Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

GŁOSOWANIE: zmarnowane talenty piłkarskie

IP: *.osh.deal.pl 01.09.01, 16:13
    przysyłajcie od 1 do 10 waszym zdaniem największe zmarnowane talenty piłkarskie,
    za 2 tygodnie podsumowanie, każda pozycja jest punktowana.

moje typy

1: CITKO Marek
    2: WILIMOWSKI Ernest
    3: NAWAŁKA Adam
    4: SAGANOWSKI Marek
    5: KOWALCZYK Wojciech
    6: WOJCIECHOWSKI Sławomir
    7: JUSKOWIAK Andrzej
    8: KAJRYS Krzysztof
    9: GÓRA Wilhelm (przedwojenny)
    10: GRACZ Mieczysław (tuż po wojnie)
    Obserwuj wątek
      • Gość: phillip Re: GŁOSOWANIE: zmarnowane talenty piłkarskie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.09.01, 16:20
        Moje typy
        1Ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        2Ryszard Staniek
        3Wojtek Kowalczyk
        4Marek Citko
        5Marek Saganowski
        6Maciej Terlecki
        7Marcin Szulik
        Skupiłem sie tylko na zawodnikach z ostatnich 10 lat
        phillip
      • Gość: the_foe Re: GŁOSOWANIE: zmarnowane talenty piłkarskie IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 16:53
        z WILIMOWSKIM nie przesadzaj, byl gwiazda, najpierw Polski a potem Rzeszy. Co
        do mnie najwiekszym straconym talentem ostatnich lat byl/jest Kowalczyk, troche
        Jusko. Jeszcze Tarasiewicz i troche Dziekanowski.
      • Gość: MP Re: GŁOSOWANIE: zmarnowane talenty piłkarskie IP: 158.143.171.* 01.09.01, 17:31
        1) Wojciech Kowalczyk
        2) Marek Citko
        3) Ryszard Staniek
        4) Slawomir Wojciechowski
        5) Krzysztof Warzycha (w reprezentacji)

• Gość: the_foe Re: GŁOSOWANIE: zmarnowane talenty piłkarskie IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 23:12
          Citko? nie przesadzaj!
      • Gość: PiS Re: GŁOSOWANIE: zmarnowane talenty piłkarskie IP: *.osh.deal.pl 03.09.01, 12:25
        1. Citko Marek
        2. Staniek Ryszard
        3. Juskowiak Andrzej
        • Gość: lexy Re: GŁOSOWANIE: zmarnowane talenty piłkarskie IP: *.satkabel.com.pl 03.09.01, 14:00
          1. Citko
          2. Citko
          3....i Citko
          • srubokret Re: GŁOSOWANIE: zmarnowane talenty piłkarskie 03.09.01, 14:09
            i ryszard czarnecki
            • Gość: buchbach Re: GŁOSOWANIE: zmarnowane talenty piłkarskie IP: *.csk.pl 03.09.01, 14:15
              oraz ja
              • zevs! Re: GŁOSOWANIE: zmarnowane talenty piłkarskie 03.09.01, 16:50
                1.Dariusz Marciniak -olbrzymi talent i potencjał- przegrał z wódą ( jak wielu
                innych przed nim i pewnie jeszcze kilku po..)
                2.Andrzej Rudy - rozmienił się na drobne
                a potem to Kowalczyk,Staniek.....
                Citko się trochę "zakręcił", ale jeżeli obudzi w sobie charakter to w dalszym
                ciągu ma szansę być wybitnym piłkarzem.
      • Gość: arek Re: GŁOSOWANIE: zmarnowane talenty piłkarskie IP: *.digital.co.uk 03.09.01, 16:55
        1. Wacław Pasternak
        2. Paweł Strzelecki
        3. Paweł Krok
        4. Grzegorz Bober
        5. Wojciech Kowalczyk
        6. Tomasz Urbanik
        7. Robert Winiarski
      • Gość: Robi Re: GŁOSOWANIE: zmarnowane talenty piłkarskie IP: *.waw.prokom.pl 03.09.01, 17:31
        1. Wojciech Kowalczyk
        2. Marek Citko
        3. Andrzej Rudy
        4. Ryszard Staniek
        5. Mirosław Pękala
        6. Dariusz Marciniak
        7. Jan Karaś
        8. Andrzej Buncol
        9. Sławomir Wojciechowski
        10. Krzysztof Bukalski
        • Gość: chrabel Re: GŁOSOWANIE: zmarnowane talenty piłkarskie IP: 10.0.0.* / 213.134.137.* 03.09.01, 19:10
          1. Citko
          2. Saganowski
          3. Terlecki
          4. Mięciel !!!!!!
      • Gość: RAIN Re: GŁOSOWANIE: zmarnowane talenty piłkarskie IP: *.family4.net 03.09.01, 19:18
        MAM NADZIEJE ZE ZARTUJECIE : Kowalczyk, Mieciel i Rysiu Staniek ;-)), jakie to
        talenty byly kiedykolwiek, bo cos przegapilem!
        • Gość: Obi Re: GŁOSOWANIE: zmarnowane talenty piłkarskie IP: 10.129.131.* / *.acn.pl 04.09.01, 00:47
          1. Dariusz Marciniak
          2. Wojciech Kowalczyk
          3. Grzegorz Mielcarski
          4. Dariusz Dziekanowski
          5. Ryszard Staniek
          6. Marek Citko
          7. Aleksander Kłak
          • Gość: relom Re: GŁOSOWANIE: zmarnowane talenty piłkarskie IP: 193.150.166.* 04.09.01, 09:53
            Rzeczywiscie tych talentow, to nie bylo zbyt wiele, ale jezeli juz to mysle, ze pilkarzem, ktory mogl
            osiagnac bardzo wiele byl Wojciech Kowalczyk. Nie jestem oryginalny, ale uwazam, ze inni pilkarze
            albo cos osiagneli, albo z talentem mieli niewiele wspolnego.
        • Gość: hen Re: GŁOSOWANIE: zmarnowane talenty piłkarskie IP: 156.17.85.* 04.09.01, 13:56
          Gość portalu: RAIN napisał(a):

> MAM NADZIEJE ZE ZARTUJECIE : Kowalczyk, jakie to
          > talenty byly kiedykolwiek, bo cos przegapilem!

Toś Misiek przegapił olimpiadę 92 i mecze pucharowe Legii w tamtym okresie.

• Gość: Slon Kosiorek Jerzy, Mszana Dolna, tuz po rewolucjii IP: *.jwri.osaka-u.ac.jp 04.09.01, 11:25
        Gral na skrzypcach.
        I byl najlepszym napastnikiem.
        Na weselu u Jozka, sam zaatakowal cala Mszane Gorna.
        • Gość: hen Re: Kosiorek Jerzy, Mszana Dolna, tuz po rewolucjii IP: 156.17.85.* 04.09.01, 13:54
          1. Citko!
          2. Kowalczyk
          3. Czerwiec
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka