Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dariusz Sz. Super Star

IP: 195.94.206.* 09.05.02, 16:25
    Pragnę przypomnieć, że mecze naszej reprezantacji będzie transmitować TVP. Jak
    Szanowni Koledzy i Szanowne Koleżanki myślą, kto opatrzy te mecze
    komentarzem ??? :)))
    Niechybnie będzie to Daiusz Sz. a niewykluczone że w duecie z Janem T. :)))

Szykuje się niezły ubaw. Wczoraj podczas transmisji finału P. UEFA mieliśmy
    już tego przedsmak z tym wyjątkiem, że Dariuszowi Sz. sekundował Włodek L.
    komentator nie mniej wybitny :)))

Obserwuj wątek
      • lhp Re: Dariusz Sz. Super Star 09.05.02, 16:27
        Nalezy w trybie awaryjnym sprowadzic z radia Tomasza Zimocha - niech on
        komentuje MS w tvp

pzdr
        • Gość: kuki Re: Dariusz Sz. Super Star IP: *.isko.net.pl 09.05.02, 16:38
          HALOOOOOOOOOOO, witam Panstwa ze stadionu...
          Zydorowicz tez by sie nadal
        • Gość: benk Re: Dariusz Sz. Super Star IP: 195.94.206.* 09.05.02, 16:42
          lhp napisał(a):

> Nalezy w trybie awaryjnym sprowadzic z radia Tomasza Zimocha - niech on
          > komentuje MS w tvp
          >
          >
          > pzdr

Niestety pan Tomasz, nie jest w tzw. układzie i będzie z tym ciężko.
          Nie pozostaje nic innego jak wyłączyć dzwięk w telewizorze i włączyć radio.
          Tylko czemu takie patafiany jak Dariusz Sz. są opłacane z publicznych pieniędzy,
          wszyscy widzą, że jest starsznie cieńki ale przyssał się do mikrofonu i nikt nie
          potrafi go oderwać... ŻENADA

• Gość: mik Re: Dariusz Sz. Super Star IP: 217.98.96.* 09.05.02, 18:21
            Dariusz jest the best. Potrafi podczas ogladania meczu wprowadzic atmosfere
            napiecia.
            Prosze panstwa bedzie bramka....Jezus Maria.... a jednak pilka minela bramke o
            20 metrow
            • pawelzaw Re: Dariusz Sz. Super Star 09.05.02, 20:16
              Już mam dość słuchania jego notorycznych pomyłek.
              O ile pomylić Everthona z Amoroso można wybaczyć, to PANIE SZPAKOWSKI:
              Van Hoidonk wygląda całkiem inaczej niż Bosvelt.

Szpakowski chyba już jest ślepy.

Trzeba ogłosić zbiórkę na okulary dla pana Darka.
              I lornetkę
              I noktowizor
              I jeszcze kropelki do oczu!

A jak słyszałem to ciągłe:
              CUTTEBIER (fonetycznie), to mnie krew zalewała...

• Gość: scheva Re: Dariusz Sz. Super Star IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 21:53
                Zapowiada się bardzo ciekawa impreza. Atmosfera na pewno będzie gorąca ( nie
                tylko ze względu na porę roku ) Na MŚ Szpaq chyba ostatecznie się pogrąży...
                • marcini Re: Dariusz Sz. Super Star 09.05.02, 23:35
                  Ja tylko zastanawiałem się, kto to jest ten Keller??? Czy Szpakowi chodziło o
                  bramkarza Polaru, czy też myślał, że jest już w Korei i gramy mecz z USA...
                  No i jeszcze ten nieszczęsny "Worns"... Śmiech na sali!!!
                  • Gość: cabi Re: Dariusz Sz. Super Star IP: 212.244.177.* 10.05.02, 11:24
                    A już myślałem że jestem jedynym, który nie mógł wytrzymać jak na Kohlera (
                    wymowa "koler" ) Mr. szpaq walnął "keler" a na piłkarza o nazwisku Woerns ( oe
                    maja zastąpić znak o z dwoma kreseczkami wymawiany w języku niemieckim
                    następująco : usta składamy jak do o i wymawiamy literkę i.) mówił Worns.
                    Chciałbym też przypomnieć jak to na ME 2000 podczas meczu Holandii przy
                    zmianie Bramkarza z Van der Sara na Westerwelda pojawiło się kilku bramkarzy:
                    Westerwald, Westerweld, Westerwalde i Westerwelde. Może któregoś przeoczyłem.
                    Pozdrawiam i wzywam Zydorowicza na pozycji lewoskrzydłowego.
                    • lhp Bez przesady 10.05.02, 13:15
                      Szpakowski jest kiepski - ale juz nie przsadzajmy z wymowa - ciekawe jak
                      komentatorzy z Niemiec wymawiają nazwisko Krzynówek, Kryszałowicz, pewnie ze
                      Świerczewskim nie daliby rady ;-]]

pzdr
        • Gość: <=AA=> Re: Dariusz Sz. Super Star IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 23:43
          Nalezy w trybie awaryjnym zlikwidowac Szpaka :) Kto sie podejmie dla dobra
          ojczyzny? Moze nawet 10 skrzynek browaru postawie takowemu bohaterowi... :))
          • Gość: aimarek Re: Dariusz Sz. Super Star IP: 212.191.66.* 10.05.02, 09:12
            Gość portalu: <=AA=> napisał(a):

> Nalezy w trybie awaryjnym zlikwidowac Szpaka :) Kto sie podejmie dla dobra
            > ojczyzny? Moze nawet 10 skrzynek browaru postawie takowemu bohaterowi... :))

No to ja dorzucę jeszcze z 5 skrzynek.

Podobało mi się jak zawodnicy Borussi i Feyenoordu odbierali medale, a Szpakowski
            nie mógł ich rozpoznać, więc podawał nazwiska tylko wtedy jak się odwrócili
            plecami i widać było napisy na koszulkach.

• Gość: <=AA=> Re: Dariusz Sz. Super Star IP: *.sgh.waw.pl 10.05.02, 10:50
              Oj, mnie sie to nie podobalo... :))
      • striker SZPAKOWSKI JEST OK! 10.05.02, 09:37
        a ja go lubię. przyzwyczaiłem się do niego i uważam, że mimo swoich wad (a kto
        ich nie ma) jest spoko. wolę szpaka niż cynicznego laskowskiego, drętwego
        basałaja, poślinionego z emocji zanim zacznie się mecz banasikowskiego,
        sztucznie emocjonującego się borka czy też nad wyraz edksponujących swoją
        nieprzeciętną inteligencję twarowskiego i smokowskiego. jedynym gościem,
        którego lubie bardziej od szpaka jest bożydar iwanow.
      • Gość: sroka Re: Dariusz Sz. Super Star IP: *.publikator.com.pl 10.05.02, 10:52
        Uważam że mecze w TVP powinien komentować Mateusz Borek a nie ten palant z
        wytrzeszczem !!!!
        • Gość: Gool !!! Borek to cienias !!! IP: *.pi.tpsa.pl / 172.16.2.* 10.05.02, 13:19
          Nie lubię Szpaka. Ale poprawna wymowa nazwisk nie jest najważniejsza (poza
          oczywistymi wyjątkami). Posłuchajcie komentatorów zagranicznych. Szpakowski
          wkurza przede wszystkim swoją niewiedzą (czasami jak palnie jakiś cytat to aż
          krew zalewa). Poza tym nie komentuje tego co faktycznie dzieje się na boisku
          tylko gdyba. Często plecie co mu ślina na język przyniesie. Wysuwa jakieś
          własne teorie na temat gry. Ostatnio bierze sobie kogoś do pomocy. Różnie z tym
          bywa. Z dwojga złego wolę Janka T. niż Włodka L. gdyż ten pierwszy nie
          przytakuje na każdą bzdurę którą powie złotousty Szpak.
          Ale nie o tym miałem pisać. Jeśli chodzi o Borka to denerwuje mnie jego maniera
          do używania wielu wyrazów bliskoznacznych jeden po drugim. Ot takie pustosłowie
          żeby zapchać ciszę w eterze. Proponuję zwrócić na to uwagę. Zwłaszcza w meczu
          Realu i Barcelony nie mogłem tego znieść.
          To tyle o Szpaku i Borku. Popieram kandydaturę Zimocha (transmisja meczu
          Widzewa w eliminacjach do LM to prawdziwy majstersztyk). Nie chodzi oczywiście
          o to by emocjonować się za wszelką cenę spotkaniem w którym się nic nie dzieje.
          Zimoch tego nie ukrywa i "wali prosto z mostu" gdy z boiska wieje nudą.
          Zniósł bym jeszcze Zydorowicza i Szpakowskiego. Bożydar Iwanow też by "uszedł".
      • Gość: savio Re: Dariusz Sz. Super Star IP: *.ii.uj.edu.pl 10.05.02, 13:07
        Dlugo tolerowalem , kiedys nawet lubilem Szpakowskiego.
        Ostatnie mecze pucharu uefa to jednak totalna kompromitacja
        Az mnie skrecalo jak na jedna z legend pilki noznej
        mowil keler. Przez jakies 15 lat wymawial go poprawnie -koler- to
        nagle mu sie odmienilo. Wstyd , za takie cos odebrac mu bilet do Korei.Niech komentuja
        z Warszawy i tak glos trzeba bedzie wylaczyc
      • Gość: www Re: Dariusz Szubert jest OK IP: 157.25.125.* 10.05.02, 13:09
        Myślałem że o nim mowa.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka