Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ŚLUB OLISADEBE !!!

IP: *.dhs.org 16.06.01, 12:12
    W sobotę 16 czerwca napastnik reprezentacji Polski i Panathinaikosu Ateny
    Emmanuel Olisadebe zawarł w Warszawie związek małżeński z tancerką Beatą
    Smolińską.
    Wszystkiego najlepszego Oli na nowej drodze zycia, i abys nie stracil formy :O))
    Obserwuj wątek
      • Gość: LEON Re: ŚLUB OLISADEBE !!! IP: *.tk.krakow.pl 16.06.01, 16:23
        Dolanczam sie do gratulacji.
        • Gość: Anka Re: ŚLUB OLISADEBE !!! IP: *.chello.pl 16.06.01, 17:04
          Jesteś pewny(a), że to tancerka? Czytałam, że utalentowana śpiewaczka, więc jak?

pzdr. Anka
          • Gość: zbyszko Re: IP: 213.76.110.* 16.06.01, 20:36
            co za rożnica???

teraz to jest żona oliego

PS; OLI TTRZYM SIĘ! też mam nadzieje , że nie straci formy
            • Gość: anka9009 a dlaczego miałby ją stracić? IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 23:29
              Gość portalu: zbyszko napisał(a):

> co za rożnica???
              >
              > teraz to jest żona oliego
              >
              > PS; OLI TTRZYM SIĘ! też mam nadzieje , że nie straci formy

• Gość: zbyszko Re: a dlaczego miałby ją stracić? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 23:45
                typowe kobiece zapytanie

a dla faceta to jest OCZYWISTE

... nie jedna wielka kariera legła już w gruzach dzięki małżeństwu

:)
              • Gość: JJ Re: a dlaczego miałby ją stracić? IP: *.ppp3-2.worldonline.dk 24.06.01, 00:00
                jak to dlaczego mialby forme stracic??to normalne przeciez,teraz to mu ruchanie
                bedzie tylko w glowie siedziec a nie w pileczke granie:-))pamietacie co bylo z
                Malyszem jak sie ozenil,co??przez trzy lata facet zniknal gdzies,naruchal sie
                do woli a potem psychologa mu zalatwili i znow wygrywa:-))to samo bedzie z
                Olim,juz po chlopie,teraz niech dadza polskie papiery Brasili z Pogoni to moze
                on Olisa zastapi:-))
      • Gość: desu Re: ŚLUB OLISADEBE !!! IP: *.cod.dialup.pol.co.uk 17.06.01, 13:51
        Teraz powinien przyjac nazwisko zony. Brzmialo by niezle - Emanuel Smolinski.
        • Gość: Kasia Re: ŚLUB OLISADEBE !!! IP: *.dialup.lineone.co.uk 17.06.01, 20:42
          No, no, co to sie w tej Polsce dzieje! Nie dosc, ze murzyn kase w Polsce robi,
          to jeszcze bialej, mlodej dziewczyny mu sie zachcialo. A wlasciwie to
          dziewczyny, czy polskiego paszportu?
          • Gość: Bart Re: ŚLUB OLISADEBE !!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.01, 21:24
            Gość portalu: Kasia napisał(a):

> No, no, co to sie w tej Polsce dzieje! Nie dosc, ze murzyn kase w Polsce robi,
            > to jeszcze bialej, mlodej dziewczyny mu sie zachcialo. A wlasciwie to
            > dziewczyny, czy polskiego paszportu?
            A co zazdrościsz ???
            Paszport to On już dawno ma matołku bo jak mógłby grać w naszej drużynie
            Jak się nie znasz to sie nie odzywaj

• Gość: MIKI Re: ŚLUB OLISADEBE !!! IP: *.clan.pl 17.06.01, 23:17
              Kto tu kogo ściemnia, ludzie! ja tam piłki nie oglądam, ponieważ uważam, że
              sport w telewizji jest dla ....nie powiem kogo, ale jak tak dalej pójdzie, to
              za 10 lat w naszej "reprezentacji narodowej" bedzie 10 bambusów i jeden latynos.
              co to do k.... nędzy ma z Polską wspólnego, czy tak bardzo potrzebujemy sukcesu
              na arenie międzynarodowej aby ucieka się do takiego mydlenia oczu! czy nie jest
              to wmawianie, że czrne to białe! ;) pozdrowienia, czekam na komentarze.
              miki
              • Gość: jmk Re: ŚLUB OLISADEBE !!! IP: *.gdynia.sdi.tpnet.pl 17.06.01, 23:23
                to se czekaj!
                • Gość: Miki Re: ŚLUB OLISADEBE !!! IP: *.clan.pl 17.06.01, 23:26
                  Jakiś problem? Za dużo piłki oglądałeś?
              • Gość: fan Re: ŚLUB OLISADEBE !!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 00:07
                komentarz?
                jesteś idiotą
                • Gość: zbyszko .... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 00:16
                  komentarz???

płyń stąd durniu na listę "informacje dnia" tam znajdziesz koleżków do rozmowy
                  na swoim poziomie

• Gość: Miki Re: ŚLUB OLISADEBE !!! IP: *.clan.pl 18.06.01, 00:20
                  Ja ciebie nie obrażałem - matole. widze, że piłka przysłoniła ci mózg.
                  • Gość: zbyszko Re: ŚLUB OLISADEBE !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 00:26
                    dobrze, dobrze, oczywiście masz racje

.. ale idź już sobie

ps
                    ty nas nie obraziłeś, ty obrażasz pana boga, matkę naturę, swoich rodziców i w
                    ogóle całą ludzkość, że wydali na świat takie indywidum (!)
                    • Gość: miki Re: ŚLUB OLISADEBE !!! IP: *.clan.pl 18.06.01, 00:33
                      żegnam fana Polskiej piłki nożnej. zapraszam do Afryki, bo wydaje mi się, że
                      tam cię jeszcze nie było.
                  • Gość: Dave Hej Miki... IP: *.ade.iprimus.net.au 18.06.01, 09:11

...ale z ciebie wiesniak. Nie chce mi sie z toba gadac, ale prosze uwierz mi
                    jak ci powiem ze jestes durniem.
                    • Gość: NJ troche w obronie Mikiego IP: 194.202.164.* 18.06.01, 11:14
                      Tak naprawde to popatrzmy na to logicznie... z milosci
                      to chyba ta dziewczyna za niego nie wyszla (ale to nie
                      pierwszy taki przypadek) .... a tak ogolnie jezeli
                      chodzi o Polki i ludzi o innym koloze skory to np. na
                      zachodzie jest to bardzo rozpowszechnione w USA to
                      nagminnie Poliki i kolorowi (murzyni i porto rico) w
                      niemczech tak samo tylko kierunek troszke w dol tz.
                      Turcja.
                      To niestety sa fakty a wlasciwie rezultaty
                      (przyczyny ....hmmm sa rozne) ale jak to mowia w
                      USA "Once you go black, you never go back":-)))))

Pozdrawiam ... i zycze powodzenia Olemu...
              • Gość: Jacal Re: ŚLUB OLISADEBE !!! IP: *.proxy.aol.com 18.06.01, 02:18
                MIKI, takie teksty jak Twoje, beda chodzic w Polsce za kilka, moze kilkanascie
                lat.
                Polskie granice otwarte sa stosunkowo niedlugo.Twoje wpisy, na dzisiaj ordynarne
                i chamskie, nabiora kiedys innego znaczenia. Badz cierpliwy.....
                • Gość: ja ha IP: *.pool.mediaWays.net 18.06.01, 15:30
                  A Ty po jaka cholere siedzisz za granica ,skoro jestes tak przeciwny otwartym
                  granica
                  • Gość: ja Re: ha IP: *.pool.mediaWays.net 18.06.01, 15:31
                    granicom ,sorry
                    • Gość: Miki zagranica? IP: *.clan.pl 18.06.01, 20:52
                      A czy ja jestem za granicą??? potrzę przez okno i Polskę widzę!
          • Gość: krzem Re: ŚLUB OLISADEBE !!! IP: *.SMI.Siemens.COM 22.06.01, 00:59
            Nie dosc ze rasistka do jeszcze glupia, on jeszcze przed slubem przejal polskie
            obywatelsto, jak moglby inaczej grac w skladzie polskiej reprezentacji

Gość portalu: Kasia napisał(a):

> No, no, co to sie w tej Polsce dzieje! Nie dosc, ze murzyn kase w Polsce robi,
            > to jeszcze bialej, mlodej dziewczyny mu sie zachcialo. A wlasciwie to
            > dziewczyny, czy polskiego paszportu?

• Gość: xxxx Re: ŚLUB OLISADEBE !!! IP: 213.241.65.* 18.06.01, 00:57
        a czy Oli przeprosił za Jedwabne?
        • Gość: miki Re: ŚLUB OLISADEBE !!! IP: *.clan.pl 18.06.01, 01:02
          To mi się podoba!
          • Gość: Anunaki Re: ŚLUB OLISADEBE !!! IP: *.krakow.topware.pl 18.06.01, 10:44
            Niestety, sa jeszcze ludzie na tym padole do ktorych nie dociera ze nie ma
            roznicy bialy czy czarny, Polak czy Niemiec itd, ze wszyscy jestesmy tacy sami.
            Pod haslem patryjotyzm kryja sie interesy waskiej garstki ludzi, dla ktorych
            gina ludzie nie tylko na wojnie, to samo mozna powiedziec o religi.
            A jezeli ktos czuje sie madrzejszy, kiedy nie oglada sportu w telewizji to jego
            sprawa i najlepiej niech nie zabiera glosu na ten temat. Nie oceniaj innych
            czlowieku dopoki ich nie poznasz, bo nie jednen z tych ktorzy interesuja sie
            sportem zagonilby cie w intelektualny kozi rog.
            Oli wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia i bron cie Boze przed
            nietolerancja oszolomow, ktorych niestety wiecej niz grzybow po desczu.
            • Gość: Miki Całkowite niezrozumienie tematu IP: *.clan.pl 18.06.01, 10:57
              Widzę, że na ogół nie zgadzacie się z moją opinią, ale nazywanie mnie durniem
              lub idiotą świadczy tylko o tym, że sami takimi jesteście. Nie wiem ile
              mieliście do czynienia z innymi nacjami (np. z Murzynami) bo ja w Afryce
              spędziłem 7 lat, więc mogę mięć własne zdanie - a wy chyba czytaliście bajkę o
              Bambo. Tak apropos dlaczego w Afryce mieszkają w lepiankach, a w innych
              częściach Globu zamierza się wyruszać na Marsa?
              • Gość: zbyszko Re: Całkowite niezrozumienie tematu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 16:45
                a nazywanie oliego czarnym znaczy że sam jesteś czarny..

ciekawe czemu w afryce klepią biedę i mają wojny domowe bbb ciekawe, rusz
                łebkiem może coś cię olśni... ciekawe czy czarni afrykanie sami sobie założyli
                państwa... czy może jacyś "obcy" postanowili myśleć za nich i zrobić im dobrze
                za pomocą strzelb i armat... hmm

polecam bibliotekę
      • Gość: Roberto Re: ŚLUB OLISADEBE !!! IP: 213.76.175.* 18.06.01, 11:25
        Wszystkiego najlepszego dla Oliego i jego dziewczyny na nowej drodze życia.

P.S. Do Miki i innych temu podobnych, w tym miejscu składamy życzenia z okazji
        ślubu, jak Wam się to nie podoba to nie komentujcie tego, tym bardziej jeśli
        jak twierdzicie nie interesujecie się piłką. Dlatego proszę Was jeśli macie
        jakieś problemy to idzie gdzieś po poradę bo tutaj jej nie znajdziecie.
        Pozdr.Roberto
        • Gość: Miki do Roberto...Wolność słowa? IP: *.clan.pl 18.06.01, 11:51
          dlaczego sądzisz, że to jest miejsce jedynei do składania gratulacji??? nigdzie
          tego wcześniej nie przeczytałem............ Wolność słowa kolego!
          • Gość: PAULUS Takie czasy MIKI !!! IP: 213.76.152.* 18.06.01, 13:09
            Nie chcialbym Cie obrazac Miki ale uwazam Oliego za duzo bardziej wartosciowego
            Polaka od Ciebie. Na pewno zrobil juz dla naszego kraju wiecej niz Ty i ja
            razem wzieci. W calej Europie mowi sie o odrodzeniu polskiej pilki wlasnie
            dzieki niemu co stwarza szanse dla reszty naszych pilkarzy, ktorzy moga byc
            zauwazeni przez zachodnie kluby. Nie chcialbym pisac o sprawach oczywistych ale
            dla Ciebie zrobie wyjatek: Spojrz na reprezentacje mistrzow swiata (dla
            ulatwienia dodam, ze to Francja) tam rdzennych Francuzow mozna policzyc na
            palcach jednej reki. Dla mnie jest zaszczytem, ze ktos przejezdza pol swiata by
            w Posce szukac lepszego zycia a jezeli Ciebie tak razi widok czarnoskorego
            pilkarza w Polskiej reprezentacji to swiadczy to o Twoim zacofaniu,
            prymitywizmie i ksenofobii. Jestes daleko za tymi zyjacymi w lepiankach
            Afrykanach, ktorzy Cie tam przez 7 lat tolerowali.
            • Gość: Miki Oni mnie nie tolerowali! IP: 157.25.152.* 18.06.01, 20:09
              Ja niosłem pomoc techniczną z ramienia ONZ-tu (UNDP)! pomimo, że byla dla nich
              darmowa, oni jej nie chcieli.
            • Gość: Jacal Do PAULUSA IP: *.proxy.aol.com 19.06.01, 02:16
              Miki ma duzo racji. To niechodzi o Olego, bo to fenomen, ale bardziej o jego
              pobratymcow, ktorzy zwabieni jego sukcesem i fama o neutralnosci rasowej Polski
              zaczna tu zjezdzac w tysiacach. Moge Ci tylko dodac, ze takie Stany legna w
              gruzacz juz za 20, moze 30 lat,z powodu inwazji czarnych i latynosow.
              O tym juz sie bardzo glosno mowi i jest to widoczne na kazdym kroku.
              W Polsce jest to narazie zjawisko tylko egzotyczne, dlatego tak zajadla dyskusja
              .Jestem ciekaw Twego spiewu za jakis czas, gdy ich hordy przenikna polskie
              granice. Wtedy zatesknisz za polskimi slumsami, ktore w porownaniu sa oazami
              czystosci i spokoju.Tu wiec nie o Olego chodzi. To towarzystwo w Afryce, o
              ktorym pisal Miki wnika w kraje zachodnie niechcac sie asymilowac. Miasta
              ,ktore osiedlaja zamieniaja sie w ruine......co Ci bede pisac, I tak powiesz o
              mie "Huj".Masz racje, pogadamy pozniej......gdy Twoje srodowisko zacznie sie
              zblizac do tego, co ja widze na codzien.
          • Gość: Roberto Re: do Miki...Wolność słowa? IP: 213.76.175.* 18.06.01, 13:29
            Oczywiście każdy może mówić comu się podoba i gdzie, ale wydawało mi się iż z
            okazji ślubu dobry zwyczaj nakazuje złożyć młodej parze jak najlepsze życzenia,
            ale widać nie wszyscy o tym wiedzą. Może źle na Ciebie wpłynął pobyt w Afryce?
            Tak na marginesie to co Ci się nie podoba w tym że wzieli ślub??
            Pozdr.Roberto
            • Gość: Miki Liga Narodowa! IP: *.clan.pl 18.06.01, 20:29
              A czy ja kiedykolwiek pisalem, że nie podoba mi się, że się pobrali, ludzie!
              bez przesady! ja jedynie stwierdzam, jako postronny obserwator, że
              poszczególne "narodowe reprezentacje", jak sama nazwa wsakuje, powinni
              reprezentować ludzie mający daną narodowość, to wszystko. Kiedyś przez
              przypadek widziałem biegi na olimpiadzie (TV), na chyba 10 osób, 9 było
              czarnych (5 "Europejczyków") i jeden biały, na dodatek był on z RPA. ludzie to
              już chyba jest nieco śmieszne.
              jezeli chodzi o odrodzenie polskiej piłki nożnej to proszę bardzo, ale dlaczego
              liga narodowa?
      • p86 Re: ŚLUB OLISADEBE !!! 18.06.01, 12:42
        aby Olisadebe zrobił Beacie tyle kurwa dzieciaków, że można by z nich było
        stworzyć nową reprezentację złożoną z dzieci (mulaty) naszego najlepszego
        napastnika i aby te dzieci były tak dobre jak ich ojciec
        heh...
        • Gość: fuck Re: ŚLUB OLISADEBE !!! IP: 217.11.134.* 18.06.01, 13:18
          Zwal se kabana palancie. A ty ile masz bachorów i dlaczego w nic nie graja.
      • Gość: odys Re: ŚLUB OLISADEBE !!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.06.01, 19:48
        Nie trzeba nawet skladac zadnych zyczen Oliemu-tak skromny spokojny dobry
        czlowiek musi miec szczesliwe zycie! Takich ludzi nie mozna nie szanowac po
        prostu
        Zona Oliego(swietna laska!)na pewno bedzie szczesliwa z tak wspanialym
        czlowiekiem i fenomenalnym pilkarzem a emsi-no coz chyba kazdy zdrowy mezczyzna
        chcialby miec taka zone hehe
        Oli!!!-nie powtorz bledu wielu poprzednikow ktorzy biorac slub zapomnieli jak
        wykonywali wczesniej swoj zawod!
        Swietna zona ale ktos musi strzelac dla Polski bramki! nie zawiedz nas ogierze;)
      • Gość: Krzych Re: ŚLUB OLISADEBE !!! IP: *.wsm.gdynia.pl 21.06.01, 10:57
        Choc pisze te slowa to niestety wiem ze Oli tego nie przeczyta bo nie umie
        jezyka polskiego ale zycze mu wszystkiego najlepszego i aby nadal byl taka
        osoaba jaka byl. Najlepszego.
        • Gość: edirokis Re: ŚLUB OLISADEBE !!! Pozdrowienia dla ciemnych.... IP: 212.244.68.* 22.06.01, 14:30
          A ja tyż życza Olemu wśyćkiego
          dobrygo w Afryce. Ćiekawe jak tam
          będą traktowali jego żonę.
          Przeca je pikno cimno blondynka.

Pozdrawiam wszćkich cimnych poloków.

E.
          • Gość: luki MIKI TY CIEMNA MASO IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 23.06.01, 00:00
            Ty idoto! Jesteś takim walniętym durniem, że już tego nie zniosę i napiszę!
            Walnij się w ten zakuty łeb zasrańcu! Jesteś kretyn i klown pederasta!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka