Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Adam chce skakać w kadrze - zapewnia Kuttin

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 23:12
    Adam Michnik?
    Obserwuj wątek
      • Gość: :: Re: Adam chce skakać w kadrze - zapewnia Kuttin IP: *.client.comcast.net 21.03.05, 23:26
        Laski nie robi chcialoby sie powiedziec..?:
      • Gość: dzeku NEW ORDER ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 23:45
        tak jest dajcie im spokoj, prezes wynocha. rutkowski na odwyk, skupien zegnamy.
        reszta albo sie wezmie do roboty albo tez wynocha. dajcie klimka w zamian.
      • clk ZAWSZE bedzie cos nie tak 22.03.05, 00:30
        ZAWSZE bedzie cos nie tak jak nie PECH to POGODA to SKOCZNIA to co innego,
        jakos innym to specjalnie nie przeszkadzalo.
        Bez przesady, 4 miejsce jak na ten sezon jest sukcesem, ale zwalanie
        wszystkiego na inne czynniki a nie na umiejetnosci, wyszkolenie itd to troche
        malo sensowne
      • uffoludek Cała nadzieja w Prezesie Włodarczyku! Panie Preziu 22.03.05, 08:10
        Pan się nie boi, cały Naród murem za Panem stoi...
      • Gość: lolek Re: Adam chce skakać w kadrze - zapewnia Kuttin IP: *.neonet.gliwice.pl 22.03.05, 09:30
        jaśnie pana Włodarczyka powinni się pozbyć i to szybko bo nikt tak jak on nie
        miesza
        co ten oszołom robi w związku??????????????????
        i co sobą reprezentuje????????????????
        pewnie dochody mu zmalały i się czepia
        a że dochody jego są zasługą naszych skoczków(ka)i trenera KUTTINA tego już nie
        bieże pod uwagę?? co boi się ze pracką rączki będzie musiał splamić?? wygonić
        go ze związku owieczki idż paść panie Włodarczyk
        pozdrawiam kibic ale nie pzn-ękaczy
        • Gość: psd Re: Adam chce skakać w kadrze - zapewnia Kuttin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 09:50
          ludzie tacy goscie jak wlodarczyk sa w calym polskim sporcie poczawszy do
          listkiewicza w pilce przez inne zwiazki sportowe ci ludzie siedza w tym od
          czasow komuny i dalej wydaje sie im ze sa nietykalni ku.. skandal!!!!!kolesie
          to sa,kolega kolegi przecierz nie ruszy nie????
      • rademaker Re: Adam chce skakać w kadrze - zapewnia Kuttin 22.03.05, 10:19
        popieram!
        strasznie mnie denerwuje kiedy Adam skacze poza kadrem
      • belfer_123 Re: Adam chce skakać w kadrze - zapewnia Kuttin 22.03.05, 10:35
        Łapki precz od Małysza, przez ostatnie lata dźwigał na plecach tłumek mądrych
        inaczej, co to wszystko wiedzą lepiej i... są ojcami jego sukcesów. Może się
        mylę, ale dla mnie to taki samorodek (talent sam w sobie). Sodówka mu do głowy
        nie uderzyła, więc dajcie mu żyć. Chce mieć spokój, tego a nie innego trenera i
        menadżera, to mu dajcie! Jest głodny sukcesu na olimpiadzie i potrzebuje
        tylko... spokoju! Czy to tak wiele dla mistrza??
      • Gość: amator Re: Adam chce skakać w kadrze - zapewnia Kuttin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 10:55
        Brak subordynacji wśród zawodników automatycznie dyskwalifikuje ich jako
        reprezentantów Polski. Nie należy się cackać i trzeba wysłać takich zawodników
        na zieloną trawkę.
      • Gość: X PILKARZ WISLY POBIL STUDENTA!!! IP: *.ramtel.com.pl 22.03.05, 11:03
        TEGO NIE MOZNA TAK ZOSTAWIC!
        sport.onet.pl/1071484,wiadomosci.html
        • Gość: Laik Falszywy adres IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 22.03.05, 12:04
          Szanowny p.Kolego to jest falszywy adres. Ten tema jest o skoczkach
          narciarskich,jak o ich problemach. Ten problem masz zamiescic na "Pilce noznej"
          • Gość: x TU NIE CHODZI O PILKE TYLKO BANDYTOW!!!!!!! IP: *.ramtel.com.pl 22.03.05, 12:17
            Ale z ciebie idiota. Rozumiem ze jak bedziesz swiadkiem np. gwaltu
            to nic nie zrobisz tylko powiesz "...to sprawa ginekologa nie moja ja sie seksem nie interesuje..."

Kretyn z ciebie wiesz!!!
        • Gość: Loco Kibice zwalniaja prezesa-buca Włodarczyka!!! IP: *.chello.pl 22.03.05, 12:33
          Panie W., skoncz Pan ten żenujacy spektakl. Wszyscy co Pana znaja wiedza, ze
          jest Pan studnia niekompetencji. Czas skonczyc z tym kolesiostwem w polskich
          zwiazkach sportowych, nie tylko w narciarskim, ale tez w pilki noznej,
          siatkowej, itd.
      • Gość: RafałS Taaa IP: *.igng.krakow.pl 22.03.05, 13:16
        >Cztery wygrane konkursy, dziewięć razy na podium - to lepiej niż cała drużyna
        >Austrii razem wzięta

to Kuttin powiedział? No cóż generalnie zgadzam się z Kuttinem i życzę jemu oraz
        Adamowi wszystkiego najlepszego, chciałbym tylko zwróćić uwagę, że po pierwsze
        to Austriacy nie mają żadnego wybitnego skoczka, natomiast jako drużyna zgarnęli
        wszystko co było do wzięcia w tym roku. Nasza drużyna się nie liczy co w sumie

jest przykre.

Pozdrawiam Rafał

• Gość: schechtar donieck Re: Taaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 14:36
          Uwielbam konkursy drużynowe i z niecierpliwością czekam na konkursy drużynowe w
          skoku w dal oraz rzucie oszczepem, a może i młotem.
      • Gość: ja@ Co ten Kuttin opowiada? IP: *.arcor-ip.net 22.03.05, 15:11
        Czytam wiele gazet ale nie mogę sobie przypomnieć jakiegoś wywiadu Włodarczyka w
        którym sugerowałby coś Kuttinowi. Wręcz przeciwnie, zawsze czytałem że ocena
        nastąpi po sezonie.
        W moich oczach Kuttin się kompromituje. Jako przyczyny nie najlepszych wyników
        wymyśla kolegów którzy denerwowali Adama i jakieś rzekome wypowiedzi prezesa.
        Przecież to dziecinada. Nie jestem wrogiem Kuttina, ale wygląda na to że facet
        nie ma kręgosłupa.
        Każdy popełnia błędy, zwłaszcza gdy jest właściwie nowicjuszem w zawodzie
        trenera. Jest zawsze nadzieja że nauka nie pójdzie w las. Tylko jak tu wierzyć w
        faceta żadnych błędów nie widzi. A za rok Igrzyska, ostatnie dla Adama...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka