Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ilu z Lecha w Korei???

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.02, 16:09
    Bardzo jestem tego ciekawy, bo smutno było patrzeć na 4 flagi z napisem Legia
    czy fany z Gdańska, Mielca. Aż mi się wierzyć nie chce żeby żaden kibic
    Kolejorza nie pojechał. Guerrera, Ty chyba znasz najwięcej wiary to może mnie
    uświadomisz??
    Obserwuj wątek
      • Gość: xxx Re: Ilu z Lecha w Korei??? IP: *.futuro.pl 13.06.02, 16:28
        Moze wreszcie dotrze do Ciebie że jego ksywka to GUERRA matole.
        • Gość: Goldi Re: Ilu z Lecha w Korei??? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 13.06.02, 16:54
          widzilem tez dwie wielkie flagi TYCHY
          nawet byly one tez na meczu Francja - Dania
      • Gość: K_K_S Re: Ilu z Lecha w Korei??? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.02, 23:07
        XXX, matoł to możesz sobie mówić do lustra. Guerra, czy Guerrera czy to taka
        wielka różnica? Myśle że się na to przejęzyczenie nie obrazi a co do Guerrery
        to tak napisałem bezmyślnie bo mi się skojarzyło z pewnym hiszpańskim
        piłkarzem. Mniejsza o to. A jeszcze wracając do xxx to po chuj wogóle prawisz
        takie uwagi? Adwokat jesteś? Zamiast tego lepiej byś napisał coś o poznańskich
        kibicach w Korei. A co do flag to wisiały one na każdym meczu w Busan (np. na
        Fra-Uru wisiała fana Legii, Tych, Stali Mielec i Austalii). To tyle a ja nadal
        czekam na jakieś liczby. nARKA
        • Gość: xxx Re: Ilu z Lecha w Korei??? IP: *.futuro.pl 13.06.02, 23:11
          Rozumiem raz prekręcić z nie non stop od dluższego czasu, widzac jednoczesnie
          pełno wpisów Guerry, więc chyba jestes matolem.
          A jak chcesz mogę Ci to powiedziec w twarz, jeśli zjawisz się na jakimś
          spotkaniu.
        • Gość: xxx Re: Ilu z Lecha w Korei??? IP: *.futuro.pl 13.06.02, 23:15
          No to masz liczby: ultrasow Lecha 0, chuliganów 0, zwykłych kibiców trudno
          powiedzieć, ale niewielu, ja znam tylko 3.
          • Gość: guerra Re: Ilu z Lecha w Korei??? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 14.06.02, 14:36
            K_K_S skończ już
            • Gość: K_K_S Re: Ilu z Lecha w Korei??? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.02, 17:38
              Dobra XXX, masz rację jestem matołem. Ty zawsze masz rację a siła to naprawdę
              dobry i przekonywujący argument. Co do liczb to dzięki. O to pytałem, w sumie
              to szkoda że nikt się nie wybrał. A co do GUERRY to to jeszcze raz sorry.
              Następnym razem będę pisał już bezbłędnie.A poza tym do kogo kierować pytania
              skoro Ty jesteś najlepiej poinformowany na tym forum (chyba że się mylę). nARKA
          • Gość: K_K_S Re: Jeszcze jedno do XXX IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.02, 17:42
            Napisałeś że znasz 3 zwykłych kiboli Kolejorza którzy się wybrali do Korei.Czy
            oni nie mogli wziąć żadnej fany? Chyba że były obawy o utratę jej. Wtedy
            rozumiem, no bo tak trochę smutno było nie widzieć żadnego napisu Poznan czy
            Lech. Pozdro! i nARKA
            • Gość: xxx Re: Jeszcze jedno do XXX IP: *.futuro.pl 14.06.02, 19:44
              Flagi biora na mecze ich wlasciciele.
            • Gość: xxx Re: Jeszcze jedno do XXX IP: *.futuro.pl 14.06.02, 19:46
              Tak sie tez sklada że dla większosci osob w ktorych władaniu sa flagi mecz
              reprezentacji nie jest żadnym wydarzeniem, na którym wywieszenie flagi byłoby
              czyms nobilitującym
      • jacniew Re: Ilu z Lecha w Korei??? 14.06.02, 17:44
        Faktycznie nie widziałem żadnej flagi Lecha, co nie musi oznaczać że nikogo nie
        było.
        A byli z Lecha w Korei:
        Żurawski, Głowacki, Murawski
        + Kryszał z Amiki
        • jacniew Re: Ilu z Lecha w Korei??? 14.06.02, 17:44
          ...No i oczywiście Bąk Jacek...
          • Gość: K_K_S Re: Dzięki XXX IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.02, 22:29
            Dzięki XXX wiem już teraz jak to jest. Chociaż swoją drogą i tak szkoda że
            takie są reguły i że nasza Fana Lecha nie zawisła na koreańskim stadionie.nARKA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka