Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

LEGIA TO MY....ZROBIMY KANADĘ"...

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.01, 22:29
    ...no i zrobili, Ci , którzy mienią się Legii wiernymi kibicami, powoli doprowadzą do wymazania tego klubu z mapy
    piłarskiej polski. Do nich niedociera, że teraz żadna szanująca się firma nie wejdzie w sponsoring klubu, ktorego
    dobrego imienia niepotrafią uszanować nawet jej kibice. Czy te półmózgi wiedzą ile Legia straciła przez ich
    zachowanie? Kto teraz da pieniądze na zakup nowych piłkarzy? Kto odbuduje zniszczone krzesełka i
    ogrodzenie? Gdzie bedą grać w pucharze UEFA? Pewnie gro małolatów nie wie,że są czynione starania aby
    Legia jako pierwszy klub w Polsce miał by być notowany na Giełdzie. Wtedy są wieksze szanse na inwestorów,
    na budowę nowoczesnego stadionu, zakup profesjonalnyych zawodników itp. Do takich celów musi byc
    poparcie medialne, a w tej chwili zła sława jaką została od wielu sezonów otoczona Legia zapewne doprowadzi
    za zaniechania planów stworzenia profejonalnego klubu. Nadal bedziemy odlądać mecze w tym kurniku ( zresztą
    chyba w Polsce tylko staruszek Śląski na takie miano niezasługuje), znowu będziemy odlądac Mięciela,
    Sokołowskiego, Majewskiego, Robakiewicza, Citkę w koleinych przechodzonych meczach. Może wreszcze
    obudzą się działacze, policja i to tam jeszcze.Ppamietam PP'95 z GKS Katowice, mimo wygranego meczu
    rozjebany został cały Stadion. Wychodząc z niego widziałem usmiechnietych działych Legii, PZPN-u jak palili
    papieroski, w sielankowych humorach, a na murawie toczyła się bitwa gówniarzy z policja. I nic, żadnej reakcji.
    Po jakims czasie i widzę prowodyrów tych zajsc w objeciach..działaczy, piłkarzy.... nic sie nie stało. I tak od pary
    lat...
    Ciekawe co napisze Tygodnik "Nasza Legia" na kogo zrzuci odpowiedzialnosc, czy na piłkarzy, działaczy, mozę
    na Wisłę że wygrała, bo napewno nie na kibiców...bo kto ich by kupował i czytał te wypociny.
    Dobra konczy te moje prywatne odczucia....
    Pozdrawian wszystkich prawdziwych kibiców pilki noznej w Polsce.
    Anzelm kibic Legii
    Obserwuj wątek
      • Gość: Kibic Re: LEGIA TO MY....ZROBIMY KANADĘ IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 10.06.01, 22:38
        Wpelni sie z toba zgadzam (no moze poza krytyka
        Robakiewicza). Grupa gowniarzy zniszczyla wiecej niz
        jej sie wydaje. Co do gieldy to watpie czy to sie
        zdarzy w najblizszych 5 latach (od ilu lat juz mowi
        sie o stadionie i nic). Chce takze podkreslic, ze ja
        jak i wielu innych kibicow (wielu krzyczalo spokoj
        niestety nikt ich bie posluchal) calkowicie jestem
        przeciwko tego typu zajsciom. To byla zenada i to w
        centrum Polski. Bo kilku spokojniejszych latach znow
        musieli sie popisac. Chce rowniez dodac, ze zajscia
        zostaly rozdmuchane przez media. Juz kilkakrotnie
        bywalo na innych stadionach gorzej i nikt tak sie nie
        przejmowal. Nie zmienia to faktu, ze debile zepsuli to
        co mialo pokazac, ze jestesmy najlepsi w Polsce i, ze
        pilkarze to szmaty. Niestety nic z tego nie wyszlo i
        teraz beda mowic, ze wina jest zla atmosfera na
        meczach.
        • Gość: Anzelm Re: LEGIA TO MY....ZROBIMY KANADĘ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.01, 22:49
          faktycznie Robakiewicza niechcący umiesciłem na tej liscie nieudaczników. Co do giedły polecam Plus Biznesu z
          5 badź 6 czerwca br . Tam jest mowa o planach przekształcenia Legii w profesjonalny Klub. Jedną z dróg
          uzyskania inwestorów jest wypuszczenie akcji na giełdę. Zdaniem analityków ma to szanse powodzenie , ale
          przy odpowiednim, wizerunku medialnym klubu. A jak sam widziałes zadymy niszczą go w 100%.
          Pozdrawiam
          Anzelm
      • Gość: kali Re: LEGIA TO MY....ZROBIMY KANADĘ IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.01, 23:12
        Chociaż mieszkam na Śląsku nie kibicuje żadnej śląskiej drużynie a nawet
        wolałem aby to Legia grała w pucharach bo nie przynosili wstydu Polsce. Tylko
        dlaczego mecz Polska-Norwegia ma być w Warszawie przecież na Śląskim jest
        więcej miejsca i bezpieczniej. Pozdrawiam
      • Gość: gro Re: LEGIA TO MY....ZROBIMY KANADĘ IP: 195.116.31.* 11.06.01, 16:08
        w pełni zgadzam się z Anzelmem, moze tylko w kwestii Robakiewicza przesadził...
        Pozdr dla prawdziwych kibiców Legii i polskiej piłki
        Gro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka