chlopas Re: Kwestionariusz snookerowy 11.09.05, 10:40 1. Pochodzę z Warszawy, ale od 3 lat mieszkam w Krakowie 2. Mój ulubiony snookerzysta to sprawa zmieniająca się dynamicznie. Kilku jest: Hendry, Maguire, w Polsce jewta 3. Najprzystojniejszy snookerzysta to Stephen Lee 4. Pamiętny dla mnie mecz to mecz z Rysiem w pierwszej rundzie pors*** w Atelier. Prowadziłem 2:1 i w czwartym miałem sporą przewagę. Rysio sfaulował na czarnej, a ja jak w transie biorę białą do ręki, ustawiam w polu D i chcę zagrywać. Kiedy usłyszałem "zaraz, zaraz" dotarło do mnie o co chodzi. I było po meczu - 2:3. 5. W snookerze podoba mi się dźwięk zderzających się bil i dobra odstawna. 6. Moje traumatyczne wspomnienie związane ze snookerem to... czy ja wiem? 7. Gram / nie gram w snookera. Gram - ostatnio u siebie, więc coraz więcej. 8. Mój najwyższy brejk to tłuste 24 :/ 9. Chciał(a)bym obejrzeć mecz... jakąś kobietę w finale pors*** bym chciał zobaczyć. Wtedy to już wszystko jedno kto będzie przeciwnikiem. 10. Inne sporty, jakie lubię/uprawiam to narty, rower, pływanie, kiedyś brydż. Odpowiedz Link Zgłoś
chojrak_tp Re: Kwestionariusz snookerowy 11.10.05, 20:44 1. Pochodzę z Krakowa. Ruczaj III strona 2. Mój ulubiony snookerzysta to Stephen Hendry bo jest perfekcjonistą i legendą tego sportu. 3. hmmmmm... :> a są jakieś Snookerzystki ?? :> 4. Pamiętny dla mnie mecz to Mistrzostwa Świata Shefield w 2004 roku - finał pomiędzy Ronniem a Kropkiem. Pojedynek Dawida z Goliatem ;) Mało tego Dawid prowadził 5 : 0 w pewnym momencie :D ale niestety tego nie pokazali w TV. Powiedziałem ostatnio że 2 lata mnie na forum nie było. Muszę sprostować - to był rok :P Ach.... jak ten czas wolno leci. 5. W snookerze podoba mi się elegancja, wyrafinowanie i kunszt tego sportu, wiele osób snooker nudzi, a ja w tym widzę piękno i dużo emocji. 6. Moje traumatyczne wspomnienie związane ze snookerem. Nie przypominam sobie takich. 7. Nie gram w snookera 8. - 9. Chciałbym obejrzeć mecz Stephen Hendry vs. Rafał Jewtuch 10. Sport jaki uprawiam i siedzę w nim po uszy to tenis stołowy ;) ______________________________________ Kontakt: e-mail: chojrak_15@o2.pl gg : 1274322 Odpowiedz Link Zgłoś
aneszkas Re: Kwestionariusz snookerowy 01.11.05, 17:46 gawronka napisała: > Wypełniania kwestionariusza nie jest obowiązkowe, ale przyjemne ;))) > > 1. Pochodzę z...Poznania > 2. Mój ulubiony snookerzysta to... z sentymentu Matthew Stevens > 3. Najprzystojniejszy snookerzysta to... oni w większości się bardzo fajnie prezentują :)) > 4. Pamiętny dla mnie mecz to... pierwszy który widziałam - właśnie z udziałem Stevensa (British 03) > 5. W snookerze podoba mi się...że to gra dla inteligentnych i...reakcje zawodników, zwłaszcza po nieudanych zagraniach > 6. Moje traumatyczne wspomnienie związane ze snookerem to...kłótnie z ojcem, gdy przegrywa Ronnie (zazwyczaj kibicuję przciwnikowi Ronniego;) > 7. Nie gram w snookera (i dla potencjalnej publiki to bardzo dobrze ;))) > 8. Mój najwyższy brejk to... hmm...sukcesem było trafienie kijem w białą, białą w kolorową, a kolorowa wpadła cudem...no comments > 9. Chciał(a)bym obejrzeć mecz... jakikolwiek z ligi snookerowej > 10. Inne sporty, jakie: lubię oglądać...tenis, piłka nożna (ale tylk LM i mistrzostwa); uprawiam to...pływanie > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
thrier moe wiem czy ktos czyta ale się dopiszę...:-D 02.11.05, 08:59 To i ja sie dopiszę, a co mi tam... > > 1. Pochodzę z... Gorzowa Wlkp. > 2. Mój ulubiony snookerzysta to...John Higgins > 3. Najprzystojniejszy snookerzysta to...j.w. > 4. Pamiętny dla mnie mecz to...Finał MS 2003(M.Williams i K.Doherty) > 5. W snookerze podoba mi się...elegancja, niepowtarzalna atmosfera, wbicia wbrew prawom fizyki..., ukrywanie emocji przez graczy...i wogole wszystko... > 6. Moje traumatyczne wspomnienie związane ze snookerem to...każde, gdy mój faworyt przegrywa w ostatnim możliwym do rozegrania frejmie... > 7. Gram / nie gram w snookera - nie gram :-( > 8. Mój najwyższy brejk to... (pytanie do grających i grywających) - nie dotyczy > 9. Chciał(a)bym obejrzeć mecz... słynny Davis/Taylor bo słyszałam o nim wiele a nieznaju...:-(((( > 10. Inne sporty, jakie lubię/uprawiam to...różne sporadycznie, żadnego wyczynowo... > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
karmazynala Re: Kwestionariusz snookerowy 02.11.05, 17:04 gawronka napisała: > Wypełniania kwestionariusza nie jest obowiązkowe, ale przyjemne ;))) > > 1. Pochodzę z... Libiąża > 2. Mój ulubiony snookerzysta to...Pielooszki <Higgins> & Stevens > 3. Najprzystojniejszy snookerzysta to... to drugie w 2 :D :D <Tzn. Stevens> > 4. Pamiętny dla mnie mecz to... Eee... ten, który po raz pierwszy zobaczyłam Pielooszki kontra ktoś tam > 5. W snookerze podobają mi się...snookery :D > 6. Moje traumatyczne wspomnienie związane ze snookerem to...a cio to jest traumatyzm???:) > 7. Gram / nie gram w snookera <na kompie> > 8. Mój najwyższy brejk to... (pytanie do grających i grywających) 7 i 30 taty z moją pomocą > 9. Chciał(a)bym obejrzeć mecz... (tu dwa nazwiska)Pielooszek w pieluszkach i Stevensa w... slipkach? > 10. Inne sporty, jakie lubię to... BIATHLON, curling, kolarstwo, te piłki co sie turla... ale podstawa to BIATHLON, SNOOK I curling. > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
grzesieq147 Re: Kwestionariusz snookerowy 07.11.05, 22:46 1. Pochodzę z Łodzi. 2. Mój ulubiony snookerzysta to Ronnie O'Sullivan, Ricky Walden, Ryan Day, Neil Robertson. 3. Michaela Tabb. ;-). 4. Finał Masters 2004. Ronnie O'Sullivan - Paul Hunter 9:10. Świetny mecz. 5. Wszystko tak jak prawie wszystko mnie w nim denerwuje. 6. Mam pełno traumatycznych wspomnień związanych ze snookerem. Aż za dużo. 7. Gram. 8. 31 pkt, ale planuję niebawem 147 pkt. ;-). 9. Ronnie O'Sullivan - Alex Higgins 10. Kometka ( Badminton ), piłka nożna, lubię obejrzeć Curling, żałuję, że w Polsce nie można pograć w tę grę. Odpowiedz Link Zgłoś
shaunryk Re: Kwestionariusz snookerowy 08.11.05, 13:24 1. Pochodzę z... Łodzi. Mieszkam w stolycy 2. Trudno wybrać. Z czołówki światowej Murphy, Hendry, Ronnie, Maguire. Z kraju - Maks Janicki. 3. Nie będę oryginalny - Michasia Tabb 4. Finał MŚ 2005. Nie widziałem na żywo - żagle, cykady na Cykladach i SMSy od żony z aktualnymi wynikami. 5. Wszystko. A czasami zupełnie nic... 6. 9 pojedynczych czerwonych w jednym frejmie. Żadnego koloru... 7. Gram, właściwie uczę się grać. 8. 34 9. ...w którym Ronnie zrobił maksa w 5 min. z sekundami. 10. Siatkówka, narty. Odpowiedz Link Zgłoś
izka_74 Pozwolę sobie się wpisać :-) 15.03.06, 12:55 1. Pochodzę z Bydgoszczy. 2. Mój ulubiony snookerzysta to – hmmm... lubię wszystkich ale chyba najbardziej McCulloch’a – często się uśmiecha i wygląda na wyluzowanego :-) 3. Najprzystojniejszy snookerzysta to Barry Pinches ofkors :-) 4. Pamiętny dla mnie mecz to – ostatnio finał Masters 2006 przebił w pamięci wszystkie inne 5. W snookerze podoba mi się – nie będę oryginalna – wszystko – zakochałam się bez pamięci :-) Nic mnie już tak nie relaksuje jak wpatrywanie się w kolorowe bile sunące po zielonym suknie (szczególnie zimą gdy zielony w deficycie) + super komentarze prowadzących transmisje. Aha – jest coś co mnie denerwuje – brak turniejów :-) Cierpiałam całe wakacje i po raz pierwszy w tym roku nie mogłam się doczekać jesieni ;-) 6. Moje traumatyczne wspomnienie związane ze snookerem to budzenie się dziecka w najmniej odpowiednich momentach w czasie ubiegłorocznych MŚ – ledwo uszło z życiem (dziecko) 7. Gram / nie gram w snookera – niestety nie miałam dotąd okazji spróbować. 8. Mój najwyższy brejk to... (pytanie do grających i grywających) 9. Chciał(a)bym obejrzeć mecz Higgins – Ronnie na żywo. 10. Inne sporty, jakie lubię/uprawiam to aktualnie – podnoszenie ciężarów, bieg z wózkiem, niespanie na czas (wszystko dzięki ukochanemu potomstwu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nerissa82 Re: Kwestionariusz snookerowy 19.03.06, 10:59 1 ...Lublina, ale mieszkam w Warszawie 2 ...John Higgins 3 ...Krzysiek Wróbel (a co! :) 4 ...finał Grand Prix 2005 5 ...spokój 6 ...zasnęłam na chwilę podczas półfinału *** w Atelier ;) 7 ...nie gram, ale kto wie :) 8 ...nie dotyczy 9 ...Marcina Nitschke i Sebastiana Ślugacza 10 ...lubię: curling, siatkówkę, skoki do wody ;) uprawiam - fotografowanie i turystykę górską (i nie tylko) Odpowiedz Link Zgłoś
aska_manfredzik Re: Kwestionariusz snookerowy 16.05.06, 21:55 1.Pochodzę z...KASZUB,Gostomie 2.Mój ulubiony snookerzysta to...Jewta:D 3.Najprzystojniejszy snookerzysta to...Neil Robertson 4.Pamiętny dla mnie mecz to... 5.W snookerze podobają mi się... muszki 6.Moje traumatyczne wspomnienie związane ze snookerem to.. mecz Robertsona z Dottem w Mistrzostwach Świata i mecz finałowy (Dott vs.Ebdon) 7.Nie gram,ale zacznę...za jakiś czas 8.Mój najwyższy brejk to...--- 9.Chciałabym obejrzeć mecz Robertson vs. O'Sullivan 10.Inne sporty, jakie uprawiam to... siatkówka,pływanie Odpowiedz Link Zgłoś
digsa Re: Kwestionariusz snookerowy 18.05.06, 19:20 Chyba zwariowałam, że sie tu wpisuję, ale co tam, Witam Was i na początku muszę powiedzieć, że wiem dość mało o snookerze, bo, ekhm, oglądam go od niedawna (ale młoda jestem i mam czas jeszcze;). 1. Pochodzę z... Rybnika 2. Mój ulubiony snookerzysta to... Neil Robertson, O'Sullivan też. 3. Najprzystojniejszy snookerzysta to... Neil Robertson ;) 4. Pamiętny dla mnie mecz to...zaczęłam oglądać snooker dopiero w tym roku, więc, hm, Dott-Robertson, tegoroczne mistrzostwa świata 5. W snookerze podoba mi się...skupienie i poświęcenie zawodników, dokladność z jaką wbijają bile 6. Moje traumatyczne wspomnienie związane ze snookerem to...hm, na razie chyba nie było... 7. Gram / nie gram w snookera - nie gram, bo nie mam gdzie... choć zamierzam nauczyć sie grać online, a potem całe życie jeszcze przede mną ;) 8. - 9. Chciał(a)bym obejrzeć mecz... (tu dwa nazwiska) O'Sullivan- Robertson i żeby był to jakiś bardzo ważny mecz :) 10. Inne sporty, jakie lubię/uprawiam to...lubię piłkę nożną (fc liverpool; liga angielska), czasem curling oglądam i tenis. a sporty uprawiam na wf-ie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milandek Re: Kwestionariusz snookerowy 29.08.06, 20:56 1. Pochodzę z Polic (koło Szczecina) 2. Mój ulubiony snookerzysta to oczywiście Ronnie O'Sullivan :)) 3. Nie obchodzi mnie kto jest najprzystojniejszy (jestem chłopak) ale najprzystojniejszą sędziną jest Michaela Tabb 4. Pamiętny mecz to oczywiście O'Sullivan - Dott w finale mistrzostw świata 2004 wygranego przez Ronniego :) 5. W snookerze podoba mi się wszystko a najbardziej maksymalne breaki (najlepiej O'Sullivana z 1997 I runda Mistrzostw Świata) 6. Traumatyczne wspomnienie to oczywiście porażka Ronniego w tegorocznym (2006) Northern Ireland Trophy z brzydkim Ding Junhui'em 9:6 (finał). 7. Gram w snookera. 8. Moje najwyższe breaki to oczywiście: kolory (27 pkt) a najwyższe osiągnięcie to 37. 9. Chciałbym obejrzeć mecz O'Sullivana z Jewtuchem albo z Ronniego z jakimś Polakiem. 10. Inne sporty jakie uprawiam to......... bilard!! :))) Oczywiście: jazda na nartach i tenis ziemny. Odpowiedz Link Zgłoś
pinowski92 Mój kwestionariusz. 29.08.06, 21:32 1. Pochodzę z Polski. 2. Mój ulubiony snookerzysta to Ronnie O'Sullivan. 3. Najprzystojniejszy snookerzysta to Ronnie O'Sullivan. 4. Jakiś finał pomiędzy Ronni'em O'Sullivanem, a Johnem Higginsem chyba dwa lata temu w UK Championship. 5. Wszystko, a najbardziej breaki maksymalne Ronni'ego :) 6. Nie mam. 7. Gram i bnie żałuje. 8. Mój najwyższy break na stole 34, a na kompie 147. 9. Chciałbym obejrzeć mecz Ronnie o'Sullivan vs. Rafał Jewtuch:) 10. Inne sporty jakie uprawiam to: football,koszykówka, siatkówka, bilard, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
victorec Re: Kwestionariusz snookerowy 22.10.06, 10:04 1. Dużo osób już tak odpowiedziało: Poznań [Rataje ;)] 2. Ronnie, a za nastawienie do gry Holt :) 3. Nie odpowiem ;) 4. Gdzie Higgins przegrał finał, nie pamiętam z kim ale wbił 147... 5. Skomplikowane zasady nie dostępne dla byle kogo, oraz to, że mnie uspokaja :) [chyba, że widzę pytanie na forum typu cssjw2c :D] 6. Trudno mi przypomnieć sobie jakieś :) 7. Może inaczej: grywam, prze grywam ;) 8. 16 :P [4 bile tylko :(] 9. jewta vs. kowalski - a jak bym był bogaczem to ronnie vs. hendry, albo holt? :D 10. Piłka nożna... Lubie siatkówkę, ale grać... Curling lubię, bowles, dart - takie sporty troche niszowe [też :P] :) 9. Odpowiedz Link Zgłoś
slepaczek Re: Kwestionariusz snookerowy 26.11.06, 13:59 1 - Warszawy 2 - Robertson (po smierci Huntera :( ) 3 - hmmm :) 4 - finał MŚ Dott vs. Ebdon :) (i wiele innych) 5 - chyba wszystko :) 6 - chyba brak :) 7 - obecnie tylko online :) 8 - chwilowo nie dotyczy :) 9 - Davis - White :) 10 - Narty, Curling, Pływanie, Lekkaatletyka Odpowiedz Link Zgłoś
pawelbozek Re: Kwestionariusz snookerowy 31.12.07, 15:04 Po wygraniu trzech turniejów rankingowych pomyślałem, że czas się przedstawić. Od myślenia do realizacji upłynęło ciutkę czasu ale w końcu. 1.Pochodzę z Warszawy 2.Mój ulubiony zawodnik to Ronnie O'Sullivan i Paul Hunter. A, i jeszcze Rafał Jewtuch. 3.Najprzystojniejszy snookerzysta - nie znam się na męskiej urodzie ale mógłbym wyglądać jak kiedyś Paul. Ze zdjęć na GSC to Lynette Horsburgh, z widzianych na żywo Pani Hania a i Pani Michaela rzecz jasna. 4.Pamiętny mecz to finał Masters bodajże 2004 O'Sullivan-Hunter bo pierwszy świadomie oglądany (może stąd moje sympatie) oraz finał Masters 2006 ale o tym później 5.W snookerze podoba mi się artyzm. Każda próba stworzenia wysokiego brejka to rodzaj sztuki, małego dziełka (czasem dzieła), pewnej niepowtarzalnej kompozycji uderzeń,wbić oraz tańca białej bili. Nie ma dwóch takich samych brejków. Każdy jest inny, każdego trzeba sobie wyobrazić a potem skonstruować. 6.Traumatyczne wspomnienie to w/w mecz z 2006 roku na Wembley. Mam go nagranego i dość często odtwarzam. Za każdym oglądaniem 19-tej partii mam nadzieję, że jednak ta czerwona wpadnie, a jeśli nie to ta następna, a jeśli nie to jedna czerwona jednak nie wtoczy się w końcu do bocznej kieszeni, a skoro już się wtoczy, to że jednak ten dubel nie wejdzie. Bardzo lubię Johna Higginsa ale byłem wtedy za Ronniem. Z wrażenia po meczu zakończonym gdzieś chyba po pierwszej i tak nie spałem chyba do piątej. I jeszcze śmierć Paula muszę tu wymienić... 7. Nie gram w snookera... 8. ... ale powoli zaczynam. Na razie rozegrałem wszystkiego pewnie ze cztery partie. Najwyższe osiągnięcie to 9. W trzech wersjach - czerwona,czarna,czerwona; brązowa dubel do środka i niebieska z punktu do narożnej; oraz ostatnio szarpany z żółtą i niebieską. 9.Chciałbym obejrzeć jakiś finał na żywo (najlepiej z Crucible,najlepiej ze zwycięskim udziałem O'Sullivana i najlepiej po walce z Higginsem. Fajnie byłoby też cofnąć sie w czasie i być w 2004 na finale Masters nie znając oczywiście wyniku i zobaczyć pogoń Myśliwego za Osą. Nie pragnę tak za bardzo obejrzeć często tu wymienianego pojednku O'Sullivana z Jewtuchem, gdyż mógłby być zbyt jednostronny (z całym szacunkiem dla byłego Mistrza Polski) poza tym mam nadzieję, że takowe spotkanie niedługo się już odbędzie. W końcu od czego mamy Warsaw Snooker Tour:) 10.Grywam w piłkę i w tenisa. Oglądam je też i dodatkowo siatkówkę, curling i Adasia M. Chyba tyle. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aska_manfredzik Re: Kwestionariusz snookerowy 31.12.07, 16:35 A ja muszę troszkę zmian wprowadzić...z biegiem czasu zmieniałam zdanie :D : 1.Pochodzę z...KASZUB,Gostomie 2.Mój ulubiony snookerzysta to...Jewta:D, a oprócz niego to Robertson & Ronald A. O'Sa 3.Najprzystojniejszy snookerzysta to... ciężko stwierdzić, ale może... nie, nie wiem :D mi tam się Carter podoba, czasem Ronnie (jak nie dłubie w zębach, ewentualnie innych częściach fizjonomii + uszy) 4.Pamiętny dla mnie mecz to... finalson-jak nic. 5.W snookerze podobają mi się... muszki 6.Moje traumatyczne wspomnienie związane ze snookerem to.. mecz Robertsona z Dottem w Mistrzostwach Świata i mecz finałowy (Dott vs.Ebdon)i finalson 7.Grałam...hehe w ciągu wakacji jakieś 6 razy :D 8.Mój najwyższy brejk to niebieska + różowa = 11 9.Chciałabym obejrzeć mecz >Robertson vs. O'Sullivan - to już widziałam 3 razy w ubiegłym sezonie, a więc teraz...hm.. może O'Sa vs Jewta albo Robertson vs Wróbel :)byłoby śmiesznie :D 10.Inne sporty, jakie uprawiam to... siatkówka,pływanie, ostatnimi czasy to na wuefie--> unihockej :D (można się powyżywać na piłce i koleżankach...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
yoric Re: Kwestionariusz snookerowy 14.11.08, 16:37 1. Olsztyna. Teraz Toruń. 2. Chyba ciągle Hendry :). Dużo sympatii mam też do Higginsa oraz Robertsona. 3. trudno mi to ocenić - może Steven "Szuwarek" Lee? 4. Zdecydowanie finał Masters 2006 O'Sullivan-Higgins. Nie do zapomnienia. "It was a fitting conclusion to the rich history of the Masters at Wembley, with the Conference Centre soon to be knocked down. Long after the bricks and mortar have gone, this night will live on in the memory of the Wizard of Wishaw... Perhaps only the amazing respotted black final which Mark Williams won in 1998 can compare with this classic." 5. Taktyka, odstawne; kontrola białej. 6. Na razie nie ma. 7. Grywałem, ale jest zwyczajnie za trudny. Przy moich umiejętnościach nie daje tej satysfakcji co pool, gdzie da się prowadzić białą. W snookerze to jest walka o samo najprostsze wbicie :). 8. 24. Może poprawa do minimum 30 będzie motywacją do powrotu :). 9. Hendry-Davis (S. Davis) w finale imprezy. Niekoniecznie w Crucible, choć chętnie :). 10. Pool bilard. Siatkówka. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
blanka240684 Re: Kwestionariusz snookerowy 13.12.09, 00:58 gawronka napisała: > Wypełniania kwestionariusza nie jest obowiązkowe, ale przyjemne ;))) > > 1. Pochodzę z Poznania > 2. Mój ulubiony snookerzysta to Ronnie,Niel Robertson > 3. Najprzystojniejszy snookerzysta to Ronnie-ach te jego oczy...:) > 4. Pamiętny dla mnie mecz to dzisiejszy półfinał uk champions 2009, ronnie and john > 5. W snookerze podoba mi się precyzja gry, logika korespondująca z taktyką > 6. Moje traumatyczne wspomnienie związane ze snookerem to... dzisiejszy mecz > 7. Gram / nie gram w snookera- zamierzam grać juz niedługo pierwsze lekcje > 8. Mój najwyższy brejk to... (pytanie do grających i grywających) > 9. Chciał(a)bym obejrzeć mecz- miecz czas na każdy dobry mecz snookera > 10. Inne sporty, jakie lubię/uprawiam to pływać, rowerować, babinktonować. > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś