Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Petycja do Pana Arkadiusza Bąka. - wpisy

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 18:51

Panie Arkadiuszu

Prosimy zaprzestać działalności piłkarskiej, która doprowadza połowę kraju do
    czarnej rozpaczy i spadku sił witalnych w narodzie. Niech nas Pan uwolni od
    tego koszmaru.
    Z góry Dziękujemy. (decyzję pozytywną przyjmujemy bowiem a priori)

Jednego nie mogę zrozumieć. Engel mówił na czacie że Bąk poprowadzi zespoł do
    zwyciestwa jak będzie trzeba. To co zobaczyłem kazało mi wyłączyć magnetowid
    (nie mogłem oglądać na żywo)po 1 pol. Siły wróciły dzisiaj... dziś niestety
    miałem już tylko niezły ubaw. Zwłaszcza przy pierwszym strzale. Ja zadałbym
    teraz Trenerowi pytanie: Jakie warunki być muszą spełnione aby niejaki Bąk Aro
    strzelił bramkę w reprezentacji? Może potrzeba naszej pomocy? Może porozmawiać
    jakoś z chłopiną? Człapał wczora po boisku szepcząc pod nosem jakoweś zaklęcia.
    Ale magiczne strofy nie pomogły. A w kogo trafił??????? Bóg raczy wiedzieć
    któremu pewnikiem kilka szyb powybijał. Świętemu Piotrowi w Ewangeliarz?
    Czwarta bramka była popisem szybkości zdolności przewidywania ruchu przeciwnika
    oraz ambicji i zaangażowania.
    Zapytałbym się Trenera jak można kazać rozgrywać piłkę człowiekowi który nie
    potrafi ani przyjąć ani podać ani strzelić piłki grając "pod kryciem"? W jakiej
    reprezentacji gra drugie takie cudo? Ja wiem że wczoraj wszyscy sadzili niezłe
    kwiatki, ale to Aro swoim występem zasłużyl na przynależność do Klubu
    Reprezentanta Wybitnego. Panie Engel Pan robisz krzywde temu człowiekowi. daj
    Pan mu spokój i niech jak najszybciej skończy sie nasza gehenna
    Najlepiej wyglądały nieźle zapowiadające sie akcje które kończyły się zwykle na
    12 zawodniku przeciwnika: Arkadiuszu Bąku. Nie inaczej nazwać można dziłalność
    tego człowieka. Praktycznie każda akcja była rozbijana przez Bąka. No przecie
    tak nie można. Ile razy podawać można do człowieka który notorycznie gubi
    piłkę? Ile razy można dawać szansę człowiekowi który po prostu oblewa kolejne
    sprawdziany. Nawet w Englisch Druga Liga. To jest skandal tej reprezentacji. O
    innych skandalach nie wspomnę boć o jednym teraz piszemy.
    Kiedyś nawet Trener wspomnial coś o piłkarzu co wygląda jak muł. Szcerze mówiąc
    to zachowam sie równie brzydko i powiem ze tym mułem to niestety jest bezbarwna
    postać Wybitnego Reprezentanta. Nie będę więcej dwał upustu swojej nikczemnej
    (wiem o tym i biję sie w pierś)złości ale dalej tej postaci w reprezentacji
    tolerować nie możemy. Albo Bąk albo Engel. Bardzo chciałbym żeby Trener Engel
    został, choć moje zaufanie do niego stopniało niczym serce niewieście na widok
    Victora Baii. Trenerów zmienialiśmy ostatnio jak rękawiczki. Nic dobrego z tego
    nie wyszło. Tylko zawodnicy zwykle ci sami. Swierszczu, Koźmiński, Wałdoch,
    Hajto, jusko, Chłopcy Wójta, paru innych. Czas ich wymieniać i zmienić system
    budowania reprezentacji. Nie stać nas na razie na mocną ligę, nie stać nas na
    budowanie drużyny z "obcokrajowców". Musimy wprowadzić taki system jak Usa,
    Japonia, Korea. Widać że system europejski się przejadł. Zawodnicy są
    przemęczeni. Kiedyś pamietam jak Engel pisał o tym jak to podoba mu się system
    gry Francuzów i będzie dążył do tego samego sysytemu ustawienia. NIestety
    dogonił ich do połowy dystansu po czym obydwie drużyny wyjechały z mistrzostw
    bez strzelonej bramki. Nie przewidział Trener niestety że System Francaise
    przez 3 lata został rozczytany kompletnie. I nie ma już racji bytu. Tak samo
    jak zawodnicy typu Aro BĄk. Wszystkich przepraszam jeśli poczuli się
    zniesmaczeni, ale po prostu nie mogłem.... uwieżcie
    Obserwuj wątek
      • Gość: fizklin Re: Petycja do Pana Arkadiusza Bąka. - wpisy IP: *.mh 11.06.02, 18:57
        Przeslac list do Korei
      • Gość: rado Re: Petycja do Pana Arkadiusza Bąka. - wpisy IP: 213.76.59.* 11.06.02, 19:36
        jakoś się nie mogę otzrząsnąć. Już lepszy był Świerszczy, ale miał podobno
        pójść do tyłu
        • tuli_pan Re: Petycja do Pana Arkadiusza Bąka. - wpisy 11.06.02, 21:16
          zgadzam sie w 100% i podciagam watek do gory
        • Gość: Sęp Re: Petycja do Pana Arkadiusza Bąka. - wpisy IP: *.waw.prokom.pl 12.06.02, 09:16
          Co chłopina winien, że Engel go powołuje? Choć może winien - w końcu taki
          Scholl czy Heinrich powiedzieli, że nie chcą jechać (choć mogli) bo są
          nieprzygotowani. Ale czy Aro Bąk powie coś takiego?
      • Gość: jup Re: Petycja do Pana Arkadiusza Bąka. - wpisy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 21:46
        Podpisuję się....
        Nie krzywdzmy Aro Bąka,ten chłopak może jeszcze w czymś być dobry,może będzie
        świetnym stolarzem,może akwizytorem.....nie krzywdżmy go,czym wczesniej
        sprawdzi się w czymś innym tym lepiej dla niego.
      • Gość: rado Re: Petycja do Pana Arkadiusza Bąka. - wpisy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 22:03
        zniesmaczeni, ale po prostu nie mogłem.... uwieżcie
        upss.....uwierzcie, tak coś mi się wypsknęło
      • Gość: Ziomal Re: Petycja do Pana Arkadiusza Bąka. - wpisy IP: 212.182.102.* 11.06.02, 22:08
        ja mysle niemal tak samo.juz nie moge Arka.przeciez on sam powinien zrezygnowac
        po obejrzeniu jakiegos swojego meczu.niewazne ktorego,w kazdym gra tak samo.....
        • Gość: greg Re: Petycja do Pana Arkadiusza Bąka. - wpisy IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 22:45
          zgoda - ale to bardziej apel do Engela, bo nawet w Widzewie Areczek nie gra aż
          tak często...
      • Gość: KHysiek Ja mam pomysł IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 12.06.02, 01:13
        Ufundujmy mu bębęn, niech na nim gra - posadzić na
        trybunach i będzie przynajmniej jakiś support skoro już
        musi przebywać zawsze koło Engela.
      • Gość: RADO Re: Petycja do Pana Arkadiusza Bąka. - wpisy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.02, 13:18
        Czy są jeszcze jacyś Aro Fani? Bo mnie od trzech dni boli głowa. Po tym co
        pokazał moralnym obowiązkiem Polaków jest zapobieżenie przed chronicznym bólem
        załamanych rąk futbolowej braci. Nie spocznę póki Aro Bąk będzie grał w
        reprezentacji. A jak strzeli poprowadzi drużynę do zwyć. lub strzeli choć
        bramkę albo i nawet dwie to odszczekam publicznie swoje słowa. :-)
        WPISUJTA SIE CHOPY
      • Gość: WóTeKa Re: Petycja do Pana Arkadiusza Bąka. - wpisy IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 12.06.02, 13:25

Popieram. Wywalić go z kadry na zbity pysk.
      • znafca Re: Petycja do Pana Arkadiusza Bąka. - wpisy 12.06.02, 13:27
        Zgadzam się, ale podobne petycje powinni dostać Wałdoch, Świerczewski oraz
        Engel.
        • Gość: gregor Re: Petycja do Pana Arkadiusza Bąka. - wpisy IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 12.06.02, 17:02
          Arek, no zlitujże się....odejdź....
      • Gość: Gizmoo Re: Petycja do Pana Arkadiusza Bąka. - wpisy IP: *.dhs.org 12.06.02, 19:29
        Ahh, zenada, qrwa zenada, czy z tym chlopem byl kiedys gdzies jakis czat? Bo z
        checia bym obadal co on ma tam do powiedzenia, wydaje mi sie ze juz jest
        najwiekszym drewniakiem w historii polskiego pilkarstwa, nasz Aero Bak, i
        ciezko bedzie mu odebrac ta palme pierszenstwa.
      • Gość: Rado Re: Petycja do Pana Arkadiusza Bąka. - wpisy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.02, 21:57
        Boże! Ześlij jutro choć raz krztyne piłkarskiego geniuszu na twe Arkadyjskie
        dziecie, bo marnie widzę kondycje Twego Narodu Wybranców. Jutro pewnie Aro znów
        będzie raczył nas swymi dryblingami
        • Gość: rado Re: Petycja do Pana Arkadiusza Bąka. - wpisy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.02, 19:11
          Gość portalu: Rado napisał(a):

> Boże! Ześlij jutro choć raz krztyne piłkarskiego geniuszu na twe Arkadyjskie
          > dziecie, bo marnie widzę kondycje Twego Narodu Wybranców. Jutro pewnie Aro znów
          >
          > będzie raczył nas swymi dryblingami

Jezu jak się cieszę. Engel chyba zrozumiał swój błąd bo za Aero wszedł Murawski.
          Dzieki Ci Panie. Widocznie przy talencie Arcadia i ty jesteś bezradny

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka