Gość: baba IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 23:14 NATYCHMIAST PANOWIE !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiko Re: PZPN I ENGEL DO DYMISJI I!!!!!!!!!!! IP: *.sgh.waw.pl 10.06.02, 23:20 ty sie podaj do dymisji chlopcze!!!!!!! co winien jest PZPN ze trener nie potrafil poustawiac a pilkarze zagrac - juz lepiej zorganizowac kadrze wyjazdu chyba sie nie dalo, a ze nasze gwiazdki z eliminacji stracily blask... PZPN stanal na wysokosci zadania. A ze wy tam Katowicach nie ozecie scierpiec ze Magnat juz nie moze krecic swoich interesow w centrali nie moja wina. z tym zwalnianiem trenera tez bym sie tak nie spieszyl. Jedyne co potrafimy to psuc, burzyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robrod Re: PZPN I ENGEL DO DYMISJI I!!!!!!!!!!! IP: *.swipnet.se 10.06.02, 23:25 Nie mnozcie tego samego tematu. Wpisujcie sie na poprzedni i wyslemy do PZPN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: PZPN I ENGEL DO DYMISJI I!!!!!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 13:07 Gość portalu: kiko napisał(a): > ty sie podaj do dymisji chlopcze!!!!!!! co winien jest PZPN ze trener nie > potrafil poustawiac a pilkarze zagrac - juz lepiej zorganizowac kadrze wyjazdu > chyba sie nie dalo, a ze nasze gwiazdki z eliminacji stracily blask... > PZPN stanal na wysokosci zadania. A ze wy tam Katowicach nie ozecie scierpiec > ze Magnat juz nie moze krecic swoich interesow w centrali nie moja wina. z tym > zwalnianiem trenera tez bym sie tak nie spieszyl. Jedyne co potrafimy to psuc, > burzyc Chyba mnie nie zrozumiałeś Postawa Polski to po prostu skandal (0:6 i ani jedenej strzelonej bramki). Można przegrać ( patrz Urugwaj ) ale nie w tak beznadziejnym stylu. PZPN i jego działacze muszą ponosić za to też odpowiedzialność przecież to nasze podatki. Dziurowicza uważam też za "amatora" a nie zawodowca. W PZPN-ie potrzebni są zawodowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAREK Re: PZPN I ENGEL DO DYMISJI I!!!!!!!!!!! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 14:07 Uważam za oczywiste, że obecne władze, jak i trener Engel powinni podać się do dymisji. Za bardzo "rozpaskudzili" naszych, przepraszam, swoich zawodników.A ci idioci uwierzyli, że są gwiazdami. Obawiam się, że wielu Polaków grających w klubach zagranicznych, po tych mistrzostwach, straci swoje miejsce w podstawowych składach. Potrzebna jest świerza krew, czyli nowi i młodzi piłkarze, a także nowi i młodzi działacze(tak jak w Lechu Poznań). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: PZPN I ENGEL DO DYMISJI I!!!!!!!!!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 14:12 Jestem za ! Odpowiedz Link Zgłoś