Gość: HAK IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 28.01.05, 19:42 JA SIE ROWNIEZ ZASTANAWIAM SKAD BIEDA TAK SIE EMOCJONUJE MARGINALNA DYSCYPLINA SPORTU?????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swirus-bajerus Zastanawiałem się czy skakać - mówi Małysz 28.01.05, 19:45 JUMP ADAM!!! JUMP!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arewicz Re: Zastanawiałem się czy skakać - mówi Małysz 28.01.05, 20:02 A jednak skoczył, i to jak!!! Oby tak jutro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek z Warszawy Adasiu dziekujemy! IP: *.gsi.de 28.01.05, 20:21 Adasiu jestesmy z Toba! Zyczymy Ci dwoch wygranych, ale jesli przegrasz z Ahonenem to nic sie nie stanie. To tylko sport! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REX Re: Zastanawiałem się czy skakać - mówi Małysz IP: *.client.comcast.net 28.01.05, 20:34 Od kiedy uzurpujesz sobie prawo do wynaczania zainteresowan, kibicowania etc. zapomniales, ze Polska to wolny kraj, a skoro wolny, to kazdy ma prawo do wlasnych zainteresowan, wybierania dyscypliny sportowej, ktorej sie kibicuje. Otoz powiem wasm wszystkim, ktorzy uwlaczaja Adamowi, ze jestescie absolutni ignoranci w dziedzinie wiedzy o skokach w kontekscie INTERNATIONAl. Otoz pamietam, kiedy byla Olimpiada w Salt Lake City,to amerykanska TV, poswiecila Adamowi ogromnie duzo czasu na wizji,co w tym kraju nie jest za bardzo przyjete, mowi sie duzo, ale o sportowcach USA, a nie obcokrajowcach, nawet o zwyciezcach. Badzcie Polacy dumni, ze macie swojego Sportowego Consula w swiecie, wielu by chcialo. Zacznijcie budowac prawdziwa demokracje, a tak na marginesie, DEMOKRACJA to jest przywilej, ktory wymaga DYSCYPLINY!!!!!!!!!!!, a ztym to nie jest za dobrze. Kiedy Adam mial grozny upadek w konkersie PS, to (co sie prawie nigdy nie zdarza)mielismy rowniez informacje o stanie jego zdrowia.Zazdrosni pracujcie nad soba............... Zacznijce cenic wartosci, te prawdziwe. zapom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewutnia Re: Zastanawiałem się czy skakać - mówi Małysz IP: *.Zabrze.Net.pl 28.01.05, 21:29 malysz nie pajacuj tylko idz juz na rente i nie rob siary swoimi gatkami widac ze nie skonczylasc zadnej szkoly i jestes umyslowo do tylu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prostak do profesora drewutni IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.01.05, 21:39 Szanowny Panie profesorze Drewutnia. Proszę zachować Swoje mądrości dla siebie, a przy okazji sprawdzić słownik języka polskiego, bo nie wiem czy szanownemu Panu chodziło o wypowiedzi Adama Małysza, czy gacie jakie nosi na pupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niehak te HAK, moze powinni sie zajmowac... IP: *.eds.net 28.01.05, 22:00 .. niemarginalnym baseballem, co? Czy moze powinni sie zajmowac tylko przepraszaniem za holocost i wysylaniem pieniazkow do twojej ojczyzny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ats press wien Re: te HAK, moze powinni sie zajmowac... IP: *.3.14.vie.surfer.at 28.01.05, 22:09 panu adamowi zwyciestwa.swietny zawodnik i czlowiek,przesympatyczny gosc.kibicow pozdrawiam.ktos napisal,ze bieda sie garnie na stadiony.odpowiem tobie tak......to nie bieda,to swietni kibice .tez chodze na imprezy sportowe.biedekiem to ty jestes....szkoda na ciebie pradu. polska jest best Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qroniek Re: Zastanawiałem się czy skakać - mówi Małysz IP: *.petrus.com.pl 29.01.05, 00:08 "SKAD BIEDA TAK SIE EMOCJONUJE MARGINALNA DYSCYPLINA SPORTU" - z Torunia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melan skoki są dla pedałów. liczy sie tylko basket. IP: *.kom / *.kom-net.pl 29.01.05, 03:19 jestem królem. a adaś to wafel, tak jak cousoe. pewnie nie da mi 5 z ochrony srodowiska. co za cholernycw... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REX Re: skoki są dla pedałów. liczy sie tylko basket. IP: *.client.comcast.net 29.01.05, 08:39 Czy taki co Czerwony Kapturek mial??????????, cos tutaj niezdrowy klimat, trzeba przewiac.................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROFESOR Re: skoki są dla pedałów. liczy sie tylko basket. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 11:56 PEDAŁEM TO PEWNIE TY JESTEŚ SKORO TAK PISZESZ I WIDAĆ ,ŻE MASZ NA TYM TLE SPORE KOMPLEKSY!!!A OD ADAMA WARA GÓWNIARZU!!!REX - DO BUDY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Profesor TE HAK - POWIEŚ SIĘ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 11:51 TE HAK - PIE..U JEDEN IDŹ I POWIEŚ SIE W DREWUTNI,A JA CHĘTNIE JĄ PODPALĘ,BO NIE POTRZBUJEMY W KRAJU TAKICH POJEBÓW JAK WY!!!WARA OD ADASIA NIEDOUCZONE ŻŁOBY!!!LEĆ ADAŚ PO ZŁOTO, PO REKORD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BANKA Re: Zastanawiałem się czy skakać - mówi Małysz IP: *.b.pppool.de 29.01.05, 22:17 ADAMIE DZIEKI Odpowiedz Link Zgłoś