatać. Ważne są cechy osobowościowe!!!
          • Gość: kajo95 Re: Engel zwariował IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 13:26
            japoneczka napisał(a):

> Każdy jeden byłby lepszy od wariata Kucharskiego - on już na treningu zacznie
            > wszystkimi w koło rządzić i pomiatać. Ważne są cechy osobowościowe!!!

hmmm... cechy osobowościowe...
          • 50tysiecy881 Re: Engel zwariował 30.04.02, 17:49
            Jeśli chodzi o cechy osobowościowe, to bardzo bym chciał żeby przynajmniej
            połowa polskich reprezentantów cechowała się taką ambicją, zaciętością i wolą
            walki jak Kucharski. Nie jest to może zawodnik światowego formatu, ale takich w
            kadrze mamy co najmniej 20, a tylko niewielu z nich próbuje nadrobić braki w
            umiejętnościach sercem do walki. Powołanie Kucharskiego oczywiście mnie
            zaskoczyło, ja wziąłbym z Mistrza Polski raczej Sokołowskiego, który jest chyba
            po raz kolejny w życiowej formie a w dodatku klubie pokazał, że jest
            wartościowym zmiennikiem kontuzjowanego Karwana. Przeraża mnie fakt, że
            zmiennikiem Bartosza przestał być Iwan. Z całym szacunkiem dla Pana Pawła -
            moim zdaniem Sibik ma na drugie Pomyłka...
      • Gość: asd Re: Engel zwariował IP: *.de.deuba.com 30.04.02, 16:19
        japoneczka napisał(a):

> Atmosfera w kadrze siądzie na pewno. Jeszcze tylko brakuje skromnego Wichniarka
        >
        > i kadra ma sznsę stać się niezłym kotłem. Jak eEngel wyobraża sobie
        > Kucharskiego na ławce rezerwowych? Ten raptus zaraz pobije resztę kadry i
        > będzie żądał odszkodowania. Mam nadzieję że został powołany tylko po to by go
        > można było z czystym sumieniem wyrzucić. Sibik? Murawski? Rosyjska ruletka, ale
        >
        > jeżeli już chce ryzykować to mógł wybrać graczy troszeczkę bardziej
        > perspektywicznych. Przed nami eliminacje do Euro. Dlaczego wyrzucoł Iwana?! Za
        > zasługi mógł pojechać - atmosfera by na tym zyskała a to jest najważniejsze w
        > grach zespołowych.

Kucharski raptus? Chyba coś Ci sie pomyliło...
        • Gość: Dionizy Re: Japoneczka zwariowała IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.05.02, 17:53
          To chyba ty kurewko japońska zwariowałaś.Pan Engel to świetny trener i na pewno
          nie zwariował.
          Co ty szmato masz do Czarka??? To świetny zawodnik lepszy niż co niektórzy
          dotychczas powoływani zawodnicy(Gilewicz,Zdebel,Sypniewski)
          Cezary Kucharski to świetny zawodnik i prosze mi tu nie pierdolić.
          • Gość: Hollow Re: Japoneczka zwariowała IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.05.02, 18:18
            Dokładnie ! Kucharski do Realu ! Bo jak nie to znaczy, że Del Bosque wogóle
            sie nie zna na piłce !
            • Gość: Cyfra Re: Japoneczka zwariowała IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.02, 10:07
              Engel,to przecietny trener majacy duzo szczescia /naslabsza grupa,przyznanie
              obywatelstwa Olemu ,kryzys Ukrainy itp./Na tej bazie wyrosl jego mit.On chyba
              tez sam juz uwierzyl ze wszystko potrafi,bo swiadczy o tym jego balwochwalcze
              zachowanie.MS zweryfikuja wszystko.
              Jesli chodzi o Kucharskiego czy Murawskiego sa to kopacze drugiego sortu, nie
              majacy ofert z dobrych klubow zagranicznych.Tu chodzi nie o kadre, ale o
              wypromowanie tych kopaczy.Zreszta Lubanski juz zlozyl oferte menagerska Sibikowi
              • Gość: kubasa Re: Japoneczka zwariowała IP: *.anonymous.dialup.atcom.net.pl 04.05.02, 13:11
                Gość portalu: Cyfra napisał(a):

> Engel,to przecietny trener majacy duzo szczescia /naslabsza grupa,przyznanie
                > obywatelstwa Olemu ,kryzys Ukrainy itp./Na tej bazie wyrosl jego mit.On chyba
                > tez sam juz uwierzyl ze wszystko potrafi,bo swiadczy o tym jego balwochwalcze
                > zachowanie.MS zweryfikuja wszystko.
                > Jesli chodzi o Kucharskiego czy Murawskiego sa to kopacze drugiego sortu, nie
                > majacy ofert z dobrych klubow zagranicznych.Tu chodzi nie o kadre, ale o
                > wypromowanie tych kopaczy.Zreszta Lubanski juz zlozyl oferte menagerska Sibikow
                > i

Dość Przegladu Szmatławego bo pierze wam on mózgi. Dużo szcześcia...ha ha ha. Ja
                wiem, że Wisła nie ma tytułu, ale frustracje wyładuj gdzie indziej. Może na
                panach Basałaj i Cupiał?
      • Gość: andy Cytat z ekstraklasa.com.pl dedykuje... IP: 217.153.74.* 02.05.02, 13:59
        ...wszystkich pastuchom ktorzy uwazaja ze Wichniar nie powinien jechac do Korei
        bo rozsadza kadre od srodka.

Brak Artura Wichniarka w kadrze Polski na mistrzostwa świata często był
        tłumaczony tym, że piłkarze reprezentacji nie akceptują zawodnika Arminii
        Bielefeld. Wydaje się jednak, że jest inaczej.

„Tempo” rozmawiało z kilkoma doświadczonymi reprezentantami na temat Artura
        Wichinarka. Z ich wypowiedzi wynika, że nie istnieje problem braku akceptacji
        Wichniarka przez resztę kadrowiczów.

„Artur przydałby się na Mundialu. Chcę pojechać na MŚ, aby wygrywać mecze. A
        Wichniarek mógłby nam strzelać ważne bramki. Kto w drugiej Bundeslidze zdobył
        osiemnaście goli i jeszcze dziesięć dograł, ten naprawdę potrafi atakować. A co
        do tego, czy ktoś lubi, czy nie lubi Artura, to mnie to nie obchodzi. Osobiście
        nic do niego nie mam” – powiedział Tomasz Hajto.

Lider reprezentacji Piotr Świerczewski stwierdził – „Artura spotkałem w kadrze
        jeszcze za czasów Janusza Wójcika. Nie powiem, że to mój wielki przyjaciel, ale
        nie dlatego, że go nie lubię, ale dlatego, że przyjaźniłem się z innymi,
        starszymi zawodnikami. Od początku jednak było widać, że ten gracz jest
        pozbawiony kompleksów i ma smykałkę do bramek. Do Azji powinni jechać najlepsi.
        Jeszcze raz podkreślam – w naszej grupie nie było problemu obecności
        Wichniarka”.

„Przypadkowo to można strzelić dwie bramki, a nie osiemnaście w poprzednim i
        tyle samo w obecnym sezonie. A co do charakteru Artura to nie jedziemy do
        Korei, aby trzymać się za ręce i spacerować po ośrodku, tylko wygrywać mecze
        mistrzostw świata. Do Wichniarka nic nie mam i nie słyszałem, aby coś do niego
        miał któryś z kolegów” – dodał Jacek Bąk.

Źródło: Onet.pl/Tempo

• Gość: Raffi Re: Cytat z ekstraklasa.com.pl dedykuje... IP: *.cable.mindspring.com 04.05.02, 13:02
          Ja nie wiem czego wy sie tego Wiechniarka tak czepiacie, nie chodzi tu nawet o
          to czy go ludzie lubie w reprezentacji, to jest cienki gracz kropka. Mial
          szanse w reprezentacje to pamietam ze sie smialem jak sie osmieszal na boisku,
          gral jaby mu pilka pod nogami przeszkadzala. On moze byc dobry w lidze ale do
          reprezentacji mu daleko, poprostu nie umie sprostac jej wymogom.
          • Gość: kataryna Re: Cytat z ekstraklasa.com.pl dedykuje... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.02, 13:22
            Gość portalu: Raffi napisał(a):

> Ja nie wiem czego wy sie tego Wiechniarka tak czepiacie, nie chodzi tu nawet o
            > to czy go ludzie lubie w reprezentacji, to jest cienki gracz kropka. Mial
            > szanse w reprezentacje to pamietam ze sie smialem jak sie osmieszal na boisku,
            > gral jaby mu pilka pod nogami przeszkadzala. On moze byc dobry w lidze ale do
            > reprezentacji mu daleko, poprostu nie umie sprostac jej wymogom.

W przeciwieństwie do Arka Bąka i Pawła Sibika, wybitnych zawodników. Może i
            Wichniarek by się nie sprawdził, cały problem w tym, że nie mieliśmy i nie
            będziemy mieli okazji się przekonać bo nie dostanie szansy. I mam powody wątpić,
            że z przyczyn pozasportowych...

• Gość: christop Re: Engel zwariował IP: *.bialan.pl 04.05.02, 13:32
        wariować (łc. variare ‘zmieniać; być zmiennym’) pot. 1. tracić zmysły, dostawać
        obłędu. 2. denerwować się, tracić głowę. 3. zachowywać się hałaśliwie, szaleć.

Teraz wszystko jasne
        Engel zachowuje się hałaśliwie i szaleje.

Engel na trybuny kibicować!!!!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka