Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Fan-klub Jacka Gmocha

IP: *.tpnet.pl / *.interklub.pl 07.06.02, 00:26
    Zakładam fan - klub Jacka Gmocha. Uważąm, że jest on rewelacją tego mundialu.
    Dla jego nieziemskich komentarzy warto oglądać mecze i świetne omówienia
    najważniejszych sytuacji z meczu. Aby zostać członkiem fan-klubu należy wpisać
    jakiś tekst Jacka. Bez wpisu też można się wpisywać, ale zostaje się tylko
    sympatykiem fan-klubu.
    Spośród niezliczonych tekstów wybrałem jakżę odkrywczy komentarz Jacka do
    składu drużyny Japonii w meczu przeciwko Belgii.
    -Tu w środku pola mają Japończycy rączego Suzuki, przydałby im się jeszcze
    Mitsubishi, ach to by była gratka.
    Obserwuj wątek
      • Gość: real Re: Fan-klub Jacka Gmocha IP: *.chello.pl / *.chello.pl 07.06.02, 00:39
        Gość portalu: Skrzypek napisał(a):

> Zakładam fan - klub Jacka Gmocha. Uważąm, że jest on rewelacją tego mundialu.
        > Dla jego nieziemskich komentarzy warto oglądać mecze i świetne omówienia
        > najważniejszych sytuacji z meczu. Aby zostać członkiem fan-klubu należy wpisać
        > jakiś tekst Jacka. Bez wpisu też można się wpisywać, ale zostaje się tylko
        > sympatykiem fan-klubu.
        > Spośród niezliczonych tekstów wybrałem jakżę odkrywczy komentarz Jacka do
        > składu drużyny Japonii w meczu przeciwko Belgii.
        > -Tu w środku pola mają Japończycy rączego Suzuki, przydałby im się jeszcze
        > Mitsubishi, ach to by była gratka.

O meczu Urugwaj-Francja
        "Oo bardzo dobrze, tzw udaje greka, wyjść do przodu, sześciu zawodników, dwóch
        zawodników, pogoda nie była taka zła, biegają jakby ich paraliżowało, Barthez
        ładnie mówi nie widzę, dajcie mi zobaczyc piłkę, aczkolwiek ma ubytki. "
        TO CO ZACYTOWAŁEM POWYŻEJ JEST CIĄGŁĄ, POWTARZAM CIĄGŁĄ, WYPOWIEDZIĄ NASZEGO
        ZŁOTOUSTEGO. TEŻ CHCEM DO KLUBU !!!!!!!!!!!!!
        pzdr
      • Gość: sen2 Re: Fan-klub Jacka Gmocha IP: *.gdynia.mtl.pl 07.06.02, 01:05
        nie wiem z czego sie smiejecie, pan gmoch pokazuje klase w kazdej wypowiedzi
        widac ze zna jezyki, nie to co niektorzy komentatorzy, oto dowod:
        "Penaltiego na pewno nie było." albo: "Pilkarze saudi arabii" :))
        jednak poczciwosc p jacka wywoluje u mnie oprocz salw smiechu rowniez szczera
        sympatie
        pozdrawiam
      • Gość: lesny Re: Fan-klub Jacka Gmocha IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 03:12
        Chce do Klubu!!!
        omówienie meczu irlandia - niemcy
        (o Micku McCarthym): a to, proszę, to nie jest trener, tylko coach, wiec jak na
        coacha przystało ma krótkie spodenki...
        poza tym te jego "naukawe" analizy - koleś sie marnuje!
        Gmoch jest zajebisty, leje z każdego jego tekstu. koleś ma takie poczucie
        humoru ze nie mam pytań. Gmoch zamiast szpaka i innych patałachów!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka