Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lech Poznań leci do Turcji

IP: *.pl 11.02.05, 21:28
    PANOWIE CEL MACIE JASNY W TEJ RUNDZIE SPOOJNE UTZRYMANIE I OBRONA PUCHARU
    PP.!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: lechita Lech Poznań leci do Turcji IP: *.pl 11.02.05, 21:29
        PANOWIE CEL MACIE JASNY W TEJ RUNDZIE SPOKOJNE UTRZYMANIE I OBRONA PUCHARU
        PP.!!!
      • Gość: Damain Re: Lech Poznań leci do Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 23:32
        mam malo prosbe do trenera Michniewicza!! dlaczego po wielu mekach z
        przestawieniem kolejorz na 442 chce zmieniac ustawienie mamy przecierz obecnie
        w skladzie pilkarzy do grania w 442 a dziki temu sysemowi wygralismy PP i SP!!
        to malo!! jeszcze postawienie Nawrocika na prawej flamce jest dla mnie do
        niczego!! jest to pilkarz o technice wrecz cudnej potrafi dryblowac niech
        chociasz gra na szpicy w tym smiesznym systemie!! i po co nam argentynczyk!!
        mamy juz mnustwo pilkarzy na srodek pomocy!! wydaje mi sie ze Trener powinien
        dobrze pomyslec nad zmianami w ustawieniu naszej ukochanej druzyny!!
      • Gość: link Re: Lech Poznań leci do Turcji IP: *.icpnet.pl 12.02.05, 00:08
        Poco brac i opgrywać młodych. Fajnie brzmi akademia piłkarska znowu można
        gdzieś kase wysempic. Erdmana ogrywac toz to prawdziwy brylant kadry
        Lecha.Szkoda że tak mało osób towarzyszących. A gdzie Lipczyński Sołtys i
        reszta .
      • Gość: Dik Re: Lech Poznań leci do Turcji IP: *.icpnet.pl 12.02.05, 00:10
        * osób kadry szkoleniowej. Szanowny redaktorze jakim szkoleniowcem jest Erdman
        Do dzis nikt nie przedstawil jakimi kwalifikacjami dysponuje ten gość.
        Tajemniczy don pedro z Bułgarskiej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka