Gość: AzbestPsychoFan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 23:46 ja Wam mówie, MATEJOMANIA nadchodzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kibic Re: Kuttin: skoki Adama nie są jeszcze perfekcyjn IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.01.05, 05:58 Przyszedł Kuttin i kompletnie nic nie zrobił. Na Małyszu, jak na łysej szkapie jedzie cały związek narciarski:Włodarczyk, Nadarkiewicz, Tajner, Kuttin i wielu innych w nieszczęsnych sportach zimowych. Geniusz Małysza daje im całe lata ciepłych synekur i atrakcyjnych wycieczek. Tajner zamiast robić to za co mu płacą, plecie bzdury bawiąc się w komentatora. C'est la polskie vie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk kIBICU! SMUTNE ALE PRAWDZIWE! IP: *.hopto.org / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 07:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyngiel Re: kIBICU! SMUTNE ALE PRAWDZIWE! IP: *.server.ntli.net 31.01.05, 10:06 swoją grogą ciekawe jak wygląda trening przez email??:) Może ESKK stworzy jakis korespondencyjny kurs skoków narciarskich o różnych stopniach zaawansowania?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yan Re: Kuttin: skoki Adama nie są jeszcze perfekcyjn IP: *.ifd.uni.wroc.pl 31.01.05, 08:32 Wciaz Malysz ma gorsza predkosc na progu, wczoraj Ljokelsoj 91,8 a Ahonen 91.9 km/godz, a Malysz 91,4 km/godz. To wbrew pozorom znaczna roznica. Bylo tak za Tajnera i jest teraz. Szkoda, bo mimo, ze wygrywa, moglby byc duzo pewniejszy, gdyby ta roznica byla mniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja re IP: *.a.pppool.de 31.01.05, 13:48 Gość portalu: yan napisał(a): > Wciaz Malysz ma gorsza predkosc na progu, wczoraj Ljokelsoj 91,8 a Ahonen 91.9 > km/godz, a Malysz 91,4 km/godz. To wbrew pozorom znaczna roznica. Bylo tak za> Tajnera i jest teraz. Szkoda, bo mimo, ze wygrywa, moglby byc duzo pewniejszy, > gdyby ta roznica byla mniejsza. drzewiej roznica byla wieksza. wynosila nawet 1-2km/h. chyba jednak jest poprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja74 Re: Kuttin: skoki Adama nie są jeszcze perfekcyjn IP: 212.244.166.* 31.01.05, 08:47 Bzdury pleciecie. Kazdy postawil na Malyszu krzyzyk i powiedzial ten czowik bedzie jak Goldberger tylko tlem dla zawodow. A popatrzcie ze jednak wygrywa i jest wiceliderem PŚ. I co miny zrzedly prawda. Mnie przynajmniej szczena opadla bo sam tez na nim postawilem krzyzyk. Co do Tajnera to Tajner nie byl w stanie juz nic wiecej zrobic. A swierza krew zawsze jest potrzebna. Brawo Adam . Oby tak dalej. AJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Re: Kuttin: skoki Adama nie są jeszcze perfekcyjn IP: 212.244.211.* 31.01.05, 11:44 Masz rację aja74. Zgadzam się z Tobą z tym że ja w tamtym sezonie nie postawiłem na Adamie kreski. Uważam że trzeba dać Heinzowi spokojnie popracowac. wiadomo że aby reszta zaczela dobrze skakac, troche czasu misi minąc. Tajner przez 4 lata jechał tylko na Adamie, niby w tym sezonie też tylko Adam wygrywa, ale przecież i Mateja czesto punktuje. Widze że zaczął teraz też poważnie pracować z Mateuszem i Skupniem, dość hołubienia za zasługi, ktoś się smiał z neta, ale przecież przez neta można podawać zestaw ćwiczeń na odpowiednie partie nmięśni albo aby zrzucac wagę. Przecież są to zawodowcy, chyba wiedza jak te ćwiczenia się wykonuje. A w ogóle nie byłoby problemu jakby sie nie spasli latem i nie mieli teraz kłopotów z wagą. Bardzo się cieszę z poparcia Adama dla Kuttina, mam nadzieję że to utemperuje ewentualne zakusy"polskiej myśli szkoleniowej" na temat zmian w sztabie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro ********WIERSZYK******** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 08:59 "Na zgrupowaniu kadry skoczków" cz.I Dzisiaj na treningu Będziem ćwiczyć loty A ty Adam nie rób Z trenera idioty Pewnie Ci puchary Przewróciły w głowie Farta miałeś chłopcze! Każdy Ci to powie Tylko tu zawadzasz Stojąc między nami Lepiej przynieś litra I worek z winami Toniu!Mój skarbeńku! O!!Jaka fryzura! W tym tygodniu trzecia? W sumie będzie która? Machnę chorągiewką To się puszczaj deski Przestań pić to wino Już poniżej kreski! Oj,nic się nie stało To tylko połówka Gdzie się Toniu patrzysz Tam jest Gubałówka No to teraz Toniu Pokaż tatusiowi! -Ale mnie dziś boli Coś w kolanie mrowi Cisza mi tu zaraz Co za głupie śmiechy?! Syneczku mój drogi Śmiało!Gaz do 'dechy'! I widzisz jak ładnie Nawet nie bolało Co jest do cholery?! Co się z nartą stało? Adam!Chodź tu zaraz! Bojowe zadanie Tonia nartę przynieś Bo jak nie to lanie! Kiedy Małysz wrócił Spocone tarł skronie, Narta była blisko Lecz po czeskiej stronie "Na zgrupowaniu kadry skoczków" cz.II Gdy na Wielkiej Krokwi tor poszerzył Kuttin zaraz miał telefon: "Z Moskwy dzwoni Putin!" "Balszoje spasiba za ten podarunek bo szerokie tory to dla nas ratunek niejeden grażdanin po szerokim torze pojechał na Sybir i wrócić nie może A więc w Zakopanem będzie dla nas miło dziękuje Vasiliev, Fatkulin, Korniłow Dziękuje Rosija - pierwsze miejsca nasze rekord będzie wielki ja wcale nie straszę Chłopcy się rozpędzą po szerokim torze na Placu Czerwonym wylądują może A jak wiatr zawieje to polecą dalej Dobrze że Japońcom wysep nie oddali I tam będą czekać - Sapporo jest blisko jeszcze raz spasibo kłaniam ci sie nisko" Kuttin stał na baczność blady był jak ściana i gdyby nie Klimek stałby tak do rana "Słuchaj mój trenerku nie poszerzaj toru zrobim Ruskich w wała na słowo honoru" "Na zgrupowaniu kadry skoczków" cz.III Rano na "rozgrzewkę" przyszedł Kamil Łódka: "Moje miłe orły gadka będzie krótka Tonio leć po flaszki i piwa bez mała tylko weź dowodzik żeby ci sprzedała Adam rzuć tą bułkę wypluj bananika a ty Rutek przestań rzygać do trzewika Od dzisiaj panowie nowe preferencje: kto chce dobrze skakać musi pić wódencję Pól literka rano połówka wieczorem a dla kogo mało trzy piwa szybciorem Trawka zabroniona bo badają siki, testy teraz mają prosto z Ameryki Czas nam minie szybko strach zniknie na skoczni, ORŁY - będą mówić świadkowie naoczni No, w końcu jest Tonio a gdzie wiktuały? jak żyję nie widziałem takiej tępej pały Mówiłem weź dowód bo zapyta baba żeby nie twój ojciec bym ci dał po schabach Idę sam do sklepu wyjmujcie kieliszki a za te kłopoty zarządam podwyżki" Pobiegł Kamil Łódka na skróty przez lasy bo kibice mogli wykupić zapasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esen Re: Kuttin: skoki Adama nie są jeszcze perfekcyjn IP: *.tvp.pl 31.01.05, 10:01 Po jaką cholerę kolejne mistrzostwa Polski przed mistrzostwami świata? Widzę, że Adam musi walczyć nie tylko z rywalami, bo rodzimi działacze też mu chcą pokrzyżować szyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bardziej Re: Kuttin: skoki Adama nie są jeszcze perfekcyjn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 11:20 Gość portalu: esen napisał(a): > Po jaką cholerę kolejne mistrzostwa Polski przed mistrzostwami świata? Widzę, > że Adam musi walczyć nie tylko z rywalami, bo rodzimi działacze też mu chcą > pokrzyżować szyki. Powinien olać te MP, może w tedy goście ze związku by się zorientowali, że coś jest nie tak. Bo chyba sami do tego nie dojdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja olac MP, oac MS, pojechac do japonii!!!! IP: *.a.pppool.de 31.01.05, 13:56 puchar swiata- to wiecej niz MS. adam jest w formie. w tej chwili brakuje mu do ahonene 532 pktu. gdyby wygral 2x - byloby to 332. co jest do nadgonienia do konca sezonu..... ja kce adama w japoniiiiii.............. Odpowiedz Link Zgłoś