Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zastanawiałem się czy skakać - mówi Małysz

IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 28.01.05, 19:42
    JA SIE ROWNIEZ ZASTANAWIAM SKAD BIEDA TAK SIE
    EMOCJONUJE MARGINALNA DYSCYPLINA SPORTU??????????
    Obserwuj wątek
      • swirus-bajerus Zastanawiałem się czy skakać - mówi Małysz 28.01.05, 19:45
        JUMP ADAM!!! JUMP!!!
        • arewicz Re: Zastanawiałem się czy skakać - mówi Małysz 28.01.05, 20:02
          A jednak skoczył, i to jak!!! Oby tak jutro!
      • Gość: Jacek z Warszawy Adasiu dziekujemy! IP: *.gsi.de 28.01.05, 20:21
        Adasiu jestesmy z Toba! Zyczymy Ci dwoch wygranych, ale jesli przegrasz z
        Ahonenem to nic sie nie stanie. To tylko sport!
      • Gość: REX Re: Zastanawiałem się czy skakać - mówi Małysz IP: *.client.comcast.net 28.01.05, 20:34
        Od kiedy uzurpujesz sobie prawo do wynaczania zainteresowan, kibicowania etc.
        zapomniales, ze Polska to wolny kraj, a skoro wolny, to kazdy ma prawo do
        wlasnych zainteresowan, wybierania dyscypliny sportowej, ktorej sie kibicuje.
        Otoz powiem wasm wszystkim, ktorzy uwlaczaja Adamowi, ze jestescie absolutni
        ignoranci w dziedzinie wiedzy o skokach w kontekscie INTERNATIONAl. Otoz
        pamietam, kiedy byla Olimpiada w Salt Lake City,to amerykanska TV, poswiecila
        Adamowi ogromnie duzo czasu na wizji,co w tym kraju nie jest za bardzo
        przyjete, mowi sie duzo, ale o sportowcach USA, a nie obcokrajowcach, nawet o
        zwyciezcach. Badzcie Polacy dumni, ze macie swojego Sportowego Consula w
        swiecie, wielu by chcialo. Zacznijcie budowac prawdziwa demokracje, a tak na
        marginesie, DEMOKRACJA to jest przywilej, ktory wymaga DYSCYPLINY!!!!!!!!!!!, a
        ztym to nie jest za dobrze. Kiedy Adam mial grozny upadek w konkersie PS, to
        (co sie prawie nigdy nie zdarza)mielismy rowniez informacje o stanie jego
        zdrowia.Zazdrosni pracujcie nad soba...............
        Zacznijce cenic wartosci, te prawdziwe.
        zapom
      • Gość: drewutnia Re: Zastanawiałem się czy skakać - mówi Małysz IP: *.Zabrze.Net.pl 28.01.05, 21:29
        malysz nie pajacuj tylko idz juz na rente i nie rob siary swoimi gatkami widac
        ze nie skonczylasc zadnej szkoly i jestes umyslowo do tylu
        • Gość: prostak do profesora drewutni IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.01.05, 21:39
          Szanowny Panie profesorze Drewutnia. Proszę zachować Swoje mądrości dla siebie,
          a przy okazji sprawdzić słownik języka polskiego, bo nie wiem czy szanownemu
          Panu chodziło o wypowiedzi Adama Małysza, czy gacie jakie nosi na pupie.
      • Gość: niehak te HAK, moze powinni sie zajmowac... IP: *.eds.net 28.01.05, 22:00
        .. niemarginalnym baseballem, co? Czy moze powinni
        sie zajmowac tylko przepraszaniem za holocost i wysylaniem
        pieniazkow do twojej ojczyzny?
        • Gość: ats press wien Re: te HAK, moze powinni sie zajmowac... IP: *.3.14.vie.surfer.at 28.01.05, 22:09
          panu adamowi zwyciestwa.swietny zawodnik i czlowiek,przesympatyczny
          gosc.kibicow pozdrawiam.ktos napisal,ze bieda sie garnie na stadiony.odpowiem
          tobie tak......to nie bieda,to swietni kibice .tez chodze na imprezy
          sportowe.biedekiem to ty jestes....szkoda na ciebie pradu. polska jest best
      • Gość: qroniek Re: Zastanawiałem się czy skakać - mówi Małysz IP: *.petrus.com.pl 29.01.05, 00:08
        "SKAD BIEDA TAK SIE EMOCJONUJE MARGINALNA DYSCYPLINA SPORTU"
        - z Torunia!!
      • Gość: melan skoki są dla pedałów. liczy sie tylko basket. IP: *.kom / *.kom-net.pl 29.01.05, 03:19
        jestem królem. a adaś to wafel, tak jak cousoe. pewnie nie da mi 5 z ochrony
        srodowiska. co za cholernycw...
        • Gość: REX Re: skoki są dla pedałów. liczy sie tylko basket. IP: *.client.comcast.net 29.01.05, 08:39
          Czy taki co Czerwony Kapturek mial??????????, cos tutaj niezdrowy klimat,
          trzeba przewiac....................
          • Gość: PROFESOR Re: skoki są dla pedałów. liczy sie tylko basket. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 11:56
            PEDAŁEM TO PEWNIE TY JESTEŚ SKORO TAK PISZESZ I WIDAĆ ,ŻE MASZ NA TYM TLE SPORE
            KOMPLEKSY!!!A OD ADAMA WARA GÓWNIARZU!!!REX - DO BUDY!!!
      • Gość: Profesor TE HAK - POWIEŚ SIĘ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 11:51
        TE HAK - PIE..U JEDEN IDŹ I POWIEŚ SIE W DREWUTNI,A JA CHĘTNIE JĄ PODPALĘ,BO
        NIE POTRZBUJEMY W KRAJU TAKICH POJEBÓW JAK WY!!!WARA OD ADASIA NIEDOUCZONE
        ŻŁOBY!!!LEĆ ADAŚ PO ZŁOTO, PO REKORD!!!
      • Gość: BANKA Re: Zastanawiałem się czy skakać - mówi Małysz IP: *.b.pppool.de 29.01.05, 22:17
        ADAMIE DZIEKI
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka