Gość: jukil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 02:29 A kto chce oglądac ciągle przegrywający anwilich gra to śmierć dla koszykówki.Nienormalny trener i cała ekipa,Dziwię się tylko sponsorom,że dają im kasę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Danka Hojarska Re: Anwil będzie pokazywany w Polsacie IP: 217.153.241.* 05.03.05, 04:40 Debilu, najważniejsze, że wogóle będziesz miał mozliwosć obejrzenia koszykówki w TV, bo to co robi TVP to żenada. Brawo dla władz Anwilu - mam nadzieję, że za ich przykładem inne kluby oleją umowę z TVP tak, jak TVP olewa kibiców kosza! Anwilu można nie lubić, ale ta decyzja bardzo mi sie podoba:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john Re: Anwil będzie pokazywany w Polsacie IP: *.pro-internet.pl 05.03.05, 20:38 Zgadzam sie w 100%.Je..c TVP. Wszystkie kluby powinny zrobic to samo !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spójnia Stargard Re: Anwil będzie pokazywany w Polsacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 16:38 również sie zgadzam i popieram Anwil, wrescie ktoś sie zdobył na odwage, olać tvp3 tak jak oni olewaja kibiców i pokazuja brechty (komisja śledcza) w tej swoje głupiej tv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nazarinio Re: Anwil będzie pokazywany w Polsacie IP: *.tele2.pl 05.03.05, 04:53 Jak to jest mozliwe ...ze tv woli pokazywac obrady komisji ..a nie sport...czy w tym kraju wazniejsze jest promowanie paru politykow niz promocja sportu??????.Chyba komus sie cos pie..elo w deklu ...czas pomyslec.....:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ren Re: Anwil będzie pokazywany w Polsacie IP: *.radom.pilicka.pl 05.03.05, 06:57 brawo.Obecnie po fatalnej decyzji polsatu w/s euroligi nie ma gdzie oglądać koszykówki,a polsat ma bardzo jałowy program Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakasior Re: Anwil będzie pokazywany w Polsacie IP: *.limes.com.pl 05.03.05, 07:43 Brawo. Brawo. Brawo. Mimo iż opłacamy abonament to nie mamay wpływu na to co TVP transmituje. A tak się reklamują. Mam dość komisji i całej TVP. Olewają nie tylko kluby, ale i nas kibiców. Mimo iż jestem kibicem Prokomu to z chęcią obejrzę mecze anwilu. Lubię ich styl gry. Szkoda, że ostatnio dostali ze Śląskiem. Pozdrwaiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jukil dewiant Re: Anwil będzie pokazywany w Polsacie IP: *.satfilm.net.pl / 80.54.199.* 05.03.05, 08:41 jukil jak ci sie cos nie podoba to ogladaj sobie komisje,a jesli masz zamiar obrazac kogokolwiek to zmien portal chamie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malcik Re: Anwil będzie pokazywany w Polsacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 08:59 Uważam że to dobry pomysł Anwilu. Dzięki transmisją w tv wzrasta popularność danej dyscypliny i więcej młodych ludzi zaczyna się nią interesować. Kiedyś TVP pokazywała NBA i boiska rosły jak grzyby po deszczu. Teraz mamy boom na siatkówkę. Dlaczego? Bo jest pokazywana w TV4 i TV3. A my dzięki TVP możemy wyhodować nowe komisje różnych maści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jukil Re: Anwil będzie pokazywany w Polsacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 09:26 Przyznaję, jestem debilem, jestem debilem, jestem debilem i robaki wyżarły mi mózg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANWIL NAJLEPSZY Re: Anwil będzie pokazywany w Polsacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 09:31 Jukil ty prymitywie pi......ny. Zapewnw twój stary albo ty sam pochodzisz z tej mafii czerwonej która okradła Polskę i teraz pi.....one komisje służące wyłącznie do promowania samych siebie jako polityków publicznie udają, że coś wyjaśnią a robią to kosztem czasu antenowego uczciwych ludzi którzy chcą oglądać koszykówkę. Precz ze złodziejami z SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kewin Re: Anwil będzie pokazywany w Polsacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.05, 09:44 Nie ma co .Należą się ogromne brawa za decyzję ,gratki za to,a p.Korzeniowski dobrze wie choć o tym głośno nie mówi że to co się dzieje jest SKANDALEM.Dość tego kabaretu ,dosyć tej niepewności czy znowu komisja nas nie wykiwa.Przynajmniej dzięki Włocławkowi zobaczymy trochę kosza w telewizji.Miłego weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: js Brawo Anwil! IP: *.ita.pwr.wroc.pl 05.03.05, 09:55 Pora skończyć z tą nienormalną sytuacją. Jeśli TVP podpisała umowę z ligą to powinna zgodnie z umową pokazać mecz jeśli nie w TVP3 to TVP2 lub TVP1. TVP wykupiła prawa do transmisji i zachowuje się jak przysłowiowy pies ogrodnika sam nie pokaże transmisji i drugiemu nie da. Płacę abonament chociaż nie wiem za co!!! Mam pytanie do władz TVP gdzie tu jest szacunek dla telewidza. Mam dość tego cyrku z komisją. Może należy otworzyć kanał tematyczny z Komisją w roli głównej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-korzeniowski Tak jest! IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 05.03.05, 10:09 Jestem kibicem koszykówki a zwłaszcza Śląska i w k u r w i a mnie to, że przez jakąś p o j e b a n ą komisje nie moge obejrzeć dwóch klasyków koszykarskich (Śląsk-Prokom, Anwil-Śląsk). Osobiście nie cierpie Anwilu ale wole oglądać ich poczynania niż wypociny baranów z komisji (nawet nie wiem od czego ona jest). Brawo Anwil! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwizdek Re: Anwil będzie pokazywany w Polsacie IP: 80.54.254.* 05.03.05, 10:11 Jukil, ne łam się. To, jaki jesteś, wie każdy, i nie musisz się korzyć. Polsatu nie masz, Pulsu i TV4 też, ale kiedyś to i do Ciebie dotrze. Wszak i w najgorsze zaściannki TV się wkradnie. Współczucia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartekz1 Re: Anwil będzie pokazywany w Polsacie IP: *.devs.futuro.pl 05.03.05, 10:27 >Niestety, obecnie rządzi polityka i komisje śledcze, ale przecież w momencie >podpisywania umowy takich sytuacji nie było i trudno je było przewidzieć. Trudno było je przewidzieć? To ja już teraz powiem panu Korzeniewskiemu, że komisja w sprawie Orlenu nie będzie ostatnia. Więc niech nie udaje idioty tylko znajdzie sobie lepszy argument na temat tych transmisji. Przecież można pogodzić koszykówkę z komisją, kluby na pewno zgodziłyby się przełożyć mecze, żeby były transmisje. Ale Korzeniewskiemu zdaje sie po prostu się nie chciało. PS. A czy przesunięcie transmisji meczów Prokomu w Eurolidze z 22 na 1.15 w nocy też wymusiła komisja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tfurca a moze wszystkie zespoly basketu IP: *.provider.pl 05.03.05, 10:36 przeniosa sie do tv4 i polsatu, pulsu walic tvp, na szczescie dzis ide osobiscie na prokom-slask nie bede sie wsciekal przed tv i komisja ds. zakrutkich napletkuf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Anwil będzie pokazywany w Polsacie IP: *.kedzierzyn.sdi.tpnet.pl 05.03.05, 10:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Anwil będzie pokazywany w Polsacie IP: *.kedzierzyn.sdi.tpnet.pl 05.03.05, 10:48 a ja mam propozycje! PROPONUJE komisje sledcza aby zbadala PRZEKRET w sprawie nie pokazywania kosza w TVP...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Anwil będzie pokazywany w Polsacie IP: *.kedzierzyn.sdi.tpnet.pl 05.03.05, 10:57 tak sobie teraz pomyslalem- co sie dzieje? tv puls z zasady stacja katolicka (religijna) bedzie wiecej transmitowac sportu od tvp! to sa dopiero JAJA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witeck Re: Anwil będzie pokazywany w Polsacie IP: *.wroclaw.mm.pl 05.03.05, 10:59 popieram Anwil.. z TVP w ogóle już bym nie rozmawiał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Anwil będzie pokazywany w Polsacie IP: *.wroclaw.mm.pl 05.03.05, 11:03 Jestem kibicem Sląska, i bardzo popieram Anwil i wypowiedź p.Hojarskiej!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubaczów Re: Anwil będzie pokazywany w Polsacie IP: 80.72.38.* 05.03.05, 12:21 Te leszcze z TVP w zasadzie nawet bramek z ligi piłkarsiej nie mają. A to przy prawie miliardowych wpływach z abonamentu na pewno się ludziom należy. Jak jeszcze Śląsk i Prokom pójdą w ślady Anwilu to Wierzbowski nikomu reszty nie wciśnie. Ale jak się gó..aną umowę podpisało to teraz do dymisji trzeba się podać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cortazar Korzeniowski idź sobie pochodzić IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.03.05, 11:45 Rozsmiesza manie ten człowiek,kto mógł przewidzeć komisje.. Umowa jest zawsze umową niezależnie od okoliczności,tyle tylko że nie w Polsce-państwie bezprawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubaczów Re: Korzeniowski idź sobie pochodzić IP: 80.72.38.* 05.03.05, 12:02 Dokładnie tak. Albo zakładamy sobie na początku że promujemy sport i się tego trzymamy. Albo tylko czekamy aż się pojawi jakiś bardziej medialny debil i kosztem sportu go promujemy. Ta umowa to jakaś dziwna była ( TVP mogła prowadzić transmisję ale nie musiała ). Szkoda że ustawa o zniesieniu abonamentu nie przeszła. Chociaż urodziliśmy się w jednym mieście to Korzeniowski jako szef sportu to dno jak cała TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: js "Dlaczego TVP marnuje pieniądze podatników" IP: *.ita.pwr.wroc.pl 05.03.05, 12:22 Tylko publiczna tv może pozwolić sobie na marnowanie pieniędzy podatników i abonentów. Zakupiono prawo od EBL na transmisję ligi koszykówki i kolejny raz transmisji nie ma. Zatem pieniądze wyrzucono w błoto. Kibic sportowy to też obywatel tego Kraju, też płaci podatki. Dlaczego nie szanuje się jego prawa do widowiska sportowego. Żadna akcja reklamowa (obecnie realizowana w TVP) nie przekona, mnie o dobrej gospodarce finansowej TVP bo fakty pokazują co innego. Telewizja Prywatna na taką rozrzutność nie może sobie pozwolić. Sytuację może chyba zmienić tylko powołanie komisji do debaty w TVP3 na temat: "Dlaczego TVP marnuje pieniądze podatników i abonentów" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marihuana Bardzo dobrze Anwil, czas skończyć współprace zTVP IP: 62.233.190.* 05.03.05, 12:39 Bardzo dobrze Anwil, czas skończyć współprace z TVP, stacją jak cała polityka kompletnie nieudolnej. Ja na szczęście mam Polsat Sport:)) więc będę wielce rad gdy za rok będę mógł obejrzeć dwa mecze w tygodniu z naszej ligi i jeszcze jakiś magazyn. Szkoda tylko, że todopiero za rok, ale dobrze, że chociaż Anwil w tym się wyłamał. Za tydzień będzie można zobaczyc zupełnie inaczej przeprowadzoną transmisje, na wiele wyższym poziomie, przede wszystkim jeśli chodzi o komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogluch Wkoncu IP: *.chello.pl 05.03.05, 12:37 to co robi TVP jest smiechu warte wydaje mi sie ze w Polsce jest kilku fanow koszykowki ktorzy z przyjemnoscia zobacza jakies spotkanie a nie klucacych sie burakow niech inne zesply jezeli tylko moga zrobia to samo napewno jest to sluszny krok w kierunku promowania koszykowki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cogito gowno nie telewizja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 13:06 niedawno napalilem sie na derby- notec -astoria, i modlilem sie zeby tylko pokazali ale co ??? KOMISJA!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Anwil będzie pokazywany w Polsacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.05, 13:10 Jak w zeszłym sezonie Polsat pokazywał mecze Śląska to nikomu się to nie podobało (po za kibicami z Wrocławia); wtedy "bufony" z Wrocławia się wyłamywały, a teraz to co wszystko jest już w porządku. Jesteście jak czerwone chorągiewki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dno Re: Anwil będzie pokazywany w Polsacie IP: 80.72.38.* 05.03.05, 17:04 tylko że wtedy nikt nie obiecywał że będzie mecze pokazywał i ich nie pokazywał. to co teraz się dzieje to marnotrawienie pieniędzy publicznych. Jeżeli już to mogli oddać lub sprzedać prawa innej stacji. a tak. Dno i pan K. też dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Discovery IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 05.03.05, 13:13 A może zamiast odbierać kibicom przyjemność oglądania sportu należało by w Discovery utworzyć nowy kanał: Discovery-komisja. Tam można by pokazywać tych 'komisarzy' oraz wyjasniać skąd sie wzieli i dlaczego ludzkość poszła do przodu a ci 'komisarze' pozostali na poziomie neandertalczyków. Dlaczego kluby płaca aby je pozywano w tv a te komisje za to nie płacą? Odpowiedz Link Zgłoś