Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

TVN vs Polsat

IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 23:16
    Uwazam, ze grupa ITI powinna sponsorowac legie, gdyz w takim wypadku
    konkurencja ( Polsat) tez bedzie chcial zainwestowac w klub (Zalozenie).
    Jesli Polsat chcialby zainwestowac w polski klub, to najprawdopodobniej bylby
    to klub poznanski - Lech.Dlaczego tak sadze?:
    1. W konkursie z okazji 80-lecia Lecha w GW na kuponie znajdowalo sie logo
    Polsatu.
    2. W Lechu jest wspaniala atmosfera, co przyciaga inwestorow.
    3. Jesli ITI zainwestowalaby w Legie, to POlsat - gdyby mial rowniez
    zainwestowac w futbol - zainwestowalby w druzyne znienawidzina na Lazienkowskiej
    ( Lech)

Obserwuj wątek
      • Gość: canemuto jesli... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 17.05.02, 00:05
        ...buractwo z polsatu polozy swoje wiejsko-disco-polowe lapy na Lechu, to ja
        to pierdole>:((( sponsor sponsorem, ale jak lech ma sie kojarzyc z porankiem
        disco-polo i chilijsko-brazylijskimi serialami... to niech juz lepiej rethmann-
        sanitech zostanie sponsorem, mniejszy wstyd. pozdro.
        • feelgood Re: jesli... 17.05.02, 08:03
          Szacunek dla śmieciarzy, nie każdy chce się w tym babrać. Poza tym moglibyśmy
          wszystkich posprzątać ;)
          nARKA
      • Gość: P.B Re: TVN vs Polsat IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.02, 00:25
        No i Polsat jest związany z poznańskim Invest Bankiem
        • Gość: Camara Re: TVN vs Polsat IP: 217.96.35.* 17.05.02, 08:54
          Polsat ?????????? Czy Wy wiecie co mówicie ?
          Po kolei :
          1. Nietrafione, czytaj przynoszące ogromne straty, inwestycje w telewizje w 3
          republikach nadbałtyckich (w jednym z tych krajów - nie pamietam juz w którym -
          telewizja w ktorej większośc udziałow ma Polsat stracila zwyczajnie koncesję,
          gdyz Polsat jej nie dokapitalizował, do czego był zobowiązany - poprostu sianka
          zabraklo). Udziały tych telewizji w rynku są minimalne - a straty to minimum
          20-30 mln. USD.
          2. Platforma cyfrowa - straty ogromne - sam Mundial to jakieś 5-6 mln. USD w
          plecy. Ponadto żadnych szans na poprawę sytuacji. Dostęp do netu przez dekoder?
          Hahahahahah.......kolejna bzdura wieśniaka z 7 paszportami - tylko niektóre
          portale i to w baaaardzo ograniczonym zakresie.
          2. Ten Bank w Poznaniu - przejęty w "fajnych" okolicznościach od biznesmena -
          skoczka przez barierki. Od 3 lat pod szczególna kontrolą Nadzorcy tego rynku.
          Widział kto ich advertisments w ostatnim czasie ? Heheh...żadnych........a
          dlaczego ? .....hmmm.....odpowiedź jest zdecydowanie nietrudna.. W ostatnim
          półroczu likwidacja ....nastu placówek otwieranych z pompą w ostanich latach.
          Redukcja personelu o blisko 40-50 % (jak nie więcej). No i przenosiny do
          Warszawy - co właściciwe juz się dzieje.
          Dostęp do konta przez telewizor.........buhahahah.............kolejna bzdura.
          3. tv polsat ?......buhahaha......dno i drastyczny spadek przychodów z reklam,
          tvn wzięła ich o dwie przynajmniej długości.
          3. Inne inwestycje.........Towarzystwo "Polisa" ?......hehehe, OFE
          Polsat ?.....hehehe (skąd wiemy jakich i ilu mają członków :::)))))))))
          Takich przykładów jest jeszcze conajmniej kilka.
          Dlaczego to mówię ? Bo to kolosik na bardzooooooo glinianych nózkach i oby ich
          łapska były jak najdalsze od naszego LESZKA. A poza tym ta
          proweniencja ......TFU na przemytnika i handlarza wartburgami urok.......
          Solo.......WON!!!!!!!
          • misza01 Re: TVN vs Polsat 17.05.02, 09:05
            ale jakby się w Kolejorzu dobrali! jeden oSOLi ,drugi ogoli i za rok Liga
            Mistrzów. dwaj przyjaciele z boiska
            • Gość: Camara Re: TVN vs Polsat IP: 217.96.35.* 17.05.02, 09:08
              I niech se wtedy qrwa Don Wasyla zapuszczą..........będzie Bal na sto
              prominencko-hochsztaplerowych par. Potwierdzam Misza, pasuja do siebie jak ryj
              do ryja w oborze nadwislanskiego cudu czyli pegeeru.
              • sojazz Re: TVN vs Polsat 17.05.02, 09:38
                Polsat syf zgodze sie, ale jest cien szansy ze sie to poprawi. Z tego co wiem
                Agora- wydawca gazety wyborczej jest zainteresowany wykupieniem polsatu od
                Solo.. niestety nasz komunistyczny rzad chce temu przeszkodzic!!!. Mam nadzieje
                ze mu sie nie uda. telewizja polsat pod skrzydlami agory bedzie dobra
                konkurencja dla tvp1 i tvp2, a takze TVN.
                • feelgood Re: TVN vs Polsat 17.05.02, 10:02
                  He, he, dobre. Oświeć mnie czym się różni Agora od Polszmaty czy innych
                  reżymowych spółek medialnych typu państwowa TV? (nie chodzi mi o kondycję
                  finansową). Inaczej pytając: co się zmieni po rzekomym przejęciu przez jednych
                  socjalistów innych socjalistów? I co do może mieć do Lecha?
                  Sorry za wyjście poza tematykę sportową - ale tego już nie kumam.
                  • sojazz Re: TVN vs Polsat 17.05.02, 10:22
                    feelgood napisał(a):

> He, he, dobre. Oświeć mnie czym się różni Agora od Polszmaty czy innych
                    > reżymowych spółek medialnych typu państwowa TV? (nie chodzi mi o kondycję
                    > finansową). Inaczej pytając: co się zmieni po rzekomym przejęciu przez jednych
                    > socjalistów innych socjalistów? I co do może mieć do Lecha?
                    > Sorry za wyjście poza tematykę sportową - ale tego już nie kumam.

Wydaje mi sie ze Agora- jesli chodzi o jakosc produktow jest na wyzszym poziomie
                    i o to mi chodzilo. mam nadzieje ze skonca sie poranki disco polo i zajawki w
                    3dstudio wyjete z filmow z wesela. Porownaj sobie spoty TVN i polsatu zenada,
                    wiocha. A pisze to dlatego ze ktos wczesniej pisal ze polsat to wiocha... i ma
                    racje, a ja mam nadzieje ze to sie zmieni.
                    a jaki ma to zwiazek z lechem... narazie zaden.. ale moze kiedys.
                    • Gość: Camara Re: TVN vs Polsat IP: 217.96.35.* 17.05.02, 10:50
                      Ja rozumiem, iz Agora chce zbudować w Polsce koncern medialny z prawdziwego
                      zdarzenia (idą ostro w "pozadziennikową" prasę (Prószyński), przejęli liczne
                      lokalne stacje radiowe, są tuż tuz dogadania się z BB Investments w sprawie AMS-
                      u), ale żeby chodziło po głowie p. Rapaczyńskiej wejście/bo w przejęcie nie
                      wierzę - nie ta liga jeszcze - w Don Wasyl Disco TV ? Współpraca z takim
                      szujowatym przemytnikiem ? NIE DO WIARY - jak w programie TVN-u - dla mnie to
                      niepojęte, ale mam prawo zwyczajnie sie na tym nie znac. Jedna tylko uwaga -
                      niech Pani Prezes Rapaczynska bardzo uwaznie dokona wyboru dobrej firmy do
                      przeprowadzenia due dilligence, a najlepiej dwóch i to z "Bandy obecnie
                      Czworga",......hehe.
                      POzdrawiam
                      Camara
          • Gość: KaczoR Re: TVN vs Polsat IP: *.ae.poznan.pl 17.05.02, 14:20
            ale przynajmniej Fundacja POLSAT dziala niezle :-)LOL
            • Gość: Camara Re: TVN vs Polsat IP: 217.96.35.* 20.05.02, 10:48
              O tym popularnym przypadku "wajchy" w klimacie charytatywnym niech "opowie"
              zainteresowanym Ustawa regulująca tego typu "działalność"
              Ze starych czasów wspomnę tylko brak opłat celnych za sprowadzanie z zagranicy
              jakichkolwiek automobili służących statutowej działalności "fundacji". A
              przecież i Lochą serii 500 mozna rozwozic paczki dzieciom. Teraz to malo
              istotne, ale w czasach kiedy cło wynosiło np. 30 czy 35 % plus Vat ?
              Ech, znaleźli się zbawcy ludzkości.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka