Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PZPN I ENGEL DO DYMISJI I!!!!!!!!!!!

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 23:14
    NATYCHMIAST PANOWIE !!!!!!!!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: kiko Re: PZPN I ENGEL DO DYMISJI I!!!!!!!!!!! IP: *.sgh.waw.pl 10.06.02, 23:20
        ty sie podaj do dymisji chlopcze!!!!!!! co winien jest PZPN ze trener nie
        potrafil poustawiac a pilkarze zagrac - juz lepiej zorganizowac kadrze wyjazdu
        chyba sie nie dalo, a ze nasze gwiazdki z eliminacji stracily blask...
        PZPN stanal na wysokosci zadania. A ze wy tam Katowicach nie ozecie scierpiec
        ze Magnat juz nie moze krecic swoich interesow w centrali nie moja wina. z tym
        zwalnianiem trenera tez bym sie tak nie spieszyl. Jedyne co potrafimy to psuc,
        burzyc
        • Gość: robrod Re: PZPN I ENGEL DO DYMISJI I!!!!!!!!!!! IP: *.swipnet.se 10.06.02, 23:25
          Nie mnozcie tego samego tematu. Wpisujcie sie na poprzedni i wyslemy do PZPN.
        • Gość: baba Re: PZPN I ENGEL DO DYMISJI I!!!!!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 13:07
          Gość portalu: kiko napisał(a):

> ty sie podaj do dymisji chlopcze!!!!!!! co winien jest PZPN ze trener nie
          > potrafil poustawiac a pilkarze zagrac - juz lepiej zorganizowac kadrze wyjazdu
          > chyba sie nie dalo, a ze nasze gwiazdki z eliminacji stracily blask...
          > PZPN stanal na wysokosci zadania. A ze wy tam Katowicach nie ozecie scierpiec
          > ze Magnat juz nie moze krecic swoich interesow w centrali nie moja wina. z tym
          > zwalnianiem trenera tez bym sie tak nie spieszyl. Jedyne co potrafimy to psuc,
          > burzyc
          Chyba mnie nie zrozumiałeś
          Postawa Polski to po prostu skandal (0:6 i ani jedenej strzelonej bramki).
          Można przegrać ( patrz Urugwaj ) ale nie w tak beznadziejnym stylu.
          PZPN i jego działacze muszą ponosić za to też odpowiedzialność przecież to nasze
          podatki. Dziurowicza uważam też za "amatora" a nie zawodowca. W PZPN-ie
          potrzebni są zawodowcy.
          • Gość: MAREK Re: PZPN I ENGEL DO DYMISJI I!!!!!!!!!!! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 14:07
            Uważam za oczywiste, że obecne władze, jak i trener Engel powinni podać się do
            dymisji. Za bardzo "rozpaskudzili" naszych, przepraszam, swoich zawodników.A ci
            idioci uwierzyli, że są gwiazdami. Obawiam się, że wielu Polaków grających w
            klubach zagranicznych, po tych mistrzostwach, straci swoje miejsce w
            podstawowych składach. Potrzebna jest świerza krew, czyli nowi i młodzi
            piłkarze, a także nowi i młodzi działacze(tak jak w Lechu Poznań).
      • Gość: M Re: PZPN I ENGEL DO DYMISJI I!!!!!!!!!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 14:12
        Jestem za !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka