Gość: Zenek IP: *.chello.pl 16.06.02, 10:44 Już jest w ćwierćfinale! A tam czekać będzie albo Japonia, albo Turcja... Czyżby Senegal szedł na medal? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kataryna Re: SENEGAL !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 10:52 Kochany Senegal, dzięki niemu w Piłkarzykach Świata mam się całkiem nieźle, stawiałam, że wygrają z Francją, teraz obstawiłam dokładny wynik i też się udało. Od końca rozgrywek grupowych mam niejasne przeczucie, że czeka nas finał Włochy- Senegal (trzeba się tylko po drodze pozbyć Brazylii). Pozdrawiam kibicujących Senegalowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: SENEGAL !!! IP: *.chello.pl 16.06.02, 11:01 Gość portalu: kataryna napisał(a): > Kochany Senegal, dzięki niemu w Piłkarzykach Świata mam się całkiem nieźle, > stawiałam, że wygrają z Francją, teraz obstawiłam dokładny wynik i też się > udało. > > Od końca rozgrywek grupowych mam niejasne przeczucie, że czeka nas finał Włochy > - > Senegal (trzeba się tylko po drodze pozbyć Brazylii). Pozdrawiam kibicujących > Senegalowi. Też kibicuję Senegalowi, ale wolałbym finał Senegal-Hiszpania. Włosi się już w finałach nagrali, a Senegal i Hiszpania jeszcze ani razu nie dotarli do finału. Odpowiedz Link Zgłoś
znafca Re: SENEGAL !!! 16.06.02, 11:07 Wspaniały mecz. Świetne drużyny. Niesprawiedliwy system złotej bramki: Szwed strzela w słupek i piłka wylatuje w pole; Senegalczyk strzela w słupek i piłka wpada do siatki... Odpowiedz Link Zgłoś
sfuj_hlop Re: SENEGAL !!! 16.06.02, 11:14 Powiem krotko: Senegal mistrzem swiata!!! Wyobrazacie sobie co by to bylo?! Swiat pilkarski przewrocilby sie do gory nogami. A ten caly smieszny ranking FIFA mozna by wreszcie wywalic na smietnik. (dzis Senegal jest na 42, a szesc miesiecy temu byl na 65 miejscu, dla porownania Arabia Saudyjska 34 miejsce) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: SENEGAL !!! IP: *.chello.pl 16.06.02, 11:28 sfuj_hlop napisał(a): > Powiem krotko: Senegal mistrzem swiata!!! > Wyobrazacie sobie co by to bylo?! Swiat pilkarski przewrocilby sie do gory > nogami. A ten caly smieszny ranking FIFA mozna by wreszcie wywalic na smietnik. > > (dzis Senegal jest na 42, a szesc miesiecy temu byl na 65 miejscu, dla > porownania Arabia Saudyjska 34 miejsce) A ja bym chciał, żeby Senegal został mistrzem. Coś nowego. Brazylia - 4 razy, Włochy i Niemcy - po 3 razy. To nudne. Niech o medale walczą Senegalczycy, Koreańczycy, Meksykanie... Odpowiedz Link Zgłoś
tomi469 Re: SENEGAL !!! 16.06.02, 11:28 Chciałbym żeby Senegal zaszedł jak najdalej, i jest to pierwszy raz kiedy kibicuję drużynie z Afryki. Gracze z Senegalu nie udają wielkich gwiazd jak Kameruńczycy i Nigeryjczycy, i w odróżnieniu od nich nie grają jak pajace. Może też w odróżnieniu od nich zagrają w półfinale (pewnie z Brazylią)? Życzę im tego - powodzenia chłopaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: SENEGAL !!! IP: *.tin.it 16.06.02, 11:31 Nie wiem jak bedzie, ale mam juz dosyc druzyn z rozkapryszonymi, przeplacanymi gwiazdami. Nie wiem jak oni moga patrzec w oczy nauczycielom czy pielegniarkom we wlasnym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banita Dziękówa dla Senegalu !!! IP: 3.5.* / *.chello.pl 16.06.02, 16:51 Tchnął dla mnie w te mistrzostwa nowego ducha. "Senef" - życzę medalu ! ALLEZ LES LIONS ! Odpowiedz Link Zgłoś
sfuj_hlop Re: SENEGAL !!! 18.06.02, 13:00 Historia Senegalu na tych mistrzostwach brzmi prawie jak bajka o kopciuszku. Kibicujmy temu zespolowi z calego serca! Podobnie Polacy byli takim samym kociuszkiem w 1974, jak zdobywalismy 3 miejsce. Senegal-Turcja 2:0! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 Re: SENEGAL !!! IP: *.ipartners.pl / 157.25.192.* 18.06.02, 13:02 Senegal to dla mnie super niespodianka ale i przyjemna nie powiem ... Brawo chlopcy - bo zwyciestwie nad Francja i Szwecja mam dla was duzy szacunek ... Senegal - Turcja 3-1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Re: SENEGAL !!! IP: *.cordef.net.pl 18.06.02, 13:07 Z Turkami sobie poradza :-) Senegal w półfinale ! Odpowiedz Link Zgłoś