Gość: Seb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 23:12 Adam Michnik? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :: Re: Adam chce skakać w kadrze - zapewnia Kuttin IP: *.client.comcast.net 21.03.05, 23:26 Laski nie robi chcialoby sie powiedziec..?: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzeku NEW ORDER ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 23:45 tak jest dajcie im spokoj, prezes wynocha. rutkowski na odwyk, skupien zegnamy. reszta albo sie wezmie do roboty albo tez wynocha. dajcie klimka w zamian. Odpowiedz Link Zgłoś
clk ZAWSZE bedzie cos nie tak 22.03.05, 00:30 ZAWSZE bedzie cos nie tak jak nie PECH to POGODA to SKOCZNIA to co innego, jakos innym to specjalnie nie przeszkadzalo. Bez przesady, 4 miejsce jak na ten sezon jest sukcesem, ale zwalanie wszystkiego na inne czynniki a nie na umiejetnosci, wyszkolenie itd to troche malo sensowne Odpowiedz Link Zgłoś
uffoludek Cała nadzieja w Prezesie Włodarczyku! Panie Preziu 22.03.05, 08:10 Pan się nie boi, cały Naród murem za Panem stoi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Adam chce skakać w kadrze - zapewnia Kuttin IP: *.neonet.gliwice.pl 22.03.05, 09:30 jaśnie pana Włodarczyka powinni się pozbyć i to szybko bo nikt tak jak on nie miesza co ten oszołom robi w związku?????????????????? i co sobą reprezentuje???????????????? pewnie dochody mu zmalały i się czepia a że dochody jego są zasługą naszych skoczków(ka)i trenera KUTTINA tego już nie bieże pod uwagę?? co boi się ze pracką rączki będzie musiał splamić?? wygonić go ze związku owieczki idż paść panie Włodarczyk pozdrawiam kibic ale nie pzn-ękaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psd Re: Adam chce skakać w kadrze - zapewnia Kuttin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 09:50 ludzie tacy goscie jak wlodarczyk sa w calym polskim sporcie poczawszy do listkiewicza w pilce przez inne zwiazki sportowe ci ludzie siedza w tym od czasow komuny i dalej wydaje sie im ze sa nietykalni ku.. skandal!!!!!kolesie to sa,kolega kolegi przecierz nie ruszy nie???? Odpowiedz Link Zgłoś
rademaker Re: Adam chce skakać w kadrze - zapewnia Kuttin 22.03.05, 10:19 popieram! strasznie mnie denerwuje kiedy Adam skacze poza kadrem Odpowiedz Link Zgłoś
belfer_123 Re: Adam chce skakać w kadrze - zapewnia Kuttin 22.03.05, 10:35 Łapki precz od Małysza, przez ostatnie lata dźwigał na plecach tłumek mądrych inaczej, co to wszystko wiedzą lepiej i... są ojcami jego sukcesów. Może się mylę, ale dla mnie to taki samorodek (talent sam w sobie). Sodówka mu do głowy nie uderzyła, więc dajcie mu żyć. Chce mieć spokój, tego a nie innego trenera i menadżera, to mu dajcie! Jest głodny sukcesu na olimpiadzie i potrzebuje tylko... spokoju! Czy to tak wiele dla mistrza?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amator Re: Adam chce skakać w kadrze - zapewnia Kuttin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 10:55 Brak subordynacji wśród zawodników automatycznie dyskwalifikuje ich jako reprezentantów Polski. Nie należy się cackać i trzeba wysłać takich zawodników na zieloną trawkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X PILKARZ WISLY POBIL STUDENTA!!! IP: *.ramtel.com.pl 22.03.05, 11:03 TEGO NIE MOZNA TAK ZOSTAWIC! sport.onet.pl/1071484,wiadomosci.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laik Falszywy adres IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 22.03.05, 12:04 Szanowny p.Kolego to jest falszywy adres. Ten tema jest o skoczkach narciarskich,jak o ich problemach. Ten problem masz zamiescic na "Pilce noznej" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x TU NIE CHODZI O PILKE TYLKO BANDYTOW!!!!!!! IP: *.ramtel.com.pl 22.03.05, 12:17 Ale z ciebie idiota. Rozumiem ze jak bedziesz swiadkiem np. gwaltu to nic nie zrobisz tylko powiesz "...to sprawa ginekologa nie moja ja sie seksem nie interesuje..." Kretyn z ciebie wiesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loco Kibice zwalniaja prezesa-buca Włodarczyka!!! IP: *.chello.pl 22.03.05, 12:33 Panie W., skoncz Pan ten żenujacy spektakl. Wszyscy co Pana znaja wiedza, ze jest Pan studnia niekompetencji. Czas skonczyc z tym kolesiostwem w polskich zwiazkach sportowych, nie tylko w narciarskim, ale tez w pilki noznej, siatkowej, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RafałS Taaa IP: *.igng.krakow.pl 22.03.05, 13:16 >Cztery wygrane konkursy, dziewięć razy na podium - to lepiej niż cała drużyna >Austrii razem wzięta to Kuttin powiedział? No cóż generalnie zgadzam się z Kuttinem i życzę jemu oraz Adamowi wszystkiego najlepszego, chciałbym tylko zwróćić uwagę, że po pierwsze to Austriacy nie mają żadnego wybitnego skoczka, natomiast jako drużyna zgarnęli wszystko co było do wzięcia w tym roku. Nasza drużyna się nie liczy co w sumie jest przykre. Pozdrawiam Rafał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schechtar donieck Re: Taaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 14:36 Uwielbam konkursy drużynowe i z niecierpliwością czekam na konkursy drużynowe w skoku w dal oraz rzucie oszczepem, a może i młotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja@ Co ten Kuttin opowiada? IP: *.arcor-ip.net 22.03.05, 15:11 Czytam wiele gazet ale nie mogę sobie przypomnieć jakiegoś wywiadu Włodarczyka w którym sugerowałby coś Kuttinowi. Wręcz przeciwnie, zawsze czytałem że ocena nastąpi po sezonie. W moich oczach Kuttin się kompromituje. Jako przyczyny nie najlepszych wyników wymyśla kolegów którzy denerwowali Adama i jakieś rzekome wypowiedzi prezesa. Przecież to dziecinada. Nie jestem wrogiem Kuttina, ale wygląda na to że facet nie ma kręgosłupa. Każdy popełnia błędy, zwłaszcza gdy jest właściwie nowicjuszem w zawodzie trenera. Jest zawsze nadzieja że nauka nie pójdzie w las. Tylko jak tu wierzyć w faceta żadnych błędów nie widzi. A za rok Igrzyska, ostatnie dla Adama... Odpowiedz Link Zgłoś