fle_xx 08.01.05, 19:11 www.90minut.pl/news.php?id=229806 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: www Re: Ulala... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 20:29 Eee, nie ma się co chwalić. Troche ograliśmy leszczy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek Re: Ulala... IP: *.chello.pl 08.01.05, 22:01 patrząc na tytuł wątku myślałem, że o to ci chodzi: kiosk.sports.pl/iso/str_pier_2.htm Odpowiedz Link Zgłoś
fle_xx Re: Ulala... 08.01.05, 22:40 Gość portalu: bazyliszek napisał(a): > patrząc na tytuł wątku myślałem, że o to ci chodzi: > > kiosk.sports.pl/iso/str_pier_2.htm Co do tego to mi tylko jedno zdanie się ciśnie na usta: "Ja wiedziałem że tak będzie!". Ehh:/ 20 tyś poszło sie yebać na dodatek:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dok Re: Ulala... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.01.05, 23:41 ja ten meczyk nawet widzialem:) Legia na stojaco, a w Aigelu niezli goscie, miedzy innymi zdyskwalifikowany ostatnio zawodnik Gwardii z takim pokretlem, ze ze swieca takich w I lidze szukac:) testowany Bialorusin mocno sredni, a Brazylijczyk nawet zwod a'la ronalidinho robi:) generalnie wynik kompletnie bez znaczenia,turniej - zabawa pzdr Odpowiedz Link Zgłoś