Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

MŚ w Polsacie i komentatorzy

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 12:56
    Czy nie sądzicie, że Polsat wysyła zbyt małą ekipę na MŚ? 4 komentatorów:
    Borek, Kołtoń, Iwanow i Wójcik. 64 mecze i mają jeszcze być jakieś reportaże.
    Co o tym sądzicie? Jak oceniacaie ten skład?
    Obserwuj wątek
      • Gość: benk Re: MŚ w Polsacie i komentatorzy IP: 195.94.206.* 15.05.02, 13:12
        Gość portalu: koleś napisał(a):

> Czy nie sądzicie, że Polsat wysyła zbyt małą ekipę na MŚ? 4 komentatorów:
        > Borek, Kołtoń, Iwanow i Wójcik. 64 mecze i mają jeszcze być jakieś reportaże.
        > Co o tym sądzicie? Jak oceniacaie ten skład?

Całe szczęście, że Szpaq nie pracuje dla Polsatu, podobnie jak Zydorowicz.
      • Gość: koleś Re: MŚ w Polsacie i komentatorzy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 15:22
        Wiem że w TVP mecze nie tylko Polaków będzie komentował duet Szpaq - Lubański a
        dodatkowo przy reprezentacji ma być niezatapialny Zydor. Chyba wolę zestaw
        Polsatu. Na ra.
      • Gość: kasztan Re: MŚ w Polsacie i komentatorzy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.05.02, 19:26
        do ekipy wp komentatorów koniecznie dokoptować trzeba Karolinę Szostak...:-)
      • Gość: olgaola Re: MŚ w Polsacie i komentatorzy IP: *.teleaudio.com.pl 15.05.02, 20:17
        Jestem dośc blisko Tych ludzi i myślę, że całe szczęście iż przy Mundialu nie
        pracują starzy sportowi pracownicy Polsatu. A 4 komentatorów to chyba za mało.
        Ola wawa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka