Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lech Browary Kulczyk ?????

30.05.02, 14:49
    Jakoś sprawa ucichła a miały się toczyć jakieś rozmowy. Browary miały
    przyglądać się klubowi i rozszerzyć współpracę po awansie do I ligi. Podczas
    czatu z Baniakiem i Majchrzakiem ten drugi zapytany o ww powiedział "toczą się
    rozmowy, wspólnie zamierzamy zawojować ligę". Czy ktoś coś wie w tym temacie.
    Może ktoś z działu marketingu browarów czytuje forum to może by tak anonimowo
    chociaż dał jakieś info. Dlaczego wciąż nie można dogadać się z klubem?
    Przecież starych dzaiłaczy już nie ma?
    Obserwuj wątek
      • Gość: xxx Re: Lech Browary Kulczyk ????? IP: *.futuro.pl 30.05.02, 15:10
        Nie rozumiesz ze to nie chodzi o żadne dogadywanie się ani o działaczy. Po
        prostu browary wcale nie zamierzają wejśc w Lecha w jakiś znaczący sposób.
        Wszelkiego rodzaju uniki i tłumaczenia stosuja od kilki lat.
        • Gość: RAdost Re: Lech Browary Kulczyk ????? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.02, 16:26
          Maja polityke globalna - jak mowi pan Sudol(wrrr) sponsoruja "wszsytko i
          wszystkich" a najmniej chetnie angazuja sie w Wielkopolsce. A pamietacie jak
          Browary mialy budowac potege z meskiej koszykowki?? 10,5 Baket Club i co??
          PAn Sudol i Kwiatkowski chca miec widowisko...60 tysiecy na trybunach i final
          ligii mistrzow chyba...ale czy wtedy beda potrzebne Browary?? Niech sobie
          sponsoruja Bonka i warszawskie klubiki...ja wybieram Zwywca:) i jak porzadny
          dzialkowicz niezle z nim przesadzam:))) rowniez w wersji porter...Zywiec piwo
          godne Poznania jak brzmi slogan:)
      • Gość: plastic Re: Lech Browary Kulczyk ????? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 30.05.02, 17:53
        nawt mi sie nie chce pisac na "te" tematy... ile to juz razy dyskutowalismy o
        tym e-koledzy?? ;) "uwierze jak zobacze" i tyle
      • Gość: vivacee postaram dowiedzieć się u źródeł... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 30.05.02, 20:12
        tzn. od młodego Kulczyka.
        pzdr
        vivacee
        • Gość: plastic Re: postaram dowiedzieć się u źródeł... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 30.05.02, 21:20
          Gość portalu: vivacee napisał(a):

> tzn. od młodego Kulczyka.
          > pzdr
          > vivacee

spox. a juz przedstawiles mu sie? :p bo o ile pamietam nie kojarzyl cie. ale
          powodzenia i postaw mu cos zielonego( whatever: bir or...)
          • Gość: vivacee wiem... IP: *.cgs.poznan.pl 31.05.02, 00:02
            ostatnio jak dzwonił do mie Pluto i przedstawił się
            imieniem i nazwiskiem, to też nie wiedziałem o kogo chodzi...
            Sebastian zn mnie jako Adama, a nie jako vivacee
            pzdr
            viv
            • Gość: HSV Re: wiem... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 31.05.02, 09:10
              znajac Sebastianka to serdecznie oleje ten temat. Ale probuj dalej moze tatus
              kupi mu Lecha i on sie nim pobawi...
              • Gość: plastic Re: wiem... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 31.05.02, 09:39
                Gość portalu: HSV napisał(a):

> moze tatus kupi mu Lecha i on sie nim pobawi...

hehe :p
                • Gość: synalek Re: wiem... IP: *.demon.co.uk 01.06.02, 15:35
                  Panowie...
                  Czym zasluzylem na takie traktowanie...?
                  1. Tak naprawde nikt mnie z Was nie zna (chyba, ze sie myle i jakas mi bliska
                  osoba ukrywa sie pod jakims nickiem)
                  2. Calym sercem jestem z Lechem. Kiedy tylko moge, chodze na mecze, interesuje
                  sie sytuacja w klubie, rozmawiam z moim znajomym- M. Lipczynskim i staram sie
                  byc jak najbardziej na biezaco.
                  3. Nie traktujcie tego tak, jakbym sie chwaili, ale jesli juz mowilmy o tym,
                  ze sobie ta sprawe 'oleje', pochwale sie Wam, ze to dzieki moim staraniom
                  Kompania Piwowarska zainwestowala jakies pieniadze w NASZEGO LECHA.
                  4. Nadal staram sie dzialac lobbingowo na rzecz klubu. Spotykajac roznych
                  ludzi (ktorzy dzialaja w tzw. sferze biznesu)w calej Polsce zawsze opowiadam
                  im o tym, jaki w Poznaniu mamy wspanialy klub, jakich niesamowitych kibicow i
                  jaka swietlana przed nim przyszlosc.
                  5. Probuje namowic rozne podmioty gospodarcze do wspolpracy z LECHEM (nie bede
                  zdradzal jakie)
                  6. Jestem bardzo emocjonalnie zwiazany z Poznaniem i z Lechem i moj ojciec
                  rowniez ( ucinam wszelkie spekulacje odnosnie milosci do Warszawy )
                  7. Niestety latwo powiedziec: dlaczego nie zainwestuja w Lecha?
                  Odpowiedz jest taka, ze tej wielkosci firmy, maja ustalane plany marketingowe
                  na lata do przodu... popierane jest to zmudnymi badaniami marketingowymi,
                  znajomoscia rynku itd. dodatkowo dochodzi fakt, ze w Kompani Piwowarskiej
                  udzialy posiadaja South African Breweries i one rowniez decyduja o tym w co
                  beda pompowane ich pieniadze.

To by bylo na tyle. Obiecuje, ze nadal bede robil wszystko co w mojej mocy,
                  aby pomoc klubowi.
                  Pozdrawiam Was wszystkich, kibicow Lecha i pilki noznej ( i nie tylko :-))
                  Ps. Do zobaczenia na boisku Adam :-)
                  Ps2. Normalnie uzywam innego nicka, ale tak ostatnio zostalem ochszczony na
                  forum przez Vivacee :-). Osobiscie bardzo go nie lubie (nicka :-)) i bede
                  podpisywal sie inaczej
                  jeszcze raz pozdrawiam
                  S.K.
                  • Gość: vivacee do: Sebastiana K. IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 01.06.02, 21:06
                    Seba olej ten Londyn i wracaj do nas! Ostatnio jedziemy ze wszystkimi i powoli
                    nie mamy z kim grać. Tydzień temu graliśmy z jakąś morderczą ekipą na
                    Golęcinie, na pełnowymiarowym boisku i też z nimi pojechaliśmy...
                    Tak więc, olej królową i wracaj...
                    pzdr
                    vivacee

ps. pozdro od Nowaczyka
                    • Gość: S.K. Re: do: Sebastiana K. IP: *.demon.co.uk 02.06.02, 04:44
                      A znajdzie sie dla mnie miejsce w skladzie?
                      (bardzo bym sie cieszyl)
                      dzieki za pozdrowienia i do zobaczenia niedlugo w Poznaniu
                      (G.S.t.Q.)
                      ps. ta starucha obchodzi dzisiaj 50 rocznice panowania :-)))
                      ps2. jak zdrowie chlopakow obydwaj juz doszli do siebie po kontuzjach?
                      jesli mozesz pozdrow ich ode mnie
              • Gość: synalek Re: wiem... IP: *.demon.co.uk 01.06.02, 15:43
                Nie wiem za co ta niechec do mnie.
                Znamy sie?
                • Gość: plastic Re: wiem... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 01.06.02, 15:46
                  Gość portalu: synalek napisał(a):

> Nie wiem za co ta niechec do mnie.
                  > Znamy sie?

nie wiem skad wnioskujesz o niecheci do ciebie? jezeli jakies slowa obrazily
                  Ciebie to przepraszam. z checia zaprosilbym cie na browarka ale tych pewnie masz
                  dostatek ;)
                  pzdr
                  • Gość: synalek Re: wiem... IP: *.demon.co.uk 01.06.02, 15:54
                    ten post byl do HSV i nie naleze do obbrazalskich :-)
                    a na piwko z przyjemnoscia sie wybiore :-)
                    pozdrawiam
                    • Gość: plastic Re: wiem... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 01.06.02, 16:07
                      powtorze sie z innego postu o osobie niejakiego HSV "sa ludzie co maja w
                      naturze krytykowanie wszystkiego i wszystkich! zle by sie
                      czuli gdyby kogos nie....
                      najlepiej ich ignorowac"
                      ps.czasami sobie zartujemy(przynajmniej ja) ale nie mamy zlych intencji ;) ale
                      trzeba umiec zachowac umiar... pzdr
                      • Gość: S.K. Re: wiem... IP: *.demon.co.uk 01.06.02, 16:18
                        Dzieki bardzo za mile slowa.
                        A tak jak juz mowilem, do obrazalskich nie naleze i nie przejalem sie za
                        bardzo. Chcialem tylko moim wywodem sprostowac pare rzeczy. To chyba
                        naturalne :-). Poki co jak widzisz zmienilem nicka i wole byc znany pod
                        takim :-)
                        Pozdrawiam i milego ogladania mundialu!
                        S.K.
                        Ps.od paru miesiecy bacznie sledze Wasze poczynania na forum i jest to bardzo
                        ciekawe zrodlo informacji
                        • Gość: plastic Re: wiem... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 01.06.02, 16:36
                          jakbys mogl to wrzucaj na to forum jakies fresh info
                          z gory thanx
                          • Gość: plastic hehe IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 01.06.02, 16:38
                            przydalby sie jeszcze komentarz redakcji: a nie mowilismy...
                            ;)
                            • Gość: S.K. Re: hehe IP: *.demon.co.uk 01.06.02, 16:51
                              he he...
                              • Gość: HSV Re: hehe IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 01.06.02, 17:31
                                Witam slynnego Marcinkowca :) ! Mimo ze sie nie lubilismy serdecznie Ciebie
                                pozdrawiam! No i moze jeszcze Breborow.... A propos chodzenia na mecze to chyba
                                Ciebie ani razu nie widzialem, no i Twojego autka na parkingu. Ale nic to!
                                Pozdrawiam i do zobaczonka wna Sylwestra w Zakopcu ? :)
                                • Gość: S.K. Re: hehe IP: *.demon.co.uk 01.06.02, 17:42
                                  wybacz,ale nadal nie kojarze...
                                  • Gość: vivacee z tego co pamiętam to... IP: *.cgs.poznan.pl 03.06.02, 08:46
                                    kontuzjowani byli Krokus i Ruciu. Z ruciem jest z juz w miarę ok,
                                    krokus jedzie do Reichu na rekonstrukcję wiązadeł w kolanie. Jakby nie było
                                    2-3 lata ma z głowy :(.
                                    pzdr
                                    adam
                                    • Gość: S.K. Re: z tego co pamiętam to... IP: *.demon.co.uk 03.06.02, 15:26
                                      upsss... nie wiedzialem , ze tak powaznie...
                                      Na przyszlosc musimy grac ostroznie :-)
                                      Jesli mozesz, pozdrow ich prosze ode mnie i zycz powrotu do zdrowia
                                      pozdrawiam
                                      ps. wiec znajdzie sie dla mnie miejsce w skladzie ? :-)
                                      • Gość: vivacee o Ty łotrze... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 04.06.02, 00:03
                                        po trupach do celu?
                                        jak przyjedziesz to zadzwoń, wtedy pogadamy.
                                        miejsce ma pewno się znajdzie...
                                        pzdr
                                        Adam
                                        • Gość: S.K. Re: o Ty łotrze... IP: *.demon.co.uk 04.06.02, 12:26
                                          he he he... zle mnie zrozumiales!!!
                                          Moja gra i ich kontuzje nie maja nic wspolnego.
                                          poprostu ponawialem pytanie z poprzedniego posta.
                                          A dzisiaj kibicujmy NASZYM!!!
                                          POLSKA!!!
                                          • Gość: vivacee naprawdę mnie zawiedli... IP: *.cgs.poznan.pl 04.06.02, 15:37
                                            obstawiałem że dostaniemy 1:2...
                                            jak pech, to pech...
                                            pzdr
                                            Adam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka