Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ENGEL O PAULECIE - ON NIC NIE POKAZAŁ......

IP: *.devs.futuro.pl 10.06.02, 20:58
    engel na pytanie jak ocenia wystep paulety odpowiedzial, ze pauleta nic
    specjalnego nie pokazal...
    bez komentarza......
    Obserwuj wątek
      • Gość: mwg Re: ENGEL O PAULECIE - ON NIC NIE POKAZAŁ...... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 21:04
        Gość portalu: golek napisał(a):

> engel na pytanie jak ocenia wystep paulety odpowiedzial, ze pauleta nic
        > specjalnego nie pokazal...
        > bez komentarza......

Rzeczywiście, przy tej masakrze jaką pokazała drużyna Engela wyczyny najlepszych
        portugalskich zawodników to pestka.
      • Gość: Tytus Re: ENGEL O PAULECIE - ON NIC NIE POKAZAŁ...... IP: *.otenet.gr 10.06.02, 21:08
        To moze Pauleta pozyczy nam te swoje gole, albo jeszcze lepiej niech wynikiem
        zamienimy z Portugalia! Ah ta TEORIA!
      • Gość: bart Re: ENGEL O PAULECIE - ON NIC NIE POKAZAŁ...... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 21:12
        HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA
        Qrna tak naprawde powiedzial ??? czy moze to jest jakis zart, jesli nie to chyba
        ta wypowiedzia ten p........y bufon skompromitowal sie do reszty
      • Gość: Lisek Re: ENGEL O PAULECIE - ON NIC NIE POKAZAŁ...... IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 10.06.02, 21:27
        Jka bym mógł to bym wpierdolil Engelowi za to, że jest skurwiałym burakiem i
        bufonem.
        Jakby przed mundialem powiedział ze jedziemy tam zeby probowac wyjsc z grupy to
        nic by sie nie stalo, ale ten cwel zapowiadal medale ...
        Zreszta nigdy nie lubilem warszawiaczkow cwaniaczkow.
      • Gość: kataryna Re: ENGEL O PAULECIE - ON NIC NIE POKAZAŁ...... IP: *.ipartners.pl 10.06.02, 21:33
        Gość portalu: golek napisał(a):

> engel na pytanie jak ocenia wystep paulety odpowiedzial, ze pauleta nic
        > specjalnego nie pokazal...
        > bez komentarza......

Nie wierzę, że tak powiedział. Nikt nie jest aż takim idiotą.

• Gość: golek Re: ENGEL O PAULECIE - ON NIC NIE POKAZAŁ...... IP: *.devs.futuro.pl 10.06.02, 22:27
          zrodlo: canal + godz 21.00
      • Gość: obi. Re: ENGEL O PAULECIE - ON NIC NIE POKAZAŁ...... IP: *.acn.pl / 10.134.129.* 10.06.02, 22:34
        Qrwa, ten facet powinien iść do więzienia! Ale niestety, będzie za grube
        pieniądze dalej "prowadził" reprezentację...

Pozdr
      • Gość: papa Re: ENGEL O PAULECIE - ON NIC NIE POKAZAŁ...... IP: *.ipartner.com.pl 10.06.02, 22:42
        Co za pokolenie? Przecierz p. Engel powiedzial to w kontekscie dokonan naszej
        obrony. Pauteta nie w formie starczyl niestety na nasza dawniej (tez niestety)
        stalowa obrone. Wszyscy przyzwyczajili sie lacznie z pomoca do polskiej
        podwojnej obrony i tu klapa. Glowny powod kleski. No i czywiscie eksperymenty w
        stylu Zuraw. Posluchal sie cholera kibicow i "doradcow" co by uzyskac zgnily
        kompromis. Burdel czyli demokracja to dobra jest moze do rzadzenia panstwem
        (sami pomyslodawcy okreslali ja jako najgorszy sposob sprawowania wladzy).
      • Gość: Jaś I ma rację IP: *.216-194-7-97.nyc.ny.metconnect.net 11.06.02, 05:21
        Kryszałowicz był znacznie lepszy.
        To że strzelił bramki nic nie znaczy. Kiedyś Salenko strzelił 5 i co z tego.
        Obiektywnie trzeba powiedzieć, że do czasu załamania sie obrony po drugiej
        bramce, spotkanie było wyrównane, a nawet z przewagą Polaków.
        • Gość: Porter Re: I ma rację IP: *.polbox.pl / *.orion.pl 11.06.02, 08:40
          Gość portalu: Jaś napisał(a):

> Kryszałowicz był znacznie lepszy.
          > To że strzelił bramki nic nie znaczy. Kiedyś Salenko strzelił 5 i co z tego.
          > Obiektywnie trzeba powiedzieć, że do czasu załamania sie obrony po drugiej
          > bramce, spotkanie było wyrównane, a nawet z przewagą Polaków.

A jak to wygladalo w stwarzanych sytuacjach? Ile sytuacji bramkowych stworzyli
          nasi przy stanie 0:1, a ile Portugalczycy? Obejrzalem mecz jeszcze raz -
          masochizm po prostu i wyszlo mi ze my stworzylismy jedna niebezpieczna sytuacje
          (ale faulujac bramkarza, bez tego nie bylo zadnej grozby, dosrodkowanie wpadlo mu
          prosto w rece) a Portugalczycy trzy. Ponadto sedzia nie wyrzucil Hajty z boiska -
          a powinien. I niech mi tu nikt nie pieprzy, ze wszyscy tak graja. Ja takiego
          wejscia na tych mistrzostwach jeszcze nie widzialem.

• Gość: Jaś Re: I ma rację IP: *.216-194-7-69.nyc.ny.metconnect.net 11.06.02, 16:10
            Ja zeż obejrzałem to drugi raz. Winę za porażkę ponosi Obrona i Olisadebe,
            który nie podawał innym, albo podawał w ekwiliristyczny sposób, żeby sie
            pokazać i tracił tym piłkę.
            Kryszałowicza doceniłem po obejrzeniu meczu drugi raz.
            Ten facet już mi zaimponował paroma technicznie strzelonymi bramkami w
            eliminacjach. były po prostu mistrzowskie. Ciekawe, że po tych bramkach polscy
            dziennikarze nie piali z zachwytu, a wynoszą na niebiosa Pauletę, który grał
            prostacko, a udało mu sie strzelić bramki.
        • robgoblin Oczywiście, że ma rację 11.06.02, 12:00
          Pauleta nie musiał niczego pokazywać. Najprostszy zwód na świecie i nasi
          stoperzy już są gdzieś obok, pogwizdują, gapią się na laski na trybunach.
          Żewłakow z Koźmińskim rozwiązują krzyżówki, defensywny pomocnik Aro Bąk
          zastanawia się czy jest neandertalczykiem czy może jeszcze małpą. Dudzio
          pogłaska piłkę w przelocie i nagle jesteśmy 4 do tyłu ...
          • Gość: Kirk Re: Oczywiście, że ma rację IP: *.tele2.pl 11.06.02, 12:06
            robgoblin napisał(a):

> Pauleta nie musiał niczego pokazywać. Najprostszy zwód na świecie i nasi
            > stoperzy już są gdzieś obok, pogwizdują, gapią się na laski na trybunach.
            > Żewłakow z Koźmińskim rozwiązują krzyżówki, defensywny pomocnik Aro Bąk
            > zastanawia się czy jest neandertalczykiem czy może jeszcze małpą. Dudzio
            > pogłaska piłkę w przelocie i nagle jesteśmy 4 do tyłu ...

Podoba mi sie ten opis, tak wlasnie bylo :))))
            Dodam jeszcze, ze hajto przez caly mecz zastanawial sie czy moze zostac dobrym
            chirurgiem badz egzekutorem dlugow po zakonczeniu kariery.
      • Gość: klops niektórym nieźle pokiełbasiło się w głowach! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.06.02, 12:02
        ja pierdolę najpierw piszecie że Portugalia grała w chodzonego i puknęła nas
        tylko 4:0 bo mogła bez problemu wyżej a teraz jak Engel powiedział coś takiego
        to wieszacie na nim psy?

śmiem twierdzić że jakby nawet żewłak dostał takie podania na wolne pole to by
        strzelił 3 gole! pauleta NIE MUSIAŁ nic pokazywać. to nie były gole cudnej
        urody.
        • Gość: klops Re: niektórym nieźle pokiełbasiło się w głowach! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.06.02, 12:05
          zapomniałem dodać że przy tak biernej postawie bramkarza. gdyby bronił friedel
          albo rustu to pauleta miałby problemy ze zdobyciem jednej bramki a co dopiero
          trzech
        • kola Re: niektórym nieźle pokiełbasiło się w głowach! 11.06.02, 16:18
          ..wazne, ze byuy - zyczyubym sobie zeby takie 'nic' pokazau engel z caua jego
          zauosna ekipa..
      • Gość: x-pert Re: ENGEL O PAULECIE - ON NIC NIE POKAZAŁ...... IP: *.pl 11.06.02, 16:22
        oczywiscie , on tylko pokazal jak zdobywa sie bramki tez mi
        wielka rzecz engel zdobywal bramki jak byl maly teraz jest
        duzy i glupoty mu nie w glowie.
      • Gość: wojsal Re: ENGEL O PAULECIE - ON NIC NIE POKAZAŁ...... IP: *.skok.pl 11.06.02, 17:42
        I ma racje Engel.
        W koncu kazdy potrafi strzelic gdy jest 10
        metrow od bramki i ma albo slabego bramkarza przed soba
        albo pusta bramke.

WOJSAL
        • Gość: arco Re: ENGEL O PAULECIE - ON NIC NIE POKAZAŁ...... IP: *.tnt6.st-petersburg.fl.da.uu.net 11.06.02, 17:45
          Z tym kazdym to nie tak, bo czy Hajto, Swierszczu, Zewlakow lubktos z tych asow
          bylby w stanie to zrobic? Watpliwe.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka