Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Toruń Ligą Stoi !

29.05.02, 00:48
    Bardzo często słychać ten komunał, słuchając, czy to czytajac li tylko treści
    wypowiadane przez kibiców klubu z Toruń.
    Po kolejnym tryumfie Tomasza Golloba w GP - "Toruń ligą stoi".
    Bracia lub Protas zdobywają Złoty kask lub tytuł IMP, zaraz podnosi
    się "zobaczymy w Lidze, Toruń wszak ligą stoi, mamy wymierne wyniki, możemy
    pokazać".
    Wreszcie, kolejny raz Bydgoszczanie przywoza medale ze świata, czy to w parach,
    czy drużynówce, czy indywidualne.
    Wciąż uporczywie powtarza się w Toruń: "My ligą panie stoim, po co nam takie
    mecyje?".
    Wypada się chyba nad czymś zastanowić. Toruń musi być chyba wielkim medalowym
    potentatem, skoro zatrzymuje gwiazdy, regularnie pojawiające się w Toruń, że
    wspomnę tylko o Kowaliku Mirosławie, gwiazdorze dekady lat 90tych i nie tylko,
    czy o niejakim Bajerskim Tomaszu, które swoją koncertową jazdą zapewniaja
    pewnie glorię i zaszczyty drużynie z miejscowości Toruń, zapominając, dla tego
    gradu medali w Lidze, o swoim talencie indywidualnym?
    Popatrzmy więc:
    Medale w DMP:
    Złoto: Apator-3 Polonia-6
    Srebro: Apator-2 Polonia-6
    Brąz:Apator-5 Polonia-9
    Zaraz, zaraz! To chyba jednak miejscowość Toruń nie stoi Ligą?! Skoro nawet
    wszeteczne Tyfusy z Tyfusowa, rozdrabniając swój talent na drobne w takim GP,
    potrafią zdobyć ponad 2 razy więcej medali od skoncentrowanych na Lidze i to od
    dziesięcioleci, krajowych gwiazdach z Toruń, czy można w ogóle mówic tak o
    Apatorze? CHYBA NIE...
    A może to bydgoskie masoństwo, klub krzywego koła albo zrzeszenie ruszających
    uszami coś zmajstrowało w tych tabelach?
    Widać dokładnie, gdzie są gwiazdy i prawdziwe talenty, a gdzie średniactwo i
    wyrobnictwo.
    Zawsze jednak możecie się pocieszyć, że w obecnym sezonie Apator zapewne odrobi
    trochę straconego dystansu do Polonii, wszak to główny kandydat na DMP, do tego
    krajowi zawodnicy z Toruń mają szansę dobrze wypaść w Grand Prix, gdzie nie ma
    za to nikogo z Bydgoszczy.
    Cała Bydgoszcz zazdrości osiągnięć ligowych i nie tylko, druzynie z Toruń.
    Apator ligą stoi.
    reggie
    Obserwuj wątek
      • Gość: darther jeszcze cię dupsko boli..?! IP: 217.168.133.* 29.05.02, 11:43
        ..reggie ty rasowy kibolu,opoko bydgoskich fanów , ty wieczna nadziejo na tytuł
        mistrza swiata (vide goolob, który miał w sumie dużo szczęsia w gp..bo gdyby
        nie upadek Karlssonana 3 -im okrażeniu to Gollobek w życiu by nie wszedł do
        finału..przypominam zapominalscy wyścig XXII.Adams, Gollob, Wiltshire,
        Karlsson (u)
        POPROSTU DUUUZZZOOO...SZCZĘSCIA!!!!!

...I QRWA WSZYSCY O TYM ZAPOMINAJA..A ON PIERDOLI O TYM ZE WYGRAŁ DZIĘKI
        UMIEJETNOŚCIOM..CIEKAWE JAKIE TO BĘDĄ TEŻ UMIEJETNOŚCI W CARDIFF JAK ZAWALI
        TURNIEJ..OCH..NIE ZAPOMNIAŁEM POWIE ZNOWU I RESZTA KLAKIERÓW ZA NIM ZE MIAŁ
        OSIOŁKI..I PRZEGRAŁ W SUMIE ZE SPRZĘTEM..

A TAK W OGÓLE TO JEŚLI CHCECIE WIEDZIEĆ KTO JEST MISTRZEM SWIATA..I URODZIŁ SIĘ
        PO TO ABY NIM BYĆ..TO PRZECZYTAJCIE WYPOWIEDZ OWEGO MISTRZA KTÓREMU GOLLOB MIMO
        JAKIŚ DROBNYCH ZWYCIĘSTW NIE DORASTA DO PIET...GOLLOB MA ZERO KLASY I PISZĘ TO
        PORAZ KOLEJNY..
        JEST TYPOWYM BYDGOSZCZANINEM Z TYPOWYMI KOMPLEKSAMI(DOŚĆ
        PROWINCJONALNYMI)..POPROSTU BRAK KLASY..

OTO WYPOWIEDZI PRAWDZIWEGO MISTRZA SWIATA-TONIEGO RICKARDSSONA:

Tony Rickardsson: "Mimo, że przegrałem czuję się szczęśliwy. Tomka na jego
        torze jest niezwykle trudno pokonać. Bydgoski turniej był bardzo ciężki, ale
        miło było mi się ścigać z Tomaszem i zobaczyć na mecie jego szczęśliwą twarz".

A OTO WYPOWIEDZ TEGO KTÓRY CHCIAŁBY NIM BYC A NIE BĘDZIĘ N I G D Y !!!

"W GP Norwegii w Hamar miałem duże problemy z motocyklami. Dzisiaj było lepiej,
        ale nie idealnie. Sprzęt był na czwórkę, podczas gdy motocykle rywali spisywały
        się na piątkę. Można powiedzieć, że wygrałem dzisiaj umiejętnościami"

W Hamar zawiodły mnie motocykle, dzisiaj też nie było z nimi najlepiej, dlatego
        myślę, że zadecydowały moje umiejętności - powiedział Tomasz Gollob,

CZYLI JESTEM NAJLEPSZY BO MAM NAJWIĘKSZE UMIEJETNOŚCI..CHOCIAZ RYWALE MIELI
        LEPSZY SPRZET..TO NIE MOGLI WYGRAĆ..BO JA JESTEM LEPSZY OD NICH TYLKO CZASAMI
        NIE MAM SPRZĘTU..

OCH....PANIE GOLLOB TAK MI PRZYKRO...

AHA..TAK DLA INFORMACJI NIE PISZE Z TORUNIA ..PISZĘ Z MIASTA DUŻO WIĘKSZĘGO NIŻ
        BYDGOSZCZ..(TO DLA TYCH ABY ZAMKNELI RYJE)
        • Gość: xkowal Re: jeszcze cię dupsko boli..?! IP: 158.75.19.* 29.05.02, 13:22
          Brawo dla reggiego za to ze bardzo komplesowo i fachowo przedstawil gdzie jest
          miejsce apatora na mapie polskiego speedwaya. A ze ten debil D cos tam cos tam
          nadal wierzy w swoich idoli typu Bajerski i Kowalik to jego zasrany problem.

A pisanie ze Bydgoszczanie maja ompleksy wobec torunia jest z lekka smieszne
          (kurwa bardzo smieszne) bo jest akurat o 180 stopni odwrotnie.
      • Gość: SDB Reggie przestan juz IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 13:24
        Zjezdzasz, zjezdzasz, zjezdzasz... Dolaczasz do trojki liderow forumowej
        bydgoszczy i rodzynka z torunia. Jestes cienki- po prostu cienki.
        • kardos Re: SDB ..... 30.05.02, 09:53
          ... cienkim chujem to
          cie stary zrobil
          troche prawdy i juz
          wymiekasz
          reggie napisal to
          co mysli wielu
          bydgoszczan tylko nie maja
          odwagi wypowiedziec sie
          glosno !!! /kardos
          • Gość: michu Re: SDB ..... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.05.02, 23:27
            kardos napisał(a):

> ... cienkim chujem to
            > cie stary zrobil
            > troche prawdy i juz
            > wymiekasz
            > reggie napisal to
            > co mysli wielu
            > bydgoszczan tylko nie maja
            > odwagi wypowiedziec sie
            > glosno !!! /kardos

chyba cos ci sie pomylilo palanciku nie chodzi o to ze nie maja odwagi tylko sa
            zbyt tepi zeby wymislic cos takiego jak reggie a ty jestes tego najlepszym
            przykladem

• kardos Re: michu buraczany toruniasku ... 02.06.02, 09:57
              ... lepiej idz do kasy
              apatorka i wplac ze 2 zl
              na tych pożal sie
              mistrzow polski
              moze nie spadna z ligi
              tępy ćwoku! /kardos
              • niussia82 Re: michu buraczany toruniasku ... 05.06.02, 18:51
                no proszę! :) Ilu ciekawych rzeczy mozna się tu dowiedziec... że np. torun jest
                wiekszy od Bydgoszczy!!! Tak, tak! To se okaże! Jesli nie juz się okazało!!! I
                tak się czasem zastanawiam czy Rickie ticki traktuje poważnie starty w
                Apatorze... te jego "niezawodne" maszyny!!! ;) Pozdrowenia dla kibiców DMP 2002!
                • reggie To także moja twórczość... 22.12.02, 17:37
                  ...zeby mi czasem gdzie w Bydgoszczy Artih noza w plecy nie wbił, za zyczliwe
                  przyjęcie Kowalika i Krzyżaniaka, przypominam swój wcześniejszy dorobek
                  twórczy, popełniony przy okazji jakiegoś ważnego meczu derbowego.
                  Idą święta, zebrało mi się na wspominki...
                  PS. teraz tytuł "Toruń ligą stoi" może okazac się proroczy;-))
                  Pzdr.
                  PPS. przed złośliwymi komentarzami pod moim skromnym adresem uprzejmie proszę o
                  wzięcie pod uwagę daty otwierającego postu.
      • Gość: krzyzak Re: Do kardosa IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.12.02, 18:19
        Kardos ! Leżysz pod kroplówka na seperatce czy jak?
        Chociaż byś zwyrodnialcze zyczenia kolegom z T złożył!
        Czekasz na pierwszy mecz?
        • reggie Re: Do + 22.12.02, 18:38
          Jezu, a czemu taka reakcja? Kardosa nie ma od wakacji zdaje się, czemu tak
          emocjonalnie wyjechałeś nagle?
          Masz dziś wenę, to o kroplówce dobre, dobre...
          • Gość: krzyzak Re: Do + IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.12.02, 23:41
            sorry ,ale zobaczyłem jego uspokajający nick.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka