Gość: sed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 11:57 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaka Iverson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 12:03 Respekt dla tego pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd respekt i szacunek. on ma 1.80 wzrostu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 12:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wencel phi, tesz kiedys tyle zuciłem na podwurkó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 13:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sf poprostu oddaje duzo rzutów a trafia tylko 50%..-> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 12:24 ...rzadna mi to rewelacja...jakby cały zespół grał podemnie tez bym był tyle w stanie rzucic :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: poprostu oddaje duzo rzutów a trafia tylko 50 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 12:40 to super, na początek kup sobie słownik ortograficzny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koszykarz Re: poprostu oddaje duzo rzutów a trafia tylko 50 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 13:08 Grałeś kiedyś koszykówkę? Twoim zdaniem 50% to jest słaba skuteczność? Chyba nie wiesz co mówisz. Nie lubieIversona, bo nie przeważnie nie wie, kiedy poowienien rzyucać, a kiedy przestać, ale 17 na 36. Ogromny szacunek! Po pierwsze, to żaden zespoł nie mógłby gra na Ciebie, bo nie byłbyś w stanie dojść do piłki. Ty chyba nie wiesz jaka jest obrona w NBA i jak taki Iverson musi się narobic, żeby wyjść na pozycję i dostać piłkę. Denerwuje mnie takie gadanie. Gdybyś zawsze grał z 50% skutecznością to byś grał przynajmniej w ekstraklasie, a nie siedział przed komputerem i kręciłl nosem na Iversona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: poprostu oddaje duzo rzutów a trafia tylko 50 IP: *.cti.us.edu.pl 14.02.05, 11:00 Zauwaz, ze wykonywal 27 rzutow osobistych, a wiec przy wielu niecelnych byl tez faulowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flojd "tylko 50%" ... Ale znawca, he he he IP: *.dyn.optonline.net 18.02.05, 04:08 Facet zielonego pojęcia nie ma o koszykówce. 50% to mają czasem środkowi, ale oni rzucają spod kosza. Tak normalnie to bardzo wysoka skuteczność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peeter Iversen czy Iverson?? może trochę konsekwencji? IP: *.pl / 80.53.136.* 13.02.05, 15:52 czy autor artykułu mógłby ustalić jedną obowiązującą wersję nazwiska koszykarza?? przynajmniej na potrzeby każdej kolejnej publikacji.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieomylny Re: Iversen czy Iverson?? może trochę konsekwencj IP: 80.72.38.* 13.02.05, 16:15 Z tego forum wynika, że wszyscy fani koszykówki to ortograficzni analfabeci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bialq ad. "Iversen", nie warto czytac IP: *.labs.wmid.amu.edu.pl 16.02.05, 12:27 Peeter, zagladasz tu dla koszykowki, czy by pochwalic sie znajomoscia nazwisk tak egzotycznych koszykarzy jak AI? A moze naprawde nie byles pewien o kogo chodzi? :/ Ja nawet nie zwroiclbym na to uwagi, ale niektorzy maja za duzo czasu i malo pomyslow na jego wypelnienie. Lepiej juz chyba nawet pograc w NBA Jam (chociaz, moze jestes za mlody, by takie starocie pamietac). Mam nadzieje, ze wiecej nie bede tracil czasu na odpisywanie na tak, delikatnie mowiac, nie na temat komentarz :) BTW, ciekawe ile bledow widzisz w moim komentarzu ;) Przepraszam, byc moze Cie to drazni, ale mature z polskiego dawno temu juz pisalem :P Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszmit NBA - 60 punktów Iversona 13.02.05, 16:17 tak gwoli scislosci - czerwona latarnia Centralnej Dywizji zespol Bucks ma na konice 20 zwyciestw !!!! autor moglby zwrocic uwage o kim pisze !! 10 zwyciestw na koncie maja Jastrzebie z Atlanty ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: NBA - 60 punktów Iversona IP: *.stacje.agora.pl 18.02.05, 09:38 Mylisz sie kolego, ostatnim zespolem w dywizji centralne sa Milwakuee Bucks. Od tego sezonu jest 6 dywizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lampe Ja też gram w NBA ale rzucam 120 punktów w meczu IP: *.lublin.mm.pl 13.02.05, 16:54 Odpowiedz Link Zgłoś
raccuch Kto to jest ten 'Lampego'? 13.02.05, 17:03 Co chwile o nim pisza, a ja nie wiem kto to jest, nie znam kolesia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobas13 NBA - 60 punktów Iversona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 18:19 prawie jak MJ.TO JUŻ JEST WYNIK.SZKODA,ŻE DENIS JUZ NIE GRA.MOGLIBY RYWALIZOWAĆ NIE TYLKO W ILOŚCI TATUAŻY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michas Re: NBA - 60 punktów Iversona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 09:16 Iverson jest najlepszy Iver rulez Odpowiedz Link Zgłoś