Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

POLSKA-USA = ???

• Gość: Mikołaj Re: POLSKA1-3USA Chociaż bramkę(Rząsa lub Kuchar IP: *.acn.waw.pl 14.06.02, 08:59
      • curious Final Fantasy 14.06.02, 11:48
        Polska - USA 4:1
        Nareszcie reprezentacja Polski zagrala jak w eliminacjach mistrzostw swiata. Eksperci zastanawiaja
        sie nad przyczyna slabej dyspozycji bialo-czerwonych w pierwszych dwoch spotkaniach. Poprosilismy
        o wypowiedz.....

Eeech marzenia.........
        • Gość: magma Re: Final Fantasy IP: *.magma-net.pl 14.06.02, 16:39
          curious napisał(a):

> Polska - USA 4:1
          > Nareszcie reprezentacja Polski zagrala jak w eliminacjach mistrzostw swiata. Ek
          > sperci zastanawiaja
          > sie nad przyczyna slabej dyspozycji bialo-czerwonych w pierwszych dwoch spotkan
          > iach. Poprosilismy
          > o wypowiedz.....
          >
          > Eeech marzenia.........

tak oto marzenia staja sie rzeczywistoscia ;)
          gdyby nie ten nieszczesny karny, trafil(a) bys idealnie.
          milo przytemperowac mentalnosc zwyciezcow. szkoda, ze nie jestesmy arabskim
          krajem, bo byla by z tego jakas wieksza impreza :)))
      • Gość: Ania Re: POLSKA-USA = ??? IP: *.euv-frankfurt-o.de 14.06.02, 12:00
        ja mysle, ze moze uda nam sie strzelic jakas bramke, tak na pocieszenie, no ale
        raczej przegramy i tak....
      • Gość: mwg Re: POLSKA-USA = ??? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.02, 12:04
        2:1 dla Stanów
      • nusko Re: POLSKA-USA = ??? 14.06.02, 12:06
        0:9
      • marcini Re: POLSKA-USA = ??? 14.06.02, 12:22
        2:1 dla Polski, a co!!!!? ;-)
      • Gość: Aztech Re: POLSKA-USA = ??? IP: *.ict.pwr.wroc.pl 14.06.02, 12:25
        Ja stawiam 3:1 dla naszych - tu musi sie sprawdzic prawo serii, vczyli kazda
        zla seria kiedys sie konczy. A po drugie jestem optymista - niepoprawnym
        oczywiscie
      • Gość: pesta Re: POLSKA-USA = ??? IP: 5.2.1R1D* / 206.120.23.* 14.06.02, 12:33
        Te polskie grajki to niech już wsiadają do samolotu, a niech przyjadą na ten
        mecz trampkarze np. z ambitnej Garbarnii-Szczakowianki Jaworzno, będą mieli
        chłopcy przygodę, a napewno nie mają twarzy obciążonych debilizmem jak
        niektórzy polscy piłkarze i wykarzą większą ochotę do gry.
      • Gość: tommy007 Re: POLSKA-USA = ??? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.02, 13:33
        Heja !!!
        Dobrze , że w fazie grupowej tych mistrzostw są do rozegrania tylko 3 mecze. Bo w tempie traconych
        bramek moglibyśmy daleko w tyle zostawić Petrofootbolistów. W meczu z Koreą stracileśmy dwie
        bramki, Portugalczycy strzelili nam dokładnie 100% więcej tj. 4 , a Jankesi pewnie jako dumny naród
        nie będą chcieli byc gorsi od Helmutów i wbiją nam 8.
        Tak samo ma sie sprawa z szybkością straconej 1 bramki. Ryżojadom zabrało to 26 minut,
        Ostrygojadom juz tylko 13 min. a Ameryańce jako naród w miarę znjący sie na matmie juz sobie
        pewnie obliczyli , iż mają na 6,7 minut. Dobrze , że jest to juz ostatni mecz, gdyż w następnym pewnie
        nim sędzia zdążyłby wyjąć gwizdek z ust po odgwizadaniu rozpoczęcia meczu - to już Dudek musiałby
        wyjmować piłkę z siatki.Co do Dudka to nic do niego nie mam , bo uważam, że to najpożądniejsza
        osoba z tej całej watachy.
        Tomek
        • Gość: mrW Re: POLSKA-USA = ??? IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 15.06.02, 00:51
          cos ty sie zchoinki urwal,to nie zawody lekkoatletyczne-a footbol..wiesz co
          chyba jestes lepszy w ....
      • Gość: ins Przewidywany wynik - POLSKA-USA = ??? IP: *.uskzo.am.pnu.com / *.pharmacia.com 14.06.02, 14:42
        3:1 dla Polski - co za gra, co za styl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • frugo3 Re: Przewidywany wynik - POLSKA-USA = ??? 14.06.02, 14:45
          5:3 dla naszych !tu będą bramy!!!
        • Gość: mrW Re: Przewidywany wynik - POLSKA-USA = ??? IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 15.06.02, 00:53
          szkoda,ze tak pozno!.....piszesz.
          tylko nie krzycz nad ranem,ze Polska wygrala,itp.....
      • Gość: papa Re: POLSKA-USA = ??? IP: *.ipartner.com.pl 14.06.02, 19:10
        Dobra!
        Gruberowi i Aztechowi nalezy sie po co najmniej jednym browcu od kazdego
        obstawiajacego albo nawet forumowicza albo nawet lepiej!

PS. Nawet ja niepoprawny optymista stawialem na remis. Gdyby nie "gwazda"
        Gwiazdy bylo by 5:0.
      • Gość: Sasza Re: I kto mial racje :))))))))) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.02, 19:51
        Nasi wreszcie zagrali tak jak sobie tego wszyscy zyczylismy. Pewne zwyciestwi
        nad Jankesami choc troche ratuje honor naszej reprezentacji. Szkoda tylko, ze
        Portugalia zaprzepascila prezent od nas i pozwolila na awans jankesow do 1/8 No,
        ale tutaj licze, ze Meksyk pomsci 1846 r i zloi Jankesom skore jak w Los Alamos
        :))
        Nie wiem czy Engel znal moj poprzedni post, ale obrone zestawil niemal taka jaka
        proponowalem czyli z Majdanem, Zielinskim i Glowackim :)) I jakaz to byla
        roznica!! Teraz tylko mozna gdybac co by bylo gdyby... :( Wg mnie na prawde
        trafilismy grupe w sumie prosta i jak najbardziej do przejscia, nawet na
        pierwszym miejscy gdyz ani Korea, ani USA ani pograzona w kryzysie Portugalia
        nie byly poza naszym zasiegiem. Gdybysmy zagrali z takim zacieciem i tak pewnie
        w obronie jak w dzisiejszym meczu z USA na pewno wyszlibysmy z grupy. Zal tej
        straconej szansy, gdyz jak Engel mowil, z kazdym meczem forma miala rosnac i tak
        bylo ;)) Coz dopiero gdybysmy gral final na przyklad z Brazylia :))) W kazdym
        razie chlopaki jakos twarz uratowali i nie musza wracac z wlosienica na
        grzbiecie choc rzecz jasna ten niedosyt pozostal. I co najwazniejsze w
        dzisiejszym meczu zagrali swietnie wlasciwie wszyscy od Majdana, przez kapitalna
        obrone z Zielinskim i Glowackim - ech widac, ze to lechita :))) na czele,
        kapitalna asekuracja w obronie, przez pomoc ze swietnym Krzynowkiem po atak.
        Wreszcie Kryszal, Oli mieli szanse na zdobycie gola i nie marnowali ich :))
        Szkoda tylko, ze Zuraw skpoal tego karnego, gdyby nie to tez mozna by
        powiedziec, ze rozegral wielki mecz gdyz walczyl niemal od jednego pola karnego
        do drugiego. Nawet Kozminski gdy gral w innym otoczeniu pokazal sie z jak
        najlepszej strony i kilka jego podan bylo pierwszej klasy. Tak wiec reasumujac:
        bardzo sie ciesze z tego zwyciestwa gdyz obiecalem jeszcze w lutym podczas
        Olimpiady w SLC kumplowi - Miszy, ze Polacy pomszcza Rosjan i nakopia Jankesom
        :))) No i sie prawie udalo ;)) Prawie, gdyz to nie jankesi mieli wejsc do 1/8 a
        my. No, ale my zrobilismy wszystko co trzeba bylo - zawiedli Portugalczcycy.
        Radmor pisal, ze dobrze bysmy przegrali i to najlpepiej wysoko gdyz tylko wtedy
        bedzie mozliwosc gruntownych zmian. Otoz ja jestem innego zdania. rewolucja nie
        jest nam potrzebna i Engel powinien wg mnie zostac. Przeciez od Meksyku
        zmieniano u nas trenera niemal po kazdych nieudanych eliminacjach i nic z tego
        nie wynikalo. A Engel co by nie mowic wprowadzil nas do Mistrzostw Swiata. Tutaj
        poniosl porazke, ale tez na pewno wiele sie nauczyl wiec wg mnie wpowinno sie
        umozliwc mu dalsza prace z kadra. Na pewno pewne przewietrzenie kadry jest
        potrzebne, ale jednak bez przesady. Nie jest prawda, ze poza kadra sa dziesiatki
        wspanialych zawodnikow, ktorych Engel zlosliwie pomijal przy nominacjach. Wielu
        lepszych od tych co pojechali do Korei nie ma, a sadze, ze Wichniarek swe
        szanse jeszcze dostanie. "GW" jest glupia jesli mysli, ze zmiana trenera
        przyniesie od razu poprawe. tak bronia Balcerowicza gdy ludzie krzycza, ze musi
        odejsc i od razu bedzie lepiej, mogliby wiec przeniesc te doswiadczenia i na
        grunt futbolu ;) Nie ma prostych recept na sukces panowie z "GW". Poza tym jak
        wszyscy wiedza Polak uczy sie na swych bledach - Engel juz je popelnil i mam
        nadzieje wnioski wyciagnie. Jeslibvy przyszedl nowy trener musialby popelnic swa
        dole bledow a to mogloby oznaczac, za na Euro w Portugalii nas nie byloby.
        Dlatego niech Engel zostanie.
        Aha, jeszcze na koniec, prosze spojrzec jaki wynik typowalem 12 czerwca o
        godzinie 16.45 bodaj :))) Wszyskie teksaskie gnidy, ktore nie wierzyly w
        naszych chlopakow moga sie teraz isc upic do ... McDonaldsa ;))) Szkoda tylko
        ze Portugalia nie skorzystala z naszego zwyciestwa. Ale nic Meksyk powinien
        sobie poradzic z jankesami :)))

Sasza
        • Gość: m04 Re: I kto mial racje :))))))))) IP: 195.116.167.* 14.06.02, 21:07
          kurde, nie publikuj takich dlugich postow bo nie mam sily czytac :p (ja tez
          stawialem na Glowackiego i Zielinskiego - nie trzeba bylo byc geniuszem zeby to
          wymyslec)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka