Gość: lucky IP: *.eranet.pl 16.01.05, 12:33 O ktorej start? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Schuja Dziś drugi konkurs w Bad Mitterndorf IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.01.05, 12:40 " Polak po raz czwarty w tym roku stanal na podium ".No , wreszcie zaczyna sie pisac w miare normalnym jezykiem.Juz nie ma tego grafomanstwa pierwszego miejsca. A i w polskiej TV nie mowi sie wiadomosci w stylu " wczoraj w Kulm Adam Malysz zajal 3 miejsce itd itp " .A na koncu , jakby najmniej wazna informacja, kto byl PIERWSZYM i DRUGIM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: not2old The Polish Eagle!!! IP: *.dsl.mindspring.com 16.01.05, 15:45 Eurosport w relacji live napisał: "ADAM MALYSZ... The Polish Eagle may have this competition in the bag as he lifts off for 209.5 metres!!! Andreas Widhoelz, winner on this hill yesterday, can't score the weekend double, landing 200 metres even to earn second behind winner Adam Malysz. Finland's Risto Jussilainen takes third." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sven ADAM JESTEŚ WIELKI !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 15:54 Nareszcie !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo NO TO ROBIMY MU WSZYSCY LODA!! RAZ, DWA, TRZY!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 17:18 wyjątkowo zasłużył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: NO TO ROBIMY MU WSZYSCY LODA!! RAZ, DWA, TRZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 17:32 oczywiście jakaś wredna menda podszywa się pod mój nick Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sven [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 23:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jangster Re: The Polish Eagle!!! IP: *.hel182.suomicom.fi 16.01.05, 23:31 thankju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kbx Re: Nareszcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 15:53 Mam nadzieje ze chlopak sie obudzil ze snu zimowego :).W końcu to jego 2 raz!!! (fajnego ma fryza:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Odszczekuję co o Małyszu pisałem. IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.05, 21:52 To wielki sportowiec. Chce wygrywać, z czego bardzo się cieszę. A że puściły mi nerwy i cierpliwości zabrakło... Wybacz Adam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Dziś drugi konkurs w Bad Mitterndorf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 15:47 Brawo Adam! Żeby tylko nie było psychozy, że Małysz wygrał, jak nie było na skoczni Kuttina ;) www.worldfootball.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MS Adam mówi świetnie po niemiecku! Komplementy IP: 212.65.27.* 16.01.05, 16:16 Adam bardzo dobrze mówi po niemiecku. Właśnie udzielił wywiadu dla niemieckiego komentatora i zebrał same komplementy, nie tylko za język (łatwiej go zrozumieć po nimiecku niż austiaków czy szwajcarów) ale też za pracowitość, sktomność i nie tłumaczenie się złymi warunkami atmosferycznymi itp. w przypadku niepowodzeń, co często robią Niemcy. Ogólnie mówiąc, niemieccy komentatotrzy bardzo Adama cenią. Polscy też powinni się bardziej postarać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziemia Re: Adam mówi świetnie po niemiecku! Komplementy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.01.05, 17:49 Gość portalu: MS napisał(a): > Adam bardzo dobrze mówi po niemiecku. > Właśnie udzielił wywiadu dla niemieckiego komentatora i zebrał same > komplementy Hmm, a to dziwne. Mój brat, który mieszka w Niemczech od 20 lat, mówił mi ostatnio, że Adam "szprecha" średnio. Widocznie się nie zna. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Adam mówi świetnie po niemiecku! Komplementy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.01.05, 18:13 Moje wrazenie.Z tego co slyszalem ostatnio w wywiadach Malysza , udzielanych po niemiecku, to mam wrazenie , ze mowi on poprawnie jak na stosunkowo krotki czas w jakim sie go nauczyl i nim posluguje.To ze ma inny akcent , ze robi czasem bledy w rodzajnikach czy koncowkach ,to zaden powod umniejszac jego osiagniecia w tym polu.Trzeba tez o tym pomietac , ze nie musi on uzywac tego jezyka na codzien, co w normalnych warunkach czlowieka stale przebywajacego w innym kraju jest OLBRZYMIM ulatwieniem nauki tegoz jezyka. Tak ze kapelusz z glowy panie Malysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziemia Re: Adam mówi świetnie po niemiecku! Komplementy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.01.05, 18:29 Gość portalu: Schuja napisał(a): > Moje wrazenie.Z tego co slyszalem ostatnio w wywiadach Malysza , udzielanych > po niemiecku, to mam wrazenie , ze mowi on poprawnie jak na stosunkowo krotki > czas w jakim sie go nauczyl i nim posluguje. No to cieszę się, że tak piszesz :-). Wydawało mi się, że Adam "szprechał" już wcześniej. Pamiętam taką migawkę w tv jakieś 3 lata temu. Adam stoi z Goldbergerem, coś sobie żywo opowiadają i zaśmiewają się. Chyba nie robili tego po polsku? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thea Re: Adam mówi świetnie po niemiecku! Komplementy IP: *.anon-online.org 16.01.05, 22:34 "Der kleine große Mann" taki komplement otrzymal Adam Malysz od niemieckiego komentatora Günther Jauch. Suuuuper Adam Malysz, cieszymy sie jak wygrywasz, trzymamy kciuki za ciebie. Ps Adam Malysz ma wielkie uznanie na zachodzie jak juz Dieter Thoma nie szczedzi superlatywöw pod adresem Malysza to juz cos znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volksdeutsch Re: Adam mówi świetnie po niemiecku! Komplementy IP: *.dip.t-dialin.net 16.01.05, 22:51 malysz oczywiscie nie rozmawia super po niemiecku ale cos tam niecos duka wiec od biedy mozna by sie bylo z nim porozumiec a to ze gada kali jesc i pic to i tak dobrze ze oby tyle sie nauczyl respekt . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEATH co tam Z HU JA (schuja) ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 16:03 Ahonnena nie ma i Adaśko wygrał!!! HAHA Pewno niezaowolony? Parszywy palancie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: co tam Z HU JA (schuja) ???? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.01.05, 16:16 I znowu jedno z ZER dostarcza mi przyjemnosci , jak widze , z jak zwierzeca wsciekloscia reaguje na mnie.Tylko tak dalej ZERO. A juz sie zaczynalem powoli nudzic. A uczucie niedostytu i niepelnej radosci zwyciestwem Malysza z powodu nieobecnosci prowadzacego z tak OLBRZYMIA przewaga Janne Ahonnena , pozostanie takim ZEROM jak ty i zawsze bedzie doprawiac troche goryczy.Na co sobie tez , za twoje chamskie zachowanie , w pelni zasluzyles. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaspardo Re: co tam Z HU JA (schuja) ???? IP: *.aster.pl 16.01.05, 17:15 Jakoś Schuja chyba nie ogląda niemieckiej telewizji. W ubiegłych sezonach jak Hannawald był drugi za Małyszem to Niemcy nawet nie pokazali skoku zwycięzcy. Dziś austriacka telewizja po zakończonym konkursie najpierw parę razy powtarzała drugi skok Widhelzla. O Japończykach już nie wspomnę. Dla nich reszta świata nie istnieje. Nie ma w tym nic dziwnego, że w danym państwie ludzi interesują głównie wyczyny swoich rodaków. Schuja szuka wyłącznie zaczepki, żeby kogoś zgnoić (przykład powyżej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: co tam Z HU JA (schuja) ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 17:28 Powiem tylko tyle, że możecie sobie wszyscy gdybać, ale jedno jest pewne, Jane jest zbyt mocny psychicznie, aby z taką przewagą wypuścić z rąk PŚ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: co tam Z HU JA (schuja) ???? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.01.05, 17:39 Do gaspardo.Dlaczego mam ogladac niemiecka telewizje.Wole polska. Dostarcza mi o wiele wiecej uciechy , jak slucham polskich sprawozdawcow.Autentycznie.Ale logicznie rozumujac , to ty ogladasz RTL.Izajmuj sie Niemcami ,Austriakami, Japonczykami czy kim tam chcesz. Moim idole jest i bedzie Janne Ahonen.A zaczepieni przezemnie moga sie czuc i czuja sie tylko ludzie glupi.Bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaspardo Re: co tam Z HU JA (schuja) ???? IP: *.aster.pl 16.01.05, 17:51 Nie wiem czy Twoim idolem zawsze będzie Ahonen. Ciekawe czy nim pozostanie, gdy zacznie przegrywać. W tym sezonie rzeczywiście Ahonen nie ma sobie równych i jest mało prawdopodobne, aby ktoś był w stanie choćby zbliżyć się do jego wyniku punktowego w Pucharze Świata. Nawet jeżeli po chorobie Ahonen nie będzie już seryjnie wygrywał. Małysz swoją świetność ma za sobą, ale jeszcze potrafi utrzymać się w czołówce i to już przez piąty sezon z rzędu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Do Gaspardo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 18:03 Wydaje mi się, że Schuja należy do wiernych kibiców Jane (podobnie jak ja). Zgadzam się natomiast z Tobą absolutnie co do dalszej części Twej wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Do Gaspardo IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.01.05, 18:19 Do Pablo. Dzieki Pablo.Janne byl , jest i pozostanie moim idolem sportowym. Na dobre i na zle.Mialem tez kiedys duzo sympatii do Svena.Mam ja nadal ale coz on na razie nie moze i nie chce skakac.Jego decyzja.Szacunek za radosc ktorej mi kiedys dostarczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sven PABLO I SCHUJA ....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 23:05 Wlazcie sobie glebiej w dupeczki chlopaki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edward Re: co tam Z HU JA (schuja) ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 04:07 Lepiej być zerem niż szują. Szuja to dużo mniej niż zero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 13:35 :) Re: Dziś drugi konkurs w Bad Mitterndorf IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.01.05, 12:57 13:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Dlaczego Małysz nie skakał na treningu? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.01.05, 13:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: Dlaczego Małysz nie skakał na treningu? IP: *.ztpnet.pl 16.01.05, 13:20 Nie skakał na treningu bo to element wojny psychologicznej. Małysz myśli że przegrywa zawody bo wygrywa trening dlatego teraz spróbuje powalczyć o wygraną nie uczestnicząc w treningu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: Dziś drugi konkurs w Bad Mitterndorf IP: *.ztpnet.pl 16.01.05, 13:19 Jaka 13.35 co Ty za głupoty piszesz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sven MISTRZEM !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 15:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacław Re: Dziś drugi konkurs w Bad Mitterndorf IP: *.do.pl / *.generacja.pl 16.01.05, 14:21 Miklas - jestaś najlepszym komentatorem skoków narciarskich !!! Nie pozwól się wygryźć Szaranowiczowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Życiowa szansa Adama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 14:41 bo jak nie wygra dzisiaj to kiedy, skoro już w sobotę wraca "król" skoczni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwed Re: Życiowa szansa Adama IP: 194.23.138.* 16.01.05, 15:04 Ahonen musi duzo sie napracowac aby dorownac dorbkowi malysza.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Życiowa szansa Adama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 15:08 Adam też musi popracować, aby wygrać trzy razy TCS, 29 konkursów w PŚ, i stanąć ponad 80 razy na podium PŚ, i pobić rekord Ahonena w długości skoku na dużej skoczni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: \'/ co sie tak ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 16:15 jak Jasio zblizy sie do 3 pucharow to pgadamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: co sie tak ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 19:43 3 pucharow, 3 tytulow MS, medali olimpijskich itp. 3 konkursy wygrac to nie jest taka sztuka, jak wygrac 3 PS z rzedu. Ale coz, lepiej bielmo miec na oczach... oczywiscie nie umniejszam klasy Ahonena w tym sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Życiowa szansa Adama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 19:42 W jednym z postów kilka dni temu twierdziłeś, że jakieś wygrane konkursy, mistrzostwa świata czy olimpiady to nic - najważniejszy jest Puchar Świata. Nir ujmując nic Ahonenowi - sądzę, że porównanie jego siągnięć z Małyszem w ciągu ostatnich kilku lat pokaże, że w tym okresie jednak Małysz był lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: Życiowa szansa Adama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 19:45 Pablo nie prowokujhehe Ciesz sie za to, ze kibice beda miec radoche! Tacy jak ja i tacy jak TY. Pozdrawiam cie. I nie pisz o zyciowej szansie Adasia, bo to jakies bzdury naprawde.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacław Re: Dziś drugi konkurs w Bad Mitterndorf IP: *.do.pl / *.generacja.pl 16.01.05, 14:29 BRAWO MAŁYSZ !!! 207 m. Druga seria jest Twoja !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szaranowicz Ludzie.. co to za komentator............!!!!!! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 16.01.05, 14:38 wcale nie mówi o wietrze,a ja chcę widziec jaki wiatr miał na buli Małysz. Jesli nie bedzie mówił o wietrze to poskarżę się prezesowi TV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziubek Legia i Małysz są najlepsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 15:07 SZanuj LEGIE I MAŁYSZA DUME POLSKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Legia i Małysz są najlepsi IP: 195.243.11.* 16.01.05, 15:10 Legia to jakiś nowy talent skoków? Ile ma lat i jak ma na imię? Może będzie w końcu czwórka dobrych polskich skoczków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek WITAJ KRÓLU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 15:34 Brawo adaś jestes królem i mistrzem i mimo ze loty to nie twoja specjalnośc to jednak to co pokazałes wczoraj i dzisiaj do Mistrzostwo Świata Dziekuje królu przestworzy i pozdrowienia z Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skorpion Re: MALYSZ PIERWSZY !!! IP: 195.27.163.* 16.01.05, 15:34 Gratulacje Adam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gen_biedronka no i Widhelc skusił.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 15:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skupien Adam Pierwszy - BRAWO !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 15:36 wreszcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fpv Małysz jak za dawnych lat... IP: 195.150.233.* 16.01.05, 15:36 ... zmiażdżył konkurentów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Dziś drugi konkurs w Bad Mitterndorf IP: *.zax.pl / *.zax.pl 16.01.05, 15:36 Wygrał Małysz! Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Dziś drugi konkurs w Bad Mitterndorf IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.01.05, 15:49 I rzeczywiscie ,wygral.Gratulacje. Z mojego punktu widzenia ( kibic Ahonena) dobrze , ze dzisiaj wygral Malysz .W ten sposob Janne, mimo choroby, utrzymuje wszystkich go goniacych w bezpiecznym odstepie.Jak to sie mowi ; myszki harcuja jak kota nie ma . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o_co_tu_chodzi o co tu chodzi??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 15:37 Małysz wygrał konkurs w Bad Mitterndorf! (...) Zobacz powiększenie Adam Małysz zawiedziony - znów nie udało się wygrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Co z tym zdjęciem? Obciach, gazeto! Nieaktualne IP: *.chello.pl 16.01.05, 15:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacław Re: Małysz - the best IP: *.do.pl / *.generacja.pl 16.01.05, 15:41 Wreszcie Małysz pokazał co umie. Brawo ADAM !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harnaś Adam na prezydenta !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 15:43 nareszcie ! i tak już zostanie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechpoznan Malysz to frajer IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.01.05, 15:43 i niech zgoli ten pedalski wasik buraczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harnaś Re: Malysz to frajer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 15:44 a gdzie jest ten poznań ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TB Twoj stary to frajer ....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 15:56 ..... a matka sie puszcza z listonoszem! Ty i ten twoj pedalski pyrowaty klubik! Tylko LEGIA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: Dziś drugi konkurs w Bad Mitterndorf IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 16.01.05, 15:45 Czemu zdjęcie jest "niekoszerne"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sentar Adam jestes wielki!!!!!!brawo!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 16.01.05, 15:52 Adam udowodnil ze forma wrocila!!! Jest teraz najlepszy!!!! Wygral o 12pkt!!!! Ahonena by dzis pokonal tez!! W Neustadt udowodni ze mam racje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Adam jestes wielki!!!!!!brawo!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 17:24 Tak jest ty jak zwykle wszystko wiesz, zero pokory, poczekaj do kolejnych zawodów, a i tak mogę się z tobą założyć, że Adam nie dogoni Jane w PŚ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sentar Re: Adam jestes wielki!!!!!!brawo!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 16.01.05, 18:52 Tak ahonen wygra PS ale, Malysz bedzie 2 ze strata nie tak wielka, i z 2 zlotymi medalami MS:PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Adam jestes wielki!!!!!!brawo!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 19:06 Ale z Ciebie optymista... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacław Re: Malysz to frajer IP: *.do.pl / *.generacja.pl 16.01.05, 15:54 Zaorzemy Poznań - posadzimy pyry !!! Małysz - the best !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyry Re: Malysz to frajer IP: *.bredband.skanova.com 16.01.05, 20:08 Malysz skakal by dalej, gdyby zgolil vasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska ZDJECIE IP: *.pam.szczecin.pl 16.01.05, 15:57 ale to zdjecie to chyba jak kiedy indziej byl zadowolony a nie dzisiaj, bo obok stoi Jane...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ats wieden do lechapoznan IP: *.3.14.vie.surfer.at 16.01.05, 16:05 ty jestes frajeremi to poznanskimtrele -morele poznanskie .....itd znasz to cw..aku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leoś GDZIE JEST TA BANDA CWOKOW co opluwala Adaska IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.05, 16:05 tydzien temu po konkursie w willingen (dla przykladu teksty w stylu "moze czas z powrotem zamienic kraby na bulke z bananem" autorstwa niejakiego obszcypłoa elvisa), gdzie ci prorocy co juz wieszcyli jego koniec??? oczywiscie za chwile ktos napisze ze nie bylo ahonena i dlatego wygral adamus otoz drogie panie i drodzy panowie, za tydzien bedzie ahonen, a malysz wygra w takim samym stylu czego sobie i Wam zycze :))) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo do Leosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 19:12 Zarzucasz innym, że przewidują koniec Adama, ale sam robisz to samo, z góry zakładając że Małysz pokona za tydzień Ahonena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leoś Re: do Leosia IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.05, 20:12 napisałem gdzieś, że Ahonen to łajza, koleś, któremu od kasy odwaliło, że mu się nie chce, że się wypalił (a tak pisali O Małyszu Ci, do których slów się odwołuję), że to już jego koniec??? bo ja takiego nic nie widzę, więc daj se gościu siana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Pablo, nie odwracaj ogonem kota! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 21:21 Wieszczenie adamowego zwycięstwa nad Ahonenem, nie jest równoważne ze stwierdzeniem, że "Janne się już kończy"... To jest właśnie nasza nieuleczalna postawa roszczeniowo-życzeniowa wobec losu, wiatru i naszego bóstwa ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Dziś drugi konkurs w Bad Mitterndorf IP: 212.65.27.* 16.01.05, 16:10 Adam bardzo dobrze mówi po niemiecku. Właśnie udzielił wywiadu dla niemieckiego komentatora i zebrał same komplementy, nie tylko za język (łatwiej go zrozumieć po nimiecku niż austiaków czy szwajcarów) ale też za pracowitość, sktomność i nie tłumaczenie się złymi warunkami atmosferycznymi itp. w przypadku niepowodzeń, co często robią Niemcy. Ogólnie mówiąc, niemieccy komentatotrzy bardzo Adama cenią. Polscy też powinni się bardziej postarać. Odpowiedz Link Zgłoś