Gość: guerra IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 12.06.02, 12:44 wyczytane w GP mają się niebawem pojawić w liczbie kilkunastu. Budki - Kioski firmowane logo Lech Poznań do nabycia - gadżety - bilety- karnety pomysł prima Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alchem Re: KIOSKI LECHA? IP: *.rogozno.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 12:53 tez to czytałem - pomysł super, ale mi osobiście projekt takiej budki ze zdjęcia nie szczególnie przypadł do gustu... może się czepiam, bo nie o to chodzi, żeby super wyglądał, ale nie podoba mi się :( pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivacee z samych produktów systemu Lech... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 12.06.02, 12:56 takie kioski nie wyżyją. jeżeli ma się takie kioski budować od podstaw, tylko i wyłącznie jako punkty związane z lechem to pomysł nie ma sensu. Jeżeli jednak klub miałby podpisać umowę zgodnie z którą użyczał by logo za jakieś tam rabaty już istniejącym kioskom to jestem za. pzdr vivacee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beciu Re: KIOSKI LECHA? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 12.06.02, 13:01 szkoda że dopiero na jesień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: KIOSKI LECHA? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 12.06.02, 13:21 Trzeba by to umiejętnie połączyć komercyjną działalność kiosku z jego marketingową funkcją. Kiosk taki powinien być również nośnikiem reklamowym. Zarówno informacyjnym na linii KLUB - KIBICE - jak i komercyjnym (wynajem powierchni reklamowych) Na samych gadżetach faktycznie daleko się nie ujedzie. Ale są przecież gazety, bilety MPK,papierosy etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivacee poczekajmy na więcej konkretów... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 12.06.02, 13:27 jakiś biznes plan itd. jak na razie ciemno to widzę... pzdr vivacee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kondziu Re: poczekajmy na więcej konkretów... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 13.06.02, 08:13 no wlasnei sam kiosk nie wyzyje ale polaczony z czyms ma szanse pozatym mozna by zrobic zin wiara lecha i go tam sprzedawac. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budi Re: poczekajmy na więcej konkretów... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 13.06.02, 15:05 Siec takich kioskow to raczej slepy pomysl. Lepiej byloby otworzyc jeden prezny punkt sprzedazy gadżetow i innych produktow zwiazanych z Lechem. Taki sklep z informacja. Ubierzesz sie tam w barwy, kupisz program i bilet. Funkcjonowanie takiego "sklepiku" w centrum miasta jest tez niezlym chwytem marketingowym. Dla tych, ktorzy wciaz sie boja pojsc na stadion bedzie to taka mala zacheta. Zobaczy, zaciekawi sie, moze sproboje czegos wiecej. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
andy02 Re: KIOSKI LECHA? 13.06.02, 15:26 Mam pewne watpliwosci co do ekonomicznej oplacalnosci zalego przedsiewziecia. Ale pomimo tego ciesze sie, ze nasi dzialacze sa kreatywni i maja sporo pomyslow. Oczywiscie niektore z tych pomyslow okazuja sie nietrafione (chocby najwieksze niewypal - Ekstraklasa Music Show), ale to juz jest ryzyko przy realizacji nietypowych przedsiewziec. Osobiscie wole, gdy dzialacze maja pomysly, przy czym wiadomo, ze nie wszystkie zostana zrealizowane, z tych ktore zostana zrealizowane nie wszystkie okaza sie udane, ale czesc z nich moze sie okazac strzalem w dziesiatke. O Lechu tyle sie mowi w Polsce, dlatego sie stawia go za wzor (zawsze jest mi przyjemnie, gdy na forach roznych klubow, nawet takich, ktore delikatnie mowiac nie palaja specjalna sympatia do Lecha kibice tych klubow apeluja do dzialaczy, by wzieli przyklad z dzialaczy Lecha, by u nich kiedys bylo tak jak w Poznaniu), ze nasi dzialacze wprowadzaja innowacje, ktorych gdzie indziej nie ma. I nie krytykujmy naszego zarzadu tylko dlatego, ze czesc z tych innowacji okazala sie, czy okaze sie chybiona... Odpowiedz Link Zgłoś
misza01 Re: KIOSKI LECHA? 13.06.02, 16:12 andy02 napisał(a): > Mam pewne watpliwosci co do ekonomicznej oplacalnosci zalego przedsiewziecia. > > Ale pomimo tego ciesze sie, ze nasi dzialacze sa kreatywni i maja sporo > pomyslow. Oczywiscie niektore z tych pomyslow okazuja sie nietrafione (chocby > najwieksze niewypal - Ekstraklasa Music Show), ale to juz jest ryzyko przy > realizacji nietypowych przedsiewziec. Osobiscie wole, gdy dzialacze maja > pomysly, przy czym wiadomo, ze nie wszystkie zostana zrealizowane, z tych ktore > > zostana zrealizowane nie wszystkie okaza sie udane, ale czesc z nich moze sie > okazac strzalem w dziesiatke. > > O Lechu tyle sie mowi w Polsce, dlatego sie stawia go za wzor (zawsze jest mi > przyjemnie, gdy na forach roznych klubow, nawet takich, ktore delikatnie mowiac > > nie palaja specjalna sympatia do Lecha kibice tych klubow apeluja do dzialaczy, > > by wzieli przyklad z dzialaczy Lecha, by u nich kiedys bylo tak jak w > Poznaniu), ze nasi dzialacze wprowadzaja innowacje, ktorych gdzie indziej nie > ma. I nie krytykujmy naszego zarzadu tylko dlatego, ze czesc z tych innowacji > okazala sie, czy okaze sie chybiona... pod warunkiem,że z niepowodzeń zostaną wyciągnięte odpowiednie wnioski. a wracając do tematu- marzy mi się sieć punktów handlowo-usługowych z dumą prezentuących na witrynie naklejkę z herbem klubu i napisem Oficjalny Partner Lecha Poznań. W Berlinie aż roi sie od takich placówek i to nie tylko sportowych, mających status Oficjalnych Partnerów Herthy Berlin. I sklep Nike ze specjalnym z aneksem "Hertha BSC" poświęconym kolekcji oficjalnych strojów Herthy- koszulki, spodenki, dresy, kurtki, szaliki, czapki- wszystko. Na początek proponowałbym sklep z gadżetami i kolekcją strojów Lotto Lecha Poznań."Firmówkę " z prawdziwego zdarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K_K_S Re: KIOSKI LECHA? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.02, 16:14 Taki kiosk może naprawdę nie wyżyć. Odpowiedz Link Zgłoś