Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mariusz "Aniołem"....

IP: *.torun.mm.pl 01.12.04, 00:14
    no! i tak miało być! jest Wiesiu, Jason, Mariusz i młodzież...teraz jeszcze
    tylko Robert został...z drugiej strony ciekawe co gdańsk wykombinuje jeśli
    Kostek zostanie w Apatorze...a myślę że zostanie, wtedy Toruń ma medal bo
    młodzież będzie szalała...i o to chodzi żeby stworzyć prawdziwą, ambitną
    DRUŻYNĘ (mam nadzieję że tak w Toruniu będzie) a nie zlepek przypadkowych
    gwiazd...
    Obserwuj wątek
      • Gość: MAVERICK PL Re: Mariusz "Aniołem".... IP: *.man.bydgoszcz.pl 01.12.04, 07:18
        Coś mi się wydaje że pojawią się wyśmiewające Ciebie głosy (-:
        • Gość: MAVERICK PL Re: Mariusz "Aniołem".... IP: *.man.bydgoszcz.pl 01.12.04, 07:19
          w 3 lub 4 nie da się dużo zdiałać... a młodzież musieli byście mieć naprawde
          dobrą.
          • Gość: Miszczu Re: Mariusz "Aniołem".... IP: 213.17.255.* 01.12.04, 09:09
            Dzieciaki w Apa sa najlepsze
            • Gość: cs Re: Mariusz "Aniołem".... IP: 195.215.5.* 01.12.04, 10:17
              z Protasem nie dali rady na medal to teraz dadza
              • Gość: sasiad Re: Mariusz "Aniołem".... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 11:17
                a ja go troche rozumiem, pod warunkiem ze kosciecha tez przyjdzie. duet kosciecha-puszak powinien byc lepszy od duetu protas-bajer, bo to bedzie duet a nie solo :). mlodziez powinna byc lepsza a nie gorsza a w czworce juz w tym roku bylismy...
                • Gość: cs Re: Mariusz "Aniołem".... IP: 195.215.5.* 01.12.04, 12:59
                  a tak, nie pomyslalem o tym, ze brak Bajera powinien znacznie wzmocnic druzyne
      • Gość: wróżka Re: Mariusz "Aniołem".... IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 01.12.04, 11:59
        i w taki sprytny sposób pierwszoligowy sredniak nie schodzi z plakatu przez
        dlugie tygodnie
        i po choooja?
        nie jest wart cwiartki tego zamieszania
        jemu sie w dupie przewrocilo a dzialaczom, ktorzy nie mogac zaoferowac nic
        lepszego zrobili z niego bozka, jeszcze bardziej
        gwiazda puszakowski
        litosci!!!
        • Gość: kolabor Re: Mariusz "Aniołem".... IP: *.torun.mm.pl 01.12.04, 15:09
          hehee..wiedziałem że mnie wszyscy wyśmieją...ale jako kibic po prostu wierzę że
          będzie dobrze...a w sumie co mam mówić? że na pewno spadniemy? albo śpiewać z
          dziennikarzami jednym głosem że już gorzej być nie może...nie dziękuję, wolę
          uskuteczniać moje (być może nierealne) marzenia o medalu...
          • Gość: byzydura Re: Mariusz "Aniołem".... IP: *.tvgawex.pl 01.12.04, 20:55
            masz racje wróżko, w koncu bajerek jest gwiazda pierwszej wielkości. ja tez nie
            rozumiem po co w toruniu taki cieniak puszakowski :)))
            • Gość: Chris Byzydura czy ty cookolwiek zrozumiec potrafisz?? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 01.12.04, 22:41
              Porównaj średnie z zeszłego sezonu w GKM: Puszakowskiego - 1.977 i Sawiny -
              2.025,różnica 0.047 punktu na bieg w takim razie mam do Ciebie pytanie po co
              wam Sawina? Może on nie jest cieniakiem? Jedyna jego przewaga jest fakt,że
              jezdził w ekstraklasie nic wiecej bowiem nawet wiek działa na niekorzysć
              Sawiny:)?Wiec zanim coś powiesz przemyśl to najlepiej kilka razy:):):)
              • Gość: wróżka Re: Byzydura czy ty cookolwiek zrozumiec potrafis IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 01.12.04, 23:08
                Sawina ma jeszcze te wade, ze jest juz zejsciowy
                Puszak młody wiec moze jeszcze siły i ambicja wieksze
                gdyby jeszcze zechcial udowodnic ze jest siebie wart...
                przeczuwam baaaardzo spektakularna lipe
              • Gość: byzydura hehe IP: *.tvgawex.pl 02.12.04, 12:11
                drogi Chrisie, nie potrafisz zrozumiec ironii? sawina moim zdaniem jest w
                polonii niepotrzebny, ale to sprawa drugorzedna :)
                uwazam puszakowskiego za calkiem wartosciowego zawodnika, ktory powinien miec
                okazje sprawdzic sie w e-lidze. tylko nie wiem czemu takiej szansy nie chce mu
                dac wrozka, szczegolnie przy waszych problemach ze skompletowaniem skladu.
                pzdr :)))
                ps. "Może on nie jest cieniakiem?"-mysle, ze sawina bedzie cieniakiem w tym
                sezonie w e-lidze, a puszakowski sie jeszcze rozwinie, i w sezonie 2006 bedzie
                juz wartosciowym extraligowcem :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka