Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lewis-Tyson

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 20:21
    Na kogo stawiacie??
    Obserwuj wątek
      • Gość: vivacee Lewis bt. IP: *.cgs.poznan.pl 08.06.02, 23:24
        .
        • Gość: canemuto no to... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.06.02, 09:35
          ...zgodnie z planem. ale, ale - czyzby ktos sie ucywilizowal???

wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=870180&dzial=010400

pozdro.
          • Gość: vivacee zagadka... IP: *.cgs.poznan.pl 09.06.02, 09:58
            kto z naszych znajomych jako jeden z pierwszych składał
            gratulacje Lewisowi?
            pzdr
            vivacee
            • Gość: P.B Re: zagadka... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.02, 11:43
              Gość portalu: vivacee napisał(a):

> kto z naszych znajomych jako jeden z pierwszych składał
              > gratulacje Lewisowi?
              > pzdr
              > vivacee

Tak, byłeś pierwszy, ja byłem delikatnie mowiąc za Tysonem, no i nie udalo się.
              • Gość: jabade Re: zagadka... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 09.06.02, 12:07
                ciekawe czy CROMM zdazyl juz wrocic z walki do Polski...?!
                • Gość: grzeda Re: Walka... IP: *.wsb.poznan.pl 10.06.02, 08:39
                  ... była całkiem niezła, choć osobiście liczyłem na Mike'a. Gdyby tak dalej
                  walczył jak w 1. rundzie... Najlepsze jednak były te komentarze tego gościa co
                  był w studiu obok Szaranowicza: "...obrona Tysona jest jak śmierdząca dworcowa
                  knajpa..." , czy "...jeśli Tyson się teraz podniesie to będzie największy cud
                  od zmartwychwstania Łazarza..." , albo "..jego porażka wydaje się być
                  nieunikniona jak zmarszczki po 60-tce... Tyson przegrywa z kretesem..." na to
                  pada odp Szaranowicza: "Tyson przegrywa ze zmarszczkami..." Ale
                  jaja;))))))))))))))))

Kto oglądał walkę na żywo to widział (bo w retransmisjach tego nie pokazali),
                  jak po walce Tyson pocałował matkę Lewisa, jak dziękował na ringu Lewisowi za
                  to, że pozwolił mu walczyć i jak mu otarł -Tyson- Lewisowi obtarty
                  policzek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  Co oni z nim zrobili??????????????

Pozdr
                  • Gość: klaifert Re: Walka... IP: 213.17.225.* 10.06.02, 09:42
                    tyson to mu podziekowal za to ze lennox go nie zabil chyba. nie jestem
                    przyzwyczajony do ogladania obitego ryjka mike'a, ale chyba czas sie zaczac
                    przyzwyczajac. dobra walka moim zdaniem, a godny podkreslenia jest kunszt
                    lewisa. pelen spokoj i te dlugie ramiona.
                    pzdr
      • Gość: komarny Re: Lewis-Tyson IP: *.pi.tpsa.pl / 172.16.2.* 11.06.02, 19:22
        Chyba wygra Lewis.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka