Gość: Hollow IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.07.01, 10:37 A wiec stalo sie ! Ale beda teraz mieli pake!! Nikt ich juz chyba nie powstrzyma ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
campo Re: ZIDANE W REALU !!! 04.07.01, 10:42 Wlasnie to przeczytałem!!!!!Dali za niego 67 milionów USD!Ciekawe jak bedzie przebiegale współpraca z Zidane z Figo? Forza Real !!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: ZIDANE W REALU !!! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 04.07.01, 16:42 Moim zdaniem Real morze kupic Zidane,ale sie zadlurzy jeszcze bardziej. Tak samo jest z innymi zawodnikami takimi jak:Salas i ci inni. To samo bylo z Figo. Wtedy WIELKI REAL sie zadlurzyl na ponad 100 mln dolaruw. MOże być żleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yre Re: ZIDANE W REALU !!! IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.01, 16:35 Niech sobie Real dokupi jeszcze Ronaldo, Vieriego, Beckhama, Kahna .... I tak w tym sezonie Barca będzie mistrzem!!! p..... Real! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: ZIDANE W REALU !!! IP: *.MultiCon.PL 05.07.01, 16:04 67 mln $ za jednego człowieka?!?!!?!?!? To ponad 2,5 biliona starych złotych!!!!!!!!!! Wy to rozumiecie, bo ja nie. To chya początek końca świata. Pozdrowienia dla biednych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: ZIDANE W REALU !!! IP: *.dhl.com 04.07.01, 10:51 Wiecie co to jest straszne. Klub, ktory jest zadluzony wydaje kupe szmalu na najlepszego zawodnika na Swiecie. trudno mi to zrozumiec. A poza tym uwazam ze wladze Realu ida na latwizne. Przeciez wychodzac z takiego zalozenia jak oni mozna stworzyc team ktorego nikt nie pokona. Gdzie tu sportowy duch. Powinno byc tak jak w NBA. Kazdy zespol ma okreslony budzet - kazdy w Lidze Mistrzow taki sam - i w ramach tego budzetu dysponowac swoimi wydatkami i tak kombinowac, zeby miec dobrych pilkarzy i zmiescic sie w budzecie. Moze jestem idealista ale co mi z tego jak obejze mecz w ktorym Real goli kazdego 5:0 i nie ma zadnej rywalizacji. A tak na marginesie moze wlasnie na przekor tak nie bedzie. zobaczycie za duzo gwiazd tez nie wplywa mobilizujaco na zespol. Spojrzcie na Bayern. przeciez nie ma tam super gwiazdy a zespol gra z wielka determinacja. pozdrawiam kibic nie Realu jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MArtin Re: ZIDANE W REALU !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.07.01, 10:58 No i extra! Szykuje się prawdziwy Dream Team, który zmiecie Barcelonę i innych cieniasów z powierzchni ziemi. Będzie "złoty trójkąt" Zidane - Figo - Raul. A jeszcze mają kupić superobrońcę i napastnika. Real Real Campeon! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzych Re: ZIDANE W REALU !!! IP: *.wsm.gdynia.pl 04.07.01, 11:03 Tylko czy Zizu jest im potrzebny przeciez i tak wszystko wygrywają? No prawie ale ten klub gra za to tak piekna pilke i nagle przy tylu gwiazdach moze sie wszystko zawalic. Choc nie jestem fanem Realu niechcialbym aby tak sie stalo. Pozd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FC Paul Real to cieniarze!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.85.* 04.07.01, 11:11 BARCA najlepsza!!!!!!!!!!!!!! Real i superobrońca i napastnik, przecież to śmieszne, chyba jacyś Ormianie, cha cha cha cha cha cha cha cha!!!!!!!!! BARCA najlepsza!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CRESPO Re: IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 04.07.01, 11:17 rywalizacja z Barca moze wygladac ciekawie, o ile sfinalizuja oni transfer Riquelme, Savioli oraz cos zrobia z obrona. W przeciwnym razie polowa ich meczow (Barcy) bedzie sie konczyla tak ze w 90 minucie Rivaldo albo kto inny bedzie wyrownywal na 3:3... A Real ich pokona z 6:4 :) chociaz w Realu w tym sezonie czesto obrona rowniez szwankowala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luxc Re:Buffon w Juve!!! IP: 213.134.134.* 04.07.01, 11:43 Ale się porobiło. Do Juventusu przechodzi Buffon i (to już nie takie pewne) Vieri. Tylko kto tam będzie grał w pomocy - Zidane do Hiszpanii, Davids na urlop :). ps Ciekawe co Parma zrobi z tą kasą - 32 mln dolarów za Thurama, czterdzieści kilka mln Euro(nie wiem jaki jest przelicznik) za Buffona, sprzedają też Conseicao do Interu. Zbierze się tego w sumie coś pod 100 mln USD, a nie słychać, żeby kogoś kupowali - przepiją to czy co? Może by kupili Dudka. Pozdrawiam Realowców i ich dream team i życzę wyeliminowania Wielkiego Realu z LM przez Parmę. Byłoby śmiesznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luxc Re:Rivaldo w Lazio!!! IP: 213.134.134.* 04.07.01, 11:48 To jeszcze raz ja. Lazio złożyło ostateczną ofertę na Rivaldo - 45 mln USD (czy Euro). Sprawa ma się wyjaśnić do końca tygodnia. Jak Barca go sprzeda, to nici z jakiejkolwiek rywalizacji z Realem, bo będą dwie klasy niżej. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pete Re:Rivaldo w Lazio!!! IP: *.unregistered.formus.pl 04.07.01, 13:40 Rivaldo nigdy nie przejdzie do pierdolonych nazioli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafiq Re:Buffon w Juve!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.01, 22:40 Nie buj nic nie tacy już z Juve odchodzili. Zobaczymy w maju. Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: Real to cieniarze!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.07.01, 12:10 Gość portalu: FC Paul napisał(a): > BARCA najlepsza!!!!!!!!!!!!!! Real i superobrońca i napastnik, przecież to > śmieszne, chyba jacyś Ormianie, cha cha cha cha cha cha cha cha!!!!!!!!! BARCA > najlepsza!!!!!! Gdyby nie ten sędzia co się na przepisach chyba nie zna, to Barca wygrałaby z Realem na Santiago Bernabeu. Po prostu jest lepsza i żaden tyran (np. general Franco, patron wszystkich kibiców Realu) tego nie zmieni nie zależnie od tego jak bardzo nienawidzi Katalonii i Barcy!!!! pzdr, wasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !real! Re: Barca to cieniarze!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 04.07.01, 14:56 wasia napisal/(a): > Gosc portalu: FC Paul napisal/(a): > > > BARCA najlepsza!!!!!!!!!!!!!! Real i superobronca i napastnik, przeciez to > > > smieszne, chyba jacys Ormianie, cha cha cha cha cha cha cha cha!!!!!!!!! B > ARCA > > najlepsza!!!!!! > > Gdyby nie ten sedzia co sie na przepisach chyba nie zna, to Barca wygral/aby z > Realem na Santiago Bernabeu. Po prostu jest lepsza i zaden tyran (np. general > Franco, patron wszystkich kibiców Realu) tego nie zmieni nie zaleznie od tego j > ak > bardzo nienawidzi Katalonii i Barcy!!!! > > pzdr, wasia MUAHAHAHA! ZOBACZ ILE MIELI PUNKTOW W TYM SEZONIE! REAL NIE MUSIAL WcALE SIE WYSILAC W TYM MECZU, TO NIE O TO CHODZI! LICZA SIE PUNKTY. KTO MIAL ICH WIECEJ? A CO, MOZE TYCH WSZYSTKICH PRZEGRANYCH MECZOW TO SEDZIOWIE ZABRONILI Barcy WYGRAC? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denver Re: Real to cieniarze!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 06.07.01, 10:57 real jest słaby ,był słaby a teraz to już koniec. real=orlen płock niby kasa jest ale.... BARCELONA OD ZAWSZE BYŁA KLUBEM MOCNIEJSZYM OD REALU - STADION WIĘKSZY - KIBICÓW WIĘCEJ - DŁUGÓW NIE MAJĄ - ŻADNYCH MACHLOJEK NIGDY NIE BYŁO (POLITYKA I KRÓL SĄ TYLKO W realu) - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: ZIDANE W REALU !!! IP: 10.0.58.* / 212.45.233.* 04.07.01, 13:49 Real Madryt the best!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: ZIDANE W REALU !!! IP: 195.27.162.* 04.07.01, 15:49 Teoretycznie tak, ale w praktyce nie zapominaj, ze Real przegrywal ostatnio dosyc regularnie z innym klubem europejskim "Bayern" z Monachium. Zidane to naprawde wielki gracz - bardzo go lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzs04 Re: ZIDANE W REALU !!! IP: *.cjb.net 04.07.01, 15:42 zycze realowi spadku do 2 ligi,ale najpierw final LM schalke04-real madryt 3-0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommasi Re: ZIDANE W REALU !!! IP: 1.1.2.* 04.07.01, 16:07 real mnie wkurza. Graja ladna pilke, ale ich prezydent chyba oszalal. Niech wykupia wszystkich dobrych. Wtedy na mapie zostanie tylko Real. I na pewno bedzie najlepszy. a tak na marginesie: Forza JUVE! Zidana spokojnie mozna zastapic przez redondo lub verona. Co do davidsa, moznaby wziac zamiast niego nedveda lub vieire. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WAM Re: ZIDANE W REALU !!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 04.07.01, 23:41 Jestem wielkim kibicem Realu, ale dosyć sceptycznie odnoszę się do transferu Zizou (niecierpię tego gracza). Według mnie znacznie ciekawszy byłby zapowiadany przez Pereza transfer Mendietym, z którym podobno ustalono wstępne warunki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viper Re: ZIDANE W REALU !!! IP: *.com.pl 05.07.01, 07:56 Zidane w Realu? A świstak siedzi i zawija w takie sreberka. To, że jakieś hiszpańskie radio podało taką wiadomość jeszcze nic nie oznacza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GaretH Re: ZIDANE W REALU !!! IP: 195.205.174.* 05.07.01, 08:35 Gość portalu: viper napisał(a): > Zidane w Realu? A świstak siedzi i zawija w takie sreberka. To, że jakieś > hiszpańskie radio podało taką wiadomość jeszcze nic nie oznacza. Wejdź na strone realmadrid.es a zobaczysz, że to prawda. Jednak do prawdziwego dream teamu brakuje im napastnika oraz ze dwoch obroncow. Ma dojsc do transferu Nesty z Lazio. Byłoby nieźle. Co do pustej kasy Realu. Z tego co wiem, duza część biznesmenów stawia sobie za punk honoru wpomożenie tego klubu, czy to gotówką bądź kredytem. Problem jenak pozostaje, dlug rośnie i kiedyś to im się odbije. Pozdrowienia dla fanów Realu i MU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karen Zidane nie jest dobrym zawodnikiem IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.01, 22:12 Naprawdę nie rozumiem czemu wszyscy się tak nad Zidanem rozpływaję, bo moim zdaniem nie prezentuje swoją grą on niczego specjalnego. Ale za to zdobył taką renomę, że każde jego zbliżenie się do płki wywołuje ekstazę i grad pochwał. Dlaczego? On na pewno na to nie zasługuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 53 Re: Bomba peknie IP: 64.124.150.* 05.07.01, 10:04 Real oszalal. To juz nie jest normalne. Ile mozna wydawac na pilkarzy? Po co Realowi jeszcze Zidane? A pamietacie, ze prezydent Realu powiedzial, ze bedzie u niego grac dwoch z trzech - Zidane, Costa, Mendieta. Rui Costa idzie do Milanu, wiec w Realu grac beda Zidane i Mendieta. Innymi slowy trzech najlepszych pomocnikow i rezyserow gry na swiecie (razem z Figo) grac bedzie w Realu. Na zakupy Real wyda 100 mln dolarow, kontrakty indywidualne w sumie beda wynosic drugie tyle. I po co to wszystko? Zeby przegrac z Bayernem w polfinale? Moze dla pewnosci niech wykupia jeszcze stamtad Effenberga! I Beckhama z MU! Jeden slawny klub - Viola - stoi juz na krawedzi bankructwa. Czy to tak trudno przewidziec, ze za nim moga pojsc nastepne??? Jest jakas krytyczna granica, powyzej ktorej juz nawet Real sobie nie poradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aimarek Re: Zidane nie jest dobrym zawodnikiem IP: 192.168.0.* / *.rubikon.zgierz.pl 05.07.01, 10:04 Nie wierzę! Zidane nie jest dobrym zawodnikiem? To pokaż mi lepszego rozgrywającego na świecie. Zidane to dla mnie gracz kompletny. Ma fantastyczną technikę, świetny drybling, genialne podania. Ale przede wszystkim ma wizję gry. Właśnie to go odróżnia od setki innych piłkarzy. A każdy jego kontakt z piłką "wywołuje ekstazę", bo zawsze wtedy można zobaczyć jakieś niekonwencjonalne zagranie, po którym od razu robi się gorąco pod bramką przeciwnika. Dla mnie Zidane to największy piłkarz ostatnich lat. Bez niego Francuzi nie wygraliby MŚ i ME. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capulet Re: Zidane nie jest dobrym zawodnikiem IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 05.07.01, 14:06 no nie wiem... Zidane i Figo w jednym klubie? to się może skończyć tragicznie co prawda Figo gra na skrzydle, ale tak naprawdę to każdy wie, że jest playmakerem tak jak Zidane a dwóch najlepszych zawodników na jednej pozycji w jednym klubie może wywołać ogromny konflikt i dojdzie do tego, że jeden z nich odejdzie albo będzie grzał ławę (a to by się nie spodobało ani jednemu ani drugiemu) poczekamy zobaczymy p.s. a może wogóle nie dojdzie do transferu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luxc Re: Zidane jest dobrym zawodnikiem IP: 213.134.134.* 05.07.01, 14:54 Figo nie jest playmakerem - wibijcie to sobie do głowy - jest doskonałym atakującym pomocnikiem. Jako playmaker też może grać, ale lepiej spisuje się jako prawoskrzydłowy (przechodzący także na lewo i środek, kiedy trzeba). No właśnie. A Zidane jest najlepszym na świecie playmakerem, niezależnie od tego czy się to komuś podoba czy nie. Mogą więc grać razem, pytanie tylko czy będą chcieli. Bardziej szkoda byłoby Mendiety, który jest wprawdzie defensywny, ale jest dla mnie prawie tak dobry (jako playmaker) jak Zidane - zmarnowałby się tam grając po prostu defensywnego pomocnika :(. pozdrawiam ps AVE PARMA, JUVE, LAZIO (chociaż to naziole ale trudno) ps2 niestety REAL RULEZZZZZZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommasi Re: Zidane jest dobrym zawodnikiem IP: 1.1.2.* 05.07.01, 16:09 Luxc, nie sadze. Zbyt duzo gwiazd, to nie moze wypalic. Kazdy z nich lubi miec pilke przy nodze. Jak to pogodzic? A poza tym, mam zaufanie do rozeznania bossow Juve. Oni wypromowali Zizou, widocznie maja na oku potencjalnego zastepce. A poza tym Juve tez sie zbroi: Buffon, Thuram, Nedved, Lippi. A w planach Vieri i Vieira. Cool. Forza Juve Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karen Re: Zidane nie jest dobrym zawodnikiem IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.01, 23:00 To twoje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bercik Re: ZIDANE W REALU !!! IP: *.intermedia.serv.pl 06.07.01, 10:28 Jak to mozliwe ze najbardziej zadluzony klub na swieciekupuje najdrozszych pilkarzy?? Kurna jak nie mam kasy w portfelu to so moge poogladac najwyzej wystawy w sklepach! Jacys czarodzieje czy co?? Barca za ta kase kupila Saviole i Riquelme...to chyba rozsadniejsze...maja po 20 lata a Zizu juz nie jest pierwszej mlodosci.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafiq Re: ZIDANE W REALU !!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.01, 22:36 Milan też owego czasu kupował każdego kto się nawinął pod rękę i skończyło się to dla niego fatalnie. Teraz Real kopiuje te wzorce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeq Re: ZIDANE W REALU !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.07.01, 18:14 Też mi się tak wydaje, że transfer Zidane nie wyjdzie Realowi na dobre. Choć to na pewno wyśmienity zawodnik to chyba nie będzie pasował do Realu. Każdy tam będzie chciał grać główne role, a tak sięgrać nie da! Odpowiedz Link Zgłoś