Gość: FBI IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.01, 12:46 Roy wreszcie oklepie tego pajaca i będzie cisza o Polskich zawodowych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kl Re: Kto wygra walkę Roy Jones Junior-Michalczewski. IP: *.cs.bialystok.pl 02.03.01, 13:30 sam jestes pajacem ze tak piszesz bucu jeden, a jak dojdzie do walki w co watpie michalczewski znokautuje roya i wszyscy zobacza kto jest prawdziwym mistrzem -DARIUSZ MICHALCZEWSKI!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nathan Re: do pajaca 02.03.01, 14:07 Dokładnie! Pajac to sam jesteś! Nawet jak Tygrys przegra to nic nie umniejsza jego umięjetności i dokonań. Jest mistrzem świata i umie dobrze walczyć, co nie raz udowodnił. Jak narazie to Jones nie chce walczyć i jak narazie to Michalczewski nie przegrał żadnej walki i jak narazie to on jest gotów jechać za ocean żeby rozwiać wątpliwości kto jest lepszy. A tak wogóle to jakie masz prawo tak o nim mówić? co?. Wiem ty pewnie wolisz "twardych" bokserów takich jak Gołota, którzy potrafią stawić czoła przeciwnościom (mam na myśli kubki z colą, pomidory, pomarańcze. hyhy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Kto wygra walkę Roy Jones Junior-Michalczewski. IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 07.03.01, 14:54 Moim zdaniem Roy Jones Junior rozpierdzieli Michalczewskiego cieniasa w 17 minucie pojedynku ( wersja optymistyczna) lub w 3 rundzie ( wersja pesymistyczna). Michalczewski zamiast trenowac czysci panny w burdelach w Hamburgu!!!!Asfalt choc zna swoje miejsce i tak skopie tylek Tigerowi!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Re: Kto wygra walkę Roy Jones Junior-Michalczewski. IP: *.dip.t-dialin.net 07.03.01, 16:59 widomo ze wygra Darek i zycze mu tego -juz nie moge patrzec na ta czarna morde przechwalajacego sie jonesa!on sie boi juz od 2 lat walki z Michalczewskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KING Re: Kto wygra walke Roy Jones Junior-Michalczewski. IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.01, 11:52 frajerze stul pysk jebany ps3dupku ROY jest najlepszy jest twoim panem cioto zajebana, napewno wygra z Michalczewskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P3T3R Re: Kto wygra walkę Roy Jones Junior-Michalczewski. IP: *.p.lodz.pl 02.03.01, 22:40 Pewnie znowu wygra Malysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: Kto wygra walkę Roy Jones Junior-Michalczewski. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.01, 02:49 Mam nadzieję że małysz sklepie maskę temu folksdojczowi. Może to zrobić nawet jakiśtam roy czy ktokolwiek bylebym tylko nie musiał oglądać wszędzie tej pajacowatej, zakazanej i tępej gęby "tygrysa"; ludzie co wy w nim widzicie??? przecież to tłok nad tłoki; a w boksie i tak nigdy nie wiadomo kto jest mistrzem bo federacji jest więcej niż pięściarzy i nikt nie wie która ważna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donalex Re: do Zbyszka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.03.01, 10:43 Do walki Michalczewski-Jones dojdzie na pewno.Dlatego w USA bo tam są największe pieniądze.Kto wygra -trudno powiedzieć.Na pewno będzie to jedna z walk roku. A dla Michalczewskiego największe pieniądze w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PannaA Re: do Zbyszka IP: 62.153.128.* 05.03.01, 13:11 tiger ma klase,< jezeli to tak nazwac mozna > , ma niemiecki paszport ale nie jest folksdeutschem i zawsze möwi , ze jest polakiem.A najbardziej mi sie podoba jego zeznanie, ze boksuje tylko dla pieniedzy.Nie moge sluchac jak prawie wszyscy sportowcy gadaja ze pieniadze sie nie licza, ze to wcale nie gra roli bla bla bla... Odpowiedz Link Zgłoś
nathan Re: do Zbyszka 05.03.01, 13:21 Ma i to dużą. Ale pomimo wszystko jak juz się zarabia się miliony $, to z czasem chodzi już o coś innego. To chyba chęć zwyciężania i bycia zadowolonym z tego co się robi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PannaA Re: do Nathana IP: 62.153.128.* 05.03.01, 13:34 niekoniecznie..jak sie ma pewien standart zyciowy to chce sie go utrzymac ( najnowszy daimler, kochanka, urlopy) , nie wydaje mi sie by ktos boksowal zadarmo....ray chce 10o Millionöw za walke...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: do Zbyszka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.01, 14:36 tak ci się podoba stwierdzenie że robi to dla kasy???? Gołota też tak powiedział (i nawet to konsekwentnie realizował) ale jego tu nikt już nie kocha :-( Gość portalu: PannaA napisał(a): A najbardziej mi sie > podoba jego zeznanie, ze boksuje tylko dla pieniedzy.Nie moge sluchac jak > prawie wszyscy sportowcy gadaja ze pieniadze sie nie licza, ze to wcale nie > gra roli bla bla bla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: do Zbyszka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.01, 14:33 Wszyscy wiedzą , jak sędziuje się niemieckim(bo ten facet jest Niemcem a nie Polakiem) bokserom w Niemczech, uważam że w stanach czy w UK zjedli by ich z rękawicami na śniadanie, Niemieccy bokserzy to kiepasy a ten folksdojcz wygrywa tylko tam. Ale mniejsza o boks; ja się zastanawiam czemu takiemu palantowi(popatrzcie co on gada w wywiadach) kibicują Polacy i na dodatek uznają tego wyrachowanego prostaka z a swojego, TO ABSURD! Odpowiedz Link Zgłoś
nathan Re: do Zbyszka kieliszka 05.03.01, 15:55 Jaki absurd! A czego ty się spodziewasz po bokserze?! Że będzie gadał jak filozof?! On ma umieć boksować, a nie wypowiadać się. Widzę, że jesteś delikatnie ograniczony. Na każdym kroku powtarza, że jest Polakiem. Poprostu koleś wyjechał za chlebem. Setki tysięcy Polaków wyjeżdżało i co? Mamy ich za to tępić. Akurat wybrał sobie zawód w którym się dużo zarabia i staje się sławnym. Takie są realia. Wtedy Polska nie mogła mu stworzyć warunków do tego, więc wyjechał. Śledzę jego kariere i nigdy nie słyszałem żeby powiedział, że jest Niemcem.Zawsze podkreśla, że jest Polakiem. A zresztą, może lepiej by było gdyby zmywał talerze, wtedy nikt by o nim nie powiedział folksdeutch. I jeszcze raz: zawiść i zazdrość. Tak trzymaj Zbysiu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: do Zbyszka kieliszka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.01, 16:46 czego ja mam mu zazdrościć? debilizmu??? nie zazdroszczę, ale może powinienem współczuć zamiast się czepiać tego biedaczka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: do Zbyszka kieliszka IP: *.netinc.ca 11.03.01, 03:27 Hej palancie zbyszko, jak mu nie zazdoscisz to po co wogole sie wypowiadasz na jego temat? Jak cie nic nie obchodzi to zajmij sie jakims innym tematem i tyle. Darek zasluguj na respekt bo nigdy nie zblaznil sie na arenie sportowej, tak jak ten wielki patriota Golota. Wole Darka ktory wygrywa zdecydowanie i walczyly jak profesjonalista, niz jakiego prostaka Golote ktory ucieka z ringu i robi nam wielki wstyd. Chyba ty napisales ze Darek wygrywa tylko w Niemczech bo tam sedziowie pomagaja niemcom. Takie wypowiedzi tylko potwierdzaja twoja GLUPOTE. Po pierwsze, Darek wygral 14 ze swoich 18 walk o tytul przez KO. A JEDYNA afera gdzie wogole kwestionowano wynik to pierwsza walka z Rocchigianim, ktory jest ulubiencem Niemcow. A Hill wygral wlasnie w Niemczech walke z IDOLEM niemcow, Henrym Makism, wlasnie na punkty. Wiec nie gadaj palancie glupot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko PS; do nathana zwiędłego banana IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.01, 17:26 A jak już używasz języka kraju swoich ulubionych bokserów, to w tym języku należałoby powiedzieć: "Volksdeutsche" a nie "folksdeutch", no ale zawsze pozostaje Ci prosty jezyk polski(choć jak widzę wolisz niemiecki) i możesz powiedzieć "folksdojcz"(spolszczona forma niemieckiego zwrotu) PS; no, ale co ja się czepiam, to na pewno literówka PS2; tak czy owak polecam niemiecki wszystkim fanom tego "wspaniałego, naszego pięściarza", może wreszcie zaczną prawidłowo wymawiać jego "piękny przydomek" ("tiger" zamiast "tajger") nathan napisał(a): > gdyby zmywał talerze, wtedy nikt by o nim nie powiedział folksdeutch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhcfgjjh Re: do durnia zbyszka IP: *.cs.bialystok.pl 05.03.01, 17:37 ty durniu!!!!!jestes pojebanym cwaniaczkiem z miodem w uszach,morda na lancuch kajdaniarzu !!nie znasz sie na boksie a sie wypowiadasz debilu,lepiej zamilcz i idz zagrac w warcaby ze starszym bratem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko do anonimowej parówki białostockiej IP: 213.76.108.* 05.03.01, 19:03 Nie mam starszego brata, mało cwana parówko białostocka, przykro mi że uważasz taką łatwą grę jak warcaby za coś czego nigdy nie pojmiesz. Skoro ja się nia znam, to pewnie specem od boksu jesteś ty - anonimowa ciocia , na pewno więc wiesz , że o twoim idolu na świecie nie słyszał nikt poza Polską i Niemcami, a to podobno "mistrz świata" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhhbig Re: do zbycha pedzia IP: *.cs.bialystok.pl 05.03.01, 19:22 u mnie w miescinie juz doszly sluchy o tobie, ze dajesz dupy na dworcu pks ,cwelino dworcowa mowilem ci ryja na lancuch Odpowiedz Link Zgłoś
nathan Re: do Zbyszka 05.03.01, 22:14 W sumie masz rację, nikt po za Niemcami i Polską nikt o nim nie słyszał. A mówi Ci coś nazwisko Virgil Hill? Koleś ze Stanów, swego czasu mistrz świata, nie pamiętam jakiej organizacji. On już miał skończyć tego Michalczewskiego i co? A no nic. Tak jak mówiłem, jeżeli przegra to nie przyniesie wstydu. Skądinnąd Roy Jones to wspaniały bokser (ciekawe czy umie się wypowiadać? :-) ). Ale wiem! Ciebie boli to, że "tajgerowi" grają przed walką hymn niemiecki. No cóż Polska nie mogła mu zapewnić walk o mistrzostwo świata. Nie mogła też zapewnić walk innemu naszemu "wspaniałemu" pięściarzowi, jakim jest Andrzej Gołota. Tak! Jego się ogląda o niebo lepiej! Chłopak nie dość, że potrafi walczyć, co udowodnił nie raz. To jeszcze pięknie się wypowiada! Aż miło posłuchać! Przynajmniej hymn polski mu grają. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: a jednak IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.01, 01:51 ...no prosze a jednak ciota, a więc spotykacie się na dworcu pks i rozmawiacie kto daje? hmm... i co chcesz o tym z kimś porozmawiać, no może nie ze mną, może jednak znajdziesz w białymstoku kogoś kto jak ty lubi chłopców w łańcuchach, powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.01, 16:18 Nie wymagam od boksera aby "umił" sie wysłowić, niech sobie będzie tumanem , każdy ma prawo. Nie odmawiam też nikomu prawa do zapieprzania na niemieckiej budowie, a niemieckie obywatelstwo to też kwestia wolnego wyboru(w dzisiejszych czasach wolnego). {W końcu też pochodzę z Gdańska i wiem ,że wielu Gdańszczan jest Niemcami, więc dlaczego mam im odmawiać prawa do bycia wśród swoich?} Ja się tylko pytam co wy takiego widzicie w tym pajacu???? Kibicujecie mu bo widzicie w nim Polaka??? A ja wam mówię że to nie jest Polak, mojego pradziadka Niemcy zajebali w obozie bo nie chciał zmienić obywatelstwa na niemieckie (zwykła kwestia wyboru), chcieli aby to zrobił bo prababka była niemką z pochodzenia (słuch o niej zaginął wczasie wojny); moi dziadkowie z drugiej strony zapierdalali w niemieckich fabrykach(babcia złapała tyfus w jakimś ich laboratorium) i do tej pory nie dostali za to złamanego feniga, młodszym wyjaśnię, że taki los spotkał tysiące(i nie jest to moj osobisty uraz) obywateli polskich różnych narodowości. Oni mogą nazywać się Polakami ,wielu z nich było bohaterami; ja się pytam dlaczego wy widzicie w tym folksdojczu bohatera? on nie jest żadnym bohaterem, on nawet nie jest Polakiem. No ale wy jesteście przecież taaaacy młodzi a jakąś tam starożytna historię macie w dupie. Uważacie tego wspaniałego naszego chłopaka za świetnego pięsciarza. ALE DLACZEGO???? pojmijcie wreszcie, że niemiecki boks zawodowy to zamknięty krąg!! tam sędziowie i działacze zawsze promują swoich, dlaczego wasz "tygrys"(ciekawe czy ta ksywka pochodzi od świetnego czołgu hitlera) nigdy nie walczy poza Niemcami?; dlaczego jego przeciwnikami są zawsze jakieś leszcze trzeciego rzutu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko tylko do PannyA - nie na temat! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.01, 01:34 Też myślę, że jestem starszy bo podstawówkę (a na ten etap wskazuje infantylny styl twoich wypowiedzi) mam już za sobą. Wiem, że nie znasz nikogo o moim imieniu , ja sam nikogo osobiście nie znam o imieniu "Zbyszko" (i nie tylko w moim wieku, ale w ogóle - bo jest to bardzo rzadkie imię). Dla twojej wiadomości - takie imię naprawdę istnieje (nie "Zbigniew" czy "Zbysław"), ale pewnie jeszcze nie przerabiałaś w szkole ani Sienkiewicza ani Zapolskiej; Pozdrowienia dla Ciebie i wujków Zbigniewów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhhvkj Re: do wora ze zbychem IP: *.cs.bialystok.pl 06.03.01, 15:44 zbychu ty brudasie ,zasrany cwelu mowilem ci wczesniej ryj na klodke kajdano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: do wora ze zbychem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.01, 16:31 Już ci mówiłem , że nie jestem dla ciebie partnerem, nie lubię tak jak ty chłopców, łańcuchów, kłódek, kajdanów itp. ani twojego wora (nie żebym był wrogiem pedałów, no ale podrywać ci sie nie dam parówko) Proponuje ci jakiś ustronny czacik dla gejów, na pewno kogoś spotkasz, kogoś kto tak jak ty lubi ostrych chłopaków i ostre słownictwo, a może powinieneś iść na białostocki dworzec pks? może tam hmmm.. ja się nie znam na tym; dlatego nie będę już więcej odpowiadał na twoje zaczepki,PA, POWODZENIA! PS; No i trochę odwagi!!! (weź przykład z "tigera"), to smutne ,że boisz się nawet podpisać, taki lubiący ostrych gości koleś powinien być troszeczkę odważniejszy Gość portalu: jhhvkj napisał(a): > zbychu ty brudasie ,zasrany cwelu mowilem ci wczesniej ryj na klodke kajdano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .com Re: do wora ze zbychem >>zbyszek IP: *.244.66.161.Chicago1.Level3.net 06.03.01, 20:10 Do walki nie dojdzie z prostej przyczyny .Nikt nie wylozy w tej wadze 10 mln dla Roy'a .Sam Don King nie jest zainteresowany organizacja (a tylko on moglby wylozyc te pieniadze ) . Inny aspekt to taki - ze Roy cyka sie Tigera (stad taka suma ) On wie doskonale ze Tiger moglby mu zrobic kuku - widzialem wszystkie walki Roy'a i jego wypowiedzi i musze cie zapewnic ze (pajac) bardziej pasuje do Roy'a niz do Tigera , a jego wypowiedzi po walkach to jeden belkot . Jest rowniez nieprawda ze Michalczewski jest nieznany . Przy kazdej okazji mowi sie o nim w programach boxingowych . Michalczewski jest Championem w jednej z czterech najwazniejszych organizacji - a Roy kombinuje co by tu zrobic i wymyslil ze zmienia wage i chce walczyc z Lennoxem - wiec pytam kto tu jest pajacem ? .Wiecej obiektywizmu Zbyszek i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: do wora ze zbychem >>zbyszek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.01, 00:59 zgadzam się co do roya, coś on strasznie kręci, może rzeczywiście wydygał przed tygrysem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PannaA drogi panie zbigniewie IP: 62.153.128.* 07.03.01, 11:41 O boze, ale sie pan zdenerwowal, przepraszam, nie myslalam ze to pana dotknie : ) Mam 28 lat i znam np. zbigniewa wodeckiego (haha ), nie o to mi wcale chodzi , zbigniew to bardzo ladne imie ... a mieszkajac kilkanascie lat na ulicy sienkiewicza , chyba wiem o kogo tu chodzi... a wiec jeszcze raz sorry za nieporozuminie Z powazaniem stara panna A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko TYLKO DO PANNY A!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.01, 13:43 PRZECIEŻ CI TLUMACZE ŻE MAM NA IMIĘ ZBYSZKO A NIE ZBIGNIEW, CZY TY NAPRAWDĘ NIE ROZUMIESZ CO SI,Ę DOCIEBIE MÓWI CZY TYLKO UDAJESZ??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pannaA Re: TYLKO DO PANNY A!!!!!!!!! IP: 62.153.128.* 07.03.01, 16:01 panie ZBYSZKU , hmmm prosze tak nie krzyczec :)) przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szlomcio Re: do wora ze zbychem IP: *.proxy.aol.com 07.03.01, 04:07 Dobrze dales temu cwelowi Zbyszko,po walce juz nie bedzie :Tajger:,ale tylko:Manki:,bo geba bedzie bardziej plaska.HAHAHAHA,Szlomcio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ougliygl Re: do wora ze zbychem IP: *.cs.bialystok.pl 07.03.01, 03:00 pedale zajebany w dupe mowie ci juz ktorys raz wal sie na ryj cwelu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szlomcio Re: do wora ze zbychem IP: *.proxy.aol.com 07.03.01, 04:15 Za kraty cwelu,tam twoje miejsce YOU MOTHERFUCKER,a klawisze ci juz dobrze ryja umyja swoja sperma w goracym wydaniu na sniadanie i kolacje,pfuj smierdzacy,cwelowski nieogolony ryju.Szlomcio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jfiyfi Re: do wora ze zbychem IP: *.cs.bialystok.pl 07.03.01, 12:25 do kogo ta mowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: do wora ze zbychem IP: unknown, 193.150.166.* 07.03.01, 14:38 Ach, znowu Szlomcio niegrzeczny. Szlomciu, zachowuj się. NIeladnie. Klapsa dostaniesz, lezke uronisz i po co to? Twoja Dorotka Odpowiedz Link Zgłoś
nathan Re: do zbyszka 07.03.01, 15:51 Nie wiem o kim mowa z tą ciotą? Ale jeżeli o mnie to nie mów do mnie ciota, CIOTO, bo pomyślą, że bracia. A wstyd by mi było. Jeżeli chodzi o temat Tigera, to rozumiem twoją sytuację z twoimi dziadkami z moimi było podobnie. Nie o to tu we wszystkim chodzi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: do nathana IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.01, 16:47 Uderz w stół, a nożyce się odezwą..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szlomcio Re: do wora ze zbychem -do jfiyfi IP: 64.12.105.* 08.03.01, 03:36 Do twoich reszty dziur nie przeczyszczonych parowo wiejska,podobno zostalo cie jeszcze prawe oko nie przepchane przez klawiszy w Czarnej Bialostockiej.Nastepnym razem jak tam trafisz,oni tego dopatrza,a ty juz wiecej nie zabierzesz glosu na lamach tej gazety,bo nie trafisz swoim grabiastym paluchem smierdzacym w jakokolwiek czcionke.Szlomcio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szlomcio Re: do zbycha pedzia-do jhhbig IP: 64.12.105.* 08.03.01, 03:25 Ty cwel,ty chyba z Moniek,zgadlem,a ?Albo z Choroszczy wypuszczony,a? Szlomcio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: do anonimowej parówki białostockiej IP: *.netinc.ca 11.03.01, 03:36 TO moze ty idioto objechales caly swiat i wiesz ze nikt poza Polska i Niemcami nie zna Darka. Mylisz sie wyruchany cwelu. Przed jedna z walk Jonesa pokazywana na stacji HBO, byl malutki plebiscyt dla kibicow. Pytanie bylo: Z kim powinien walczyc Roy? Wiesz glupku kto wygral? Darek wygral, a ponad polowa ludzi glosowala wlasnie na niego. Idz swinio na jakies wieksze amerykanskie strony internetowe o boksie i zobacz o czym teraz tam pisza. Pisza o walce Jonesa z Michalczewski o ktorej teraz mowi sie badzo czesto. W wywiadzie dla stacji ESPN (najwiejsza stacja sportowa w stanach) PIERWSZE pytanie dla Jonesa bylo o Michalczewskim. Zamknij morde kutafonie bo robisz z siebie blazna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szlomcio Re: do anonimowej parówki białostockiej-do Lechity IP: *.proxy.aol.com 11.03.01, 06:15 Sam to czytalem,a parowa juz nie zdazyl,znowu go przymkneli za jego swinski,nieogolony ryj.Tym razem na 3 latka,bo buzke trzeba golic na biezaco,a i zabki kiedy sie je ma raz w roku wyszorowac.Nie sluchal,to teraz ma recydywista.Szlomcio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giaur Re: Kto wygra walkę Roy Jones Junior-Michalczewski. IP: 195.117.228.* 08.03.01, 09:26 Obaj są konkretni faceci i obaj są niezłe napierdalaki. Wygra Roy, bo po prostu, w swojej dyscyplinie, jest geniuszem na skalę Jordana, czy Pelego. ALE JAK MI JESZCZE RAZ KTOŚ PIŚNIE CO ZŁEGO NA DARKA, TO ZNAJDE, WYGRZEBIE ZE ŚMIETNIKA I ŁEB ROZWALE!!! JA WAM DAM volksdeutscha CZARNUCHY!!! pozdrawiam prawdziwych kibiców talentu Darka giaur Odpowiedz Link Zgłoś
nathan Re: do giaura 11.03.01, 07:15 Nie przesadzaj! Jordan? Pele? Oni pewnie nigdy by nie unikali rzuconego im wyzwania. R.J. Junior? Oczywiście bardzo dobry, ale czy wystarczy na Michalczewskiego? Osobiście wątpię. Życie pokaże..... Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
nathan Re: do Zbyszka 11.03.01, 07:25 Żadne tam nożyce. Poprostu nie lubię jak ktoś mi ubliża. Trochę się hamuj, to forum publiczne. A widzę, że rzucasz trochę słówkami na prawo i lewo. Co w sercu to na widelcu? Tak? Jak masz coś do mnie to zapraszam, chętnie posłucham jak będziesz mi to mówił prosto w twarz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: do giaura IP: *.netinc.ca 11.03.01, 07:34 Watpie czy wtsraczy na Darka. Darek to mezczyzna, twardziel. A Roy owszem jest bardzo szybki, ale jego ciosy sa slabiutkie. Widzialem 5 ostatnich walk Roya, i w zadnej nie pokazal niczego co by moglo zagrozic Darkowi. Przeciez on nie potrafi znokautowc swoich przeciwnikow! Ostatnia walke wygral bo Harmon mial klopoty ze sluchem a Harding mial pecha bo Roy zachaczyl go lokciem i uszkodzil mu biceps. Mimo bezuzytecznej prawej reki walczyl do prawie samego konca a Roy nie potrafil go wykonczyc. Cienias z jedna reka walczyl jak rowny z rownym z wielkim Royem Jonesem hehe. A teraz zobaczcie jak walczy Darek. Kladzie doslownie WSZYSTKICH rywali. Ostatnie 10 walk wygral przed czasem! Nikt nie byl w stanie mu zagrozic. Ostatnim zawodnikiem ktory wytrzymal do konca byl Hill, ale ten wtedy byl super bokserem, na szczycie, i wlasnie wygral z Maskiem w Niemczech. Dariusz wygra ta walke. A przemadrzaly Roy bedzie go BLAGAL o rewanz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: IP: 212.244.177.* 15.03.01, 12:00 Brawo Lechita -popieram na ca3ej linii. Odpowiedz Link Zgłoś