Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

co myslicie o innych polskich napastnikach

IP: *.tdbank.ca 01.03.01, 17:46
    co myslicie o innych polskich napastnikach
    amndrzej z Kanady
    Obserwuj wątek
      • Gość: winiak Re: co myslicie o innych polskich napastnikach IP: *.euv-frankfurt-o.de 01.03.01, 18:05
        co masz na myśli?
        • Gość: kanada Re: co myslicie o innych polskich napastnikach IP: *.tdbank.ca 01.03.01, 18:35
          staram sie sledzic polska pilke ale tutaj nie ma tego za duzo tylko tv polonia,
          duzo pisza o juskowiaku ale on nie strzela w reprezentacji, frankowski-
          kryszalowicz so OK, ale nie ma ich w kadrze - o tym mniej wiecej mowie i czekam
          na jakies opinie
          • Gość: jacek Re: co myslicie o innych polskich napastnikach IP: *.tnt6.mel1.da.uu.net 02.03.01, 11:40
            Moim zdaniem trener powinien dac szanse Wichniarkowi i Kusbie. Przy grze z
            kontry jaka bedzie mna pewno preferowac Polska w meczu z Norwegia mogli by sie
            sprawdzic,
            • Gość: zohas Re: co myslicie o innych polskich napastnikach IP: 195.136.4.* 02.03.01, 13:04
              Tylko nie Wichniarek !!! Drewno pierwszej jakości.
      • Gość: zbyszko Re: co myslicie o innych polskich napastnikach IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.01, 20:22
        myślę, że już najwyższy czs aby powołać Adama Małysza
        • Gość: PannaA Re: co myslicie o innych polskich napastnikach IP: 62.153.128.* 02.03.01, 12:31
          hahaha zbyszko przepraszam..ty jednak nie masz swira :)
          • Gość: winiak Re: co myslicie o innych polskich napastnikach IP: 10.173.39.21, 193.174.120.* 02.03.01, 13:21
            dobrze byloby urzadzic nowa dostawe "polonii" z Afryki
            • Gość: Kanada Re: co myslicie o innych polskich napastnikach IP: *.tdbank.ca 02.03.01, 17:32
              ja sie pyatm powaznie a wy sobie jaja robicie,
              • Gość: zbyszko Re: co myslicie o innych polskich napastnikach IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.01, 18:32
                jaja to sobie trener engel robi, już dawno powinien go powołać
                • Gość: Grabiarz Re: co myslicie o innych polskich napastnikach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.01, 21:30
                  Przede wszystkim Frankowski powinien grać w kadrze.
                  Jest naprawdę niezły, ale nie, Engel twierdzi inaczej.
                  • Gość: zbyszko Re: co myslicie o innych polskich napastnikach IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.01, 21:56
                    no właśnie, małysz też jest naprawdę niezły; i co? i
                    nic!
      • Gość: MojoJojo Re: Najlepszy lek na tršdzik. IP: *.unregistered.formus.pl 11.10.01, 13:45
        Niestety, ale ja uważam że nie tak naprawdę to nie ma dobrego leku na trądzik.
        Wiem to z autopsji bowiem w szkole średniej miałem z tym duże problemy. Przy
        czym chcę nadmienić, że nie chodzi mi o kilka pryszczy od czasu do czasu. U
        niektórych osób, w tym u mnie, dolegliwość ta miała o wiele ostrzejszy
        przebieg. I co ? No właśnie - i nic. Po kilku (jeśli nie kilkunastu) wizytach u
        dermatologa oraz wykupieniu wszystkich dostępnych środków farmakologicznych
        (tekże tych z reklam telewizyjnych) dałem za wygraną. Wszystkie one powodowały
        jedynie złuszczanie naskórka, zaczeriwenienie skóry itp, a przecież tak
        naprawdę to trzeba likwidować przyczyny, a nie skutki. Przecież przyczyną
        występowania trądzika u młodzieży (i nie tylko) są kłopoty z przemianą materii,
        co w połączeniu z występowaniem na skórze bakterii daje wiadomy efekt. Tak więc
        trzeba byleczyć toto niejako "od środka", a nie z zewnątrz, ale jakoś nic nie
        słychać o takich specyfikach. Na potwierdzenie tej teorii chcę dodać, że u mnie
        trądzik zniknął niespodziewanie tek jak się pojawił - bez zadnych medycznych
        zabiegów. Moim zdaniem najlepsza rada to utrzymywać wysoką higienę i
        zaakceptować siebie takiego jakim jest.
        • Gość: ttt Re: Najlepszy lek na tršdzik. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.01, 18:41
          Prawda jest taka, że jest tylko jeden zawsze skuteczny lek - Roaccutane (subst.
          chem. izotretinoina), ale polscy lekarze z nieuctwa (mało doświadczeni w jego
          stosowaniu) lub lenistwa (teoretycznie są możliwe poważne skutki uboczne-
          teoretycznie bo na znane mi wypowiedzi ponad 100 osób, amerykanów, tylko jedna
          musiała go odstawić z tych powodów) nie informują pacjentów o jego istnieniu.
          Niestety jest on drogi, miesięczny koszt kuracji wynosi 600-1800 zł, a powinna
          ona trwać minimum 4 miesiące (tak jest napisane na ulotce, ale moja trwała 7
          miesięcy wg mnie 6 mies. to minum dla trwałego wyleczenia). Sformułowanie
          zawsze skuteczny oznacza, ze każdy kto zniesie skutki uboczne 6 mies. kuracji
          (o odpowiednio wysokiej dawce, 1-2 mg/kg, czyli 2 x więcej niż jest napisane na
          ulotce)pozbędzie się trądziku na zawsze.
          • Gość: Leon Re: Najlepszy lek na tršdzik. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.10.01, 00:22
            Obejrzyj film "Chlopaki nie placza " Tam jest odpowiedz
            z jedyna skuteczna metoda przecitradzikowa.Zapewniam ze
            dziala u kazdego
      • Gość: Mar Re: Najlepszy lek na tradzik. IP: 213.25.197.* 12.10.01, 02:07
        Gość portalu: Bill napisał(a):

&#62 To nie zart, ale najlepszy dla skory jest twoj wlasny pot. Mnie pomaga nie
        &#62 tylko jako "lek' na skore ale jako swietny srodek do opalania. Lato nadchodzi,
        &#62 spedzaj duzo czasu na sloncu, bedac jednoczesnie aktywny fizycznie.

Żadko można trafić na podobną bzdurę. Wieksze głupoty to chyba wątki o piciu
        własnego moczu. Tradzik przechodzi ci nie dlatego, że się pocisz tylko dlatego,
        że promienie słoneczne wysuszają skórę, zaś aktywność fizyczna poprawia i
        przyspiesza przemianę materii. Nie zaszkodzi też pójść do dermatologa, który coś
        przepisze.

A tak na marginesie - to ja np. właściwie nie miałem trądziku, mimo, że aktywny
        fizycznie ani plażowo specjalnie nigdy nie byłem. Ciekawe dlaczego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka