Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

typujemy zwycięzcę US OPEN

IP: *.acn.waw.pl 30.08.01, 08:57
    agassi rozwali wszystkich. finał może z ivanisevicem
    Obserwuj wątek
      • wasia Re: typujemy zwycięzcę US OPEN 30.08.01, 09:21
        Udana obrona tytułu w wykonaniu Safina. Finał z G. Canasaem:)))
        pzdr, wasia

• oxygen Re: typujemy zwycięzcę US OPEN 30.08.01, 13:02
          Wygra Bartlomiej dabrowski i grzybowska
          • Gość: peter Re: typujemy zwycięzcę US OPEN IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 18:42
            dabrowski i grzybowska moga wygrac lecz najpierw musieliby sie nauczyc grac w
            tenisa
        • Gość: Patty Re: typujemy zwycięzcę US OPEN IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 31.08.01, 13:57
          Canas juz odpadl- udany final z Agassim i kochany Marat obrania tytul...
          Pozdrowienia- Patty
          • Gość: Abra Re: typujemy zwycięzcę US OPEN IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 13:48
            Gdyby Safin miał tyle w głowie, co w mięśniach, może miałby szansę. Na finał z
            KOCHANYM AGASSIM typuję Kuertena i może być gorąco.
            • Gość: Patty Re: typujemy zwycięzcę US OPEN IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 03.09.01, 18:01
              Przepraszam bardzo, ale kazdy tenisista, ktory byl kiedykolwiek na szczycie (a
              Safin byl) jest niezykle inteligentym czlowiekiem. A Safin nie uzywa tylko
              sily, ale i rozumu.
              Pozdrowienia- Patty
        • Gość: Malcolm Re: typujemy zwycięzcę US OPEN IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 12:53
          Ten dziad Kuerten za Chiny nie wygra US Open.Moimi faworytami są
          zawodnicy ,którzy na nieszczęście znajdują się w jednej ćwiartce czyli Rafter,
          Agassi,Sampras albo federer.Grożny może być Safin.Ja jednak stawiam naświetnego
          Raftera.
        • Gość: rolka Re: typujemy zwycięzcę US OPEN IP: 213.25.97.* 03.09.01, 13:14
          Faceci - oczywiście że Rafter
          Babki - Venus
        • Gość: John Re: typujemy zwycięzcę US OPEN IP: 24.182.220.* 03.09.01, 15:46
          Andy Riddick!

John
      • Gość: greg Re: typujemy zwycięzcę US OPEN IP: 195.216.121.* 30.08.01, 13:11
        wśród laseczek- jednak hingis
        faceci- kuerten lud roddick
        • Gość: Marcin Re: typujemy zwycięzcę US OPEN IP: 192.168.27.* / 217.96.86.* 30.08.01, 13:16
          Agassi oraz Hingis do końca sezonu zostaną bezkonkurencyjni.!
          • Gość: Mac Re: typujemy zwycięzcę US OPEN IP: 10.101.1.* / 10.101.1.* / 216.34.56.* 30.08.01, 13:25
            Agassi jest na topie, ale Safin i Kuerten nie dadza za wygrana. Swietnie gra
            Gambill, moze zahaczy o polfinal? Jesli chodzi o panie, siostry Williams maja
            porachunki do zalatwienia - conajmniej polfinal. Moze Davenport?
          • Gość: Mariusz Re: typujemy zwycięzcę US OPEN IP: 172.24.2.* / *.chello.pl 02.09.01, 19:06
            Wśród męzczyzn wygra Kuerten a u kobiet będzie bezkonkurencyjna Justine Henin.
            • Gość: Patty Re: typujemy zwycięzcę US OPEN IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 02.09.01, 23:38
              Panna Justine Henin odpadła już z Sereną Williams 5:7 0:6 panie Mariuszu...
              Pozdrowienia- Patty
      • srubokret ryszard czanecki 30.08.01, 13:27
        jak w tytule:)
      • Gość: Abra Re: typujemy zwycięzcę US OPEN IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 13:43
        Serce mówi mi: Agassi,wygląda, że jest w formie.
        Ale niepokojąco dobry jest...Hewitt (choć wcale go nie lubię). Kuerten może
        nie wytrzymać tempa a Safin-zapomnijcie! :)
      • Gość: spoden Re: typujemy zwycięzcę US OPEN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.08.01, 13:54
        Kuerten i Dokić
      • Gość: zyga Re: typujemy zwycięzcę US OPEN IP: 192.168.1.* / 217.11.134.* 30.08.01, 15:17
        co to sie porobilo: nikt nawet nie wspomnial o Samprasie i Rafterze a oni
        wygrali tam lacznie z 7 razy! No ale Sampras bladziutko, bladziutko...
        • Gość: nathan Re: typujemy zwycięzcę US OPEN IP: *.acn.waw.pl 04.09.01, 10:44
          Gość portalu: zyga napisał(a):

> co to sie porobilo: nikt nawet nie wspomnial o Samprasie i Rafterze a oni
          > wygrali tam lacznie z 7 razy! No ale Sampras bladziutko, bladziutko...

Ta........ po meczu z Rafterem rzeczywiście Pete wyglądał bladziutko. Jak on był
          bladziutki to ciekawe jaki był Patrick? Tak jak mówił wczoraj K.Stopa, za szybko
          go wszyscy wysyłają na emeryturę i zdaje się, że chłopak sie zdenerwował.
          Pozdrowienia

• Gość: Jordan Re: typujemy zwycięzcę US OPEN IP: *.net.mikolow.pik-net.pl 30.08.01, 15:57
        Kuerten i Davenport są bezkonkurencyjni. Davenport rozwali w finale Hingis, a
        Kuerten Agassiego
      • Gość: kibic_1 Re: typujemy zwycięzcę US OPEN IP: 128.163.75.* 30.08.01, 16:24
        tylko Rafter
      • Gość: capulet Re: typujemy zwycięzcę US OPEN IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 18:48
        już to mówiłem, ale co mi tam szkodzi...
        Agassi lub Roddick u panów
        a wśród kobiet Capriatti (o której nikt tu swoją drogą nie wspomniał...)
      • Gość: Kineczka O ludzie... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 19:41
        Jak nic ktoś z tej boskiej ćwiartki : Agassi, Rafter. Może Kuerten jak się
        postara. Panienki - Venus, Davenport albo Capriati. A prędzej Grzybowska
        dojdzie do finału jakiegokolwiek turnieju niż Dokic wygra US Open !!!
      • Gość: Daal Re: typujemy zwycięzcę US OPEN IP: 195.187.93.* 31.08.01, 09:37
        Rafter for sure i Davenport.
      • Gość: urban Re: typujemy zwycięzcę US OPEN IP: *.wp.mil.pl 31.08.01, 10:18
        Tylko Pete Sampras.
      • Gość: Fuksik Re: typujemy zwycięzcę US OPEN IP: *.dtvk.tpnet.pl 31.08.01, 11:26
        Cholera ta przekleta cwiartka. Jak z niej wyjdzie Raftre to wygra. Nie wiem
        czego sie spodziewac po Samprasie?
        Wsrod kobiet kibicuje tylko Hingis ale nie wiem czy to jet mozliwe by wygrala :(
      • Gość: gość Re: typujemy zwycięzcę US OPEN IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 11:33
        Agassi jest już za słaby i za stary.Wygra Guga,Safin,Ferrero.
        Na ra.
      • Gość: RAKIETA US OPEN IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 11:43
        JAKIŚ POLAK POWINIEN WYGRAĆ,ALE TAKIEGO NIE MA.NUDYNY TEN US OPEN BEZ POLAKÓW.CO
        JA BĘDE CZECHĄ KIBOCOWAŁ.BEZ JAJ.GRZYBOWSKA DO BOJU.NA FACETÓW NIE MA CO LICZYĆ
        JAK ONI SOPOTU NIE POTRAFIĄ WYGRAĆ.ODPADAJĄ W PIERWSZEJ RUNDZIE.MOŻE JAK SIĘ
        POMALUJĘ KILKU NA CZARNO TO BĘDZIEMY POTĘGĄ...OLI RAKIETA W ŁAPĘ.JESTEŚ PIERWSZYM
        PRAWDZIWYM POLAKIEM.
        • Gość: dyzio Re: US OPEN IP: 192.168.0.* / *.zabrze.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 12:24
          Moim skromnym zdaniem wygra bez wątpienia Venus lub Jennifer, a u
          panów...Andre,Gustawo lub ...GORAN!!!(uwaga na Safina i Davenport)
          • Gość: kleszcz Re: US OPEN IP: *.sfa.se 31.08.01, 12:28
            Ambroziak i Gronkiewicz-Waltz
      • Gość: Grabkarz Re: typujemy zwycięzcę US OPEN! Przeczytaj To! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 13:20
        A ja i tak wierzę, że w tym roku czarnym koniem będzie Bartek Dąbrowski!
        Przecież w końcu należy do elity! To jest mój cichy faworyt, ale nikomu ani mru
        mru!!!
        • Gość: OLO Re: typujemy zwycięzcę US OPEN! Przeczytaj To! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 16:08
          Z Bartkiem to ja za moment na piwo ide...
      • Gość: Jark Re: typujemy zwycięzcę US OPEN IP: 192.168.0.* / 217.97.147.* 01.09.01, 12:24
        wsród facetów: hmm, chyba Roddick, a kobiet chciałbym żeby Capriati, wtedy ta
        nieudacznica Hingis w końcu spadłaby z 1. miejsca, ale myślę ze któraś z
        siostrzyczek Williams.
      • Gość: Remwil Re: typujemy zwycięzcę US OPEN IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 14:04
        Patrick Rafter lub Andre Agassi a u pań Venus Villiams, która jest piekielnie
        mocna. Liczę że mój ulubiony Andy Roddick pokaże na co go stać i dojdzie
        przynajmniej do półfinałów. Wygrać chyba nie wygra ale jeszcze wszystko przed
        nim. Za 2-3 lata będzie wygrywał wszystko co tylko się da. Pozdrowienia dla
        prawdziwych fanów sportu:)
      • Gość: ŁAJZA Re: typujemy zwycięzcę US OPEN IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.09.01, 14:43
        Gran Iwaniszwicz jedyny w tej chwili
        tenisista który marze pokonac AGASIEGO

a wsryd pan MARTINA HINGIS

• Gość: recep Re: typujemy zwycięzcę US OPEN IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 09:36
        w kobietach Seles
        w mężczyznach R.Federer !!!
      • Gość: balszoj Re: typujemy zwycięzcę US OPEN IP: *.*.*.* 02.09.01, 12:08
        Mimo nie najwyższej ostatnio formy (przegrana z mało znanym zawodnikiem na
        Wimbledonie, brak zwycięstwa turniejowego od ponad roku) stawiam na Pete''a
        Samprasa. Ten gość ma wciąż wielkie możliwości, a jeżeli jego mecze będą się
        odbywały przy sztucznym oświetleniu, to nie ma na niego mocnych.
        • Gość: Dosus Re: typujemy zwycięzcę US OPEN IP: *.datastar.pl 02.09.01, 12:23
          M-RAFTER
          K-Któraś z BELGIJEK
      • Gość: Monia Re: typujemy zwycięzcę US OPEN IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 12:30
        Nienawidzę sióstr Williams i M.Hingis a nie ma mojej THE BEST Mary Pierce więc
        wygra Monica Seles albo ewentualnie któraś z Belgijek,wśród panów będzie to
        łysol Agassi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: julin45 Re: typujemy zwycięzcę US OPEN IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 20:24
          Chciałbym, żeby to byli : Kuerten i Henin. A jak będzie...?
          • Gość: WISLAK Re: typujemy zwycięzcę US OPEN IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 23:55
            NIestety Serena Wiliams. Szkoda ze Seles odpadla.
          • Gość: gg Re: typujemy zwycięzcę US OPEN IP: *.acn.waw.pl 03.09.01, 09:19
            szkoda,że ten dupny kuerten ma takiego farta (ostatni jego pojedynek z jakimś
            białorusinem)mam nadzieję,że odpadnie w następnej rundzie.agassi za to wygra
      • Gość: J Re: typujemy zwycięzcę US OPEN IP: *.ppp.polbox.pl 03.09.01, 10:24
        nie bedzie to nikt z dolnej polowki, jest zbyt ciezka, powinien wygrac Guga,
        zwlaszcza, ze ma juz ciezki mecz za soba
        • Gość: capulet Re: typujemy zwycięzcę US OPEN IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 16:19
          a na mnie ogromne wrażenie zrobił Roddick (który jest moim czarnym koniem)
          chciałbym żeby to on grał z Agassim w finale, a tam to już niech się dzieje co
          chce
          tylko, że w ćwierćfinale musiałby pokonać Hewitta a w półfinale "jedynkę" czyli
          Kuertena
          będzie ciężko, ale stać go na pokonanie ich obu (i oczywiście Tonny''ego Robredo
          w 1/8)
          trzymam za niego kciuki i życzę mu jak najlepiej
          a wśród kobiet to jak już pisałem liczę na Capriati
          a szkoda mi Dokic, która przegrała z nie lubianą przeze mnie Hingis, która (mam
          nadzieję) dostanie baty w półfinale o Davenport
          • Gość: capulet Xavier Malisse!!! IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 16:24
            a tak na marginesie to niezłym zaskoczeniem jest dla mnie Malisse z Belgii,
            który jeśli pokona Zabaletę to zagra w ćwierćfinale z ulubieńcem Patty, Safinem
            i tam może sprawić wszystkim niespodziankę, czego mu z całego serca życzę
            • Gość: Patty Re: Xavier Malisse!!! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 03.09.01, 18:06
              Safin nabiera juz pewnosci siebie na korcie, wiec w drugim tygodniu bedzie
              baaardzo grozny. A nie wiadomo czy Malisse, w ogole przejdzie do cwiercfinalu.
              Pozdrowienia- Patty
      • Gość: Andrzej Re: typujemy zwycięzcę US OPEN IP: 62.52.48.* 03.09.01, 17:39
        Bardzo prosto: Andy Roddick i Martina Hingis
        Hej, Gazeciarze, sa jakies nagrody? Chetnie bym cos wygral.
        • Gość: dario Re: typujemy zwycięzcę US OPEN IP: *.cafebitone.gdynia.pl 03.09.01, 17:47
          A moze BEDANOVA.Pamiętacie ją z Sopotu.Wyładniała.A moze to przez ten pieżamo-
          strój.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka