Gość: WóTeKa IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 23.05.02, 16:08 Właśnie ustawiłem sobie POLSAT SPORT!!! Jest w sieci UPC w Warszawie!! Miłego oglądania!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: faniwan Re: HUUURRRAAAA!!! UPC i POLSAT - KING!! IP: *.wprost.pl / 192.168.0.* 23.05.02, 16:13 Powiem więcej - żeby odbierać Polsat Sport wystarczy kawał druta wystawionego za okno. Wszystko oczywiście bezpłatnie - obraz z 30 kamer, itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dok Re: HUUURRRAAAA!!! UPC i POLSAT - KING!! IP: *.waw.cdp.pl 23.05.02, 16:17 poprosze wiecej szczegolow:-) Odpowiedz Link Zgłoś
tgaw Re: HUUURRRAAAA!!! UPC i POLSAT - KING!! 23.05.02, 16:20 obawiam sie ze nie ma szczegolow, tak samo jak nie ma Polsatu Sport w UPC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WóTeKa Re: HUUURRRAAAA!!! UPC i POLSAT - KING!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 23.05.02, 16:31 tgaw napisał(a): > obawiam sie ze nie ma szczegolow, tak samo jak nie ma Polsatu Sport w UPC człowieku, przestań bredzić, jak masz UPC w Warszawie to po prostu ustaw polsat sport i oglądaj - jest na kanale C-50, przestań pieprzyć jak nie sprawdzałeś, mam nadzieje, że zaraz do euforii przyłączą się następni. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faniwan Re: HUUURRRAAAA!!! UPC i POLSAT - KING!! IP: *.wprost.pl / 192.168.0.* 23.05.02, 16:36 czy jakiś niezależny ekspert ma pod ręką telewizor z upc i może to sprawdzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: HUUURRRAAAA!!! UPC i POLSAT - KING!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 16:41 przecież oni niedawno wywalili sobie wielki biurowiec na Pradze, ich siedziba jest blisko więc sie dobrze niesie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bloom Już mam IP: *.chello.pl 23.05.02, 16:57 UPC w Warszawie jest OK. Zawsze w nich wierzyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ''' Re: HUUURRRAAAA!!! UPC i POLSAT .Dla zagranicy??? IP: 212.166.235.* 23.05.02, 17:49 Jesli mieszkasz zagranica i masz satelite tez mozna odebrac??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia79 Re: HUUURRRAAAA!!! UPC i POLSAT .Dla zagranicy??? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 23.05.02, 18:43 Sorry za lamerstwo - ale coś nie mogę znaleźć u siebie, a mam UPC. Mam stacje tv włączone na tv - na 50 kanałów, może to za mało? Mógłby ktoś powiedzieć, jak najlepiej się to konfiguruje, może jakoś na wideo przełączyć? Sorry ale nie znam się na technice zupełnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnny_b Re: HUUURRRAAAA!!! UPC i POLSAT .Dla zagranicy??? IP: *.acn.waw.pl 23.05.02, 19:51 na pewno masz UPC - bo internet to na pewno mas z Aster Shitcie BTW- zaraz ide 2 pietra wyzej do sasiada kabelek do mnie pociagnac i tez bede mial :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia79 Re: HUUURRRAAAA!!! UPC i POLSAT .Dla zagranicy??? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 23.05.02, 20:06 Mam UPC jako kablówkę a Internet z Astera, to chyba legalne :-)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapen MUNDIAL W UPC. IP: *.chello.pl 23.05.02, 20:18 Gość portalu: asia79 napisał(a): > Sorry za lamerstwo - ale coś nie mogę znaleźć u siebie, a mam UPC. Mam stacje > tv włączone na tv - na 50 kanałów, może to za mało? Mógłby ktoś powiedzieć, > jak najlepiej się to konfiguruje, może jakoś na wideo przełączyć? Sorry ale nie > > znam się na technice zupełnie. Ustawianie kanalu nie polega na przelaczaniu kanalow w tv. Musisz wybrac dowolny program i na nim ustawic sobie odbior Polsat Sport funkcja wybierania kanalow. Dokladnie nie wiem w jakim pasmie ten kanal leci (bo sam odbieram przez dekoder HBO i wszystko samo sie ustawia :), jesli np. w hyperbandzie, to starsze telewizory moga go nie lapac, wtedy mozesz sprobowac na video. POTWIERDZAM, ŻE POLSAT SPORT JEST W UPC za free, info na ten temat ponoc mozna bylo przeczytac na Polsacie podczas programu Mundial Studio czy jakos tak. UPC po wielu minusachz alcizylo u mnie DUZY PLUS. :) Milego odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawcio Re: MUNDIAL W UPC. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 20:22 nie znam sie na technice , co to jest te UPC ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapen Re: MUNDIAL W UPC. IP: *.chello.pl 23.05.02, 20:24 Gość portalu: pawcio napisał(a): > nie znam sie na technice , co to jest te UPC ????? Ogólnopolska Telewizja Kablowa oferujaca również szerokopasmowy dostęp do Internetu, dawniejsze PTK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aero Re: HUUURRRAAAA!!! UPC i POLSAT - KING!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.02, 22:44 Ciekawy jestem czemu tylko w Wawie i Kraku to udostepnili.. co oni maja jakas politke regionalna? Sensowne by bylo gdyby UPC podpisalo umowe na cala Polske. Nie to zebym wam zazdroscil, wrecz sie ciesze ze macie, bo im wiecej ludzi ma dostep do MS tym lepiej. Gratuluje. Sam najwyzej obejrze w czeskim kanale :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re: HUUURRRAAAA!!! UPC i POLSAT - KING!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.05.02, 09:00 Czyli u nas kur.. nie będzie ?????? Chyba sie wkurwie !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś