Gość: Kałużny IP: *.reset.net.pl 07.06.02, 21:44 Wypierdalaj z ta kurwa Italią kurwiszonie Huja sie na tym wszyscy znacie, nawet jakby co to i tak Polska a nie kurwa jakies inne kraje, wypierdalaj tyle ci powiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tuli_pan Re: Wypierdalaj z tą Italią 07.06.02, 21:50 Gość portalu: Kałużny napisał(a): > Wypierdalaj z ta kurwa Italią kurwiszonie > Huja sie na tym wszyscy znacie, nawet jakby co to i tak Polska a nie kurwa > jakies inne kraje, wypierdalaj tyle ci powiem. odpowiedz "prawdziwego" kibica, kibicuje Polakom z calego serca i wypowiedzialem sie o ich szansach w watkach o naszej druzynie, a to ze kibicuje Wlochom to tylko ze dlatego ze dla mnie nie skoncza sie te mistrzostwa gdy Polska odpadnie, bede kobicowal nadal wlochom a poza tym nie pij tyle idioto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pas1 Re: Wypierdalaj z tą Italią IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.06.02, 22:02 > > kibicuje Polakom z calego serca i wypowiedzialem sie o ich szansach w watkach > o > naszej druzynie, a to ze kibicuje Wlochom to tylko ze dlatego ze dla mnie nie > skoncza sie te mistrzostwa gdy Polska odpadnie, bede kobicowal nadal wlochom > Tego to on nie zrozumie. Zbyt długie zdania, zbyt wyszukane słownictwo. GS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kałzuny Re: Wypierdalaj z tą Italią IP: *.reset.net.pl 07.06.02, 22:04 To kibicuj kurwa, a najlepiej wypierdalaj od razu do Włoch b otam jest twoje miejsce, i wszystkich podobnych do ciebie pedałów którzy sprzedali Polske tylko dlatego że nie jest mistrzem świata I wy się kurwa z Klose smiejecie leszczyki, sami jesteście zdrajcami jak on i wielu innych zajebanych skurwieli którzy reprezentują inne kraje a mogli nasz,Radziński,Wosz,Klose itd. Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: Wypierdalaj z tą Italią 07.06.02, 22:08 Gość portalu: Kałzuny napisał(a): > To kibicuj kurwa, a najlepiej wypierdalaj od razu do Włoch b otam jest twoje > miejsce, i wszystkich podobnych do ciebie pedałów którzy sprzedali Polske tylko > > dlatego że nie jest mistrzem świata > I wy się kurwa z Klose smiejecie leszczyki, sami jesteście zdrajcami jak on i > wielu innych zajebanych skurwieli którzy reprezentują inne kraje a mogli > nasz,Radziński,Wosz,Klose itd. noooooo..za takich kibicow jak ty to pewnie nie mozna sie wstydzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kataryna Re: Wypierdalaj z tą Italią IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 22:14 Ja też kibicuję Włochom (zaraz po Polsce) i co, wyrzucisz mnie stąd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cenzor Re: Wypierdalaj z tą Italią IP: *.sn.g.bonet.se 07.06.02, 22:24 Kałużny nie pij denaturatu ja po meczu Polski z Koreą musiałem wziąść wolne (to był obciach). Przecież to parodia co oni wyczyniali na boisku kibicuj tandecie jak chcesz ale nie musisz używać takich przekleństw. Skoro Polska drużyna na takich kibiców to nic dziwnego, że tak gra. Viva Italia Odpowiedz Link Zgłoś