Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rafał Stec: Kosmiczny mecz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 17:47
    KOSMICZNY KLOC !
    Obserwuj wątek
      • Gość: phx Re: Rafał Stec: Kosmiczny mecz IP: *.devs.futuro.pl 20.03.05, 18:29
        "Mekelelego"? Moze jednak "Claude'a Makelele" byloby lepiej?
      • Gość: Stach Stec daj sobie spokój z dziennikarką !!!!!!!!!!!!! IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 18:46
        Stec człowieku przestań nas dręczyć twoimi imaginacjami pacjenta kliniki
        psychiatrycznej. Te Twoje komentarze są coraz bardziej trudne do strawienia.
        • Gość: niewiadomek Re: Stec daj sobie spokój z dziennikarką !!!!!!!! IP: *.foo.org / *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 20:19
          sam sobie daj spokoj, nie musisz czytać, ale zawsze przeczyatsz i skomentujesz
          ze dno, to ciebie chyba powinno sie leczyc.
          • Gość: Stach Re: Stec daj sobie spokój z dziennikarką !!!!!!!! IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 03:26
            Takich nieobiektywnych i stronniczych dziennikarzy należy tępić.
            • Gość: soska66 Re: Stec daj sobie spokój z dziennikarką !!!!!!!! IP: 195.205.63.* 21.03.05, 15:44
              biedny Staszek jestes. nie mozesz przeciepiec tego z sie z realem dzieje?? czy z
              chelsea? Stec pisze najprawdzziwsza prawde. podpisuje sie po kazdym jego
              stwierdzeniem
              • Gość: Stach Re: Stec daj sobie spokój z dziennikarką !!!!!!!! IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 11:14
                Mnie chodzi o Steca a nie o pseudogwiazdy z jakiś piłkarskich cyrków bo nie
                nazwę ich drużynami piłkarskimi.
            • Gość: sedzina Re: Stec daj sobie spokój z dziennikarką !!!!!!!! IP: *.ksw.edu.pl 22.03.05, 16:27
              Super artykul !!!
      • Gość: pero loco ,,.,.,.re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 19:15
        widze że pan rafał stec łatwego życia wśród czytelnikó to nie ma
        co widać po komentarzach
        no coż panie rafale nie daj sie pan
        bo w tych pana textach jest jakaś logika
      • Gość: PC Re: Rafał Stec: Kosmiczny mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 19:43
        >Chelsea, której zwycięstwa są zwycięstwem futbolu, czy szerzej - sportu

Nie wiem czy zwycięstwem sportu jest zwycięstwo drużyny która wykupuje po prostu
        najlepszych piłkarzy na rynku, a stylem gry przypomina drużynę narodową Niemiec
        i nawet gdy prowadzi 3:0 to ciągle bronii wyniku. Dla mnie to porażka i sygnał,
        że wystarczy mieć dużo kasy by wygrywać.
        • Gość: anonim Re: Rafał Stec: Kosmiczny mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 17:41
          co za debillll. a co nie trzeba miec kasy zeby cos wygrac? myslisz ze ku..
          skad sie sukces bierze?? ku..aa
      • Gość: Cyr Re: Rafał Stec: Kosmiczny mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 20:07
        "Możesz wmówić światu, że Britney Spears to artystka. Nie wmówisz, że Enrique
        Iglesias nadaje się do ataku Realu Madryt"
        • Gość: optimus prime dwie sprawy IP: *.chr17.1000lecie.pl 20.03.05, 20:29
          po pierwsze: różnica między jakością obuwia nike a druzyną realu. odzież nike
          wyznacza jakis styl życia, ale buty (jak i pozostałe rzeczy z kolekcji) mimo to
          dalej są zrobione na najwyższym poziomie i trwałe. dlatego orównanie tych dwóch
          rzeczy wydaje mi się nieco chybione.
          po drugie: pamiętam felietony Pana Steca z zeszłego roku, w których psioczył na
          abramowicza, że ten kupuje bez opamiętania wszystkich wolnych lub prawie wolnych
          znanych piłkarzy. ranieri ciągle się na to wkurzał. do samego końca swojej pracy
          w cfc. po zatrudnieniu mourinho napisał Pan felieton, w którym wyraża obawy co
          do przyszłości współpracy abramowicza z trenerem, który nie znosi, gdy ktos mu
          zagląda do garnka. i gdyby nie mourinho (który zapewne sobie zażyczył nie
          ingerowania w kształt druzyny raz transfery), cfc wyglądałoby jak real, tylko że
          jeszcze bardziej niepoukładany. zatem przeciwstawienie cfc z realem równiez jest
          na wyrost. a napewno obecny stan rzeczy nie jest zasługą roztropności pana
          abramowicza. zatem Panie Stec - proszę o rzetelniejsze podejście do swojej
          pracy. a nie wypisywanie głupot popartuych obecnym trendem.
          jeszcze jedno: nie Giovane, tylko Giovanni. niby nic, ale świadczy o Pana pracy
        • jaerk Re: Rafał Stec: Kosmiczny mecz 22.03.05, 10:22
          Jak to nie wmówię;-) Dajcie mi 100mln$ na kampanię reklamową to wmówię!
      • Gość: Tfuj fan Re: Rafał Stec: Kosmiczny mecz IP: 213.156.108.* 20.03.05, 21:37
        Ale ty jesteś expert piłkarski
      • Gość: GregoReal Real Madrid Club Football IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 22:12
        Człowieku uważaj o czym piszesz bo Real to najlepszy klub na świecie a ty myślisz że jak ma kryzys to możesz po nim jechać jak po łysej kobyle Real to najlepszy klub świata i świadczą o tym trofea Owszem polityka transferowa niezbyt dobra ale w przyszłym sezonie to Real będzie na szczycie a jak nie w przyszłym to w następnym ale będzie bo jest do tego stworzony
        • Gość: meteoraul Re: Real Madrid Club Football IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 20.03.05, 22:45
          zgadzam sie z toba w calosci.Madryt byl najlepszy i bedzie.HALA MADRID!!!!
      • Gość: piju Zostań przy ocenianiu sportu bo z reszta słabiutko IP: 217.173.203.* 20.03.05, 22:41
      • Gość: fan_Rafałka Re: Rafał Stec: Kosmiczny mecz IP: *.topole.waw.pl 20.03.05, 22:59
        Buahahaha... Panie, ekhm, Rafale.
        Wymyślił pan sobie teorię i specjalnie do niej nagina pan fakty, węszy spisek i
        ogólnie pisze śmieszne rzeczy. Już na pierwszy rzut oka widać twoją głęboką
        niechęć do Realu. Ciekawe jestem czym to jest spowodowane.
        "Pamiętamy: mimo sukcesów jowialny wąsacz musiał odejść, bo i na ławce potrzebny
        był gwiazdor, a tego kryterium Hiszpan w żadnym razie nie spełniał. Coś w tym
        jest" - Zastąpił go superhipermega gwiazdor Carlos Queiroz. Jego następcy byli
        równie medialni.
        "Giovane Trapattoni" - a kto to? Pytam, bo pan większym znawcą futbolu niż ja,
        to mogę w końcu nie znać kogoś takiego...
        "Ronaldo wypadał w bieżącym sezonie tak żałośnie, że czasem jego obecność przez
        90 minut na boisku zdawała się wymuszać jakaś tajna umowa ze sponsorem" -
        Ronaldo to chyba najczęściej zdejmowany piłkarz Realu...
        "Chelsea, która konsekwentnie ściga Real w rankingu drużyn najbardziej
        nielubianych." - chyba twoim, prywatnym.
        "więcej nawet, jeśli pominąć Makelelego i ściągniętych z Porto Paulo Ferreiry
        oraz Ricardo Carvalho, pozyskiwał wyłącznie zawodników, którzy nie zdobyli
        żadnych prestiżowych trofeów." - 1. Makalele 2. Hmm... czyli pomijamy trzech
        piłkarzy. Perez ściągnął Figo, Zidane'a, Beckhama i Ronaldo. Bo jakie ważne
        trofeum zdobyli Samuel, Woodgate, czy Owen? Puchar UEFA? Więc, jeden piłkarz
        więcej. Kolosalna różnica. Nie mam pewności, czy to Abramowicz ściągnął
        Geremiego, bo nie interesuję się jego zespołem, ale jeśli tak, to wychodzi po równo.
        "Zidane, Ronaldo czy Owen przychodzili w glorii najlepszych w świecie." - Owen?
        A to dobre...
        "Abramowicz wciąż uchodzi za rozrzutnego, tymczasem w Chelsea najlepiej
        zarabiają Lampard i Terry (65 tys. funtów tygodniowo)" - bo jakżeś człowieku
        zauważył nie kupuje gwiazd pokroju Zidane'a to chyba logiczne, że nie płaci im
        tyle, ile zapłaciłby Zidane'owi, gdyby miał go w swoim zespole. Nie chcesz chyba
        wmówić ludziom, że nie jest rozrzutny. Wystarczy spojrzeć, ile wydał na
        transfery i jakie to były transfery.
        "Także Barcelona staje przed wyborem, czy przeobrazić drużynę w objazdowy cyrk
        (w czerwcu rusza na tournée po Japonii...) i stać się kolejną Kurnikową
        futbolu." - przecież już w tamtym roku była na azjatyckim tournee. Tak
        gorączkowo śledziłeś te 'europejskie fora internetowe', że umknęło?
        "Chyba poruszył go ostateczny krach systemu madryckiej korporacji" -
        człowieku... o jakim ostatecznym krachu mówisz? [Nie wspieraj sie Kazikiem,
        którego, w przeciwieństwie do ciebie, lubię i szanuję] Real nie zdobył żadnego
        trofeum od dwóch lat. Wiele zespołów chciałoby mieć takie 'kryzysy'. Chociażby
        Barcelona, która nie wygrała nic od lat sześciu, a w latach prawdziwego kryzysu
        ledwo awansowała do pucharu UEFA. Real zajmuje drugie miejsce w tabeli.
        "Chelsea, której zwycięstwa są zwycięstwem futbolu" - chyba anty-futbolu.
        "Możesz wmówić światu, że Britney Spears to artystka. Nie wmówisz, że Enrique
        Iglesias nadaje się do ataku Realu Madryt." - Możesz wmówić światu, że
        Britney Spears to artystka. Nie wmówisz, że Rafał Stec nadaje się na
        dziennikarza Gazety Wyborczej. Ale dobrze, że i tacy 'dziennikarze' są. Można
        się pośmiać. I nie kłam więcej. Nie podjudzaj, nie podkręcaj. Nie wolno. Idź do
        spowiedzi.
        Pozdrawiam Rafałku <głaszcze> :*,
        www.pajacyk.pl
        • Gość: solo Re: Rafał Stec: Kosmiczny mecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 09:49
          popieram cie czlowieku, normalnie cie popieram w 100% bo masz racje.
      • Gość: socio blanco Re: Rafał Stec: Kosmiczny mecz IP: 195.69.80.* 20.03.05, 23:05
        ty głupi stecu gówna...!!! odpie...l się od Real Madrid!!!
        farsa i cyganeria londynu co w europie osiągnęli? gó.. i gó.. osiągną!!!
        chelsea i farsa 100 lat historii i jeden PE!!!
      • huba91 Re: Rafał Stec: Kosmiczny mecz 20.03.05, 23:13
        Doskonały felieton. Choć jestem kibicem Królewskich, to nie mogę się pogodzić z ich wizją budowy zespołu. Zwyciestwo Chelsea nad Barceloną cieszyło mnie nie tylko z kibicowskiego puktu widzenia ale tym bardziej ze zwycięstwa konsekwencji, regularności, myśli taktycznej nad grą piękną dla oka.
      • Gość: real Re: Rafał Stec: Kosmiczny mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 23:24
        Po 1 fanie_rafałka- genialny koment.
        Po 2 przydaloby sie rafalkowi troche odswiezyc pamiec bo jeszcze 2 lata temu
        piał nad "krolewska misją nadzieji".
        a po 3 niech sie rafalek wezmie za prace w radiu maryja albo tv trwam bo to sa
        firmy na miare jego wiedzy i talentu na temat pilki noznej.
        Pozdro4alL Hala Madrid!
        • Gość: sol11@wp.pl Re: Rafał Stec: Kosmiczny mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 01:40
          tiaaa czelsi istnie sportowa druzyna... klub z kultura i historia... moze
          kiedys... za czasow zoli,flo,deschampa,.... a teraz postawmy nad ta druzyna
          krzyzyk i w smutku placzmy ze footballem rzadza pieniadze... a sportowy aspekt
          poszedl na drugi plan...jak nie dalszy PS chociaz jestem fanem barcy to pozal
          sie boze za takie felietony... wrrrr.... ViscaElBarca ! ViscaElSpainFootball !
          • Gość: rangiz Re: Rafał Stec: Kosmiczny mecz IP: *.acn.waw.pl 21.03.05, 02:45
            Po felietonie widać ze pan Rafał Stec jest swieżo po lekturze "No Logo", z której to zaczerpnął swoją wiedze o marketingu. Ciekawe jaką książke czyta w tym tygodniu, bo by ułatwiło to "rozszyfrowanie" twórczości z przyszłej niedzieli ;-)
      • Gość: Niger Re: Rafał Stec: Kosmiczny mecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 06:59
        Ha HA dobre ale się uśmiałem, o ile wiem a do fanów Realu nie należę to Real za
        Pereza zdobył chyba z 6 tytułów HMMMM! to faktycznie klapa. A pan Stec chyba
        nie rozumie że każda drużyna się starzeje to naturalna kolej rzeczy, szanuję
        pana Pereza choćby za to że Real nie jest dziś drugą Romą, za odwagę w
        nietypowej strategii finansowej która pozwoliła URATOWAĆ Real, i za to że rok
        temu nie wywalił gwiazd bo to także ludzie a klub to nie tylko firma (patrz
        Raul)
      • Gość: adam Re: Rafał Stec: Kosmiczny mecz IP: 217.153.246.* 21.03.05, 15:00
        Chciałbym się tylko dowiedzieć kiedy to Michael Jordan zerwał kontrakt z Nike?
        ...marka "Jordan" jest w kilkudziesięciu procentach własnością koncernu Nike
        nie jest autonamiczną spółką, samodzielnie działającą na rynku.
        Mam nadzieję, że informacja w pana artykule o zerwaniu kontraktu Jordana z Nike
        to tylko czysty błąd i "nie ścisłość".
      • Gość: alladyn Re: Rafał Stec: Kosmiczny mecz IP: *.68.76.9.brzesko76.tnp.pl 21.03.05, 15:52
        może gdybyś jeszcze prawdę pisał to byłoby ok... zresztą taki jest już zawód
        dzinnikarza - byleby sie dobrze sprzedało... niczym nike
      • Gość: R. Carlos jestes zalosny IP: 212.122.214.* 21.03.05, 17:57
        Autor tego artykulu jest najwyrazniej kibicem farsy (FCB) i widzi tylko
        kontrakty reklamowe zawodnikow Realu. Fakt ze jest tego troche za duzo, ale czy
        ronaldinho nie bierze udzialu w reklamach (nike, pepsi).

Zawodnicy grajacy obecnie w Realu maja najzwyczajniej w swiecie najlepsze lata
        gry za soba, jednym przypadaja one na 20 lat innym na 25 a jeszcze innym na 35.

W nastepnych publikacjach badz bardziej obiektywny autorze!!!
      • Gość: ktosiu Re: Rafał Stec: Kosmiczny mecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 10:42
        pan jest chory panie stec. wedlug ciebie barca jest gorsza od chelsea to moze i
        prawda ale i jedni i drudzy nie maja wielkich gwiazd tylko mlodych i
        utalentownych. a z tego co czytalem wyszlo ze w chelsei graja juniorzy w barcie
        tacy co pod 35 latek podchodza, a w realu to oldboje. A ja nike lubie a jesli o
        scislosc chodzi to przypomne o akcji adidas niemozliwe nie istnieje czy tez
        reeboka jestem jaki jestem. skoncz z pisaniem felietonow bo sie nie nadajesz
        jestes g***** a nie dziennikarzem.
        • Gość: Bobolobo Re: Rafał Stec: Kosmiczny mecz IP: *.cable.ubr03.camd.blueyonder.co.uk 24.03.05, 19:43
          Stec jest psychiczny, te jego felietony sie zaczynaja robic coraz bardziej i
          bardziej denerwujace i irytujace. Napisal pare, jacys klakierzy z PZPNu mu
          powiedzieli, ze to jest "ciekawa lektura" i teraz nabral pewnosci siebie i
          coraz bardziej probuje ludzi zarazac tymi chorymi teoriami. I to ilu ludzi w to
          wierzy... Felieton jest pelen niescislosci, braku konsekwencji, zlosliwosci i
          klamstw, ale to co mnie najbardziej uderzylo to:Zwyciestwo futbolu Czelsi-
          przeciez trudno o wieksze rzygowiny niz to co gralo Czelsi w dwumeczu(nie
          liczac pierwszych 20 minut rewanzu)

PS. Rafale, nie daj sie prosic... Emeryturka czeka:)
      • Gość: Desstin Cała prawda o tym klubie... IP: *.robikom.com.pl 28.03.05, 10:10
        W tej chwili tylko zaślepieni w słowo Real mogą bredzić o wielkości tego
        klubu.Co osiągnął przez ostatnie 2 sezony?Jaki styl reprezentował?To nadal jest
        wprawdzie wielki klub ale wyłącznie jeśli chodzi o budżet,płace piłkarzy w nim
        zatrudnionych oraz liczbę kontraktów reklamowych.I to wszystko.
      • Gość: kosa STEC przeczytał "No Logo" :) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.05, 10:03
        STEC przeczytał "No Logo" i doznał "trzepnięcia" poznawczego. Z jednej strony
        to żałosne, bo większość ludzi i tak od dawna zdaje sobie sprawę z tego czym
        jest marka i na czym polega jej kreowanie i jej wpływ na nasze wybory,
        (wystarczy wszak pomyśleć) z drugiej strony to może i dobrze, bo sporo osób nie
        ma nawyku myslenia i analizowania rzeczywistości, więc jeśli taki STEC wspomina
        o tym w swoim jak zwykle kiepskim felietonie to jest szansa, że kilka osób
        włączy wspomniane myslenie. I to jest duży plus dla STECa :)
        STEC, jako następną lekturę proponuję Pismo Święte hihihi...
      • Gość: wojtek Re: Rafał Stec: Kosmiczny mecz IP: 81.5.148.* 31.03.05, 02:55
        Drobna poprawka John Terry zarabia osiemdziesiat tysiakow tygodniowo i jesli
        spojrzysz na jego forme to jest tego wart, jesli chodzi o Lamparda to najlepszy
        w tej chwili pomocnik na Wyspach technika, sila, ciag na bramke, gra
        obronna...Czulbym sie duzo lepiej gdyby nie grali z nami w pazdzierniku.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka