Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

POLSAT odebrał mi życie!!!!!!!!!

IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.01, 00:00
    qrde jestem zła bardzo zła
    wqrwiona
    polsat już reklamuje swój dekoder
    mają zamiar zakodować mecze World Cup 2002 w Korei i Japonii!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    to już mnie przerasta
    TVP się nie postarała
    Obserwuj wątek
      • Gość: martino Re: POLSAT odebrał mi życie!!!!!!!!! IP: 217.97.51.* 26.06.01, 00:00
        Cała nadzieja w Eurosporcie i i komentatorach.
        • Gość: LEON Re: POLSAT odebrał mi życie!!!!!!!!! IP: *.tk.krakow.pl 27.06.01, 00:00
          To jest kpina w bialy dzie z kibicow.Jesli Polacy sie nie awansuja to nie
          zobaczymy zadnego meczu na zywo!!
      • Gość: k_rzyzak Re: POLSAT odebrał mi życie!!!!!!!!! IP: *.torun.dialup.inetia.pl 27.06.01, 18:29
        Gość portalu: pacyfa napisał(a):

> qrde jestem zła bardzo zła
        > wqrwiona
        > polsat już reklamuje swój dekoder
        > mają zamiar zakodować mecze World Cup 2002 w Korei i Japonii!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        > to już mnie przerasta
        > TVP się nie postarała

nie mogą zakodować, tego rodzaju transmisje MUSZA być przekazywane bez kodu!!!

• Gość: Marian Re: POLSAT odebrał mi życie!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.01, 22:39
          Ale jak będziecie ględzić to zakodują i już
        • Gość: :-( Re: POLSAT odebrał mi życie!!!!!!!!! IP: *.mimuw.edu.pl 28.06.01, 08:53
          Gość portalu: k_rzyzak napisał(a):

> Gość portalu: pacyfa napisał(a):
          >
          > > qrde jestem zła bardzo zła
          > > wqrwiona
          > > polsat już reklamuje swój dekoder
          > > mają zamiar zakodować mecze World Cup 2002 w Korei i Japonii!!!!!!!!!!!!!!
          > !!!!
          > > to już mnie przerasta
          > > TVP się nie postarała
          >
          >
          > nie mogą zakodować, tego rodzaju transmisje MUSZA być przekazywane bez kodu!!!
          >
          >

qrfa, musza ale tylko naszej reprezentacji!!!!!!!!!
          to skandal, nikt mi nie powie ze solorz nie moze w godzinach u nas porannych
          puszczac transmisji na Polsacie albo TV4. Ten pajac chce zarobic na dekoderach.
          Pewnie na czas Mistrzostw zablokuja mozliwosc wycofania sie z zakupu po uplywie
          miesiaca, ustala minimalny czas uslugi na conajmniej pol roku!

ps: niezle sie ubawilem jak Polsat reklamowal "darmowy internet". Tak samo
          darmowy jak w TPSA, bo "BEZ ABONAMENTU" to ze trzeba placic za impulsy, to sprawa
          drugorzedna. Po co mowic ludziom, niech korzystaja przez miesiac nonstop, a
          pozniej bedzie placz i zgrzytanie zebow
      • lukaszl Re: nie martw sie 28.06.01, 08:27
        to chyba nie jest tak ze po prostu sobie polsat zakoduje taka impreze.
        sa jakies chyba przepisy ze w takich wypadkach kazdy ma prawo ogladac
        reprezentacje, oby!
        pozdrawiam
        • Gość: :-(((( Re: nie martw sie IP: *.mimuw.edu.pl 28.06.01, 09:00
          lukaszl napisał(a):

> to chyba nie jest tak ze po prostu sobie polsat zakoduje taka impreze.
          > sa jakies chyba przepisy ze w takich wypadkach kazdy ma prawo ogladac
          > reprezentacje, oby!
          > pozdrawiam

mi sama reprezentacja nie wystarcza! czemu np. mam nie miec prawa emocjonowac sie
          meczami Francji, Argentyny czy Portugalii?

jak Solorz chce kase to niech zrobi kolejna edycje Dwoch Swiatow z seksem na
          zywo - na pewno zarobi o wiele wiecej!!!

• Gość: Ant Re: Telewizja Polska S.A IP: 195.82.183.* 28.06.01, 09:02
          To już jest kpina, żeby polski kibic nie mógł nic obejrzeć w telewizji
          publicznej. Zabrali nam (sprzedajną) ligę, Ligę Mistrzów, a teraz próbują zabrać
          Mistrzostwa Europy!!! Nie wyobrażam sobie mistrzostw spędzonych na słuchaniu
          studia S13. Chyba będzie trzeba kupić jakąś antenę, odbierającą CT1, CT2, albo
          CT Nova!!!!!!!!!
      • Gość: pacyfka Re: POLSAT odebrał mi życie!!!!!!!!! IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 12:11
        już wiem - jedyna moja nadzieja to pub koło mojej chaty gdzie mogłam oglądać na
        żywo mecze reprezentacji w eliminacjach
        tylko nie będę tam kurka chodzić dwa razy dziennie...
        pozdrawiam was ludzie
        3majmy się
        • Gość: Jano Re: POLSAT Smierdzi IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.06.01, 14:17
          To najgorszy kanal w polsce.
          Podrabiaja wszystkie lepsze programy i robia z nich
          taka tandete ze nawet zwiastuny tych programow mnie
          zniechecaja do telewizji (dla niedomyslnych: Zyciowa
          szansa- z "wkrętem" Ibiszem, i oczywiscie 2 swiaty) no
          i te audiotele... Ja jestem za boikotem tych ich
          nedznych dekoderow. nie dam im zarobic aby przez
          miesiac poogladac mecze. Cos sie wymysli :))))
          Mam ten caly polsat w ....
          • Gość: Tiges Re: POLSAT Smierdzi IP: 195.205.101.* 29.06.01, 14:24
            mam nadzieje ze na ct1, ct2 i eurosporcie beda mecze to oleje durny polsat
      • Gość: Gregor Re: POLSAT odebrał mi życie!!!!!!!!! IP: *.supernet.com.pl 29.06.01, 14:31
        Spokojnie są jeszcze stacje zagraniczne na TV SAT. Ostatnio odkryłem taką jedną
        z Ukrainy (:-o), która transmitowała ligę włoską. Szczerze mówiąc polski
        komentarz pana Szpakowskiego, czy innych nie jest wart takich emocji.
        pzdr
      • Gość: Schewa Re: POLSAT odebrał mi życie!!!!!!!!! IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 29.06.01, 14:41
        Też mam tą telewizję - CTB.A MŚ będę glądał na Eurosporcie i RaiUno jeśli tam
        też będą pokazywać.Zobaczymy, może coś się zmieni ( na lepsze) przez ten rok.
        Pzdr.
        • Gość: MŚ 2002 Re: POLSAT odebrał mi życie!!!!!!!!! IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 29.06.01, 15:00
          kurwa..
          polsat pierdolony byl bedzie i jest
          a pozatym niemozna kodowac meczow mistrzostw swiata i europy, te mecze musza
          byc pokazywane tylko w stacjach o krajowym zasiegu
          ale byloby przejebane gdyby mozna bylo ogladac mecze tylko polakow,
          bo co bedzie ja odpadniemy (niedaj Boże)w fazie grupowej ?
          najciekawsze mecze oraz finał bedą zakodowane ?
          naszczęśćie jest jeszcze cos takiego jak eurosport, wiec chuba jakoś będzie
          tylo że TVP to kurw bo wolą polski boks zawodowy(?), czy pana Małysza niż
          reprezentacje Polski i mistrzostwa świata.
          • Gość: Marian Re: POLSAT odebrał mi życie!!!!!!!!! IP: 195.205.4.* 29.06.01, 15:45
            Skieruj złość na TVP a nie na Polsat, debilu.
            • Gość: debil Re: POLSAT odebrał mi życie!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.01, 18:34
              ta, jasne. A co ma piernik do wiatraka?
              jak polszmat kupil to ma normalnie pokazywac.

a jak nie to sie jeszcze moga zdziwic jak kibice zaczna w calym kraju demolowac
              punkty sprzedazy ich dekoderow!!!
      • Gość: Hollow Re: POLSAT odebrał mi życie!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.01, 19:55
        Nie przesadzajcie . Nie ma obawy . Polsat bedzie pokazywal mecze . Niektorzy powinni sie
        nieco wyluzowac albo pojsc pobiegac .
        • foxy_lady Re: POLSAT odebrał mi życie!!!!!!!!! 06.09.01, 23:54
          Gość portalu: Hollow napisał(a):

> Nie przesadzajcie . Nie ma obawy . Polsat bedzie pokazywal mecze . Niektorzy po
          > winni sie
          > nieco wyluzowac albo pojsc pobiegac .

pobiegałam
          no i nie wyszło
          a taki optymista z ciebie był
          no i polsat koduje, ale z nigo świnia!!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka