znafca 17.06.02, 11:10 Mam was gdzieś kibice i dziennikarze, bo mnie mój kolega prezes nie da zwolnić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
valdi_cyborg Re: Jak przetłumaczyć słowa Engelsa na polski? 17.06.02, 16:16 znafca napisał(a): > Mam was gdzieś kibice i dziennikarze, bo mnie mój kolega prezes nie da zwolnić. W kły chuja a nie go tłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Jak przetłumaczyć słowa Engelsa na polski? IP: *.bj.uj.edu.pl 17.06.02, 16:17 wszyscu spierdalajcie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borek Quiz Engela IP: *.tele2.pl 17.06.02, 17:40 Wolne tlumaczenie: Ja = nieomylny, zawazyly bledy indywidualne, ale co zlego to nie ja, po prostu wszystko nas przeroslo ("wygrywa partia ale przegrywa caly narod" winni sie rozmywaja); A. Bak = nadzieja pilki, mlodosc, radosna pilka, fundament przyszlej druzyny Hajto, Swierczewski = dzentelmeni na boisku a przy tym walczacy do upadlego i do tego fair play, wzory boiskowe; Kaluzny = najlepsze glowa swiata, myslacy na boisku, jest wszedzie; taktyka = dopasowuje go do przeciwnika, choc nie wiem co to jest, z USA pomagali mi doradcy, bo sam bylem juz bezradny; Ja = nie ma lepszego trenera ode mnie; Zewlakow = super rezerwowy jakbym mogl to bym wstawil 10 Zewlakowow; ukochany klub : Polonia ukochany menago : Wlodek L. przyszlosc tej druzyny = Bak najlepszy polski trener = ja przyczyna niepowodzen = bledy indywidualne optymalny sklad = ten z Korea, a w dupe dostalismy tylko przez bledy indywidualne Odpowiedz Link Zgłoś