Gość: golek IP: *.devs.futuro.pl 10.06.02, 20:58 engel na pytanie jak ocenia wystep paulety odpowiedzial, ze pauleta nic specjalnego nie pokazal... bez komentarza...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mwg Re: ENGEL O PAULECIE - ON NIC NIE POKAZAŁ...... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 21:04 Gość portalu: golek napisał(a): > engel na pytanie jak ocenia wystep paulety odpowiedzial, ze pauleta nic > specjalnego nie pokazal... > bez komentarza...... Rzeczywiście, przy tej masakrze jaką pokazała drużyna Engela wyczyny najlepszych portugalskich zawodników to pestka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Re: ENGEL O PAULECIE - ON NIC NIE POKAZAŁ...... IP: *.otenet.gr 10.06.02, 21:08 To moze Pauleta pozyczy nam te swoje gole, albo jeszcze lepiej niech wynikiem zamienimy z Portugalia! Ah ta TEORIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: ENGEL O PAULECIE - ON NIC NIE POKAZAŁ...... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 21:12 HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA Qrna tak naprawde powiedzial ??? czy moze to jest jakis zart, jesli nie to chyba ta wypowiedzia ten p........y bufon skompromitowal sie do reszty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek Re: ENGEL O PAULECIE - ON NIC NIE POKAZAŁ...... IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 10.06.02, 21:27 Jka bym mógł to bym wpierdolil Engelowi za to, że jest skurwiałym burakiem i bufonem. Jakby przed mundialem powiedział ze jedziemy tam zeby probowac wyjsc z grupy to nic by sie nie stalo, ale ten cwel zapowiadal medale ... Zreszta nigdy nie lubilem warszawiaczkow cwaniaczkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kataryna Re: ENGEL O PAULECIE - ON NIC NIE POKAZAŁ...... IP: *.ipartners.pl 10.06.02, 21:33 Gość portalu: golek napisał(a): > engel na pytanie jak ocenia wystep paulety odpowiedzial, ze pauleta nic > specjalnego nie pokazal... > bez komentarza...... Nie wierzę, że tak powiedział. Nikt nie jest aż takim idiotą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golek Re: ENGEL O PAULECIE - ON NIC NIE POKAZAŁ...... IP: *.devs.futuro.pl 10.06.02, 22:27 zrodlo: canal + godz 21.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi. Re: ENGEL O PAULECIE - ON NIC NIE POKAZAŁ...... IP: *.acn.pl / 10.134.129.* 10.06.02, 22:34 Qrwa, ten facet powinien iść do więzienia! Ale niestety, będzie za grube pieniądze dalej "prowadził" reprezentację... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: ENGEL O PAULECIE - ON NIC NIE POKAZAŁ...... IP: *.ipartner.com.pl 10.06.02, 22:42 Co za pokolenie? Przecierz p. Engel powiedzial to w kontekscie dokonan naszej obrony. Pauteta nie w formie starczyl niestety na nasza dawniej (tez niestety) stalowa obrone. Wszyscy przyzwyczajili sie lacznie z pomoca do polskiej podwojnej obrony i tu klapa. Glowny powod kleski. No i czywiscie eksperymenty w stylu Zuraw. Posluchal sie cholera kibicow i "doradcow" co by uzyskac zgnily kompromis. Burdel czyli demokracja to dobra jest moze do rzadzenia panstwem (sami pomyslodawcy okreslali ja jako najgorszy sposob sprawowania wladzy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś I ma rację IP: *.216-194-7-97.nyc.ny.metconnect.net 11.06.02, 05:21 Kryszałowicz był znacznie lepszy. To że strzelił bramki nic nie znaczy. Kiedyś Salenko strzelił 5 i co z tego. Obiektywnie trzeba powiedzieć, że do czasu załamania sie obrony po drugiej bramce, spotkanie było wyrównane, a nawet z przewagą Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: I ma rację IP: *.polbox.pl / *.orion.pl 11.06.02, 08:40 Gość portalu: Jaś napisał(a): > Kryszałowicz był znacznie lepszy. > To że strzelił bramki nic nie znaczy. Kiedyś Salenko strzelił 5 i co z tego. > Obiektywnie trzeba powiedzieć, że do czasu załamania sie obrony po drugiej > bramce, spotkanie było wyrównane, a nawet z przewagą Polaków. A jak to wygladalo w stwarzanych sytuacjach? Ile sytuacji bramkowych stworzyli nasi przy stanie 0:1, a ile Portugalczycy? Obejrzalem mecz jeszcze raz - masochizm po prostu i wyszlo mi ze my stworzylismy jedna niebezpieczna sytuacje (ale faulujac bramkarza, bez tego nie bylo zadnej grozby, dosrodkowanie wpadlo mu prosto w rece) a Portugalczycy trzy. Ponadto sedzia nie wyrzucil Hajty z boiska - a powinien. I niech mi tu nikt nie pieprzy, ze wszyscy tak graja. Ja takiego wejscia na tych mistrzostwach jeszcze nie widzialem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Re: I ma rację IP: *.216-194-7-69.nyc.ny.metconnect.net 11.06.02, 16:10 Ja zeż obejrzałem to drugi raz. Winę za porażkę ponosi Obrona i Olisadebe, który nie podawał innym, albo podawał w ekwiliristyczny sposób, żeby sie pokazać i tracił tym piłkę. Kryszałowicza doceniłem po obejrzeniu meczu drugi raz. Ten facet już mi zaimponował paroma technicznie strzelonymi bramkami w eliminacjach. były po prostu mistrzowskie. Ciekawe, że po tych bramkach polscy dziennikarze nie piali z zachwytu, a wynoszą na niebiosa Pauletę, który grał prostacko, a udało mu sie strzelić bramki. Odpowiedz Link Zgłoś
robgoblin Oczywiście, że ma rację 11.06.02, 12:00 Pauleta nie musiał niczego pokazywać. Najprostszy zwód na świecie i nasi stoperzy już są gdzieś obok, pogwizdują, gapią się na laski na trybunach. Żewłakow z Koźmińskim rozwiązują krzyżówki, defensywny pomocnik Aro Bąk zastanawia się czy jest neandertalczykiem czy może jeszcze małpą. Dudzio pogłaska piłkę w przelocie i nagle jesteśmy 4 do tyłu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirk Re: Oczywiście, że ma rację IP: *.tele2.pl 11.06.02, 12:06 robgoblin napisał(a): > Pauleta nie musiał niczego pokazywać. Najprostszy zwód na świecie i nasi > stoperzy już są gdzieś obok, pogwizdują, gapią się na laski na trybunach. > Żewłakow z Koźmińskim rozwiązują krzyżówki, defensywny pomocnik Aro Bąk > zastanawia się czy jest neandertalczykiem czy może jeszcze małpą. Dudzio > pogłaska piłkę w przelocie i nagle jesteśmy 4 do tyłu ... Podoba mi sie ten opis, tak wlasnie bylo :)))) Dodam jeszcze, ze hajto przez caly mecz zastanawial sie czy moze zostac dobrym chirurgiem badz egzekutorem dlugow po zakonczeniu kariery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klops niektórym nieźle pokiełbasiło się w głowach! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.06.02, 12:02 ja pierdolę najpierw piszecie że Portugalia grała w chodzonego i puknęła nas tylko 4:0 bo mogła bez problemu wyżej a teraz jak Engel powiedział coś takiego to wieszacie na nim psy? śmiem twierdzić że jakby nawet żewłak dostał takie podania na wolne pole to by strzelił 3 gole! pauleta NIE MUSIAŁ nic pokazywać. to nie były gole cudnej urody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klops Re: niektórym nieźle pokiełbasiło się w głowach! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.06.02, 12:05 zapomniałem dodać że przy tak biernej postawie bramkarza. gdyby bronił friedel albo rustu to pauleta miałby problemy ze zdobyciem jednej bramki a co dopiero trzech Odpowiedz Link Zgłoś
kola Re: niektórym nieźle pokiełbasiło się w głowach! 11.06.02, 16:18 ..wazne, ze byuy - zyczyubym sobie zeby takie 'nic' pokazau engel z caua jego zauosna ekipa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x-pert Re: ENGEL O PAULECIE - ON NIC NIE POKAZAŁ...... IP: *.pl 11.06.02, 16:22 oczywiscie , on tylko pokazal jak zdobywa sie bramki tez mi wielka rzecz engel zdobywal bramki jak byl maly teraz jest duzy i glupoty mu nie w glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojsal Re: ENGEL O PAULECIE - ON NIC NIE POKAZAŁ...... IP: *.skok.pl 11.06.02, 17:42 I ma racje Engel. W koncu kazdy potrafi strzelic gdy jest 10 metrow od bramki i ma albo slabego bramkarza przed soba albo pusta bramke. WOJSAL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arco Re: ENGEL O PAULECIE - ON NIC NIE POKAZAŁ...... IP: *.tnt6.st-petersburg.fl.da.uu.net 11.06.02, 17:45 Z tym kazdym to nie tak, bo czy Hajto, Swierszczu, Zewlakow lubktos z tych asow bylby w stanie to zrobic? Watpliwe. Odpowiedz Link Zgłoś