giencia 17.02.09, 09:06 www.youtube.com/watch?v=jultgDhq9AU Kup męzowi skrzynkę Heinekena a dostaniesz buty od Gucciego ?? Tak to działa ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avocado67 Re: Coś za coś :) 17.02.09, 10:34 O rany :) To ja się w ogóle nie łapię :) Taka garderoba w ogóle mnie nie rusza... Czy ja coś nie tego...? Natomiast mogę sobie wyobrazić, że gdyby tam stał Midnight Star... albo na przykład koń czystej krwi arabskiej... mogłaby być fajna deska windsurfingowa.. albo snowboard, albo narty. Kurczę, właściwie mógłby tam być również jakiś fajny facet ;) Może być z Heinekenem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nuphar Re: Coś za coś :) 17.02.09, 10:49 Avocado kochana ale wczuj się: ja to bym tak krzyczała gdyby w garderobie wisiały po jednej stronie, spodnie i kurteczki motocyklowe na każdą okazję, buty oczywiście dopasowane do każdego stroju, rękawiczki pięknie poukładane na regaliku, kaski wiszące i wypolerowane hmm Odpowiedz Link Zgłoś
paulina80s Re: Coś za coś :) 17.02.09, 18:21 jak bym miała wybierac którąś z pomieszczeń z filmu oczywiście jestem za tą z heinekenem ;) Odpowiedz Link Zgłoś