Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

NBA - 60 punktów Iversona

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 11:57
    Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: kaka Iverson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 12:03
        Respekt dla tego pana.
        • Gość: swerd respekt i szacunek. on ma 1.80 wzrostu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 12:45
          • Gość: wencel phi, tesz kiedys tyle zuciłem na podwurkó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 13:35
      • Gość: sf poprostu oddaje duzo rzutów a trafia tylko 50%..-> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 12:24
        ...rzadna mi to rewelacja...jakby cały zespół grał podemnie tez bym był tyle w
        stanie rzucic :P
        • Gość: chris Re: poprostu oddaje duzo rzutów a trafia tylko 50 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 12:40
          to super, na początek kup sobie słownik ortograficzny
        • Gość: koszykarz Re: poprostu oddaje duzo rzutów a trafia tylko 50 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 13:08
          Grałeś kiedyś koszykówkę? Twoim zdaniem 50% to jest słaba skuteczność? Chyba
          nie wiesz co mówisz. Nie lubieIversona, bo nie przeważnie nie wie, kiedy
          poowienien rzyucać, a kiedy przestać, ale 17 na 36. Ogromny szacunek! Po
          pierwsze, to żaden zespoł nie mógłby gra na Ciebie, bo nie byłbyś w stanie
          dojść do piłki. Ty chyba nie wiesz jaka jest obrona w NBA i jak taki Iverson
          musi się narobic, żeby wyjść na pozycję i dostać piłkę. Denerwuje mnie takie
          gadanie. Gdybyś zawsze grał z 50% skutecznością to byś grał przynajmniej w
          ekstraklasie, a nie siedział przed komputerem i kręciłl nosem na Iversona.
        • Gość: ada Re: poprostu oddaje duzo rzutów a trafia tylko 50 IP: *.cti.us.edu.pl 14.02.05, 11:00
          Zauwaz, ze wykonywal 27 rzutow osobistych, a wiec przy wielu niecelnych byl tez
          faulowany.
        • Gość: flojd "tylko 50%" ... Ale znawca, he he he IP: *.dyn.optonline.net 18.02.05, 04:08
          Facet zielonego pojęcia nie ma o koszykówce. 50% to mają czasem środkowi, ale oni rzucają spod kosza. Tak normalnie to bardzo wysoka skuteczność.
      • Gość: Peeter Iversen czy Iverson?? może trochę konsekwencji? IP: *.pl / 80.53.136.* 13.02.05, 15:52
        czy autor artykułu mógłby ustalić jedną obowiązującą wersję nazwiska koszykarza?? przynajmniej na potrzeby każdej kolejnej publikacji....
        • Gość: nieomylny Re: Iversen czy Iverson?? może trochę konsekwencj IP: 80.72.38.* 13.02.05, 16:15
          Z tego forum wynika, że wszyscy fani koszykówki to ortograficzni analfabeci.
        • Gość: bialq ad. "Iversen", nie warto czytac IP: *.labs.wmid.amu.edu.pl 16.02.05, 12:27
          Peeter, zagladasz tu dla koszykowki, czy by pochwalic sie znajomoscia nazwisk
          tak egzotycznych koszykarzy jak AI? A moze naprawde nie byles pewien o kogo
          chodzi? :/ Ja nawet nie zwroiclbym na to uwagi, ale niektorzy maja za duzo czasu
          i malo pomyslow na jego wypelnienie. Lepiej juz chyba nawet pograc w NBA Jam
          (chociaz, moze jestes za mlody, by takie starocie pamietac).
          Mam nadzieje, ze wiecej nie bede tracil czasu na odpisywanie na tak, delikatnie
          mowiac, nie na temat komentarz :)
          BTW, ciekawe ile bledow widzisz w moim komentarzu ;) Przepraszam, byc moze Cie
          to drazni, ale mature z polskiego dawno temu juz pisalem :P
      • mariuszmit NBA - 60 punktów Iversona 13.02.05, 16:17
        tak gwoli scislosci - czerwona latarnia Centralnej Dywizji zespol Bucks ma na konice 20 zwyciestw !!!! autor moglby zwrocic uwage o kim pisze !! 10 zwyciestw na koncie maja Jastrzebie z Atlanty ...
        • Gość: Kuba Re: NBA - 60 punktów Iversona IP: *.stacje.agora.pl 18.02.05, 09:38
          Mylisz sie kolego, ostatnim zespolem w dywizji centralne sa Milwakuee Bucks. Od
          tego sezonu jest 6 dywizji.
      • Gość: Lampe Ja też gram w NBA ale rzucam 120 punktów w meczu IP: *.lublin.mm.pl 13.02.05, 16:54
      • raccuch Kto to jest ten 'Lampego'? 13.02.05, 17:03
        Co chwile o nim pisza, a ja nie wiem kto to jest, nie znam kolesia.
      • Gość: bobas13 NBA - 60 punktów Iversona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 18:19
        prawie jak MJ.TO JUŻ JEST WYNIK.SZKODA,ŻE DENIS JUZ NIE GRA.MOGLIBY RYWALIZOWAĆ
        NIE
        TYLKO W ILOŚCI TATUAŻY.
        • Gość: Michas Re: NBA - 60 punktów Iversona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 09:16
          Iverson jest najlepszy Iver rulez

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka