Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Boguś zrobił Baryłę

IP: *.bial.gazeta.pl 08.05.02, 20:19
    Kupili, nie kupili, zostawmy to. Tylko po co szanowny trener Baniak opowiada o
    przyjaźni z Baryłą? Po co opowiada, że zrobi wszystko, a Lech nie przegra w
    Łodzi? Po co kibice na Bułgarskiej witają „swojego” trenera owacją na
    stadionie? Teraz dajcie Baryle kolejny tytuł, 80-lecia Lecha Poznań - będzie
    super. A później po raz kolejny niech Wasi piłkarze udowodnią, że Wojtuś jest
    już do Bani i nawet w drugiej lidze drużyny nie utrzyma. Społeczeństwo w
    Białymstoku nie jest (w tym momencie niestety) hojne, jak głosi Piłkarski
    Poker. Panów Prezesów trzecioligowych (pięć lat nieobecności choćby w drugiej
    lidze swoje zrobiło) z Jagiellonii stać było opłacić Lecha w pierwszej połowie,
    kiedy jeszcze ŁKS wierzył w swoich kopaczy. Nie na darmo dwaj prezesi z
    Białegostoku zamiast oglądać ostatni mecz Jagiellonii w drugiej lidze, znaleźli
    się w tym samym czasie na Bułgarskiej. Jednak kiedy w przerwie ŁKS zaśpiewał
    około pół milina złotych, to tym z Jagiellonii kopary opadły i z podkulonymi
    ogonami spieprzali z Poznania. Za pół miliona to Jagiellonia kupi sobie powrót
    do drugiej ligi w następnym sezonie. A po powrocie będzie już wiedziała
    wcześniej, jak sie zabezpieczyć.
    A Lech... niech zdobywa kolejne mistrzostwo Polski.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Radost Re: Boguś zrobił Baryłę IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 20:41
        Gość portalu: Metal napisał(a):

> Kupili, nie kupili, zostawmy to. Tylko po co szanowny trener Baniak opowiada o
        > przyjaźni z Baryłą? Po co opowiada, że zrobi wszystko, a Lech nie przegra w
        > Łodzi? Po co kibice na Bułgarskiej witają „swojego” trenera owacją
        > na
        > stadionie? Teraz dajcie Baryle kolejny tytuł, 80-lecia Lecha Poznań - będzie
        > super. A później po raz kolejny niech Wasi piłkarze udowodnią, że Wojtuś jest
        > już do Bani i nawet w drugiej lidze drużyny nie utrzyma. Społeczeństwo w
        > Białymstoku nie jest (w tym momencie niestety) hojne, jak głosi Piłkarski
        > Poker. Panów Prezesów trzecioligowych (pięć lat nieobecności choćby w drugiej
        > lidze swoje zrobiło) z Jagiellonii stać było opłacić Lecha w pierwszej połowie,
        >
        > kiedy jeszcze ŁKS wierzył w swoich kopaczy. Nie na darmo dwaj prezesi z
        > Białegostoku zamiast oglądać ostatni mecz Jagiellonii w drugiej lidze, znaleźli
        >
        > się w tym samym czasie na Bułgarskiej. Jednak kiedy w przerwie ŁKS zaśpiewał
        > około pół milina złotych, to tym z Jagiellonii kopary opadły i z podkulonymi
        > ogonami spieprzali z Poznania. Za pół miliona to Jagiellonia kupi sobie powrót
        > do drugiej ligi w następnym sezonie. A po powrocie będzie już wiedziała
        > wcześniej, jak sie zabezpieczyć.
        > A Lech... niech zdobywa kolejne mistrzostwo Polski.

Metal?? Ty chyba zwykly zlom jestes...a Jaga nie kupuje mecze i zapamieta ze
        spotkan jest z reguly wiecej niz jedno i sukcesy zaleza glownie od wlasnej
        postawy.

A prezesi Jagielonii to juz w ogole niezla wtopa..byli w niedziel na pustych
        trybunach na Bulgarskiej i laczyli sie chyba przez telebim z Lodzia.
      • jacniew Re: Boguś zrobił Baryłę 08.05.02, 20:53
        Już wiele bzdur czytałem na ten temat ale to już przechodzi wszystko...
        Zakładam, że oczywiście byłeś przy ty, i wszystko widziałeś i słyszałeś. W C+
        nie b yło z tego transmisji. W takim razie zgłoś się do prokuratury i złóż
        zeznania.
        Mam kilka pytań:
        - co działacze (prezesi) Jagi robili na Bułgarskiej (Lech był wtedy w Łodzi...)?
        - za co ŁkS zaśpiewał tyle pieniędzy? To Jaga chciała kupić mecz od ŁKS?
        - jeżeli to prawda to właśnie ich powinno się ścigać za przekupstwo... Jeżeli
        tak podchodzą do sportu to nie ma dla nich miejsca ...

Polecam ponadto: pl.rec.iluminaci.bawarscy
      • Gość: metal Re: Boguś zrobił Baryłę IP: *.bial.gazeta.pl 08.05.02, 21:01
        Sorry za pomyłkę, oczywiście że mecz był w Łodzi i tam udali się prezesi
        Jagiellonii. Ale jeżeli reszty nie rozumiecie, to sorry... nie będę tego
        komentował
        Pozdrowienia
        • Gość: plastic Re: Boguś zrobił Baryłę IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 08.05.02, 21:45
          prosze nie drazmy dluzej tego tematu... niech kady zachowa to co mysli dla
          siebie... te dyskusje nie sa konstruktywne! do niczego nie prowadza!
          • feelgood Re: Boguś zrobił Baryłę 09.05.02, 10:44
            Bardzo przepraszam ja po raz ostatni ;))
            Nie mogę się powstrzymać, cały czas nurtuje mnie pytanie: jeżeli ŁKS jest tak
            bogatym klubem, że stać go na zapłacenie za II ligowy mecz 500.000 PLN, to co
            oni w ogóle robią na zapleczu !?
            Tym bardziej, że "taryfikator" wg wszystko wiedzącego "Jacy - czy -jak - mu-
            tam" z Odry Opole (moje ulubione źródło wiedzy o wszechświecie) wynosi ok.
            20.000 PLN za mecz?
            Pofantazjujmy dalej: skoro za 500.000 Jaga zapewni sobie awans z III, to na
            czym tak zależało ŁKS-owi? Za taką kasę też by awansowali. Ale idźmy dalej:
            trzeba było sprzedać wszystko od Orlenu poczynając: tabela ani by drgnęła, a
            Kolejorz byłby jakieś 2.500.000 PLN do przodu! Toż to czysta niegospodarność ;).
            Ale dobra, o czym my tu gadamy - Metal zgłoś się do mnie, za milion załatwię
            Wam LM bez eliminacji - pisz na maila.
            nARKA

• Gość: Alchem Re: Boguś zrobił Baryłę IP: *.rogozno.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 10:56
              feelgood napisał(a):

> trzeba było sprzedać wszystko od Orlenu poczynając: tabela ani by drgnęła, a
              > Kolejorz byłby jakieś 2.500.000 PLN do przodu! Toż to czysta niegospodarność ;)

kurde :{ teraz dopiero widze jaki mamy "nieudaczny" zarzad... po co my
              awansowalismy? trzy takie sezony po 2.5000.000 i po dlugach :) a przeciez jezeli
              nie chcielibysmy awansowac, to trzeba by sprzedac wiecej meczy, jesli do tego
              zakwalifikowalibysmy sie do barazy, to jeszcze z barazy mozna niezla kase
              wyciagnac :))) to moze nawet i dwa sezony by starczyly i bysmy wyszli na plus!!!

ech... :( wszystko juz niestety zmarnowane, a moglo byc tak pieknie...

pozdro
      • Gość: KarolM. Re: Boguś zrobił Baryłę IP: CENTRALA:* / *.zus.pl 09.05.02, 11:36
        Myśle ze piłkarze Lecha ani działacze nie sprzedali meczu w Łodzi. Wszyscy (mam
        nadzieje) mamy w pamięci mecze Lecha w I lidze gdy handlowano spotkaniami.
        Sądze i wierze w to (a mam nadzieje ze "nadzieja nie jest matka głupich) iż
        wszystkim zalezy na tym aby wizerunek Lecha Poznan był jak najczystszy,
        zwłaszcza teraz, gdy szuka sie powaznych sponsorów .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka