Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice

IP: *.tele2.pl 27.05.02, 18:03
    Co zastanawiecie sie czy my tu czytamy Wasze posty, ano czytamy, niestety, ja
    np. ze strachu biegam 6 razy dziennie do koreanskiego szaletu, bo meczy mnie
    biegunka od kiedy obejrzalem mecz Francja-Korea. W sumie jest to dla mnie
    korzystne bo zamykam sie wtedy w toalecie z moim laptopem i gram w FIFE 2002, i
    realizuje swoje marzenia z dziecinstwa, gdy juz strzelam Portugalczykom brame,
    wtedy slysze silne walenie w drzwi Tomka Hajto i darcie mordy "Bak wypierda...z
    kibla, ty tchorzu". Strasznie sie wtedy boje, bo przeciez zaczalem grac w pilke
    ze strachu przed wojskiem, a tu taki Hajto robi ze mnie cwela. Podobno Tomek
    Iwan nie wytrzymal tej presji i odpadl z gry. No nic za chwile trening, trener
    zasugerowal ze bedzie kladl nacisk na trafianie w pilke. Na poczatek gramy
    pilka lekarska bo wieksza i wolno sie porusza, pozniej pilka bedzie stopniowo
    zmniejszana. Boje sie ze nie zdam tego egzaminu, podobno dzwoni tu codzinnie
    Zenek Burzawa z zapytaniem czy moze jeszcze dojechac do kadry. Probuje
    walczyc...uwiercie mi daje z siebie wszytko..! relanium, wegiel, i tak na
    okraglo, musze konczyc bo wpadl Kaluza i ciagnie mnie za wlosy na wieczorny
    trening , aaaaaaaaa..............on chyba za dlugo w tym NRD siedzial, ajj co
    to bedzie...
    Obserwuj wątek
      • Gość: Kaluza Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: 212.160.155.* 27.05.02, 18:09
        I jeszcze mojego laptopa do kibla zaciagnal!!!
        No coz, ja w NRD, a ten w PLN.
        • Gość: Engel Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: *.ny5030.east.verizon.net 27.05.02, 18:27
          No, ku*** panowie, ile jeszcze bedziecie po kiblach sie paletac,
          na trening, na trening...
          • Gość: Listek Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: *.pik / *.osh.tychy.htc.net.pl 27.05.02, 19:48
            Jurek nie przemeczaj ich!
            • Gość: mrW Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 13.06.02, 01:54
              banda szczeniakow!nie chce mi sie z wami gadac!pier...nijcie sie w czolo i
              zastanowcie sie co piszecie!a ten ciul co zaczol to zamieszanie to powinien
              dostac dobrego kopa od prawdziwych kibicow pilkarskich za podszywanie sie pod
              inna osobe-uzyznij soba pola,moze cos wyrosnie?
      • Gość: szelak Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: *.myhome.pl / 10.0.0.* 27.05.02, 20:32
        Arek, jak cię teraz przeczyści to z Koreą będziesz grał tak lekko jak nie bąk a
        motylek jakiś!!!
        P.S. Czy macie załatwioną, dla relaksu, wizytę w domu uciech przed rozpoczęciem
        mundialu?
        • Gość: Kaluza Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: 212.160.155.* 27.05.02, 20:51
          Gość portalu: szelak napisał(a):

> P.S. Czy macie załatwioną, dla relaksu, wizytę w domu uciech przed rozpoczęciem
          > mundialu?

oczywiscie, dla chetnych, w ramach relaxu, po treningach.
          • Gość: Arek B. Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: *.tele2.pl 28.05.02, 09:52
            Przestańcie się ze mnie już nabijać, proszę, ja juz dochodzę do szczytowej
            formy. Wczoraj trafiłem wreszcie w bramkę po raz pierwszy od wrzesnia 1998
            roku, trener powiedzial że jestem zuch chlopak i bede jego tajna bronia w
            pierwszym meczu. Teraz jest mi duzo lepiej i mam gdzies wasze posty. Koledzy z
            zespolu dodaja na kazdym kroku, ze jestem bardzo zdolny...i piekny...no ale nie
            mozna znowu popadac w samozachwyt, wiemy ze najlepszym juz przed tymi
            mistrzostwami trafialy sie przykre kontuzje. Kocham futbol, kocham druzyne i
            kocham moich fanow! Dziekuje wszystkim za slowa otuchy i pokrzepienia.
            • Gość: A.Bak Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: *.tele2.pl 28.05.02, 13:22
              Z ostatniej chwili: Ratunku, blizniaki tez maja rozwolnienie,
              a Chajtę buli łudo! Zostanę sam na boisku!
              • Gość: hajto Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: 195.216.121.* 28.05.02, 15:48
                wy kibole pierdzicie w stołki w swoich domach i myślicie że nam tu jest lekko.
                spróbowalibyście potrenować 2 razy dziennie po ostrym chlaniu ze świerszczem i
                kalużą poprzedniego wieczoru. bycie kadrowiczem nie jest łatwe. trzeba pilnować
                porządku w ekipie, przypierdolić czasem takiemu sibikowi czy głowackiemu żeby
                się nie rzucali do starszyzny. dobrze że jest z nami arek bąk, który przynosi
                nam wódę ze sklepu, robi kawę a nawet zastępuje nieraz dziewczynę. a co do
                meczu z koreą- bądźcie spokojni. trener juz mi rozrysował, kogo mam skasować
                zaraz po rozpoczęciu meczu. mam nadzieję że się nie pomylę- oni wszyscy tacy
                podobni a z cyferkami u mnie kiepsko.
                • Gość: Engel Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: *.ny5030.east.verizon.net 28.05.02, 17:13
                  Tomek, to miala byc tajemnica!
                  ....Ja, ja was wszystkich (FIFA) zapewniam, ze zadnej brutalnej gry hmm ....
                  nie bedzie w wykonaniu naszego zespolu. Taktyka, tez juz prawie zaplanowana,
                  tylko trzeba jeszcze 2, moze 3 dni aby ja przecwiczyc.
                  Ach, zeby tylko to rozwolnienie juz sie skonczylo. Lekarz mowi, ze to moze byc
                  zatrucie naszych przez skosnookich dziennikarzy-szpiegow, ktorzy gdyby nie
                  ochrona nawet to spodni by wskoczyli.....
                  A do wszystkich kibicow w Polsce- trzymajcie kciuki!

Ahh, bak, Bak ........ BAK!!! NA TRENING!! Moze bys wreszcie pilke kopna, k****
                  m** a nie mi sie tu opier****l!
                  • Gość: A.Bak Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: *.tele2.pl 28.05.02, 17:18
                    Panie trenese, ja bylem nawet u koreanskiego okulisty, badal i badal i zanic
                    nie moge trafic w ta pilke, jakos tak sie zawsze tocy i tocy jakby po nierownej
                    murawie, a moze rownej tylko wiatr casem zawieje, sam nie wiem, za nic nie moge
                    trafic. Poza tym ta bramka zawse tak daleko, panie trenese, pomos mnie!!!
                    obiecuje jus nie bede blokowal innym chlopcom toalety...tylko niech pap panie
                    trenese i Tomasz tak na mnie bsytko nie ksyca, ja sie wtedy bardzo spinam w
                    sobie i jeszcze rzadziej trafiam w pilke...
                    • Gość: Engel Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: *.ny5030.east.verizon.net 28.05.02, 18:47
                      Przyznaje - ponioslo mnie.
                      Za to zagrasz od pierwszej minuty w meczu z Korea.
                      A do tej pory zamowimy najlepszych okulistow swiata. Przeszczep sie zrobi i
                      bedzie git!
      • Gość: KIBIC Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: *.lublin.mm.pl 28.05.02, 19:28
        Gość portalu: Arek B. napisał(a):

> Co zastanawiecie sie czy my tu czytamy Wasze posty, ano czytamy, niestety, ja
        > np. ze strachu biegam 6 razy dziennie do koreanskiego szaletu, bo meczy mnie
        > biegunka od kiedy obejrzalem mecz Francja-Korea. W sumie jest to dla mnie
        > korzystne bo zamykam sie wtedy w toalecie z moim laptopem i gram w FIFE 2002, i
        > realizuje swoje marzenia z dziecinstwa

dobrze ze nie grasz w World Cup 2002, Aruś, bo nie uwzględnili tam twojej osoby :(
      • Gość: Waldoch Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: 212.182.102.* 28.05.02, 21:13
        Panie trenerze jest bardzo wazna sprawa.przydaly by nam sie jakies koreanskie
        panie chociaz na 1 noc.jako kapitan musze to zglosic,gdyz koledzy niedlugo
        zamecza Arka B.on juz nie ma sily.a ponoc koreanki lubia to robic szybko,wiec
        poprawimy nasza szybkosc i bedzie ok.polaczymy przyjemne z pozytecznym.a arus
        nam sie juz znudzil.co pan panie Jurku na to?|
        • Gość: Engel Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: *.ny5030.east.verizon.net 28.05.02, 22:03
          Dobra Tomek, widze, ze chcesz podciagnac morale druzyny.
          Daje wam wolna noc. Panienki tez beda. Ale robie to tylko ze wzgledu na Bączka.
          Ale jutro trzy treningi. Tak, trzy - koniec obijania sie! A kto nie bedzie
          trenowal na 100% swoich mozliwosci nie zagra z Korea.
          Tylko prosze dajcie Bączkowi spokoj - bo bez niego to przeciez nie mamy szans
          zadnych ;)
      • Gość: Waldoch Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: 212.182.102.* 28.05.02, 22:22
        Ciesze sie ze beda jakies kobiety-meskie dupy nam sie znudzily.Nie podobaja mi
        sie te 3 treningi.w zamian chcemy jakiegos murzyna.arek juz ma spokoj,my wiemy
        kiedy skonczyc.chociaz Hajto cos sie skarzyl pare dni temu ze arek go pyta
        potraktowal i ma krwiaka na nodze.jestem za odsunieciem go od druzyny.Prosze to
        przemyslec panie trzenerze.Pozatym chcemy wiecej gorzaly na noc przed meczem-
        wiadomo,na kacu gra sie najlepiej.|Mysle ze inni reprezentanci mnie popra w 100%
        • Gość: Engel Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: *.ny5030.east.verizon.net 28.05.02, 22:25
          To ja moze poczekam najpierw na glosy tych innych, bo z ta gorzala to mi sie
          nie podoba.
          A odnosnie murzynka - no przeciez mamy Olisadebe. Musi zrzucic kilka kilo,
          odzyskac szybkosc, forme, wiec do dziela - pomoc partnerowi (druzyny)
          • Gość: Sibik Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: *.ipt.aol.com 28.05.02, 23:15
            czesc
            rabnalem na chwile Arkowi laptopa, chcialem pozdrowic mame i tate, oraz moj
            pierwszy klub LZS Kmiotki, trzymajcie za mnie kciuki chlopaki, tutaj jest
            fajnie, tak calkiem inaczej niz u nas na wsi, troche mi was brakuje bo w
            druzynie nikt do mnie sie nie odzywa i jest mi smutno, chociaz wczoraj odezwal
            sie do mnie hajto i powiedzial "sp..laj baranie bo ci na kopie do d..y". nie
            powiedzlam nic trenerowi, nie chce niszczyc fajnej atmosfery, pan engel mowil
            ze jak sie postaram na treningach i bede chodzil po piwo to bede mogl usiasc
            kolo niego na lawce w czasie meczu, nie moge sie doczekac, aha kibicow moich
            tez pozdrawiam, pa pa
            • Gość: hajto Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: 195.216.121.* 29.05.02, 10:01
              siema
              to znów ja tomek hajto. chcę w tym miejscu pozdrowić kibiców, którzy wczoraj
              otworzyli wątek z radami dla mnie i uspokoić, że na pewno żółtki nie dograją do
              końca meczu bez kotuzji. a teraz chciałbym wyjaśnić wczorajszą zadymę z
              dziennikarzami. chcę z tego miejsca zdementować donosy tego pedała i kapusia
              błońskiego, iż rzekomo krzyczeliśmy brzydko do dziennikarzy. prawda jest taka
              że krzyczeliśmy do tych chamów z ligi belgijskiej- żewłakowów. wszystko przez
              to ze te nażelowane lalusie naskarżyły trenerowi o tym że wciągaliśmy
              przedwczoraj z kaluża i świerszczem brown sugar- cholernie dobry staff musicie
              sami spróbować. co prawda na drugi dzień bania na s nawalała i nie mogliśmy
              trafić w piłkę ale i tak się opłacało. o kurna trzeba wysłać sibika z bąkiem po
              towar na dzisiejszy wieczór. pa pozdrówka dla prawdziwych kiboli co lubią nas a
              nie tą pojebaną gazetę wyborcza.
      • Gość: A.B Re: Podlli tchorze IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 29.05.02, 10:17
        Wy podli tchorze tak o mnie pisac kiedy ja jestem na treningu w Koeri!! co z
        tego że czasami mi gra nie wychodzi!!!!! za to jak umiem dosrodkowac na Fifie,
        mowie wam!! nie ma cie szans. Co do strzalow na bramke tez jest niezle z 0,5
        metra trafiam raz na trzy razy!!! zdaleka to zalezsy od wiatru ale czasami i
        trafie prostow w dudka lub w slupek.
      • Gość: Waldoch Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: 212.182.102.* 29.05.02, 10:27
        ty Sibik ty tu sie tak nie bujaj wiesniaku zajebany.bo zaraz zajmies miejsce
        baka.a ty hajto szmato lepiej nie strasz kolegow.i jak pijemy to sie innym nie
        chwialimy,czaisz?Panie Engel gorzalka musi byc bo inaczej strzelimy focha i
        specjalnie przegramy.a oli nam sie dawno znudzil,troche baraszkowalismy z nim
        jak wszedl do kadry,teraz jak na niego patrze to sioe zle czuje.hajto ma racje
        co do zewlakowow-wkurwiaja mnie ze sa tacy sami.nawe nie wiadomo ktoremu sie
        robi loda.......
      • Gość: Piotr Ś. Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: 217.8.182.* 29.05.02, 11:42
        To piszem jo: Pietrek "chuls" Świorczewskij. Powim jedno, był wczoroj dym
        młodzi na starzy i dzisioj ryj mom pociemty. Poszło o to że Tomek po dwuch
        machach podchodzi do Murawy i godo: "Ładna z ciebie panna, mam fajnom furem,
        może wyporelujesz mi lewarek?", a tem chaman nie wyczuł kto tu rzomdzi i
        zaprstotestowoł. No to jo żem sobie zrobił na nim trening przed żółtkami, ale
        podjechoł Głowa z tulipanem i przjeboł mi po ryju, a Żurow zapodoł Hajcie z loł
        kika, na to Kałuża oderwał od siebie Arka i zajeboł mu z dyńki i krzyczoł "I ty
        brutalu przeciwko mnie" czy jakoś tok a Adaś otrzepoł nosa i uderzył do Pawełka
        ale wtedy wszedł trener z bliżniokami i nas opierdolił, a my siem trenera boim
        bo grozi że nas nie weżmie na miszczostwa 2010, jak siem bedziem stowioć. I
        dziś już jest okej, tylko siem pismoki przypierdalajom czemu mom na łbie łate
        to chiba zmontujem kipem i i kurwa zajebiem. To pisołem jo Piotrek "psycho
        kiker" Świorczewski
        • Gość: hajto Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: 195.216.121.* 29.05.02, 12:11
          cześć to znowu ja.
          piotrek napisł o wczorajszym dymie. wszysto prawda, tylko nie dopisał co się
          stało z mlodymi w nocy, jak trener z bliźniakami już spali w swoim wielkim
          łożu. przeczekalismy do 3 nad ranem a potem zmontowaliśmy grupę uderzeniowa i
          ruszyliśmy po kolei po pokojach młodych. ale była jatka! nawet czarnecki się do
          nas dołączył i potraktował żurawia swoją czarną pytą. żuraw płakał i obiecał że
          będzie mu podawał w meczach zamiast samemu strzelać gole.
          • Gość: Piotr Ś. Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: 217.8.182.* 29.05.02, 12:19
            To jo Pietrek "krejzy kiler" Świorcewski. Racja, ale jakżeście robili wjozd, to
            jo żem już leżoł pod muszlom po znieszczuleniu śliwowicom i dopiro teroz jok
            mnie łeb przestoł boleć to żem zrozumioł o czym mi Rodek godo. A trener mi
            gogoł że jak dziśioj wreszczie szczylim Jurkowi bromke z dwuch metruw to nom
            pożyczy bliżnioka na numerek i kuńcze bo taka okazja siem nie zdorzo codzień i
            trzeba troche potrenowoć. To pisołem jo, Pietrek "Kanibal '02" Świorczewskij
            • hajto Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice 29.05.02, 15:20
              Czesc wam, to znów wasz Gianni. Wlasnie ogrywalem po raz kolejny wszystkich w
              ping-ponga kiedy nagle przyszedl Koreaniec - pomocnik naszego kucharza i
              zaproponowal meczyk. Zgodzilem sie a ten zóltek wyjebal mnie 3:0. Kiedy juz
              chcial wyjsc rzucilem mu rakietka w potylice. Przewrócil sie a wtedy wsadzilem
              mu pileczke do przelyku. Ten zaczal charczec i wtedy wszedl Engel i kazal nam
              wyjsc i pograc sobie w Bilarda.
              W sali bilardowej byli juz frajerzy Zewlaki. Dalaczylem sie i rozpoczelismy
              gre. Te chamy z Belgii zamiast grac to chyba tylko w tego bilarda napieprzaja!
              Sprzatneli juz prawie wszystkie bile kiedy tak sie wkurzylem ze walnieta przeze
              mnie bila trafila w oko Sibika. Ten wiesniak tak sie wpieprzyl ze odrzucil bile
              w moim kierunku !!! Trafil w Kalacha - prosto w jaja. Tata wzial kij i
              przymierzyl w Sibika, ale nagle wstawili sie za nim Zewlaki wiec dostali ode
              mnie po ryju. Zaczela sie rozkrecac niezla jatka ale nagle wpadla z Engelem
              banda Koreanczykow i rzucila sie na nas. Pierdolce znali jakies teklondo albo
              dzudzidsu i powykrecali nam wszystkie czlonki. Engel wzial plaszcz i spral nas
              wszystkich po pyskach. Powiedzial ze koniec zabawy. I ze idziemy spac. No to
              poszlismy. Ciekawe co bedzie jutro. I kiedy wreszcie bedzie ten mecz. Nie jutro
              przypadkiem?

To na razie!
              • Gość: A.B Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: *.tele2.pl 29.05.02, 15:43
                Hej po tej pasjonującej opowieści Tomka, którego bardzo lubię i jest bardzo
                fajnym kolegą, kolej na mnie, to ja wasz Arek, jak wiecie borykam sie z
                dolegliwosciami zoladkowymi, rwie mnie rwa kulszowa i miewam hemoroidy, choc
                dzis jakos spoko. Siedze tu w tym klopie i nie jest zle bo znowu buchnalem
                ktoremus z chlopakow laptopa i tak se stukam klawiatura rytmicznie, pisze listy
                do babci, mamy, taty i czasem brata, tego prawdziwego, bo wszyscy tu smieja sie
                ze jestem nieudanym bratem Jacka, a to nie prawda, przeciez wiecie. Znowu boje
                sie napadow agresji tych goroli Tymka H. i Pionka S. (celowo zmieniam imiona,
                bo boje sie ewentualnego odwetu), dlatego poprosilem Sibika, zeby stal i
                trzymal klamke z drugiej strony. Chodza sluchy, ze Tymek H. wybil wczoraj zeby
                jakiemus dziennikarzowi z kraju i krzyczal na caly osrodek "z gorolem nie
                wygrosz pedale!!!", po tym okrzyku blizniaki tez poczuly sie niepewnie choc nie
                wiem dlaczego. najspokojniejszy zdaje sie byc Krzynowek, ktory czyta ciagle
                Folwark zwierzecy Orwella, i ciagle smieje sie do siebie pod nosem...
                dzisiaj wazny trening cwiczymy bieganie w podskokach, a potem pajacyki i zabki,
                ma to byc nasza tajna bron, ochrona juz podobno zaminowala pobliskie pola
                ryzowe.
                • Gość: Kaluza Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: 212.160.155.* 29.05.02, 16:07
                  Najspokojniejsi sa ci, co zra ryz. Czyli Matysek, Glowacki i Engel. Trzeba dac
                  im w ucho, niech sie nie przyzwyczajaja. My jemy kartofle i mamy temperament!
              • Gość: oli Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: *.uni / *.wifak.uni-wuerzburg.de 04.06.02, 13:01

hi, its me oli.

i'm very happy and today will distroy this sons of the bitches from corea.i will show them, what it means, to be a
                pole.ok, show must go on!

bye
      • Gość: benx Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 16:10
        kurwa, przecież ci nasi kopacze to banda fjutów i debili. Jak oni mają wygrać
        skoro intelektualnie są na poziomie żelazka?
        Głów nie wyleczą. Może chociaż nogi.
        • Gość: Engel Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: *.ny5030.east.verizon.net 29.05.02, 17:04
          No nie Matko Boska!!!! Ja spie, o kadre dbam a oni sie po nocach rozpier****ja,
          bija przy stole do bilarda i atakuja koreanskich pomocnikow kucharzy!
          A ryz to ja zawsze jadlem i jesc bede! I wy tez go sprobujecie chamy jedne!
          Macie ostatnia szanse na przeproszenie braci Zewlakowywow za to dokuczanie.
          Gdyby nie spali ze mna w jednym pokoju, to byscie im zyc nie dali, a bez nich
          wiadomo, ze kadra nie istnieje!!!!! Wy bando byle jakich graczy, czy wam sie
          wydaje, ze bez michala w obranie, czy marcina w ataku awansowalibysmy do tych
          MS??? Oni sa podstawa tej druzyny i maja pewne miejsce na ME'04 i MS'06 a juz
          wloskie kluby chce ich podkupic....
          Koniec wodki, koniec brown sugar, koniec nocnych libacji. Jak ja spie - wy tez.
          Jutro 4 treningi, a po nich 2 sparingi z druzyna 2 ligi koreanskiej Hapoa-Iaka
          i lepiej strzelcie im po siedem goli, bo na mistrzostwach nie pogracie.

Wasz trener (nie zapominajcie o tym) Jurek Engel

PS
          Matysek, Glowacki, Dudek, Kucharz - jestescie przykladem tej kadry - tak trzymac

• Gość: Waldoch Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: 212.182.102.* 29.05.02, 16:50
        panie engel.mysle ze hajto jest hamski.nie chce ze mna pic i wogole.chyba
        odejde z klubu,tomek popraw sie.zreszta ma za mocna glowe i wypija gorzaly za
        2!!!.to straszne
        • Gość: Engel Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: *.ny5030.east.verizon.net 29.05.02, 17:07
          Tomku, to te hanys jest hamski wiadomo nie od dzis.
          Ale ze nie dzieli sie woda, choc to dobrze. Poczytaj moj wczesniejszy post.
          Zadnejych uzywek juz nie bedzie na tej wielkiej libacji - to MŚ, a my musimy
          ten medal wywalczyc.
          Wiec na trening, juz, juz!!
          • Gość: Kaluza Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: 212.160.155.* 29.05.02, 17:29
            Trenerze!!!
            Pan to ztymi treningami to juz przesadza!
            Jeszcze nie wypoczelismy po zgrupowaniu w Niemczech, przeciez takie treningi
            wytrzymaja nieliczni, np. A Bak. Ja mysle, ze Pan to specjalnie robi, aby tylko
            nasz Baczany Orzel byl sprawny i w formie na mecz z Zoltymi. Pokazac
            Swierszczowi, Hajcie, mojej skromnej NRD-owskiej osobie? ze niby nie damy rady?
            Ze trenowac musimy?
            Taka taktyka, aby dobic przeciwnika?
            Dajcie mi piwa.
            • Gość: AB Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: *.tele2.pl 29.05.02, 17:44
              Kaluza, nie bij dzis prose cie, juz wychodze z klopa, juz nie mam cym srac...
              • Gość: Kaluza Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: 212.160.155.* 29.05.02, 18:01
                Baczek, po piwo! Biegiem!
                Nie ma to jak zgrana ekipa.
      • klos-tomek Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice 29.05.02, 18:41
        No, nareszcie wiem jak wejsc do internatu. To znaczy, nie do internatu, do
        internatu to juz dawno trafilem (siedzialem 2 godziny bo nie wiedzialem jak
        wyjsc) ale do tego ...no.. inernetu! Bo slyszalem ze najinteligientniejsza
        czesc naszej kadry juz dawno prowadzi tam...ee.. produktywna polonikę. No to
        czuje, ze muglbym cos dolozyc do dyskusji.

Dzisiaj Murawa, ten kwaśiinteligent z kupionym dyplomem, powiedzial, ze nie
        zagram przeciw Japonii. Glupek. Zazdrosci mi, bo nie umie pilki celnie podac.
        Zalozylem sie ze jak przejdzie do Riminii i zagramy przeciwko sobie to ja
        zostane graczem meczu a nie on. Chociaz prawde mówiac to nie wiem, bo tam w tym
        NRD to dziennikarze straszne kmiotki, jeszcze nigdy nie bylem w druzynie
        tygodnia (a kupuje kazdy Der Spiegel). Póki co umówilismy sie ze kto raz poda
        celnie pilke na treningu stawia wszystkim piwo (mam nadzieje ze trener sie nie
        dowie).
        Ale zawracajac do Japonii. Jest tu bardzo goraco, nie spodziewalem sie tego.
        Mama niepotrzebnie zapakowala mi 3 pary kalesonów, ale to prosta kobieta,
        pewnie z Laponia jej sie pomylila Japonia, hi, hi. No wiec grzeje jak holera a
        na dodatek jestem bardzo samotny. Tak, samotny. Malo kto ze mna gada, wszyscy
        podchodza do mnie z dystansem... chyba za duzo jem na obiad fasoli i czosnku.
        Ale naprawde to mysle, ze sa nieco obniesmieleni moim towarzystwem. Ech, nawet
        Bakowi poswiecaja troche uwagi a mnie wogle jakby nie bylo...Tylko Engel mnie
        podtrzymuje na duchu. W koncu gdybym z Ruskimi nie wybil bramki z pilki nie
        byloby awansu!
        Dobrze chociaz, ze Listek wzial mnie do pokoju, bo inaczej mieszkalbym sam... i
        nawet dal korzystac z laptopa. Zaraz, napisane ze przyszla
        poczta...o...o...o..co to??? Rozneglizowywane baby! Ja nie chcialem! Musze
        wylaczyc ta glupia skrzynke! Zreszta chyba czas na trening. I znów mnie nikt
        nie zawolal!
      • Gość: Waldoch Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: 212.182.102.* 29.05.02, 18:58
        wiecie co?wszyscy jestescie pojebani,mam was dosyc.szczegolnie tych kutasow co
        graja w niuemczech.jeszcze sie sobie nie znudziliscie?ladne macie dupska?juz
        arek przynajmniej ma swoj honor
        • klos-tomek Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice 29.05.02, 19:39
          No tak, oczywioscie nie zdazylem na trening. Ale co tam i tak jestem w zyciowej
          formie.
          Ale chcialem pisac o Tomku Waldochu. Tomek, co sie z toba dzieje? Na treningach
          zawsze jestes mily, zagadasz cos, ze chyba tylko Jurek Dudek sie wiecej do mnie
          odzywa. A tu, w inernecie jakbys chory byl. Taka agresja i wuglarnosc - to do
          ciebie nie podobne! gdzie sie podzial ten stary dobry Tomek - kapitan druzyny?
          Czyzbys mial nawroty dawnej kontuzji, masz jakis problem, chcesz pogadac?
          Przeciez wiesz gdzie mnie znalezc! Chyba wiesz, ze z takim zachowaniem mozesz
          stracic miejsce w I 11stce a ja nie chce miec za partnera tego... tego...
          HAJTY!!! Moze nie wiesz, ale on tylko udaje twojego kumpla a naprawde od dawna
          juz dybie na miejsce twoje.

PS Wlasnie pomyslalem - a jak to nie Tomek? Moze to jakis HAKER podszywajacy
          sie pod naszego milego kumpla? Slyszalem ze to mozliwe. No bo to dziwne - zeby
          caly czas byl normalny a w inernecie zamienial sie w zwierze. Czekam na opinie
          reszty przyjaciól z kadry - wasz Klosik
          • Gość: Kaluza Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: 212.160.155.* 29.05.02, 20:14
            Hajto ogral cie w bilard, i tak ci to doskwiera?
            Wyluzuj, ograsz Baka w bierki i morale ci wzrosnie.
      • Gość: Waldoch Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: 212.182.102.* 29.05.02, 20:32
        macie chlopaki jakies problemy?juz mam dosyc zycia w cieniu.o was gadaja bo
        robicie rozne przypaly i fajnie macie.ja sie nie chwale o oich stosunkach i
        piciu.ale widze ze zbyt pusci jestescie.a hajto to wogole jakis niedorob buja
        sie kurwa jakby byl co najmniej zidanem.a klos ty lepiej naucz sie robic loda a
        potem sie odzywaj
      • emmanuel_olisadebe Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice 30.05.02, 00:45
        Dziwne. Ja nie mieć ta problem co ty Arek. Może dla tego że ja być dwudziesta
        trzeci czyli nie do pary i musieć spać w pokoju z Jurek Engel. On mnie bronić i
        traktować jak druga tata.
        • Gość: Kaluza Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: 212.160.155.* 30.05.02, 16:24
          I co? Jeszcze kilka dni zostalo, a my juz wszyscy mamy mokro w gaciach...
          • Gość: Arek B. Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: *.acn.waw.pl 30.05.02, 16:54
            Juz starczy... pierdole was! Dogadalem sie wlasnie z bambusami i zmieniam
            obywatelstwo. Ja za Czarneckiego. I nie przeszkadajcie mi juz w kiblu bo do
            jutra musze sie nauczyc hymnu nigeryjskiego!!!
            • hajto Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice 30.05.02, 20:18
              > I co? Jeszcze kilka dni zostalo, a my juz wszyscy mamy mokro w gaciach...

Parę dni???? to ten mecz nie jest jutro????
              • Gość: Sibik Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: *.ipt.aol.com 30.05.02, 21:15
                dlaczego sie do mnie nikt nie odzywa???
                • Gość: hajto Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: 212.244.108.* 30.05.02, 21:21
                  Nie pierdól tylko idź po browary!!
      • Gość: Waldoch Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: 212.182.102.* 30.05.02, 22:20
        hajto idioto,klnij przynajmniej po niemiecku-jezyka ogolnie nie umiesz ale
        przeklinac nie gorzej niz po polsku.sibik nie zrozumie i bedzie spokojnie sapc
        po nocach.przemysl niektore sprawy
      • Gość: koza Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: 212.244.108.* 30.05.02, 23:30
        Hej, to ja Maro Koźmiński. Pozdrawiam wszystkich kibiców. Sorry że jeszcze tu
        nie pisałem, ale przedwczoraj troche zapiłem. Zasnąłem gdzieś w krzakach koło
        stadionu, podczas gdy te chamy z ligi belgijskiej trafiły jakoś do hotelu. Z
        tego wszystkiego sie zrobiła afera, bo dzisiaj na treningu Engel zauważył że
        coś za mało kadry jest i jak sprawdził obecność to sie okazało że nie ma mnie i
        Arka Bąka. Aro sie znalazł na lotnisku w Seulu, właśnie miał zamiar uciekać do
        Mozambiku, ale w ostatniej chwili go złapali. Mnie szukały przez dobrych pare
        godzin wszystkie służby mundurowe Korei Południowej i Północnej. Istniała
        możliwość że zostałem porwany przez fanatycznych kibiców, aby odebrać naszej
        kadrze 90% jej mocy ofensywnej. Juz trzeźwiałem gdy znalazł mnie jakiś Żółtek z
        psem tropiącym. Tak więc wszystko dobrze sie skończyło. Polska gola! ku chwale
        ojczyzny!
        • klos-tomek Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice 31.05.02, 00:14
          A jutro mecz z Japonia (tak mówi Hajto) - nie moge sie doczekac!!!!!! Ja kontra
          Figo!!!!! Czuje ze przyladuje na tym meczu z 2 bramki (tyle co w sparingu z
          reprezentacja rezerwowa, szkoda, ze ten mecz byl utajniony dla dzienikazy bo
          byscie zobaczyli ten szczal wywrotka i z oleja!). Ciekawe dlaczego w druzynie
          rezerw gral Kaluza, Dudi i Olishadebebebede...Murzyn a ze mna Arek Bonk... coz
          mówilem Kaluzy ze tak bedzie jak bedzie psól atmosfere w kadrze nie odzywajac
          sie do mnie! Teraz wypadli z I 11nastki a ja dalej bede przewodzil druzynie i
          podrywal ja do boju!)
        • Gość: klos-tomek Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: *.lublin.mm.pl 31.05.02, 01:12
          A jutro mecz z Japonia (tak mówi Hajto) - nie moge sie doczekac!!!!!! Ja kontra
          Figo!!!!! Czuje ze przyladuje na tym meczu z 2 bramki (tyle co w sparingu z
          reprezentacja rezerwowa, szkoda, ze ten mecz byl utajniony dla dzienikazy bo
          byscie zobaczyli ten szczal wywrotka i z oleja!). Ciekawe dlaczego w druzynie
          rezerw gral Kaluza, Dudi i Olishadebebebede...Murzyn a ze mna Arek Bonk... coz
          mówilem Kaluzy ze tak bedzie jak bedzie psól atmosfere w kadrze nie odzywajac
          sie do mnie! Teraz wypadli z I 11nastki a ja dalej bede przewodzil druzynie i
          podrywal ja do boju!)
          • Gość: Kaluza Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: 212.160.155.* 31.05.02, 01:53
            Tomek za duzo wypiles mowisz podwojnie!!!
            • Gość: Kaluza Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: 212.160.155.* 31.05.02, 01:55
              Gdzie jest qrwa TRENER!!!!
              • Gość: Engel Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: *.ny5030.east.verizon.net 31.05.02, 04:29
                A trener sie przyglada temu calemu zamieszaniu i rece mu opadaja (i nie tylko)
                Juz pare dni temu mowilem - zero wodki i zostawic blizniakow w spokuju.
                Na ale ten burdel co sie tutaj wyrabia to juz przewyzsza moje oczekiwania!
                Niech ja tylko zlapie tych co nie sluchali moich rozkazow! A z koza sie policze
                w cztery oczy- zeby go cala policja koreanska szukala, a on najebany w krzakach
                lezal!!!!!! A jakby go jakis pierdolniety, przepraszam za wyrazenie, koreanski
                fanatyk zlapal, zwiazal, porwal i nie daj Boze wykorzystal(?).... to na lewej
                stronie chyba ja bym musial zagrac, bo bez kozy to bramki nie strzelimy.
                Przeciez kazdy wie, ze obok blizniakow i arusia baczka jest on podstawa naszej
                ekipy.
                Jutro rozpoczyna sie wielka impreza, my gramy za pare dni.....
                Ja daje Pas - pieprze to wszystko - chcecie to trenujcie, nie to nie.
                Ale ja mam kontrakt jeszcze na dlugo i pozostane na swoim miejscu, ale jak nie
                wyjdziemy z grupy, lub zauwaze, ze ktos nie daje z siebie 120% to wypieprzam z
                kadry na zbity pysk!!!
                Mam nadzieje, ze panow alkoholikow podbudowalem!
                Do boju! Jeszcze (jeszcze...) Polska nie zginela!
                • Gość: Kaluza Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: 212.160.155.* 31.05.02, 09:42
                  ...nie zginela!!!
      • hajto Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice 31.05.02, 11:20
        Ach ten Bąk, znowu podpieprzyl laptopa i jeszcze na jakis czat gejowski sie
        zalapal. Zrobilem mu zdjecie i wrazie czego bede go szantazowal, bo cos po
        browar ostatnio niechetnie lata.

www.pzpn.pl/foto/kadra/id_663/abak_chat1.jpg
        • Gość: hajto Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: *.lubin.dialog.net.pl 31.05.02, 22:20
          cześć to znów wasz tomek. pewnie przeczytaliście w tej żydowskiej gazecie ze
          dziś wczoraj przeprosiłem tych pismaków.to oczywiście kłamstwo. prawda jest
          taka że z kozą polewaliśmy pod stołem łyskacza i ja przewróciłem niechcący
          szklankę trenera i powiedziałem przepraszam. a tak wogóle to jest nadal
          zajebiście, dalej codzień pijemy i palimy brown sugar. znajdujemy też czas dla
          naszych chłopców z belgii. pa ide bo arek bąk przyszedł z towarem.
          • administratorka Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice 01.06.02, 02:03
            z tego wynika, ze z was popierdolona klika:)
            • Gość: Dudek Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 12:42
              cze.
              wreszcie podpieprzyłem baczkowi tego lapatopa czyh jakoś tak. na szczescie bonk
              byl w sieci wiec jakos tu trafilem. Jest dobrze (jestem przykładem dla
              kadry!!!) zajadam sie ryzem (mamo zrob mi taki jak wroce) i gadam z Engelasem;
              to frajer ale musze byc grzeczny zeby zagrac.

czesc
              • Gość: Arek B. Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 19:24
                Czesc.
                Dzisiaj znowu sie tłukliśmy kijami od bilarda z tymi chamami z ligi belgijskiej
                ale jakies żółtasy nas zaatakowały i Engel nas zamknął w pokoju.....
                Łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
      • Gość: xxx Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: *.chello.pl 02.06.02, 20:52
        tak zeby bylo na wierzchu
        • Gość: hajto Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: 212.244.108.* 02.06.02, 22:00
          no i co się wtrącasz jebańcu?? To nasz wątek kadrowiczów i takie chamy jak ty
          (nie-piłkarze) nie mają do niego wstępu.
          • klos-tomek Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice 02.06.02, 22:28
            No wlasnie, to ze pierwszy tekst Jeleniusza Baka byl do was, nie znaczy ze
            kazdy moze czytac nasze listy i analizowac nasza taktyke oraz forme psychczna
            wy z Japonii szpiegi piepszone!

To jak mowil Engel, clopaki? 1-2-4-4? I jaki sklad bo zapomnialem (no, oprócz
            tego ze bede kapitanem druzyny, ta radosna informacje akurat pamietam)
            • Gość: Kaluza Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: 212.160.155.* 03.06.02, 09:40
              kiedy ma przyjechac ta lalka Edysia? Kto strzeli pierwsza brame, ten spedza z
              nia nastepna noc.
              juz ja sie postaram!!!
              • Gość: Sibik Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: *.tele2.pl 03.06.02, 11:50
                Co tu się qwa dzieje, wlasnie wpadl trener i rzucil kartonowe pudlo z zupami
                wietnamskimi i krzyknal do Baków: "Gotowac wrzatek! to wszystko, co dostaniecie
                do zarcia przed meczem z Korea, wy leniwe fiuty!!! ". Jest to ponoc jego nowy
                sposob motywacji zawodnikow. Dzisaj w ramach zagrzewania nas do walki obejrzymy
                fragmenty filmow: "draka w chinskiej dzielnicy", "komandosi z nawarony", "mis
                uszatek" oraz jakiegos pornola na deser, choc trener zapowiedzial wszystkim,
                zeby trzymali raczki na koldrze! Jutro mecz, chyba bede w pierwszej 11stce, bo
                dzis trener puscil do mnie oko!!!
                • klos-tomek Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice 03.06.02, 12:36
                  Gówno prawda! Ma tylko tik nerwowy odkad Hato trafil go widelcem w ucho
                  (celowal w Baka). Wg moich zródel filmem motywacyjnym bedzie "Czlowiek z
                  marmuru" oraz "Krótki film o milosci".
                  • Gość: Hajto Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 12:55
                    klos-tomek napisał(a):

> Gówno prawda! Ma tylko tik nerwowy odkad Hato trafil go widelcem w ucho
                    > (celowal w Baka). Wg moich zródel filmem motywacyjnym bedzie "Czlowiek z
                    > marmuru" oraz "Krótki film o milosci".

chyba, qrwa "O zabijaniu"
      • Gość: Piotr Ś. Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: 217.8.182.* 03.06.02, 12:57
        To znowu jo! Pietrek "White-Red Devil" Świerczewski. Jo żem tak długo nie
        pisoł, bo łodkryłem że na tym kompjuterze co na nim piszem, to jest zajebista
        gro. "Pasjonat" siem nazywa czy jakoś tak. Aż mamy wykurwisty hotel! "Weestin
        Chosun Bitch" siem nazywo, ja żem stoł pół godzina i siem uczył, ale
        zapamientałem! Trener chyba zouważył moje postempy bo doł mnie do ruma z
        Murawom. Chłopak miał takom zielono noc jak nigdy. He, he, he. A w sobote jak
        nikt nie widzioł, to żeśmy siem z Tomkiem odłonczyli do grupy i zaleźim taki
        sklep ze skórzonymi akcesoryjami i kupilim po pejczu i jeszcze dwa kajdanki na
        wieczór i żel dla Arka bo norzeko że go boli. I nagle jo patrze, a tu stoi
        żołta małpa i zdjemcia nam robi. Jakżem mu pociongoł z buta to siem kolo
        speszył a Tomek jeszcze poprawił po góralsku z portyzanta i wykroilim go z
        szmalu i aparata. I wieczorem tożeśmy zdjemcia Arkowi szczelili i bendom na
        sajcie www.nagiarekzlaskomwryju.gej.pl bo nom Paweł obiecoł że umieści bo on
        mioł dwa miesionce informatykie w OHP. Kończem ale siem jeszcze odezwiem.
        Pietrek "Hate Korea" Świerczewski.
        • Gość: A. Bak Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: *.tele2.pl 03.06.02, 18:57
          hrrrrrr pssssssss hrrrrrrr psssssssssss hrrrrrrrrrrrr psssssssss hrap
          ksnfnc ...qrwa blizniaki zabierac lapska spod mojej koldry..... hrrrr psssss
          hrrrr pssssssss be.......de.......jutro.......bohaterem.........hrrrrrrrr
          pssssssss hrrrrrrr pssssssss
          • hajto ARGGGGGGH!!!!! W LEB GO!!! W PYSK...A!!!!!!! 03.06.02, 21:44
            WAL, TATA, Z KOLANA! Z BANKI! CZEKAJ WSADZE MU TA RURKE W DUPE, ZÓLTEK ...!!
            CHODZ TU BAK, DO CZEGOS SIE WRESZCIE PRZYDASZ - WSADZ MU TEN NÓŻ W OKO!!! CO:
            NIE??!! NIE MA NIE, WSADZAJ!!!!! OO, TAAAK, ŁADNIE. I Z KOPA, FRAJERA! NO!
            WYKRECIC MU JAJA I PIACHEM... PIACHEM W OCZY, TRENERZE!! DO WODY GO.......!!!

No..phfffff...ale sie zmachalem... p-pewnie mysleliscie ze juz sie nie odezwe
            bo za pare godzin mecz ale musze. Bo tylko co zaczelismy zasypiac jakies zólte
            zasrane cioty przyszly pod nasze okna i zaczely sie wydzierac na cale obszczane
            gardla. Wyslalismy Baka do Engela zeby interweniowal. Wladek zadzwonil na
            milicje ale mimo, ze mial rozmówki koreanskie ten palant go nie zrozumial
            (biurokracja jak na kazdym dyktatorskim zadupiu). No to co, jak mamy nie spac
            to przynajmniej ktos nam za to odpowie. Tak, zgadliscie - DYMYYYY!!!!!!!
            Jak nie wjechalismy w tych dzikusów to odrazu im sie oczy odszparkowaly! Co
            kazdy mial pod reka chwytal (ja gasnice) i po mordzie, po zebrach dupków! Nawet
            Bak sie przylaczyl tylko Dudka nie bylo bo wyskoczyl do miasta na panienki. Ale
            byla jazda, ale jazda...! A jak Swierszcz czadu dawal to sie go ino spytojcie!
            No, spac isc musimy bo trochesmy wyczerpani a do meczu juz malo czasu...
            Chociaz, chyba nie ma co spac, Klos ma jeszce pare flaszek to se golniem,
            przynajmniej o niewyspaniu jutro zapomnimy.

Aha, slyszalem wlasnie ze w awans z grupy wierzy 3% Polaków!!! Wy niedowiarki
            zasrane, to my tu dla was ciezko harujem a wy tak sie odplacacie?? Ciekawe co
            powiecie po meczu!

• hajto Re: ARGGGGGGH!!!!! W LEB GO!!! W PYSK...A!!!!!!! 03.06.02, 21:45
              NO PATRZCIE JESZCZE MI K.U.R.W.A SRODKI EKSPRESJI ARTYSTYCZNEJ WYKROPKOWALI TE
              ZYDY WYBORCZE!!!
              • Gość: A.Bak Re: ARGGGGGGH!!!!! W LEB GO!!! W PYSK...A!!!!!!! IP: *.tele2.pl 03.06.02, 22:02
                Loooj loooooooojjjj, boli mnie dupa, chlopcy tak dzielnie walczyli z zoltymi
                kibolami, ze zapomnieli obudzic mnie w naszej latrynie, i przespalem na niej 2
                godziny oparty o deske klozetowa i laptopa. problemy zoladkowe nie mijaja, z
                kazda godzina zblizajacego sie meczu, kichy nawalaja. Listek przywiozl 100 kg
                wegla dla mnie, podobno w holdzie od gornikow dla reprezentacji polski, podobno
                szambo w oklicach hotelu w Pusan wybilo juz na czarno, wybuch byl tak ogromny
                ze zwabil setki kibicow koreanskich w srodku nocy, a ci uznali to za cud i
                dobry omen przed meczem i zaczeli skakac, drzec sie, sikac po majtkach, rzucac
                ryzem, porzucali swoje Lanosy, Tico i Nubiry w pobliskich rowach, szybko
                zaopiekowali sie nimi nasi zawodncy rezerwowi, no i tak doszlo do tej calej
                batalii, o ktorej moj drogi Tomek juz napisal.
                to pa ide spac, bede machal do was jutro do kamery, kiedy stane za bramke
                koreancow!!!, tam jest blisko do kibla
            • Gość: A. Bąk Ło Jezuuuu!! IP: 212.244.108.* 03.06.02, 21:57
              A o mojej osobistej tragedii to napisać nie łaska? Jak rozbijałem flachę, żeby
              zrobić tulipana na tych żółtych to żem se kurwa ręke pociął. Teraz już zostałem
              opatrzony, ale mój występ w jutrzejszym meczu stanął pod ? A jeśli jutro nie
              wystąpię to na pewno przegramy. Dlatego proszę kibiców żeby trzymali kciki za
              mój zraniony kciuk.
              • Gość: Engel SPAĆ POMIOTY!!! IP: *.tele2.pl 03.06.02, 22:12
                Co to za halas, spokojnie nie mozna chlac, omawiamy z Listkiem, Zibim i jego
                kumplami z druzyny schemat, no jak tam qrwa to sie nazywa, tatyke, no taktyke
                na jutro, on Listek polewa a tu wrzaski. Spac kurwa, i tak juro skonczy sie
                zbiorowym kacem przed meczem. ...gdzie Bak???? Ktory???? no ten sraluch
                przeciez!!! znowu w kiblu???? s gdzie Dudek????? na pannach, jeszcze nie wrocil
                QRWA MAC< POJE>>>LO WAS?????????? To jest je..ana druzyna?????
                DAWAJ FLACHE PAWEL BO SIE WKUR>>EM!!!!!
                • Gość: A. Bak Re: SPAĆ POMIOTY!!! IP: 212.244.108.* 03.06.02, 22:20
                  Engel ty chuju jak śmiesz się tak do mnie zwracać, cieciu. Mama cię nie
                  wychowała, czy co, pewnie nie miała czasu stojąc pod latarnią. Wypraszam sobie
                  takie mnie traktowanie! Na znak protestu jutro nie wychodzę na boisko i sie
                  skończy DZIEŃ DZIECKA. Zobaczycie jak beze mnie wygracie! BUAHAHAHAHA
                • Gość: Dudek Re: SPAĆ POMIOTY!!! IP: 212.244.108.* 03.06.02, 22:39
                  Gość portalu: Engel napisał(a):

s gdzie Dudek????? na pannach, jeszcze nie wrocil

Co pan mówi, trenerze. Ja na żadnych pannach nie byłem. Byłem w mieście... na
                  lodach...
                  • Gość: Kaluza Re: SPAĆ POMIOTY!!! IP: 212.160.155.* 04.06.02, 00:55
                    O kurwa... juz rano...
                    Musze komus dojebac, zeby sie rozbudzic.
                    SIBIK SQRWIELU DO MNIE!!!!!!!

A wy tam w Pomrocznej trzymajcie za nas qciuki.
      • Gość: Sibik Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: 212.244.108.* 04.06.02, 00:50
        Hej, tam w Polsce! U nas już rano. Dzisiaj gramy mecza czy mi się zdaje?
        Nieważne. Jak wstałem rano i poszedłem się odlać to przyciąłem sobie kurwa jego
        mać siusiaka deską od klopa. Chyba muszę przesteć tyle pić. Dla kadry też to
        będzie dobre, bo z powodu nadmiaru pustych flaszek w jadalni nie starcza już
        miejsca na posiłki. Dobrze, że podczas wczorajszej Hiroszimy, którą
        urządziliśmy żółtkom poszło troche flaszek z balkonu i dzięki temu mam gdzie
        laptopa postawić. BOli mnie ten chuj jak chuj. Ale przetrwam. Ku chwale
        ojczyzny! Pozdrwiam, wasz Paweł S.
        • Gość: Kaluza Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: 212.160.155.* 04.06.02, 00:57
          nie pierdol tylko nadstaw szczeke!!!!!!!!! buraku
          • Gość: Sibik Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: 212.244.108.* 04.06.02, 01:10
            Radosław, przestań mnie obrażać, bo powiem Engelowi i cię nie wystawi w...
            (kiedy my to gramy? Nie w piątek czasem? Nieważne.) Wiesz jakie mamy ostatnio z
            Jurkiem dobre kontakty w związku z ilościa wspólnie wypijanego alkoholu. A ty
            jak wolisz pić z tymi cieciami Hajtą i Świerczewskim to uważaj i nie kozacz, bo
            was Jurek nawet na ławę nie weźmie. Musze sie napić, bo mnie suszy!!!!
            • Gość: Kaluza Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: 212.160.155.* 04.06.02, 01:18
              napijmy sie razem i nie klocmy sie na forum, bo kibole to czytaja, a przeciez
              jest bdb atmosfera w eqipie.
              no, zawolaj arka, niech przyniesie piwo i moje skarpetki.
              • Gość: Sibik Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: 212.244.108.* 04.06.02, 01:25
                Niech duch przyjaźni i zgody zapanuje w drużynie na 3 doby przed tym arcyważnym
                meczem (z kim my w ogóle gramy? Nieważne). Flaszka dla każdego. Engel stawia!
                • Gość: Kaluza Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: 212.160.155.* 04.06.02, 01:31
                  ja ide na basen, sa tam reprezentantki Bangladeshu w polo, moze jakas przelece
                  dla sportu, w koncu go niewiele tutaj...
                  • Gość: A.B. Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: *.tele2.pl 04.06.02, 11:03
                    HEJ DOPADLEM JESZCZE JAKIEGOS LAPTOPA, WYRWALEM JAKIEMUS ZOLTOKOWI
                    DZIENNIKARZOWI I POGNALEM DO KLOPA NA III PIETRO BUDYNKU STADIONOWEGO W
                    PUCIAN , PUBAM, NO PUSIAN!!! CHCE NAPISAC DO WAS TYLKO PARE SLOW:
                    WYGRAAAAAAAMYYYY WIEM O TYM, A JA MAM WYJSC W PIERWSZYM SKLADZIE!!!!!! SIKAM
                    JUZ Z WRAZENIA!!!!!!!
      • Gość: Waldoch Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: 212.182.102.* 04.06.02, 11:54
        pelna koncentracja,pelne skupienie.Arek zostaw juz huja olisadebe!!!!!jak ci
        wlozy do ust za gleboko to moze byc problem.a jestes dzis potrzebny,grasz w 1
        skladzie,o tym nikt jeszcze niewie(bedzie fajna niespodzinka)
        • hajto Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice 04.06.02, 12:19
          AAA sram z podniety przed chwila zadusilem jakiegos zoltka bo nie mial fajek,
          chyba zaraz rpzpierdole ten stadion i wogóle was wszystkich!!!! AAAAAAAAA!!!!!!

dwa zeroooo!!!!!!!!!!!1
          • Gość: Kaluza Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: *.tele2.pl 04.06.02, 12:26
            Komu wpierdolić????????????????? Dawać zółtków mnie tu!!!!! Panie Machowski,
            dawaj tu szprycę ze sterydow w moje dupsko jeszcze jakies 55 min!!!!!!!
            AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!LUUUUUUUBUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!
            • Gość: A.B. Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: *.tele2.pl 04.06.02, 12:53
              Trenese, obieeecalesss, mialem wyjsc w skladzie, trenessseeeeeeeeeeeee!!!!
              Obiecaaleeeessss!!!!!
              QRWA!!!!!
      • Gość: Arek B. Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: 212.244.108.* 04.06.02, 14:27
        UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :,,,,,,,,,,,,,-((((
        Jurek obiecał mnie mnie wystawić, a tu co?? Siedzę w hotelu i piję ósmego
        browca. Ten chuj pierdolony mnie nie wystawił BUUUUUUUUUUUUUU :((( I to dlatego
        przegrywamy. Jebie to wszystko, jade do Polski!
        • Gość: T.Klos Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: *.tele2.pl 04.06.02, 15:59
          Nareszcie po meczu, siedzimy wypoczeci, wyluzowani. Oli nuci jaka piesn
          afrykanska, Kaluza piecze kielbaski na grillu, a Hajto opowiada jakies sprosne
          dowcipy o blizniakach. Jestesmy jedna wielka rodzina, jestesmy jak klocki Lego,
          jak mowi trener, "latwi do rozlozenia na czesci" ...mundial to wielka przygoda,
          z korea to byl tylko trening, reszte rozwalimy. Trener mowi ze jest z nas
          dumny, a najbardziej wychwala stoperow, blizniakow, Kaluze i Swierczewskiego,
          powiedzial ze na nich oprze przyszla druzyne, i sciagnie jeszcze Iwana i
          Zdebela. Jestesmy szczesliwi, bo tehcnicznie bylismy od nich lepsi, a teylko te
          fiuty nie daly nam sie wyspac i ruszlismy sie jak muchy w smole...
          Wszyscy siedzimy usmiechnieci i czekamy na kolejny mecz. Dzis poleja sie
          browary, a krata wodzi ma przyjechac. Caluje was wszystkich nasi kibice w dupe!
          • Gość: hajto Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: 195.216.121.* 04.06.02, 16:37
            wszystko przez tą świnię krzynówka!
            za karę dzisiaj nie dostanie wódy i hery. jakby trafił tym krzywym kulasem to
            wszystko by było tak jak rozrysował nam nasz trener. wogóle wszystko układało się
            tak jak mówił trener, do momentu jak ten paralita nie trafił w bramkę. wszystko
            przez to że trener nie wziął tomka iwana i koza musiał grać na prawym skrzydle a
            prosiak na lewym. nieważne. widzieliscie tego żółtka jak mu dowalilem w jaja?
            hehe. obiecywałem wam że kogoś skasuję!
            idę bo sibik z bakiem przynieśli karton smirnoffa.
            będzie lepiej- trzymajcie kciuki.
            pa
            • Gość: Lubański Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: 62.89.77.* 04.06.02, 16:47
              Myślę że koledzy troszkę się zagalopowali.Krzynówek zagrał mecz życia a bracia
              żewłakowie byliobok niego najlepsi na boisku.Taktyka przyniosła efekt -
              przegraliśmy 2-0.To naprawdę wielki wynik.Myśle że gdyby Engel powołał kilku
              zawodników z mojej stajni to ten macz wygralibyśmy w cuglach.
      • Gość: A.Bak Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: *.tele2.pl 04.06.02, 16:47
        Jaki wynik??? co jest??qwa znowu nikt mnie nie obudzil w klopie.
        Podobno chlopcy mieli niezle rozwolnienie w przerwie, bo jak przez mgle
        pamietam lomotanie do drzwi. Jaki wynik? Co 2:0 dla nas????
        beze mnie?? niemozliwe?
        Jaki wynik?
        • boniek-listek Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice 04.06.02, 17:30
          Taak, drodzy kibice to my (hyp). No co tak malo Listek, lej do pelna! Wiec
          ogólnie to chcielibysmy powiedziec, ze cala wine ponosi trener Engel, który
          wbrew naszym sugestiom nie zabral Wichniarka. PZPN zrobilo ze swej strony
          wszystko bysmy ten mecz wygrali i mozna nas za to tylko pochwalic, przedluzyc
          kadencje o 5 lat i zwiekszyc pensje o jakies - powiedzmy 300%...W koncu sukces
          logistyczny przedsiewziecia nas upowaznia ... i.... (hyp!).
          Jak juz wspominalem wine ponosi Engel i kibice którzy nie wierzyli w
          zwyciestwo...Tak, to my wymyslilismy Engela, bo wiedzielismy, ze sie
          zakwalifikuje...a ze na zwyciestwa na mistrzostwach swiata go nie stac to nam
          bylo (HYP!) wiadome, ale nie moglismy zrezygnowac z niego bo byly naciski
          opinii .. nie pozwolilibyscie nam na to...i tego...
          Tak wiec badzcie dobrej mysli bo Portugalia jest slaba a o usa to chyba znacie
          dowcip (HYP!!!). Polewaj, listek, polewaj! No wiec cieszymy sie z tego.. z
          wyniku i dobrej postawy, martwi nas wszakze negatywna postawa mediów która moze
          spowodowac oslabienie swietnie sie spisujacej druzyny.
          I jeszcze korzystajac z okazji chcialbym zaprzeczyc jakoby obrazliwe posty
          które sie tu znajduja byly dzielem naszych kadrowiczów (to dzielo tych
          patafianów z z wyborczej) i jakobym rzekomo molestowal seksualnie nieletnie
          azjatki (bo to byli azjaci, he, he...e, zartuje!).
          No to...hrrrrr....siiii....pssss...e.....do zoo....baaaczenia...w
          finaleee...hrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
          pa...
      • Gość: Sibik Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: 212.244.108.* 04.06.02, 17:33
        To jednak dzisiaj był ten mecz, tak chłopaki powiedzieli jak wrócili do hotelu.
        Tak sobie właśnie myślałem jak leżałem najebany pod stołem, a oni gdzieś
        wyszli. Szkoda że mnie nie uprzedzili, może bym się wczoraj tak nie zajebał i
        by mnie Jurek zabrał na to boisko. Szkoda że przegraliśmy z King Kongami, ale
        cóż. Mnie nie było to jak mieliśmy wygrać? Myślę że z Hiszpanią sobie
        poradzimy, tylko niech mi ktoś powie kiedy gramy? Atmosfera w hotelu jest
        wspaniała. Chłopaki cieszą się że tak nisko przegrali, bohaterem jest Tomek
        Hajto, który złamał fiuta żółtemu. Jurek też się cieszy i polewa wszystkim
        żytniej. Jeszcze tylko parę kolejeczek i idziemy w miasto. Pozdrawiam Paweł S.
        • Gość: Lubanski Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: *.tele2.pl 04.06.02, 17:47
          Kurwa, zerkam na gielde pilkarska a ceny moich spadaja, Zewlak troche idzie do
          gory, ale i tak sprzedalem juz go do Ajaxu, a reszta, chujki leniwe grac, o
          jest gdzies jeszcze Zdebel, chca go kupic w Partizanie Tirana, przysylaja dwie
          kozy i tone kaszy gryczanej, to chyba ostatnia szansa zeby go tak dobrze
          sprzedac...
          • hajto Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice 04.06.02, 22:54
            Jak myslicie - kogo i w co trafie z Portugalia? Typujcie a ja postaram sie
            wprowadzic w czyn najciekawsze propozycje... przecwicze na Sibiku...
            Paaaweeeełłł...!!!!!!..
            • Gość: AMatysek Re: To ja kadrowicz, pisze z Korei do was kibice IP: *.chello.pl 05.06.02, 01:38
              jakoś nikt nie siedzi przy laptopie, to jo napisze.

na mój recht, to te dzisiejsze baty, to przez
              bliźniaków. centrusie z warszawki, chowane na drukarzu,
              a to przystanek od stadionu dziesięciolecia. co oni
              nagodoli o Koreańczykach: że małe ciule, przygarbione,
              wloką się powoli, bo tachają torby z bambetlami, nawet
              dresów porządnych nie mają, tylko chińskie trampki. a
              Engel, żeby nie wyszło, że z wiochy, to się z nimi zgodził.

i się zaczęło. kawalarz Tato dla zgrywy namówił Bąka na
              zakład o kopa w żyć, że przez cały mecz ani razu nie
              podskoczy. i dopiero Engel musiał go zdjąć, jak zaczął
              pękać, a kto to słyszoł, żeby rezerwowy gwieździe kopał
              do dupy. a Hajto zaraz po nim, że w takim razie to on z
              palcem w życi będzie groł, taki kozak. i dlatego, jak
              zagrywał nogą, to mu bal leciał na out, a jak głową, to
              w Koreańców. Wałdoch w ogóle powiedział, że on ciuli
              trznia i kryć nie będzie.

no i nie krył.

guten nacht alles.
              Adam Matysek.