Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

rydzyki ..rydzyki..

06.06.02, 14:48
    I co rydzyki z Rydzykowa. Ten wasz apatorek w porownaniu z POLONIĄ to ostatnie łajzy.
    Ale nie martwcie sie i ty darther tez nie rozpaczaj. Żartowałem, nie spadniecie z ligi choć na pierwsza czworke
    szans nie macie.
    Obserwuj wątek
      • reggie Re: rydzyki ..rydzyki.. 06.06.02, 18:22
        Zobaczymy, co pokażą na Sportowej. I jak zaprezentuje się ulubieniec widowni
        nie tylko w Toruń, niejaki Kowalik Mirosław. Wszak notuje on kolejny sezon
        życia... Co tu dużo mówić. Ligowiec z niego, ze hej...
        Oby tylko nie unieśli się honorem, a nasi nie zlekceważyli rywala, jesli w
        derbach można kogoś lekceważyć.
        Inaczej małe baciki na 100%.
        • Gość: Sektor Re: rydzyki ..rydzyki.. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 23:49
          To Rydzyk pasjonuje sie zuzlem? Uwazajcie tyfusy,bo podobno polonia chce go
          zakontraktowac. buhahahahaha
          • reggie Re: rydzyki ..rydzyki.. 07.06.02, 18:44
            Wiesz, nie masz tzw. wyczucia sytuacji sektor. Po co Polonii, która jeszcze nie
            przegrała, ma w swoim składzie 3 uczestników GP, potrzebny jest Ojciec Dyrektor?
            Za to Apator, klub cienko przędzący, legitymujący się wiadomym bilansem,
            którego niektórzy zawodnicy mogą spędzić w ciupie następnych kilka sezonów, ten
            ma dopiero problemy kadrowe.
            Dlatego, to chyba Apator kontraktuje Xiędza Wielebnego? Nawet ma blisko na
            stadion, wsiada w 26, przesiadka na 11, no i jest na Okręznej.
            Potem z różańcem między blokami, pacholęta podszczypnie, co to w miejscowej
            szkole przy stadionie nauki pobierają, wsiądzie na motor i Allelluja i Zawsze
            do Przodu!
            Nie pomyślałes o tym? To ci dopiero.
            • kardos Re: rydzyki ..rydzyki.. 08.06.02, 14:48
              to sektor wogole
              ma czym myslec Reggie? /kardos
      • Gość: Vils Re: rydzyki ..rydzyki.. IP: 212.81.150.* 25.06.02, 10:08
        Od kilku lat nie ma mnie w Polsce, ale widze, ze nazwa Rydzykowo trzyma sie
        dobrze.
        Tradycja nie ginie.
        • Gość: darther Re: rydzyki ..rydzyki.. IP: 217.168.133.* 25.06.02, 11:12
          ..i dobrze ze cie nie ma..tyfusiku na obczyznie..pewnie juz list gonczy za toba
          wyslali
          • Gość: Vils Re: rydzyki ..rydzyki.. IP: 212.81.165.* 25.06.02, 15:47
            Gość portalu: darther napisał(a):

> ..i dobrze ze cie nie ma..tyfusiku na obczyznie..pewnie juz list gonczy za toba
            > wyslali

Ty darther z Rydzykowa i nie podziwiasz waszgo idola, ojca dyrektora???
            Pewikiem dlatego jestes na wygnaniu, popros o list zelazny, jedz do Rydzygrodu,
            blagaj na kolanach ojca R. o wybaczenie, wplac cos na Radio M., to pozwola ci
            wrocic.

• Gość: darther Re: rydzyki ..rydzyki.. IP: 217.168.133.* 25.06.02, 15:55
              ...nie powtarzaj się ..tylko dalej zmywaj garnki za marne euro..i sie pospiesz
              bo zrobia ci z du.. jesień średniowiecza..to na tyle..
              aha..,i lepiej nie wchodz już na to forum..bo zalatuje starym klopsem..
              • Gość: Vils Re: rydzyki ..rydzyki.. IP: 212.81.151.* 26.06.02, 21:06
                Gość portalu: darther napisał(a):

> ..tylko dalej zmywaj garnki za marne euro

Garnkow nie zmywalem tu nigdy. Od 2 lat pracuje w duzej firmie.
                A i te euro wcale nie takie marne.
                • darther Re: rydzyki ..rydzyki.. 27.06.02, 11:24
                  To co napisałeś poniżej:

Ty darther z Rydzykowa i nie podziwiasz waszgo idola, ojca
                  dyrektora???
                  Pewikiem dlatego jestes na wygnaniu, popros o list zelazny,
                  jedz do Rydzygrodu,
                  blagaj na kolanach ojca R. o wybaczenie, wplac cos na Radio
                  M., to pozwola ci
                  wrocic.

...OKRUTNIE ZALATUJE WLASNIE ZMYWANIEM GARNKÓW..NIE ROZUMIEM CO MA SPEEDWAY DO
                  R.M. ORAZ O.RYDZYKA..NIC..JEDYNIE BRAK ARGUMENTÓW I ZDOLNOŚCI INTELEKTUALNYCH
                  CHYBA ZMUSZA CIE DO CZEPIANIA SIE W.W.Napisz coś co moze byc tematem dyskusji
                  żużlowej a nie społeczno- religijnej..pomyliłeś forum..ot,co.
                  • Gość: Vils Re: rydzyki ..rydzyki.. IP: 212.81.151.* 28.06.02, 12:16
                    darther napisał(a):

> Napisz coś co moze byc tematem dyskusji
                    > żużlowej a nie społeczno- religijnej..pomyliłeś forum..ot,co.

A pisze to dardher, najwiekszy wiesniak w calym Rydzykowie. Jestem na tym forum
                    dopiero od kiku dni a juz widzialem kilka watkow zalozonych przez ciebie tylko po
                    to, by obrazac Bydgoszcz i kibicow Polonii.
                    Przeczytaj na pocztku swoje texty a jak sam zmadrzejsz, to wtedy mozesz zaczac
                    pouczac innych.
                    • darther Re: rydzyki ..rydzyki.. 28.06.02, 15:20
                      posłuchaj koles..daj spokoj z taka gadką..tracisz moj cenny czas..albo
                      dyskutujemy ..albo pieprzysz na tematy nie związane z żużlem..poczytaj dobrze
                      to zauwazysz kto kogo obraża i najeżdza..np.niejaka gocha i jej mąz czyli
                      heart..jakiś vlis..obciach na maxa..NAPISAŁEŚ MI OD SIEBIE W POPRZEDNIM WATKU
                      BARDZO SYMPATYCZNIE..POZWOLISZ...JAK DLA MNIE TY I HEART..JESTESCIE DWÓJKĄ
                      NAJWIEKSZYCH BĘCWAŁÓW JAKICH TO FORUM SIE DOCZEKAŁO..KWESTIONUJESZ MOJĄ WIEDZĘ
                      NA TEMAT ŻUZLA KOLEGO...NIE OSMIESZAJ SIE ...JESLI SPRAWDZISZ MOJE POSTY
                      DOKŁADNIE..TO DOWIESZ SIE RZECZY O KTÓRYCH TWOJA ZAKUTA PAŁA W ŻYCIU NIE
                      SŁYSZAŁA..I SŁYSZEC NIE BĘDZIE,,WIĘC LEPIEJ MNIE UWAŻNIE CZYTAJ(JESLI POTRAFISZ)
                      TAAK..MAM MISJĘ..BEDE KAGANKIEM PRAWDY I SWIATŁA ROZSWIETLAJĄCYM PONURE I
                      CIEMNE PÓLMÓZGI TYCH DWÓCH PALANTÓW..
                      • reggie Re: rydzyki ..rydzyki.. 28.06.02, 15:24
                        Eeee, od razu kagankiem, bądź gwiazdą na nieboskłonie ich skołatanych umysłów,
                        oświetlaj im drogę do jedynej słusznej i prawdzxiwej prawdy, prawdy oświeconej,
                        objawionej, z duchem świętym, allelluja, bydgoskie owieczki, allelluja!
                        • darther Re: rydzyki ..rydzyki.. 28.06.02, 15:33
                          ..o taak skołatani to oni są...bedę ich pasł..polu prawdy ....BYDGOSKIE
                          OWIECZKI...KAPITALNE..!!!!.WIDZICIE ,WASZ MIASTOWY KOLEŚ WYMYŚLIŁ DLA WAS FAJNĄ
                          KSYWKĘ..HEART+VILS=BYDGOSKIE OWIECZKI!!!
        • darther Re: rydzyki ..rydzyki.. 28.06.02, 15:28
          Gość portalu: Vils napisał(a):

> Od kilku lat nie ma mnie w Polsce, ale widze, ze nazwa Rydzykowo trzyma sie
          > dobrze.
          > Tradycja nie ginie.

TO JEST TWÓJ PIERWSZY POST ....I JEŚLI DOBRZE WIDZĘ TO ZACZĄŁEŚ TY OD OBRAŻANIA
          KIBICÓW TORUŃSKICH WOŁKU ZBOZOWY..WIEC NIE PITOL ŻE TO JA OBRAŻAM KIBOLI
          BYDGOSKICH..

A TERAZ TWÓJ DRUGI POST:

Ty darther z Rydzykowa i nie podziwiasz waszgo idola, ojca dyrektora???
          Pewikiem dlatego jestes na wygnaniu, popros o list zelazny, jedz do Rydzygrodu,
          blagaj na kolanach ojca R. o wybaczenie, wplac cos na Radio M., to pozwola ci
          wrocic.

JAK WIDAĆ DALEJ W TYM SAMYM STYLU..WIĘC GDZIE TUTAJ WG CIEBIE DYSKUSJA ZUZLOWA..A
          PRZYPOMINAM TO SĄ TWOJE PIERWSZE DWA POSTY..OD KTÓRYCH DECYDUJE DYSKUSJA..
          !!!
          TAK SIE ZASTANAWIAM..JESTEŚ OBOK HEARTA..NAJWIĘKSZYM DEKLEM JAKIEGO SPOTKAŁEM NA
          TYM FORUM..MASZ DO MNIE PRETENSJE A SAM ZACZYNASZ DYSKUTOWANIE I WYMIANE POGLĄDÓW
          OD OBRAŻANIA KIBICÓW TORUŃSKICH....

WALNIJCIE SIEE W GŁOWE ..NAJLEPIEJ HEART PRZYŁÓZ CZYMŚ CIĘŻKIM TEMU NA
          OBCZYŹNIE..A TOBIE HEART..TO CHYBA JA WALNE..!!

P.S...I JAK TU SIE NIE DENERWOWAĆ..!!..:)
          • Gość: heart Re: rydzyki ..rydzyki.. IP: *.pl / 10.0.1.* 28.06.02, 20:50
            darther napisał(a):

>
            > TO JEST TWÓJ PIERWSZY POST ....I JEŚLI DOBRZE WIDZĘ TO ZACZĄŁEŚ TY OD OBRAŻANIA
            >
            > KIBICÓW TORUŃSKICH WOŁKU ZBOZOWY..WIEC NIE PITOL ŻE TO JA OBRAŻAM KIBOLI
            > BYDGOSKICH..
            >

> A TERAZ TWÓJ DRUGI POST:
            >
            > >
            > JAK WIDAĆ DALEJ W TYM SAMYM STYLU..WIĘC GDZIE TUTAJ WG CIEBIE DYSKUSJA ZUZLOWA.
            > .A
            > PRZYPOMINAM TO SĄ TWOJE PIERWSZE DWA POSTY..OD KTÓRYCH DECYDUJE DYSKUSJA..
            > !!!
            > TAK SIE ZASTANAWIAM..JESTEŚ OBOK HEARTA..NAJWIĘKSZYM DEKLEM JAKIEGO SPOTKAŁEM N
            > A
            > TYM FORUM

> WALNIJCIE SIEE W GŁOWE ..NAJLEPIEJ HEART PRZYŁÓZ CZYMŚ CIĘŻKIM TEMU NA
            > OBCZYŹNIE..A TOBIE HEART..TO CHYBA JA WALNE..!!

Walić to ty sobie możesz ....(chyba to lubisz?!)
            Tobie juz ktoś walnął (przy porodzie pięlęgniarka zamiast w tyłek trzepnęła cię
            w główkę i STAŁO SIĘ!!!).

Mała torunska gnido,zakompleksiała aż do bólu - znasz przysłowie : madrzejszy
            powinien ustąpić głupszemu. Skoro ja ci ustepuję : to kim ty jesteś?????.
            Odwoływanie sie do mnie ("dyskutowałeś z VILS'em ?!?) upewnia ,mnie robalu że
            trafiłem cie celnie.

p.s.
            czy ty zawsze musisz wykorzystywać komputer szkolny lub w pracy? nie wstyd ci?!?!

• darther [...] 01.07.02, 15:44
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: Vils [...] IP: 212.81.167.* 29.06.02, 13:13
            • kardos [...] 29.06.02, 17:37
              • Gość: moby [...] IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 23:21
                • Gość: xkowal [...] IP: *.nash01.tn.comcast.net 02.07.02, 09:25
                  • reggie Re: rydzyki ..rydzyki.. 02.07.02, 09:42
                    Aby tak się stało, musimy tylko przegrać we Wrocławiu. Ile głowek z toruń
                    będzie zwróconych w nasza stronę. Prosimy was, prosimy... Wygrajcie, bedziemy
                    mieli znowu derby... Heh, miła perspektywa, kibice apatora z nadziejami
                    wpatrzeni w Polonię.
      • Gość: Blonda badziewiaki z bydgoszcz IP: 217.97.134.* 02.07.02, 10:19
        towarzycho wzajemnej nienawisci. nie ma co sie dziwic psedo grafomanom i
        niedorobionym bezmozgowcom z bydgoszcz. wielkie wspolczucie normalnym kibicom,
        ze maja takich badziewiakow wsrod siebie.
        rydzyk czy ciemniak to to samo, dolozyc jeszcze was i wyslac w podroz bez
        powrotu.
        odzew bedzie na pewno extra grafomansko-badziewiakowy, czy nie bydgoszcz?!
        • Gość: artih rydzyki z rydzykowa IP: *.save.pl 02.07.02, 10:49
          Oj Blonda do twojego miernego toruńskiego poziomu az trudno sie znizyc -
          rozgoryczona po klęsce w bydgoszczy swojego arcyteamu ... ha ha wlasnie po to
          warto wygrywac derby tak wysoko ... ha ha.

Reggie - czy czegos ci ta sytuacja nie przypomina (toruniaskow wpatrzonych i
          kibicujacych Polonii) ???
          Czy aby nie jakiegos fuksiarskiego tytulu DMP ???
          • Gość: Blonda badziewiaki z bydgoszcz IP: 217.97.134.* 02.07.02, 10:56
            Gość portalu: artih napisał(a):

> Oj Blonda do twojego miernego toruńskiego poziomu az trudno sie znizyc -
            > rozgoryczona po klęsce w bydgoszczy swojego arcyteamu ... ha ha wlasnie po to
            > warto wygrywac derby tak wysoko ... ha ha.

Nie zniżaj się bezmóżdżku, niżej niż jesteś już przecież nie można.

• kardos [...] 02.07.02, 19:52
              • reggie Re: badziewiaki z torunia 02.07.02, 23:05
                I zagarnia mój pomysł z nieodmienianiem nazwy Toruń - jestes do tego nieuczciwa
                dobra kobieto.
                Airth - jasne ,że tak, mogliśmy równie dobrze przegrać z Atlasem, zresztą tak
                jak obecnie. Tylko, że wtedy bedzie larum, że się podłozyliśmy.
                atlas to bardzo silna i wyrównana drużyna z uczestnikami GP, uczestnikiem IMS
                Juniorów, do tego byłym IMP i obecnym MIMP. Jeżdżą u siebie jeszcze.
                Każdy wynik jest możliwy, ludzie z toruń, to tylko sport, nie miejcie do nas
                pretensji jakby co...
                • darther jesli ... 02.07.02, 23:35
                  ..polonia przegra we wrocku..to bedzie WSTYD reggie ..to bedzie wstyd..kto ma
                  tam robic punkty,,krzyżak..jedrzejak..czy może dados..to są jedni z lepszych
                  elegantów powiatowych(och..skradłem ci tą nazwę..ależ..mi sie ona
                  podoba..pycha..)..TAKŻE NIE MA O CZYM MÓWIC..JESLI PRZEGRACIE TO BEDZIE
                  (PRZYNAJMNIEJ DLA MNIE)K O M P R O M I T A C J A !!!!!!!
              • Gość: Blonda [...] IP: 217.97.134.* 03.07.02, 08:40
                • Gość: artih rydzyki ... rydzyki IP: *.save.pl 03.07.02, 12:18
                  Oj Blonda spaliłaś ... Kardosa chyba nie da się podrobić.

A głupią dupą jesteś faktycznie ... gówno wiesz o żużlu a zajmujesz głos
                  bamberko !
                  • Gość: Blonda [...] IP: 217.97.134.* 03.07.02, 12:45
                    • reggie Re: rydzyki z bydgoszcz 03.07.02, 19:57
                      Jędrzejak to solidny ligowiec, na swoim torze stać go na niejedna niespodziankę.
                      Dados - klasa, uczestnik i medalista IMSJ, równa ligowa forma, młodość i upór.
                      Krzyżak - walczy o zatracona gdzieś reputację, nieobliczalny, zdolny wygrać z
                      najlepszymi, szczególne w Toruniu i we wroclawiu.
                      Richardsson - młodośc, żywiołowość, technika, jest w stanie uzyskać 8-10 punktów
                      Hancock - wiadomo, były IMS, uczestnik GP, klasa sama w sobie.
                      Słaboń - duuuzo lepszy od Umińskiego, porównywalny z Robackim, pewny punkt.
                      Bogińczuk - IMPJ, coraz bardziej objeżdżony w lidze.

Jest to więc skład bardzo dobry, jeżdżący u siebie, ma w swoich szeregach sporo
                      bardzo dobrych zawodników, do tego walczy o pierwszą czwórkę, premie i
                      splendor, a jazda z Polonią Bydgoszcz zawsze mobilizuje pozostałe zespoły -
                      zasada bij mistrza, a wiadomo kto nim jest, bedzie obowiązywała we Wroclawiu.
                      Każdy wynik jest możliwy, nie możemy przekreslac Polonii za porazkę w tym
                      mieście, to jest tylko sport...
                      • Gość: Blonda [...] IP: 217.97.134.* 04.07.02, 07:58
                        • Gość: artih Re: rydzyki z bydgoszcz IP: *.save.pl 04.07.02, 10:23
                          Reggie - tak naprawdę to myślę, że Polonia powinna spokojnie wygrać we
                          Wrocławiu (jakieś 49-41, 50-40) ale będę kibicował Sparciakom !!!

Blonda nie wysilaj się tak z tymi prostymi tekstami bo
                          Ci oczy przy sraniu pękną i dopiero będzie ubaw ... szmato !
                          • Gość: Blonda [...] IP: 217.97.134.* 04.07.02, 11:20
                            • Gość: SDB Re: rydzyki z bydgoszcz IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.07.02, 12:12
                              Blonda zamierzasz pisac cos kiedys tutaj o zuzlu? Bo jak nie to splywaj stad.
                              • Gość: Blonda Re: rydzyki z bydgoszcz IP: 217.97.134.* 04.07.02, 13:06
                                Gość portalu: SDB napisał(a):

> Blonda zamierzasz pisac cos kiedys tutaj o zuzlu? Bo jak nie to splywaj stad.

Gdybyś poczytał wszystkie posty to zobaczyłbyś, że tu nie tylko o żużlu gadają a
                                także buzgają.
                                No ale faktycznie jest tu przewaga żużla więc też napiszę. Myślę, że
                                najwybitniejszy mieszkaniec bydoszcz, tomek z gollobów, będzie w pierwszej ósemce
                                GP Szwecji. Po prostu znowu przekombinuje z wymianą motorków.
                                Uważam też, że niestety poloNiusia wygra we wrocku i apatorek na dobre pożegana
                                się z pierwszą czwórką.
                                • darther Re: rydzyki z bydgoszcz 04.07.02, 17:51
                                  ..ojjjoj..blonda..dopieklas artihowi i kardosowi(..zresztą..dobrze.hehe..)..ale
                                  co ty za bzdury wygadujesz..przeciez jesli polonia wygra ..to szanse apatora
                                  wzrastają..a nie odwrotnie..no co jest z toba maleńka cosik sie tobie
                                  pomyliło..:)
                                  • reggie Re: rydzyki z bydgoszcz 04.07.02, 18:16
                                    Właśnie, coś się tej małej pomyliło. Odwrotnie, kochana, odwrotnie...
                                    • Gość: Blonda Re: rydzyki z bydgoszcz IP: 217.97.134.* 05.07.02, 08:04
                                      Nooo, peewnie, że odwrotnie.
                                      Sprawdzałam jedynie czujność prawdziwych, a jakże, kibiców.
                                      Bądźcie nadal czujni, Blonda będzie się przyglądać.
                                      Też lubię żużel ale nie lubię kiboli-głuptaków, a niektórych z bydgoszcz o to
                                      posądzam (z toruń zresztą także).
                                      Pozdrawiam "prawdziwków"
                                      • kardos [...] 05.07.02, 09:07
                                        • Gość: Blonda [...] IP: 217.97.134.* 05.07.02, 11:07
                                          • kardos [...] 06.07.02, 18:03
                                            • Gość: Blonda [...] IP: 217.97.134.* 08.07.02, 11:25
                                              • Gość: artih Re: rydzyk, he he kadrosek-badziewiak IP: *.save.pl 10.07.02, 11:16
                                                No piękna rozmowa - piękna.

Wiem Kardos, że i tak nie posłuchasz ale ... daj sobie spokuj z szarpidrutem z
                                                tej wiochy.

Jak to się mówi ... nie rusz gówna bo Cię ... ha ha !
                                                • Gość: Blonda Re: rydzyk, he he kadrosek-badziewiak IP: 217.97.134.* 11.07.02, 08:35
                                                  Gość portalu: artih napisał(a):

> Jak to się mówi ... nie rusz gówna bo Cię ... ha ha !

To dlaczego miły artihu ruszyłeś się sam.
                                                  Nie czujesz jak śmierdzi?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka