Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

!!!!!!!!!GDZIE JEST KOSOWSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.05.02, 11:34
    Ja chce widziec Kosowskiego w Polskiej Reprezentacji.
    Jest szybki,dobrze gra skrzydlem,co brakuje Polskiej Reprezentacji.Ma jechac i juz,dlaczego ku...nikt nie zwraca na to uwagi????!!!!
    Engel zajmuje sie Murawskim i Bakiem nieudacznikiem (Arek Bak).
    Przeciez Kosowski to moim zdaniem waleczny szybki,pomocnik..

Jarek
    Obserwuj wątek
      • Gość: kataryna Re: !!!!!!!!!GDZIE JEST KOSOWSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.02, 11:42
        Załatw to z Wałdochem, on jest ostatnio od upominania sie o pominętych w
        kadrze :)))
        • Gość: Cyfra Re: !!!!!!!!!GDZIE JEST KOSOWSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 03.05.02, 12:02
          Kosowski z Wichniarkiem powinni byc w kadrze.Natomiast Murawski i Kucharski sie
          tam kompletnie nie nadaja.Kto jest dobry to widac po zainteresowaniu danym
          zawodnikiem klubow zagranicznych.
          • Gość: Pumeks Re: !!!!!!!!!GDZIE JEST KOSOWSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.05.02, 12:15
            Czy wy tylko udajecie wariatów, czy naprawde nimi jestescie! Ludzie, przeciez
            to jasne, ze reprezentacja, ktora ma byc nrazem ok. 2 miesiace (przygotowania
            plus finaly) musi byc zespolem a nie zlepkiem gwiazd. Rownie wazne (albo
            wazniejsze) sa cechy charakteru - w pilke kazdy jako tako gra, a osobowosci sa
            rozne. Najlepszym przykladem jest Hajto, ktory w futbolu jest cienki, ale ma
            goralski temperament, jest odwazny, zadziorny, nieustepliwy i ma donbry wplyw
            na grupe. A taki Wichniarek to jest rozpieszczona laleczka, ktora bardzo szybko
            doprowadzilaby do konfliktow w druzymnie.
            • Gość: Crotalus Re: !!!!!!!!!GDZIE JEST KOSOWSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl 03.05.02, 12:41
              A taki Wichniarek to jest rozpieszczona laleczka, ktora bardzo szybko
              > doprowadzilaby do konfliktow w druzymnie.

Gdyby Engel miał silną rękę to by nie było żadnych konfliktów.
            • Gość: kataryna Re: !!!!!!!!!GDZIE JEST KOSOWSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.02, 12:57
              Gość portalu: Pumeks napisał(a):

A taki Wichniarek to jest rozpieszczona laleczka, ktora bardzo szybko

Tak dobrze znasz Wichniarka czy wyczytałeś to z jego horoskopu? Zgadzam się z
              Tobą, że reprezentacja musi być drużyną a nie zlepkiem gwiazd ale nie podoba mi
              się to, ze staje się druzyna zbyt hermetyczną, do której trudno wejść - nawet jak
              można coś wnieść do gry (Kosowski, Wichniarek) - za to jak się wejdzie to na
              dobre, czasami nawet bez względu na aktualną formę (Arek Bąk, Iwan). Kadra musi
              byc drużyną, jeden za wszystkich, wszyscy za jednego i tak dalej, ale nie
              zapominajmy, że jest to przede wszystkim grupa zadaniowa która ma dobrze grać w
              pilkę i coś tam wygrać a nie grupa towarzyska w której każdy się dobrze i
              bezpiecznie czuje. Mnie się nie podobają ostatnie powołania a zwłaszcza to co się
              wokół nich dzieje (oskarżenia o naciski, powołaqnia z kapelusza, żeby
              dziennikarze dali spokój, że się nie sprawdza nowych), takie moje prawo bo chcę w
              czerwcu cieszyć się dobra grą tej drużyny a szanse na to maleją. Czy to robi ze
              mnie wariata, że zacytuję Twoje pierwsze zdanie?

I uwaga natury trochę ogolniejszej, do bardziej krewkich forumowiczów. Jeśli to
              Forum ma służyć wymianie myśli to taką wymianę do cholery dopuszczajmy bez
              wyzywania oponentów przy każdej okazji. Wiem, że każdy tu jest anonimowy i może
              się powyżywać ale chyba nie o to chodzi. Można chyba o piłce rozmawiać bez
              bluzgów, z niektórych agresja aż kipi. Przekonaj, nie obrażaj (mi się jeszcze nie
              dostało ale jak widzę jakim mięchem dostają inni to się wszystkiego odechciewa).
            • Gość: Cyfra Re: !!!!!!!!!GDZIE JEST KOSOWSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 03.05.02, 13:01
              Gość portalu: Pumeks napisał(a):

> Czy wy tylko udajecie wariatów, czy naprawde nimi jestescie! Ludzie, przeciez
              > to jasne, ze reprezentacja, ktora ma byc nrazem ok. 2 miesiace (przygotowania
              > plus finaly) musi byc zespolem a nie zlepkiem gwiazd. Rownie wazne (albo
              > wazniejsze) sa cechy charakteru - w pilke kazdy jako tako gra, a osobowosci sa
              > rozne. Najlepszym przykladem jest Hajto, ktory w futbolu jest cienki, ale ma
              > goralski temperament, jest odwazny, zadziorny, nieustepliwy i ma donbry wplyw
              > na grupe. A taki Wichniarek to jest rozpieszczona laleczka, ktora bardzo szybko
              >

Jesli chodzi o konflikty to "najlepszy" jest Kucharski,a potem "profesor"Murafski.
              ps.Ile razy widziales ostatnio Wichniarka w akcji?
      • Gość: Wojtek Re: !!!!!!!!!GDZIE JEST KOSOWSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.riv-dyn.charterpipeline.net 03.05.02, 18:26
        Kosowski zostal w Krakowie bo na lewa strone w kadrze wszystkie miejsca sa
        zajete przez nie gorszych graczy. A na inne pozycji Kosowski pilkarsko rowna
        sie z A.B. I tyle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka