poyeb 17.06.02, 15:35 WSZYSTKIE PIĘKNOŚCI FORUM? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poyeb Re: KTO ŚCISKA KCIUKI ZA POYEBA??? 17.06.02, 16:09 GOTOWE NA WSZYSTKO ROZPUSTNICE? Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Ugugunan... 17.06.02, 17:09 Oprócz wszystkich wyżej wymienionych oraz jeszcze niewspomnianych przez brata Poyeba - kciuki pozwala sobie ściskać również Ugugunan. Powodzenia kamracie! Odpowiedz Link Zgłoś
bogda_ Re: KTO ŚCISKA KCIUKI ZA POYEBA??? 18.06.02, 07:39 poyeb napisał: > WSZYSTKIE PIĘKNOŚCI FORUM? Tak Odpowiedz Link Zgłoś
giertych13 Re: KGWZKW i OSPW??? 18.06.02, 11:13 KOŁO GOSPODYŃ WIEJSKICH Z KOZIEJ WÓLKI!!!! CMOK CMOK !!! i OCHOTNICZA STRAŻ POŻARNA Z WĄCHOCKA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poyeb Re: KGWZKW i OSPW??? 18.06.02, 16:13 DZIĘKUJĘ I WAM!!! ALE POMYŚLCIE I O JAKONIM!!! NA PEWNO BIEDAK POTRZEBUJE WSPARCIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poyeb Re: KTO ŚCISKA KCIUKI ZA POYEBA??? 18.06.02, 16:15 POYEB JEST WZRUSZONY!!! POYEB MA NADZIEJĘ ŻE SŁODKA BOGDA TO NIE BOGDAN... I ŻYCZY JEJ POWODZENIA!!! (WIDZIAŁEM IMPONUJĄCY WYNIK) Odpowiedz Link Zgłoś
wojroj Re: KTO ŚCISKA KCIUKI ZA POYEBA??? 18.06.02, 13:10 poyeb ty rzeczywiscie jestes poyebany :-) pozdrawiam wojroj Odpowiedz Link Zgłoś
poyeb Re: KTO ŚCISKA KCIUKI ZA POYEBA??? 18.06.02, 16:17 wojroj napisał(a): > poyeb ty rzeczywiscie jestes poyebany :-) > pozdrawiam > wojroj NIE DA SIĘ UKRYĆ! RÓWNIEŻ POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: KTO ŚCISKA KCIUKI ZA POYEBA??? 18.06.02, 16:23 pamiętam Pana z forum BB - teraz do sportowej młodzieży Pan sie bierze, fe tu jest chyba mało kobitek ale trudno całuję chusteczka pa eee... Odpowiedz Link Zgłoś
poyeb Re: KTO ŚCISKA KCIUKI ZA POYEBA??? 18.06.02, 16:27 KOBIET TU MOŻE I MAŁO, ALE TAKIE JAK POYEB LUBI NAJBARDZIEJ... POYEB TAKŻE PAMIĘTA KOLEGĘ...I PRZYPOMINA, ŻE BEZ KARESÓW SIĘ OBEJDZIE :) POYEB POZDRAWIA. Odpowiedz Link Zgłoś
madryt Re: KTO ŚCISKA KCIUKI ZA POYEBA??? 19.06.02, 10:19 Poyeb na którym jesteś miejscu??? Jeżeli masz jedno konto to Ci kibicuję chociaż wolałbym sam wygrać :) Dlaczego mówisz o sobie: Poyeb cośtam robi. A nie: Cośtam robię. ??? Dlatego że jesteś Poyebany??? Przypominasz mi Gumisia z IDOLA lub tego co śpiewał "Turystyczna piosenka" :) Odpowiedz Link Zgłoś
poyeb Re: KTO ŚCISKA KCIUKI ZA POYEBA??? 20.06.02, 14:00 CÓŻ ZA HISZPAŃSKA DOCIEKLIWOŚĆ! MIMO WSZYSTKO POYEB SZEROKO ZNANY JEST Z KULTURY OSOBISTEJ I TOWARZYSKIEJ OGŁADY, WIĘC CHĘTNIE WYJAŚNI WĄTPLIWOŚCI! > Poyeb na którym jesteś miejscu??? Jeżeli masz jedno konto to Ci kibicuję > chociaż wolałbym sam wygrać :) POYEB JEST OBECNIE NA 28 MIEJSCU, CO ŁATWO SPRAWDZIĆ... POYEB POSIADA 2 KONTA, LECZ W DRUGIM WPISUJE TYPY OJCA - KTÓRY JEDNAK JESTY SŁABY I ZAJMUJE MIEJSCE W TRZECIM TYSIĄCU. > Dlaczego mówisz o sobie: Poyeb cośtam robi. > A nie: Cośtam robię. ??? Dlatego że jesteś Poyebany??? MOŻE I MASZ RACJĘ HISZPAŃSKI KOLEGO! Z FAKTU BYCIA POYEBANYM WYNIKA WIELE CECH POYEBA! BYĆ MOŻE I TA! > Przypominasz mi Gumisia > z IDOLA lub tego co śpiewał "Turystyczna piosenka" :) POYEB Z PRZYKROŚCIĄ MUSI CIĘ POINFORMOWAĆ, ŻE ŚPIEWA BARDZO RZADKO, A NIGDY W TELEWIZJI! PO DRUGIE POYEB W ŻADEN SPOSÓB NIE PRZYPOMINA WYŻEJ WYMIENIONYCH PANÓW! A PRZEKONASZ SIĘ O TYM OGLĄDAJĄC POYEBA NA WRĘCZENIU NAGRÓD W KONKURSIE "PIŁKARZYKI ŚWIATA! ZWYCIĘSTWO BĘDZIE TRUDNE LECZ POYEB LICZY NA SWOICH KIBICÓW, I PRZEDE WSZYSTKIM KIBICKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
6an Re: KTO ŚCISKA KCIUKI ZA POYEBA??? 25.06.02, 11:46 Jestem, ściskam i dziękuję (już ty wiesz za co :))... Pa Odpowiedz Link Zgłoś
bbp Re: KTO ŚCISKA KCIUKI ZA POYEBA??? 27.06.02, 09:25 Ha! Poyebku, to tutaj spędzasz czas? Oczywiście ja również mocno trzymam za Ciebie kciuki i mam nadziję, że pokonasz wszystkich!! Twoja wierna fanka bbp. Odpowiedz Link Zgłoś
poyeb Re: KTO ŚCISKA KCIUKI ZA POYEBA??? 29.06.02, 17:47 A GDZIE POYEB TAM KOCIAKI JEGO... BARDZO BARDZO WAM DZIĘKUJĘ ZA WSPARCIE! NIESTETY SZANSE JUŻ CHYBA POGRZEBANE...POYEB POCIESZENIA POTRZEBOWAŁ BĘDZIE... POMRUCZYCIE DO POYEBOWEGO UCHA?... CAŁUJĘ! Odpowiedz Link Zgłoś