Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Propozycja kompromisu w sprawie Iwana

IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 19:16
    Przecież Iwan może pojechać na MŚ. Nie jako zawodnik, ale jako kibic. Przecież
    Engel obiecał Zielinskiemu, jeżeli ten nawet nie dojdzie do formy po kontuzji
    Achillesa, to i tak pojedzie na MŚ, będzie z drużyną, bo zasłużył na wyjazd. A
    Iwan nie zasłużył? Myśle że to mogło by być dobre rozwiązanie, ale co wy na to?
    Obserwuj wątek
      • Gość: lacatus Re: Propozycja kompromisu w sprawie Iwana IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.02, 22:06
        Myślę że Iwan powinien pojechać przede wszystkim na zgrupowanie do
        Niemiec. Byłem przeciwnikiem Iwana, ale uważam że co jak co za te
        eliminacje należy mu się szansa, jeśli nie wykorzystałby jej - szansa
        ostatnia. Poza tym kto ma grać na prawej pomocy, przecież nawet
        Karwan jest kontuzjowany??????????????? Do Niemiec wziąłbym jeszcze Patera
        i z tej trójki wybrał dwóch.Pozdr.
        • Gość: flexx Re: Propozycja kompromisu w sprawie Iwana IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 13:42

Też prawda. Mogłby pojechać na zgrupowanie i udowodnić... no ale nie pojedzie...
          • Gość: Luxc Re: Propozycja kompromisu w sprawie Iwana IP: 213.17.164.* 13.05.02, 15:38
            No fuckin' way - już udowodnił kilkanaście razy, że sie nie nadaje, i że
            ktokolwiek inny będzie lepszy.
            pozdr
            • Gość: flexx Re: Propozycja kompromisu w sprawie Iwana IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 16:53
              ALe przecież ja nie mówie o jego grze...
              • Gość: Luxc Re: Propozycja kompromisu w sprawie Iwana IP: 213.17.164.* 14.05.02, 16:56
                Gość portalu: flexx napisał(a):

> ALe przecież ja nie mówie o jego grze...

Ale pisałeś, żeby jechał na zgrupowanie - moim zdaniem zabrałby niepotrzebnie
                jedno miejsce. Jako kibic - nie ma problemu.
                pozdr
                • Gość: flexx Re: Propozycja kompromisu w sprawie Iwana IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 17:06

> Ale pisałeś, żeby jechał na zgrupowanie - moim zdaniem zabrałby niepotrzebnie
                  > jedno miejsce. Jako kibic - nie ma problemu.
                  > pozdr

Hmm no tak sorry. Ale może jednak... uważam że za surowo został oceniony po meczu
                  z Rumunią, w końcu nie grał na swojej pozycji.
                  pozdro.
                  • Gość: Luxc Re: Propozycja kompromisu w sprawie Iwana IP: 213.17.164.* 14.05.02, 19:35
                    Flexx nie oglądałem meczu z Rumunią, oglądałem za to mecze eliminacyjne. Kiedy
                    na boisku był Iwan (na swojej pozycji) nasi grali w dziesiątkę. Iwan tracił 90%
                    piłek i przewracał się bez fauli przeciwników na nim (tego nie mogłem znieść
                    najbardziej). Druga sprawa - tragiczna kondycja - na 10 minut gry, a potem
                    dyszy i nie gra nic.
                    Mecz z Walią - myślałem, że Iwan się obudził - normalna kondycha, jeszcze
                    asysta, ale niestety w następnych meczach potwierdził, że był to tylko
                    wyjątek...
                    Karwan (którego przed eliminacjami uważałem, za jednego z "gwiazdorków" z Legii
                    był od niego lepszy mniej więcej o tyle, ile Świerszczowi brakuje do Zidana...
                    I dlatego, mimo, że w sumie go lubię za oblanie Szpaka, cieszę się że nie
                    pojechał.
                    pozdr
      • janior Re: Propozycja kompromisu w sprawie Iwana 14.05.02, 17:10
        Tylko, że róznica pomicy Iwanem a Zielińskim jest kolosalna. Zieliński pod
        kazdym względem przewyższa Iwana. Zarówno piłkarsko, mentalnie jak i
        profesjonalizmem. JAa widać żaden wyjazd w roli kibica nie był mu potrzebny, bo
        wrócił po kontuzji i swoją postawą na boisku udowodnił, że jest jednym z
        najlepszych polskich obrońców.
        • Gość: Luxc Re: Propozycja kompromisu w sprawie Iwana IP: 213.17.164.* 14.05.02, 19:36
          Tak, masz rację, tylko nikt tu się Zielińskiego nie czepia.
          pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka