Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

HUUURRRAAAA!!! UPC i POLSAT - KING!!

IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 23.05.02, 16:08
    Właśnie ustawiłem sobie POLSAT SPORT!!! Jest w sieci UPC w Warszawie!!
    Miłego oglądania!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: faniwan Re: HUUURRRAAAA!!! UPC i POLSAT - KING!! IP: *.wprost.pl / 192.168.0.* 23.05.02, 16:13
        Powiem więcej - żeby odbierać Polsat Sport wystarczy kawał druta wystawionego za
        okno. Wszystko oczywiście bezpłatnie - obraz z 30 kamer, itd
        • Gość: dok Re: HUUURRRAAAA!!! UPC i POLSAT - KING!! IP: *.waw.cdp.pl 23.05.02, 16:17
          poprosze wiecej szczegolow:-)
          • tgaw Re: HUUURRRAAAA!!! UPC i POLSAT - KING!! 23.05.02, 16:20
            obawiam sie ze nie ma szczegolow, tak samo jak nie ma Polsatu Sport w UPC
            • Gość: WóTeKa Re: HUUURRRAAAA!!! UPC i POLSAT - KING!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 23.05.02, 16:31
              tgaw napisał(a):

> obawiam sie ze nie ma szczegolow, tak samo jak nie ma Polsatu Sport w UPC

człowieku, przestań bredzić, jak masz UPC w Warszawie to po prostu ustaw
              polsat sport i oglądaj - jest na kanale C-50, przestań pieprzyć jak nie
              sprawdzałeś, mam nadzieje, że zaraz do euforii przyłączą się następni.

pozdro

• Gość: faniwan Re: HUUURRRAAAA!!! UPC i POLSAT - KING!! IP: *.wprost.pl / 192.168.0.* 23.05.02, 16:36
        czy jakiś niezależny ekspert ma pod ręką telewizor z upc i może to sprawdzić?
        • Gość: max Re: HUUURRRAAAA!!! UPC i POLSAT - KING!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 16:41
          przecież oni niedawno wywalili sobie wielki biurowiec na Pradze, ich siedziba
          jest blisko więc sie dobrze niesie
      • Gość: Bloom Już mam IP: *.chello.pl 23.05.02, 16:57
        UPC w Warszawie jest OK. Zawsze w nich wierzyłem.
        • Gość: Piotras Re: Już mam IP: *.chello.pl 23.05.02, 17:23
          Woohooo, mam, mam! :)
      • Gość: ''' Re: HUUURRRAAAA!!! UPC i POLSAT .Dla zagranicy??? IP: 212.166.235.* 23.05.02, 17:49
        Jesli mieszkasz zagranica i masz satelite tez mozna odebrac???
        • Gość: asia79 Re: HUUURRRAAAA!!! UPC i POLSAT .Dla zagranicy??? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 23.05.02, 18:43
          Sorry za lamerstwo - ale coś nie mogę znaleźć u siebie, a mam UPC. Mam stacje
          tv włączone na tv - na 50 kanałów, może to za mało? Mógłby ktoś powiedzieć,
          jak najlepiej się to konfiguruje, może jakoś na wideo przełączyć? Sorry ale nie
          znam się na technice zupełnie.
          • Gość: johnny_b Re: HUUURRRAAAA!!! UPC i POLSAT .Dla zagranicy??? IP: *.acn.waw.pl 23.05.02, 19:51
            na pewno masz UPC - bo internet to na pewno mas z Aster Shitcie
            BTW- zaraz ide 2 pietra wyzej do sasiada kabelek do mnie pociagnac i tez bede
            mial :))))))))))
          • Gość: Asia79 Re: HUUURRRAAAA!!! UPC i POLSAT .Dla zagranicy??? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 23.05.02, 20:06
            Mam UPC jako kablówkę a Internet z Astera, to chyba legalne :-)?
          • Gość: kapen MUNDIAL W UPC. IP: *.chello.pl 23.05.02, 20:18
            Gość portalu: asia79 napisał(a):

> Sorry za lamerstwo - ale coś nie mogę znaleźć u siebie, a mam UPC. Mam stacje
            > tv włączone na tv - na 50 kanałów, może to za mało? Mógłby ktoś powiedzieć,
            > jak najlepiej się to konfiguruje, może jakoś na wideo przełączyć? Sorry ale nie
            >
            > znam się na technice zupełnie.

Ustawianie kanalu nie polega na przelaczaniu kanalow w tv. Musisz wybrac dowolny
            program i na nim ustawic sobie odbior Polsat Sport funkcja wybierania kanalow.
            Dokladnie nie wiem w jakim pasmie ten kanal leci (bo sam odbieram przez dekoder
            HBO i wszystko samo sie ustawia :), jesli np. w hyperbandzie, to starsze
            telewizory moga go nie lapac, wtedy mozesz sprobowac na video.
            POTWIERDZAM, ŻE POLSAT SPORT JEST W UPC za free, info na ten temat ponoc mozna
            bylo przeczytac na Polsacie podczas programu Mundial Studio czy jakos tak. UPC po
            wielu minusachz alcizylo u mnie DUZY PLUS. :) Milego odbioru.

• Gość: pawcio Re: MUNDIAL W UPC. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 20:22
              nie znam sie na technice , co to jest te UPC ?????
              • Gość: kapen Re: MUNDIAL W UPC. IP: *.chello.pl 23.05.02, 20:24
                Gość portalu: pawcio napisał(a):

> nie znam sie na technice , co to jest te UPC ?????

Ogólnopolska Telewizja Kablowa oferujaca również szerokopasmowy dostęp do
                Internetu, dawniejsze PTK.
      • Gość: aero Re: HUUURRRAAAA!!! UPC i POLSAT - KING!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.02, 22:44
        Ciekawy jestem czemu tylko w Wawie i Kraku to udostepnili.. co oni maja jakas
        politke regionalna? Sensowne by bylo gdyby UPC podpisalo umowe na cala Polske.
        Nie to zebym wam zazdroscil, wrecz sie ciesze ze macie, bo im wiecej ludzi ma
        dostep do MS tym lepiej. Gratuluje. Sam najwyzej obejrze w czeskim kanale :)
        • Gość: Hollow Re: HUUURRRAAAA!!! UPC i POLSAT - KING!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.05.02, 09:00
          Czyli u nas kur.. nie będzie ?????? Chyba sie wkurwie !!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka