Gość: kanada IP: *.tdbank.ca 01.03.01, 17:46 co myslicie o innych polskich napastnikach amndrzej z Kanady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: winiak Re: co myslicie o innych polskich napastnikach IP: *.euv-frankfurt-o.de 01.03.01, 18:05 co masz na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanada Re: co myslicie o innych polskich napastnikach IP: *.tdbank.ca 01.03.01, 18:35 staram sie sledzic polska pilke ale tutaj nie ma tego za duzo tylko tv polonia, duzo pisza o juskowiaku ale on nie strzela w reprezentacji, frankowski- kryszalowicz so OK, ale nie ma ich w kadrze - o tym mniej wiecej mowie i czekam na jakies opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: co myslicie o innych polskich napastnikach IP: *.tnt6.mel1.da.uu.net 02.03.01, 11:40 Moim zdaniem trener powinien dac szanse Wichniarkowi i Kusbie. Przy grze z kontry jaka bedzie mna pewno preferowac Polska w meczu z Norwegia mogli by sie sprawdzic, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zohas Re: co myslicie o innych polskich napastnikach IP: 195.136.4.* 02.03.01, 13:04 Tylko nie Wichniarek !!! Drewno pierwszej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: co myslicie o innych polskich napastnikach IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.01, 20:22 myślę, że już najwyższy czs aby powołać Adama Małysza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PannaA Re: co myslicie o innych polskich napastnikach IP: 62.153.128.* 02.03.01, 12:31 hahaha zbyszko przepraszam..ty jednak nie masz swira :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winiak Re: co myslicie o innych polskich napastnikach IP: 10.173.39.21, 193.174.120.* 02.03.01, 13:21 dobrze byloby urzadzic nowa dostawe "polonii" z Afryki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kanada Re: co myslicie o innych polskich napastnikach IP: *.tdbank.ca 02.03.01, 17:32 ja sie pyatm powaznie a wy sobie jaja robicie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: co myslicie o innych polskich napastnikach IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.01, 18:32 jaja to sobie trener engel robi, już dawno powinien go powołać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grabiarz Re: co myslicie o innych polskich napastnikach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.01, 21:30 Przede wszystkim Frankowski powinien grać w kadrze. Jest naprawdę niezły, ale nie, Engel twierdzi inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: co myslicie o innych polskich napastnikach IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.01, 21:56 no właśnie, małysz też jest naprawdę niezły; i co? i nic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MojoJojo Re: Najlepszy lek na tršdzik. IP: *.unregistered.formus.pl 11.10.01, 13:45 Niestety, ale ja uważam że nie tak naprawdę to nie ma dobrego leku na trądzik. Wiem to z autopsji bowiem w szkole średniej miałem z tym duże problemy. Przy czym chcę nadmienić, że nie chodzi mi o kilka pryszczy od czasu do czasu. U niektórych osób, w tym u mnie, dolegliwość ta miała o wiele ostrzejszy przebieg. I co ? No właśnie - i nic. Po kilku (jeśli nie kilkunastu) wizytach u dermatologa oraz wykupieniu wszystkich dostępnych środków farmakologicznych (tekże tych z reklam telewizyjnych) dałem za wygraną. Wszystkie one powodowały jedynie złuszczanie naskórka, zaczeriwenienie skóry itp, a przecież tak naprawdę to trzeba likwidować przyczyny, a nie skutki. Przecież przyczyną występowania trądzika u młodzieży (i nie tylko) są kłopoty z przemianą materii, co w połączeniu z występowaniem na skórze bakterii daje wiadomy efekt. Tak więc trzeba byleczyć toto niejako "od środka", a nie z zewnątrz, ale jakoś nic nie słychać o takich specyfikach. Na potwierdzenie tej teorii chcę dodać, że u mnie trądzik zniknął niespodziewanie tek jak się pojawił - bez zadnych medycznych zabiegów. Moim zdaniem najlepsza rada to utrzymywać wysoką higienę i zaakceptować siebie takiego jakim jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Re: Najlepszy lek na tršdzik. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.01, 18:41 Prawda jest taka, że jest tylko jeden zawsze skuteczny lek - Roaccutane (subst. chem. izotretinoina), ale polscy lekarze z nieuctwa (mało doświadczeni w jego stosowaniu) lub lenistwa (teoretycznie są możliwe poważne skutki uboczne- teoretycznie bo na znane mi wypowiedzi ponad 100 osób, amerykanów, tylko jedna musiała go odstawić z tych powodów) nie informują pacjentów o jego istnieniu. Niestety jest on drogi, miesięczny koszt kuracji wynosi 600-1800 zł, a powinna ona trwać minimum 4 miesiące (tak jest napisane na ulotce, ale moja trwała 7 miesięcy wg mnie 6 mies. to minum dla trwałego wyleczenia). Sformułowanie zawsze skuteczny oznacza, ze każdy kto zniesie skutki uboczne 6 mies. kuracji (o odpowiednio wysokiej dawce, 1-2 mg/kg, czyli 2 x więcej niż jest napisane na ulotce)pozbędzie się trądziku na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Najlepszy lek na tršdzik. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.10.01, 00:22 Obejrzyj film "Chlopaki nie placza " Tam jest odpowiedz z jedyna skuteczna metoda przecitradzikowa.Zapewniam ze dziala u kazdego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: Najlepszy lek na tradzik. IP: 213.25.197.* 12.10.01, 02:07 Gość portalu: Bill napisał(a): > To nie zart, ale najlepszy dla skory jest twoj wlasny pot. Mnie pomaga nie > tylko jako "lek' na skore ale jako swietny srodek do opalania. Lato nadchodzi, > spedzaj duzo czasu na sloncu, bedac jednoczesnie aktywny fizycznie. Żadko można trafić na podobną bzdurę. Wieksze głupoty to chyba wątki o piciu własnego moczu. Tradzik przechodzi ci nie dlatego, że się pocisz tylko dlatego, że promienie słoneczne wysuszają skórę, zaś aktywność fizyczna poprawia i przyspiesza przemianę materii. Nie zaszkodzi też pójść do dermatologa, który coś przepisze. A tak na marginesie - to ja np. właściwie nie miałem trądziku, mimo, że aktywny fizycznie ani plażowo specjalnie nigdy nie byłem. Ciekawe dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś