Gość: lechita IP: *.pl 11.02.05, 21:28 PANOWIE CEL MACIE JASNY W TEJ RUNDZIE SPOOJNE UTZRYMANIE I OBRONA PUCHARU PP.!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lechita Lech Poznań leci do Turcji IP: *.pl 11.02.05, 21:29 PANOWIE CEL MACIE JASNY W TEJ RUNDZIE SPOKOJNE UTRZYMANIE I OBRONA PUCHARU PP.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damain Re: Lech Poznań leci do Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 23:32 mam malo prosbe do trenera Michniewicza!! dlaczego po wielu mekach z przestawieniem kolejorz na 442 chce zmieniac ustawienie mamy przecierz obecnie w skladzie pilkarzy do grania w 442 a dziki temu sysemowi wygralismy PP i SP!! to malo!! jeszcze postawienie Nawrocika na prawej flamce jest dla mnie do niczego!! jest to pilkarz o technice wrecz cudnej potrafi dryblowac niech chociasz gra na szpicy w tym smiesznym systemie!! i po co nam argentynczyk!! mamy juz mnustwo pilkarzy na srodek pomocy!! wydaje mi sie ze Trener powinien dobrze pomyslec nad zmianami w ustawieniu naszej ukochanej druzyny!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: link Re: Lech Poznań leci do Turcji IP: *.icpnet.pl 12.02.05, 00:08 Poco brac i opgrywać młodych. Fajnie brzmi akademia piłkarska znowu można gdzieś kase wysempic. Erdmana ogrywac toz to prawdziwy brylant kadry Lecha.Szkoda że tak mało osób towarzyszących. A gdzie Lipczyński Sołtys i reszta . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dik Re: Lech Poznań leci do Turcji IP: *.icpnet.pl 12.02.05, 00:10 * osób kadry szkoleniowej. Szanowny redaktorze jakim szkoleniowcem jest Erdman Do dzis nikt nie przedstawil jakimi kwalifikacjami dysponuje ten gość. Tajemniczy don pedro z Bułgarskiej Odpowiedz Link Zgłoś